sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:21e sad talibanat, opet mi poturate, rijeci daleko je sarajevo od talibanata, vise idete ka sitskoj formi islama osim ako pezic i kuduzovic ne prevagnuChmoljo wrote: ↑13/08/2025 14:18dođi u sarajevski talibanat. svirki non stop.sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:05
aha, nedrustven sam, i ne vole me ljudi. lol pazi price.
a onda dodje vrijem niko ne pije, mrtvo sve, nema ni svirki nema nista. i onda opet ja se tjesim aha![]()
evo bas gledam spisak izvodaca za sff, jelena rozga pedja jovanovic i sasa kovacevic glavne zvijezde.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- dr_Evil
#40726 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#40727 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
poturamo ti da pričaš o islamizaciji? o nametanju? o tome kako sve manje i manje ljudi pivu pije? čitaš li šta pišeš? ili pišeš na smjenu, malo trijezan, malo pjan?sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:21e sad talibanat, opet mi poturate, rijeci daleko je sarajevo od talibanata, vise idete ka sitskoj formi islama osim ako pezic i kuduzovic ne prevagnuChmoljo wrote: ↑13/08/2025 14:18dođi u sarajevski talibanat. svirki non stop.sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:05
aha, nedrustven sam, i ne vole me ljudi. lol pazi price.
a onda dodje vrijem niko ne pije, mrtvo sve, nema ni svirki nema nista. i onda opet ja se tjesim aha![]()
evo bas gledam spisak izvodaca za sff, jelena rozga pedja jovanovic i sasa kovacevic glavne zvijezde.
jesam ti ja poturio da si rekao da sam radikalizovan?
nisi ti dobar sumire.
-
sumirprimus
#40728 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
aaa dajgle chmoljketa na hinjaka presto pivu pit, vadi se na zenu i smorove , fola nasamo popije kad niko ne gledaChmoljo wrote: ↑13/08/2025 14:23
ja sam sa kvaniteta prešao na kvalitet.![]()
ne mogu više ni svakakvih seratora slušati, pa kad zovu na pivu, neka fala. povaljam djecu, žena se komira, a ja pivku dvije, obavezno hefe vajzbir neki. Paulaner je više profanisan, ali opet fino legne.
no jednu sam probao i nigdje je više ne mogu naći ima tome i 10 godina. a tako mi je bila potaman jbg...
o tom vam pricam, nema kakvih izgovora nemaju, uglavnom nema pit vise. a da se samo utvrdi ko je bio u pravu i na ovu temu, pisemo se za ramazana, tada necete lagat...
-
sumirprimus
#40729 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa dobro, dalmatinka, prema njima sam slab, odlicna je rozga, ali je vise izvodjac za generaciju nase djece realno..dr_Evil wrote: ↑13/08/2025 14:23sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:21e sad talibanat, opet mi poturate, rijeci daleko je sarajevo od talibanata, vise idete ka sitskoj formi islama osim ako pezic i kuduzovic ne prevagnu
evo bas gledam spisak izvodaca za sff, jelena rozga pedja jovanovic i sasa kovacevic glavne zvijezde.sto starija sve bolja!
- dr_Evil
#40730 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sad se sjetih ovoga, a i jesmo talibanat
https://www.rtl.hr/show/domace-zvijezde ... f834fe7ab7
https://www.rtl.hr/show/domace-zvijezde ... f834fe7ab7
Općina Stari Grad Sarajevo upućuje ispriku svim građanima, posebno rektoru Katedrale srca Isusova monsinjoru Anti Meštroviću i Vrhbosanskoj nadbiskupiji zbog nekorektnog ponašanja korisnika javne površine kojima ubuduće neće biti dozvoljeno korištenje ovog prostora", zaključili su u priopćenju objavljenom na stranicama Općine.
-
sumirprimus
#40731 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
citaj kako pise, naravno da se krecemo ka islamizaicji drustva, nekada su onakve selefije vidjane samo po maoci, sada ih ima u svakom mjestu. sta je to i kako bi to definirali. oni i ne kriju da im je cilj siriti se.
naravno da sve manje ljudi pije pivu. samo nece svi rec da je iz vjerskih razloga ili jos gore kriju se kada piju da ih drugi ne vide u 4 zida, i van bih lol
evo sad sam i pijan, a nisam popio ni kapi. neka se cuje.
ne nego radikalizovao zadnjih godina, po pisanju itekako, sve si "tradicionalniji" jos malo pa nema vise razlike dole izmedju vas, svi ste sda.
-
NediM17
#40732 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sunce i brlja loša kombinacija. 
-
sumirprimus
#40733 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sto se tice piva, izbjegavajte domace sa kukurznom krupicom. 
-
ljubijankic
#40734 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da li posjecivanje gospe, sve vise misa na otvorenom, nazivanje skola po svecima i slicno izaziva zabrinutost za krscanizaciju drustva? mozemo li uskoro ocekivati pozive na krstaske ratove, na kolonizaciju afrike, spaljivanje naucnika na lomaci, dovodjenje robova u Evropu i slicne stvari iz proslosti? Kako da se borimo protiv sve vece radikalizacije krscanstva?sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:29citaj kako pise, naravno da se krecemo ka islamizaicji drustva, nekada su onakve selefije vidjane samo po maoci, sada ih ima u svakom mjestu. sta je to i kako bi to definirali. oni i ne kriju da im je cilj siriti se.
naravno da sve manje ljudi pije pivu. samo nece svi rec da je iz vjerskih razloga ili jos gore kriju se kada piju da ih drugi ne vide u 4 zida, i van bih lol
evo sad sam i pijan, a nisam popio ni kapi. neka se cuje.
ne nego radikalizovao zadnjih godina, po pisanju itekako, sve si "tradicionalniji" jos malo pa nema vise razlike dole izmedju vas, svi ste sda.![]()
- dr_Evil
#40735 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ali sad prati nit SOA-e, mozes ti pises satima o svemu sta se dogadja lose kod pravoslavnog i katolickog zivlja, on ce uvijek uspjesno prebaciti na mozebitnu radikalizaciju muslimanskog zivlja
I naravno da cemo se svi primiti.
Necemo naravno skuziti tu nacionalisticku dimnu zavjesu kojom su nas pokrili jos od smrti Marsala, pa da krenemo naprijed kao normalan svijet, necemo ni pojedinacno ni uspjeti ocuvati pricu o vecoj radikalizaciji s druge strane, uvijek ces biti prebacen u defanzivni mod da se o tebi prica.
Ti si problem jer ti je pradedo bio musliman, tumor, tkivo koja se mora otkloniti. Sretno nama do nekih novih genocida, a dimnu zavjesu svi zajedno necemo nikad uspjeti probiti.
Necemo naravno skuziti tu nacionalisticku dimnu zavjesu kojom su nas pokrili jos od smrti Marsala, pa da krenemo naprijed kao normalan svijet, necemo ni pojedinacno ni uspjeti ocuvati pricu o vecoj radikalizaciji s druge strane, uvijek ces biti prebacen u defanzivni mod da se o tebi prica.
Ti si problem jer ti je pradedo bio musliman, tumor, tkivo koja se mora otkloniti. Sretno nama do nekih novih genocida, a dimnu zavjesu svi zajedno necemo nikad uspjeti probiti.
Last edited by dr_Evil on 13/08/2025 14:35, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
-
sumirprimus
#40737 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ne znam sta bih ti mogao pametno na tu temu savjetovati, mozda alanfordovski, ako ih ne mozes pobjediti, prikljuci im seljubijankic wrote: ↑13/08/2025 14:33
Da li posjecivanje gospe, sve vise misa na otvorenom, nazivanje skola po svecima i slicno izaziva zabrinutost za krscanizaciju drustva? mozemo li uskoro ocekivati pozive na krstaske ratove, na kolonizaciju afrike, spaljivanje naucnika na lomaci, dovodjenje robova u Evropu i slicne stvari iz proslosti? Kako da se borimo protiv sve vece radikalizacije krscanstva?
- dr_Evil
#40738 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
1/3 + 1/3 + 1/3=0
Alanfordovski vec 200 godina
Alanfordovski vec 200 godina
-
sumirprimus
#40739 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa vidi druze evile, da se vratimo na temu, nece taj musa napravit belaj niti problem u zivotu u sirokom sigurno, nego nama ovde. a ko to ne vidi, ne vidi ni sirenje maoce.dr_Evil wrote: ↑13/08/2025 14:34 Ali sad prati nit SOA-e, mozes ti pises satima o svemu sta se dogadja lose kod pravoslavnog i katolickog zivlja, on ce uvijek uspjesno prebaciti na mozebitnu radikalizaciju muslimanskog zivlja![]()
i uvjek ce najbolji odgovor bosnje na radikalizaciju u susjedstvu, biti kvalitetna radikalizacija u vlastitim redovima, jer jelte smo tako se moze opstati.
nedo bog u krscansku europu otici, legislativno, ili trbuhom za kruhom kao neki...
- Mr.Sojic
#40740 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kao što preCednik radi, daj referenduN - jeste li ZA obavljanje vjerskih obreda blizu roštilja
A je'l još preCednik
A je'l još preCednik
-
ljubijankic
#40741 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Problem ce napraviti Musa koji ne radi nista protiv zakona, a problem nije napravio lik koji prijeti ženi da ce pistoljem izrešetatisumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:38pa vidi druze evile, da se vratimo na temu, nece taj musa napravit belaj niti problem u zivotu u sirokom sigurno, nego nama ovde. a ko to ne vidi, ne vidi ni sirenje maoce.dr_Evil wrote: ↑13/08/2025 14:34 Ali sad prati nit SOA-e, mozes ti pises satima o svemu sta se dogadja lose kod pravoslavnog i katolickog zivlja, on ce uvijek uspjesno prebaciti na mozebitnu radikalizaciju muslimanskog zivlja![]()
i uvjek ce najbolji odgovor bosnje na radikalizaciju u susjedstvu, biti kvalitetna radikalizacija u vlastitim redovima, jer jelte smo tako se moze opstati.
nedo bog u krscansku europu otici, legislativno, ili trbuhom za kruhom kao neki...![]()
-
sumirprimus
#40742 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
e dobro si, precednka ismijavamo evo trecu deceniju, lik hladno plovi, niko mu nista ne moze, hladno ismijavamo njegovo lobiranje po usa i izraleu, a vidimo rezultate naseg lobiranja . uglavnom sve ismijavamo, pa tako i ovde.
samo teba ismijavat. humorom do rezultata.
i onda uvijek neko drugi kriv.
- dr_Evil
#40743 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nemamo se sta vracati na temu, sazvakana je. Nego, borba za ljudska prava nije radikalizacija, pravo na zivot nije radikalizacija. Ah cuj kompa kuzis nee, ono sta se trazi je prikaz radikalizacije radi lakse asimilacije.sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:38
pa vidi druze evile, da se vratimo na temu, nece taj musa napravit belaj niti problem u zivotu u sirokom sigurno, nego nama ovde. a ko to ne vidi, ne vidi ni sirenje maoce.
nedo bog u krscansku europu otici, legislativno, ili trbuhom za kruhom kao neki...![]()
-
sumirprimus
#40744 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
problem i je ko je taj musa da on okuplja i da on prica u ima bosnjaka? jeko lik?ljubijankic wrote: ↑13/08/2025 14:42Problem ce napraviti Musa koji ne radi nista protiv zakona, a problem nije napravio lik koji prijeti ženi da ce pistoljem izrešetatisumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:38pa vidi druze evile, da se vratimo na temu, nece taj musa napravit belaj niti problem u zivotu u sirokom sigurno, nego nama ovde. a ko to ne vidi, ne vidi ni sirenje maoce.dr_Evil wrote: ↑13/08/2025 14:34 Ali sad prati nit SOA-e, mozes ti pises satima o svemu sta se dogadja lose kod pravoslavnog i katolickog zivlja, on ce uvijek uspjesno prebaciti na mozebitnu radikalizaciju muslimanskog zivlja![]()
Covjek je napravio 2-3 kaznena djela ali je problem Musa
![]()
![]()
-
sumirprimus
#40745 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
aha sada cemo islamizaciju bosnjaka zvati borbom za ljudka prava, ne slazem se. to je ipak opet projekat islamizacije. kukavicje jaje na koje dobbar dio bosnja pada.dr_Evil wrote: ↑13/08/2025 14:43Nemamo se sta vracati na temu, sazvakana je. Nego, borba za ljudska prava nije radikalizacija, pravo na zivot nije radikalizacija. Ah cuj kompa kuzis nee, ono sta se trazi je prikaz radikalizacije radi lakse asimilacije.sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:38
pa vidi druze evile, da se vratimo na temu, nece taj musa napravit belaj niti problem u zivotu u sirokom sigurno, nego nama ovde. a ko to ne vidi, ne vidi ni sirenje maoce.
-
ljubijankic
#40746 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ama nije bitno ko je lik, COVJEK NE RADI NISTA PROTIV ZAKONA. Ko je lik koji je prijetio zeni koja klanja da ce dobiti metak??sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:44problem i je ko je taj musa da on okuplja i da on prica u ima bosnjaka? jeko lik?ljubijankic wrote: ↑13/08/2025 14:42Problem ce napraviti Musa koji ne radi nista protiv zakona, a problem nije napravio lik koji prijeti ženi da ce pistoljem izrešetatisumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:38
Covjek je napravio 2-3 kaznena djela ali je problem Musa
![]()
![]()
-
sumirprimus
#40747 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
meni je bitno. jeko on da na nesto poziva, pogotovu tako radikalan potez za koji znas da ce uzburkati medjunacionalne odnose. ionako zategnute.ljubijankic wrote: ↑13/08/2025 14:45Ama nije bitno ko je lik, COVJEK NE RADI NISTA PROTIV ZAKONA. Ko je lik koji je prijetio zeni koja klanja da ce dobiti metak??sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:44problem i je ko je taj musa da on okuplja i da on prica u ima bosnjaka? jeko lik?ljubijankic wrote: ↑13/08/2025 14:42
Problem ce napraviti Musa koji ne radi nista protiv zakona, a problem nije napravio lik koji prijeti ženi da ce pistoljem izrešetatiCovjek je napravio 2-3 kaznena djela ali je problem Musa
![]()
![]()
i jos bitnije gdje su instituacije drzave i islamske zajednice u svemu ovome, zasto one sute?
- Mr.Sojic
#40748 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Plovi preCednik al' s' bElu laDjusumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:43e dobro si, precednka ismijavamo evo trecu deceniju, lik hladno plovi, niko mu nista ne moze, hladno ismijavamo njegovo lobiranje po usa i izraleu, a vidimo rezultate naseg lobiranja . uglavnom sve ismijavamo, pa tako i ovde.
samo teba ismijavat. humorom do rezultata.
i onda uvijek neko drugi kriv.
- dr_Evil
#40749 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa da, zelena transverzala, 10.000 dobro obucenih islamskih terorista, znam znam! Ali evo, sta da rade ljudi, malo bi se izmjesali da razbiju tu necistu istocnjacku krv, ali ne moze, zabranila crkva mjesovite brakove :Ssumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:44
aha sada cemo islamizaciju bosnjaka zvati borbom za ljudka prava, ne slazem se. to je ipak opet projekat islamizacije. kukavicje jaje na koje dobbar dio bosnja pada.
Ali srecom nije jos izmedju muskarca i zene, ali morat cemo i to stamburat!
Ali koji uspjesan obrat SOA-e, pronasli smo kukavicje jaje, zove se islamizam
- dr_Evil
#40750 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.novikonjic.ba/2025/08/13/og ... m-brijegu/sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:46meni je bitno. jeko on da na nesto poziva, pogotovu tako radikalan potez za koji znas da ce uzburkati medjunacionalne odnose. ionako zategnute.ljubijankic wrote: ↑13/08/2025 14:45Ama nije bitno ko je lik, COVJEK NE RADI NISTA PROTIV ZAKONA. Ko je lik koji je prijetio zeni koja klanja da ce dobiti metak??sumirprimus wrote: ↑13/08/2025 14:44
problem i je ko je taj musa da on okuplja i da on prica u ima bosnjaka? jeko lik?
i jos bitnije gdje su instituacije drzave i islamske zajednice u svemu ovome, zasto one sute?