Dešavanja u Srbiji

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#71876 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

kamberovica polje wrote: 15/08/2025 23:05 Bez vođe nema revolucije.
Džaba im protesti bez udarnog lica i osobe koja moze zamijeniti pičkoustog.
Treba lav al tesko ce ga dobiti, mislim da ce picousti opstat al je podijelio srbiju definitivno. To ni milosevic nije uradio sta je ovaj seseljev debil uspio.
Crvene_brigade

#71877 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Crvene_brigade »

Lozničani su prekinuli koncert i otjerali Vučićevu botinu Karleušu...

Više ljudi je bilo na protestu nego na koncertu Jelene Karleuše u Loznici.

Pored koncerta Jelene Karleuše u Loznici, večeras se održava i veliki protest građana koji je počeo iza 20 sati.
Last edited by Crvene_brigade on 15/08/2025 23:46, edited 1 time in total.
TheMule

#71878 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by TheMule »

Kad ih je u martu prepo onaj top, njih 100 000 na onom trgu, i kad nisu imali cajones da prevrnu dzip i pregaze policiju, skinu ih gole i zavezu vlastitim lisicama i prebiju vlastitim pendrecima... znao sam da od tih mlakih "decaka" i "devojcica" nema nista. Kake danasnje smotane generacije. Dok se ne naoruzaju, od tog nema nista.
thesting

#71879 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by thesting »

kamberovica polje

#71880 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kamberovica polje »

TheMule wrote: 15/08/2025 23:46 Kad ih je u martu prepo onaj top, njih 100 000 na onom trgu, i kad nisu imali cajones da prevrnu dzip i pregaze policiju, skinu ih gole i zavezu vlastitim lisicama i prebiju vlastitim pendrecima... znao sam da od tih mlakih "decaka" i "devojcica" nema nista. Kake danasnje smotane generacije. Dok se ne naoruzaju, od tog nema nista.
Sama činjenica da su se išli razgovarat s idiotom i njegovom sljedbom meni je bila dovoljna. Nema od ovog ništa, a pičkousti će im poslije još više jebat mater.
SmokingMan

#71881 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Da hoće proći ovo, 6.Spet maraton u BG, baš sam se nameračio da odem.
okanomalo

#71882 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by okanomalo »

shbc wrote: 15/08/2025 23:12 Ovdje ce na kraju najvise najebat' Karleusa :mrgreen:
:lol: sto bi je pogodilo :gunjastajl:
Thorgerson

#71883 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Thorgerson »

TheMule wrote: 15/08/2025 23:46 Kad ih je u martu prepo onaj top, njih 100 000 na onom trgu, i kad nisu imali cajones da prevrnu dzip i pregaze policiju, skinu ih gole i zavezu vlastitim lisicama i prebiju vlastitim pendrecima... znao sam da od tih mlakih "decaka" i "devojcica" nema nista. Kake danasnje smotane generacije. Dok se ne naoruzaju, od tog nema nista.
Mislim da smo mi zadnji narod na planeti koji treba da dijeli savjete o protestima.

Ok je pratiti, pa i reci nesto, ali daj bolan kakvo gazenje policije o cemu ti pricas? Jesi li bio u situaciji kada masu ganja policija? Pa ljudi imaju metode, uce to i vjezbaju po cijele dane jbt.

Jesi li bio u situaciji da te kornjaca ganja? Ili da vidis uzivo kad se nekoga docepaju, kao ovi na ovim snimcima? Pa taj jedan koji nije uspio pobjeci zaplati za sve. Za sve sate koji su ovi na suncu sa 20kg opreme na sebi...

Nije bitno koliko ih je. Masa je takva. I masa ce se razbjezati. A mi iz Bosne, smo zadnji ponavljam koji treba da dijelimo savjete o protestima.

Stanje kod nas nista nije bolje nego u Srbiji. Samo sto je kod nas pamet razvucena ljudima i mi imamo narode kojima mozes manipulisati kako hoces. Al gledano ekonomski, nepotizam, kradje, lopovluci, mi uopste ne zaostajem za njima. A sad, tjesimo se da nismo isti, pa onda izadji npr na autoput koji se pravi 25 godina, prodji u glavnom jebenom gradu pored stotine zgrada koje su i dalje izresetane 30 godina nakon rata, jer su pare otisle u havu, otidji u bolnicu pa vidi tamo kakvo je stanje itd itd.
ultima_palabra

#71884 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Thorgerson wrote: 16/08/2025 02:19
Mislim da smo mi zadnji narod na planeti koji treba da dijeli savjete o protestima.

Ok je pratiti, pa i reci nesto, ali daj bolan kakvo gazenje policije o cemu ti pricas? Jesi li bio u situaciji kada masu ganja policija? Pa ljudi imaju metode, uce to i vjezbaju po cijele dane jbt.

Jesi li bio u situaciji da te kornjaca ganja? Ili da vidis uzivo kad se nekoga docepaju, kao ovi na ovim snimcima? Pa taj jedan koji nije uspio pobjeci zaplati za sve. Za sve sate koji su ovi na suncu sa 20kg opreme na sebi...

Nije bitno koliko ih je. Masa je takva. I masa ce se razbjezati. A mi iz Bosne, smo zadnji ponavljam koji treba da dijelimo savjete o protestima.

Stanje kod nas nista nije bolje nego u Srbiji. Samo sto je kod nas pamet razvucena ljudima i mi imamo narode kojima mozes manipulisati kako hoces. Al gledano ekonomski, nepotizam, kradje, lopovluci, mi uopste ne zaostajem za njima. A sad, tjesimo se da nismo isti, pa onda izadji npr na autoput koji se pravi 25 godina, prodji u glavnom jebenom gradu pored stotine zgrada koje su i dalje izresetane 30 godina nakon rata, jer su pare otisle u havu, otidji u bolnicu pa vidi tamo kakvo je stanje itd itd.
Nidje veze... kakvo god da je stanje kod nas, postoji demokratija nekakva, mozes izaci na izbore i smijeniti vlast koja ti se ne svidja. U Srbiji toga nema, eto Tadic je bio prvi u 200 godina Srbije koji je mirno predao vlast, ovaj je sigurno nece tako lako dati. Protesti moraju biti nasilni jer je to jedini nacin kako se moze mijenjati vlast.

U BiH (barem u Federaciji) nema policije koja bije gradjane, nema rezimskih placenickih mini-vojski, nema bolesnih rezimskih medija... jednostavno neuporedivo.
doktor78

#71885 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by doktor78 »

Srbija je svoju šansu za temeljite promjene propustila 2000. i Bog zna kad će je opet dobiti.
Ovo sve je presipanje iz šupljeg u prazno.
Crvene_brigade

#71886 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Crvene_brigade »

Glumac Dragan Gagi Jovanović sa Beograđanima ispred kordona vučićevih batinaša: „Koga čuvate? One kriminalce?“

El_comadante

#71887 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by El_comadante »

Thorgerson wrote: 16/08/2025 02:19

Tema je dešavanje u Srbiji. Trenutno se dešavaju protesti pa se o tome diskutuje. Nije tema uticaj padavina na vodostaj Nila. Mora li se odmah a šta je u Bosni kako je u Bosni. Eto otvori temu da li trebaju protesti u BiH.
mirota

#71888 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mirota »

ma ne trebaju ovde, sve je med i mlijeko...
Peacean

#71889 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Peacean »

Je li najavljeno šta i za večeras?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#71890 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sime_cipol »

mirota wrote: 16/08/2025 09:10 ma ne trebaju ovde, sve je med i mlijeko...
Barem kod Bošnjaka ne trebaju, mi smo na prošlim izborima promijenili vlast. Vidi dole kod Hrvata da sta promijene, a pogotovo kod vas u RS.
Mi kad smo protestvovali gorilo je Predsjedništvo i Vlada. Tako da Bošnjacima nema ko sta da kaze.
:D
Prpa.ba

#71891 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Prpa.ba »

Bosnjaci su jedini narod na zapadnom balkanu koji ima demokratske institucije i kapacitete. Zanimljivo je da se stalno plasiraju teze o nasim nedostacima, dok srbohrvatski narodi imaju de fakto jednopartijske teokratske rezime. :lol:
dječak sa šibicama

#71892 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by dječak sa šibicama »

Zato su Bosnjaci jedini u EU i NATO, za razliku od autokratskih diktatura u komsiluku :D
Prpa.ba

#71893 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Prpa.ba »

Krscanski rezimi u komsiluku imaju mnoge minuse poredeci sa bosnjackom demokratijom, ali imaju jedan veliki "+" koji sva vrata otvara. :)
dječak sa šibicama

#71894 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by dječak sa šibicama »

+ je +
skupljac_zeljeza

#71895 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by skupljac_zeljeza »

dr_Evil

#71896 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by dr_Evil »

ultima_palabra wrote: 16/08/2025 03:53

Nidje veze... kakvo god da je stanje kod nas, postoji demokratija nekakva, mozes izaci na izbore i smijeniti vlast koja ti se ne svidja. U Srbiji toga nema, eto Tadic je bio prvi u 200 godina Srbije koji je mirno predao vlast, ovaj je sigurno nece tako lako dati. Protesti moraju biti nasilni jer je to jedini nacin kako se moze mijenjati vlast.

U BiH (barem u Federaciji) nema policije koja bije gradjane, nema rezimskih placenickih mini-vojski, nema bolesnih rezimskih medija... jednostavno neuporedivo.
Gdje ti zivis covjece :D
breuer

#71897 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by breuer »

dječak sa šibicama wrote: 16/08/2025 11:48 Zato su Bosnjaci jedini u EU i NATO, za razliku od autokratskih diktatura u komsiluku :D
a ti pored svega zaglavio na Koševskom :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#71898 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

VIDEO Batinaši u Srbiji upali u kafić. "Pretukli su goste, konobarica je na Hitnoj"

VIŠE mladića u crnom jučer je demoliralo kafić Square u Valjevu u Srbiji. Vlasnik kafića Saša Živanović tvrdi da su napadači pretukli i radnicu koja je pomoć potražila u Hitnoj.

Muškarcu koji je bio s njim, Branku Obradoviću, uništen je automobil, a kako kaže, motiv za sve ovo političke je prirode – zbog podrške studentima.

picoustini pizdeci u akciji nad inventarom kafica... jel vam jos u uspomeni 15 mart i selfiranja, sviranja i plesanja... jebo vam je picousti sad mater
ultima_palabra

#71899 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

dr_Evil wrote: 16/08/2025 12:14
ultima_palabra wrote: 16/08/2025 03:53

Gdje ti zivis covjece :D
Dobro, nemam ja pojma… daj nam par primjera navedenog.
Karikaturist

#71900 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Karikaturist »

Kod nas ima sranja druge prirode, demokratija se lahko ‘uvede’ ali tesko izadje iz ludjacke kosulje.
Post Reply