Ali ga barem imamo, za razliku od vas koji koristite zajednički.
Fol je u tome da je naš stadion pun i bez vas, a stadion Koševo je poluprazan i kad smo svi došli na utakmicu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ali ga barem imamo, za razliku od vas koji koristite zajednički.
Pa ne znam, neki paritet koji mi kao ganjamo, jer je Amar postavio stvari da nas moze uci u zdenku 5 posto kapaciteta grbavice.Didier wrote: ↑14/08/2025 19:37A koji je tačno razlog zbog kojeg navijači Želje ne mogu dobiti jug i pola zapada na Koševu?Messier wrote: ↑14/08/2025 18:39 Slazem se, al na pola si me izgubio.
Mozete dobiti jug za pola sjevera.
To je prva faza.
Pa onda vidimo kako se odvijaju stvari.
Onda ide faza, nama cijeli sjever, vama trecina zapada.
Korak po korak
Ma naravno, imate problem jer vam je stadion 30 posto Koseva, znam , valja to sve nekako iskoordinirati.
Al hajde da krenemo od necega, da nismo zajedljivi ko ti u prethodnom postu, da nesto za 20 godina bude bolje za klince i da se nekad 2040te raduju derbiju ko sto sam i ja pola vijeka prije
Pa mi bismo dvije Grbavice napunili na gostovanju, da nam samo dozvolite, a vi kupite visak karata treci dan nakon koncerta Sinana Sakica.
A jebiga, ako idemo neracionalno, nećemo se onda uspjeti dogovoriti. Pričamo o procentima, a ne o realnim potrebama i kapacitetima.Messier wrote: ↑14/08/2025 19:42 Pa ne znam, neki paritet koji mi kao ganjamo, jer je Amar postavio stvari da nas moze uci u zdenku 5 posto kapaciteta grbavice.
Mi sad ganjamo duhove, neracionalno, al fakat svi nasi debili koji su prosli kroz klub nisu otrovali derbi , nego su refleksno pravili limite vama.
Iskreno ti govorim, a u principu me zaboli sto je bilo i ko je kriv.
Hajde da pravimo stvari boljima.
Mi smo Koševo jedini napunili poslije rata, i to se vrlo dobro zna.Messier wrote: ↑14/08/2025 19:46Pa mi bismo dvije Grbavice napunili na gostovanju, da nam samo dozvolite, a vi kupite visak karata treci dan nakon koncerta Sinana Sakica.
Da probamo?
Vi nama sve karte za Grbavicu?
Mi vama sve karte za Kosevo?
I to je ok deal
Kapacitet je 34.500.
Jeste sa 10k najmanje navijača Sarajeva, ako misliš na New Castle, a Kosevo je dubke bilo puno na Zubandan.Didier wrote: ↑14/08/2025 19:48Mi smo Koševo jedini napunili poslije rata, i to se vrlo dobro zna.
Nema logike da tražite pretplatnička mjesta, nijedan klub na svijetu to neće dati.
To nije stadion, nego dvije tribine i frtalj. To moze napuniti i Dzejla Ramović. Tako ste se kurčili i protiv Kopera, koliko, ni 12k vas ne bi, a nas 22k protiv Rumuna.ultima_palabra wrote: ↑14/08/2025 19:48 Samo 5% i nista vise. Pogotovo sad bez juga, svaka malo jaca utakmica je pun stadion… treba sad jebavati se sa slomljenim stolicama i dekomodirati svoje navijace, neka hvala.
Daj neku sliku koja dokazuje tih 10 tisuća Pitara na Željinoj utakmicilast mohicans wrote: ↑14/08/2025 19:51Jeste sa 10k najmanje navijača Sarajeva, ako misliš na New Castle, a Kosevo je dubke bilo puno na Zubandan.
To će uskoro biti stadion s kapacitetom od 15.500 ljudi, što će biti najviše od svih stadiona na kojima može igrati reprezentacija.last mohicans wrote: ↑14/08/2025 19:53To nije stadion, nego dvije tribine i frtalj. To moze napuniti i Dzejla Ramović. Tako ste se kurčili i protiv Kopera, koliko, ni 12k vas ne bi, a nas 22k protiv Rumuna.ultima_palabra wrote: ↑14/08/2025 19:48 Samo 5% i nista vise. Pogotovo sad bez juga, svaka malo jaca utakmica je pun stadion… treba sad jebavati se sa slomljenim stolicama i dekomodirati svoje navijace, neka hvala.
Nije kapacitet 34.500. Smanjen je. Ostatak posta je nebitan, nema potrebe odgovarati jer kapacitet nije 34.500.

Čovječe, smanjen je kapacitet svih tribina. Jednim dijelom je smanjeno jer nema stolica, drugim dijelom je smanjeno zato što je dio istočne tribine prekriven. Imaš i sliku sa tačnim brojem stolica, zarovi se i nađi. Čak je i dovoljno da dođeš na derbi ili recimo da proviriš kroz kapije stadiona.
Pa naravno da ne morate dati.
Bjezi bolan, sva moja raja išla i dijaspora. Hajp bio samo takav, ja na moru bio, krivo mi bilo sto nisam išao.Didier wrote: ↑14/08/2025 19:53Daj neku sliku koja dokazuje tih 10 tisuća Pitara na Željinoj utakmicilast mohicans wrote: ↑14/08/2025 19:51Jeste sa 10k najmanje navijača Sarajeva, ako misliš na New Castle, a Kosevo je dubke bilo puno na Zubandan.![]()
Pet posto i kraj priče, ne može se s vama nikad više ništa dogovoriti. Ne treba ni pokušavati.