Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
-
1Dante1
#1326 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Joj kada pomenu cengica, pa osim kila nista novo nije dobio. Meni je samo zao sto je lice njega i slicnih u opoziciji jedno, a na vlasti drugo. Kada je bio opozicija iskakao iz svega, a sada ga nigdje nema, osim na slikanju sa onim glupim naocalama.
-
kakabanja213
#1327 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Ako bude vodio ministarstvo kao sto je vodiio tu "stranu" firmu budicnost nije svijetla.Chmoljo wrote: ↑12/08/2025 09:20Evo do mene je. Al cemu podsmijavanje kada je i Steta bio na celu "strane" firme ovdje? Otkad je u privatluku skola mjerilo icega?duh_sa_sjekirom wrote: ↑12/08/2025 09:14Mate_Miso_Kovac wrote: ↑12/08/2025 08:53
Privatni sektor nije bio spreman za njega i njegovu "bolju i regularnu školu".
Jebote, ko da je zavrsio MIT, a ne saobracajni faks, koji je smijurija![]()
![]()
![]()
Koje lupetanje...
Baška njegov rad kao ministra, ali taj čovjek (Adi) već više od 15 godina radi u privatnom sektoru, i to u inozemnoj firmi...
Imam i ja bolji fakultet od Stete, pa mislim da bih pokupio prnje nakon 3 mjeseca.
-
OliverBatista
#1328 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
O tome i govorim. I da jesam, a nisam ne dao mi Bog, nije razlog da se protuargumenti iznose ad hominem. Zamisli da iza ovog pseudonima piše neki ubuntu crnac koji predobro poznaje prilike u BiH i KS i onda postavi pitanje sebi pitanje da li navodi ovog crnca imaju pravno, činjenično ili bilo koje drugo uporište. Neka taj "ministar" prijavi tog "tužioca" koji mu je iznuđivao iskaz i neka prati postupak, a ne laprda po hodnicima organa uprave kako mu prijete tužioci koji rade protiv okerića jer je to (č)ista patetika i demagogija sda botova kojima je svaka istraga napad na BOOOŠnjOOKe.._BataZiv_0809 wrote: ↑12/08/2025 10:15Yahiragicu ti si?OliverBatista wrote: ↑12/08/2025 10:09Uredu je. Laicima je jasno da se radi o incidentnoj nadležnosti koju delegira VS FBiH, kako sam napisao. I nije samo predmet Tulić delegiran drugom stvarno nadležnom sudu i tužilaštvu, mogu ih nabrojati desetine. Ali džaba to govoriti kada grupica okupljena oko nesposobnjakovića, populista i oportunista iz Vlade i Skupštine ne smije iznijeti svoj stav i mišljenje i konfrontirati ih sa njihovim obećanjima i realizacijama, ali ste dobro dresirani da odmah počnete provoditi smjernice kako odbiti argumentovanu kritiku i istu prefakturisati prošloj vladi ili nekoj drugoj force majeure. Jedini programski i politički cilj je isticati što više tramvaje i trolejbuse i 11 kilometara lijevanog željeza ubenotiranog u tvrdu podlogu. Idolopoklonstvo je opasno i zarazno oboljenje. Neću više ni pisati, svoje argumentovano nezadovoljstvo ću prenositi prijateljima i kolegama i u narednoj godini izraziti svoje nezadovljstvo na demokratskim izborima potpomognutim modernim tehnologijama. Do tada, neka vam picmajstor sa Dobrinje bude glavni arhitekta javnih dobara i izvođač grubih građevinskih radova.Chmoljo wrote: ↑11/08/2025 13:08
e jesi mi ga zabiberio.
riječ je kao i uvijek o izuzetku a ne pravilu. kako rekoh, to se ne radi jer se nekome diglo, nego ako za to postoji razlozi, a kao što ti fino piše u navedenom članku prvo je vrhovni sud morao donijeti rješenje da bi se predmet prebacio u drugu nadležnost, što znači da se to moralo argumentovati, a ne "uzeti" i raditi.
da ne govorim o tome da se "svi mogu sve" pretvorilo u "samo da se može mijenjati mjesna nadležnost". i to kao izuzetak. i to po osnovu rješenja višeg suda.![]()
-
kakabanja213
#1329 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
https://www.klix.ba/biznis/privreda/uk- ... /250812047
Ovaj ce tek da uspije u zivotu. Tako mlad a vec je u potpunosti usvojio najvazniju osobinu BiH lidera, "u svakom trenutku budi spreman da prebacis odgovirnost na nekog drugog. Bravo Uče, svaka cast ali imas srecu da zivis i ucis od najvecih majstora te igre.
Ovaj ce tek da uspije u zivotu. Tako mlad a vec je u potpunosti usvojio najvazniju osobinu BiH lidera, "u svakom trenutku budi spreman da prebacis odgovirnost na nekog drugog. Bravo Uče, svaka cast ali imas srecu da zivis i ucis od najvecih majstora te igre.
-
1Dante1
#1330 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Svi mi se vodimo "nije nasa nadleznost" i "nismo mi krivi". Politicari su samo odraz samih nas.
- Better Man
#1331 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Saobraćajni fakultet rijetko upisju oni koji baš žele to da studiraju. Obično ga upisuju oni koji nisu uspjeli nešto drugo upisati. Saobraćajni Fakultet je po težini i ozbiljnosti smiješan za Elektrotehniku ili Mašinstvo, Građevinu ili Arhitekturu.Mate_Miso_Kovac wrote: ↑12/08/2025 08:53Privatni sektor nije bio spreman za njega i njegovu "bolju i regularnu školu".
Jebote, ko da je zavrsio MIT, a ne saobracajni faks, koji je smijurija![]()
![]()
- Better Man
#1332 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Čengić je obični populista i ubleha sa kupljenom diplomom. Da je kako treba, imao bi regularnu diplomu sa Sarajevskog Pravnog fakulteta, a ne tamo nekog divljeg. Kad je lik vidio da nije sposoban da završi Pravni Fakultet Univerziteta u Sarajevo, otišao je na divlji i kupio diplomu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1333 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Malo šale nije na odmet. Novi si i moras proci vatreno krstenje.OliverBatista wrote: ↑12/08/2025 10:31O tome i govorim. I da jesam, a nisam ne dao mi Bog, nije razlog da se protuargumenti iznose ad hominem. Zamisli da iza ovog pseudonima piše neki ubuntu crnac koji predobro poznaje prilike u BiH i KS i onda postavi pitanje sebi pitanje da li navodi ovog crnca imaju pravno, činjenično ili bilo koje drugo uporište. Neka taj "ministar" prijavi tog "tužioca" koji mu je iznuđivao iskaz i neka prati postupak, a ne laprda po hodnicima organa uprave kako mu prijete tužioci koji rade protiv okerića jer je to (č)ista patetika i demagogija sda botova kojima je svaka istraga napad na BOOOŠnjOOKe.._BataZiv_0809 wrote: ↑12/08/2025 10:15Yahiragicu ti si?OliverBatista wrote: ↑12/08/2025 10:09
Uredu je. Laicima je jasno da se radi o incidentnoj nadležnosti koju delegira VS FBiH, kako sam napisao. I nije samo predmet Tulić delegiran drugom stvarno nadležnom sudu i tužilaštvu, mogu ih nabrojati desetine. Ali džaba to govoriti kada grupica okupljena oko nesposobnjakovića, populista i oportunista iz Vlade i Skupštine ne smije iznijeti svoj stav i mišljenje i konfrontirati ih sa njihovim obećanjima i realizacijama, ali ste dobro dresirani da odmah počnete provoditi smjernice kako odbiti argumentovanu kritiku i istu prefakturisati prošloj vladi ili nekoj drugoj force majeure. Jedini programski i politički cilj je isticati što više tramvaje i trolejbuse i 11 kilometara lijevanog željeza ubenotiranog u tvrdu podlogu. Idolopoklonstvo je opasno i zarazno oboljenje. Neću više ni pisati, svoje argumentovano nezadovoljstvo ću prenositi prijateljima i kolegama i u narednoj godini izraziti svoje nezadovljstvo na demokratskim izborima potpomognutim modernim tehnologijama. Do tada, neka vam picmajstor sa Dobrinje bude glavni arhitekta javnih dobara i izvođač grubih građevinskih radova.![]()
- Better Man
#1334 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Najveći odron od ministra je bio Adi Kalem. Umjesto da grad sarajevo ima odlične Satra trolejbuse, lik potpisaso kupovinu Bjeloruskih trolejbusa, I hajde što je to potpisao, već što je njegova stranka bez imalo stida i srama svo vrijeme optuživala Štetu i Vladu KS da su u jeku agresije Rusije na Ukrajinu i sankcija prema Rusiji i Bjelorusiji, koja je podržavala agresiju na Ukrajinu, kupili troljebuse iz Bjelorusije. A u stvari oni i njihov ministar građanima Sarajeva podvalili Bjeloruske trolejbuse umjesto daleko boljih Solaris, koji su i trebali biti nabavljeni. Da je ostao ministar i da je ostala Vlada SDA i partnera, sigurno bi umjesto Stadler tramvaja imali neko Tursko smeće.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑12/08/2025 09:22 vala ne znam kako nakon onog perioda "ministrovanja" iko moze za bilo sta Kalema preporuciti
i ono sto je bukvalno samo trebao nastaviti, uspio je zajebati poput rekonstrukcije tramvajskih stajalista i izbora trolejbusa
plus S krivina sto je chmoljo vec spomenuo
-
OliverBatista
#1335 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Pošteno. Da si me usporedio sa Džordžom Klunijem pa bih te_BataZiv_0809 wrote: ↑12/08/2025 10:48Malo šale nije na odmet. Novi si i moras proci vatreno krstenje.OliverBatista wrote: ↑12/08/2025 10:31O tome i govorim. I da jesam, a nisam ne dao mi Bog, nije razlog da se protuargumenti iznose ad hominem. Zamisli da iza ovog pseudonima piše neki ubuntu crnac koji predobro poznaje prilike u BiH i KS i onda postavi pitanje sebi pitanje da li navodi ovog crnca imaju pravno, činjenično ili bilo koje drugo uporište. Neka taj "ministar" prijavi tog "tužioca" koji mu je iznuđivao iskaz i neka prati postupak, a ne laprda po hodnicima organa uprave kako mu prijete tužioci koji rade protiv okerića jer je to (č)ista patetika i demagogija sda botova kojima je svaka istraga napad na BOOOŠnjOOKe..
PS. Nisam novi koLJačić, odmor + Alzheimer su me naćerali da registrujem sve nanovo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1336 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Ne mogu da skontam raniji nick, ali svidja mi se tvoj diskurs. Ne implicira da se slazem sa (vecinom) onoga sto pises, ali nacin je mnogo mocanOliverBatista wrote: ↑12/08/2025 11:01Pošteno. Da si me usporedio sa Džordžom Klunijem pa bih te_BataZiv_0809 wrote: ↑12/08/2025 10:48Malo šale nije na odmet. Novi si i moras proci vatreno krstenje.OliverBatista wrote: ↑12/08/2025 10:31
O tome i govorim. I da jesam, a nisam ne dao mi Bog, nije razlog da se protuargumenti iznose ad hominem. Zamisli da iza ovog pseudonima piše neki ubuntu crnac koji predobro poznaje prilike u BiH i KS i onda postavi pitanje sebi pitanje da li navodi ovog crnca imaju pravno, činjenično ili bilo koje drugo uporište. Neka taj "ministar" prijavi tog "tužioca" koji mu je iznuđivao iskaz i neka prati postupak, a ne laprda po hodnicima organa uprave kako mu prijete tužioci koji rade protiv okerića jer je to (č)ista patetika i demagogija sda botova kojima je svaka istraga napad na BOOOŠnjOOKe..ali usporedba sa nedovršenim snošajem iz porodice izetbegović je izazvala blagu alergijsku reakciju i kiseo okus u ustima
![]()
PS. Nisam novi koLJačić, odmor + Alzheimer su me naćerali da registrujem sve nanovo.
-
OliverBatista
#1337 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Kako bi me moj ahbab opisao, a ustvari i sebe pridodao u definiciju: Matora drtina sa PTSPom i umjereno slabom prostatom. Dop...ilo mi više u rukavicama glumiti diplomatu i gospodina, a mediokriteti nam ga ne vade dok oči ispadaju. Odoh plijeviti po bašti štagod_BataZiv_0809 wrote: ↑12/08/2025 11:12Ne mogu da skontam raniji nick, ali svidja mi se tvoj diskurs. Ne implicira da se slazem sa (vecinom) onoga sto pises, ali nacin je mnogo mocanOliverBatista wrote: ↑12/08/2025 11:01Pošteno. Da si me usporedio sa Džordžom Klunijem pa bih te_BataZiv_0809 wrote: ↑12/08/2025 10:48
Malo šale nije na odmet. Novi si i moras proci vatreno krstenje.ali usporedba sa nedovršenim snošajem iz porodice izetbegović je izazvala blagu alergijsku reakciju i kiseo okus u ustima
![]()
PS. Nisam novi koLJačić, odmor + Alzheimer su me naćerali da registrujem sve nanovo.![]()
-
kakabanja213
#1338 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
To su najbolji iz nasih redova.
Na jednoj strani prvi esalon je zbunjen i osamucen, nazovi ratnik i ambiciozni primitivac a na drugoj, dvorska luda, blijedi umisljeni prodavac magle i klasicni sibicar.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1339 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
narod će odlučivati kakva je ovo vlada a ne osobni prijatelji cestovnog gazimira efendića i stranački botovi
to je jedino pošteno da narod odlučuje
jeste vlada se malo preračunala u dijeljenju NARODNOG novca
ali šta je trebala
GLUMITI ŠTEDIONICU ko sebija kad su ljudi umirali
vlada nije BANKA vlada je servis gradjana
ova vlada previše servisira građane bojim se da se narod ne pokvari pa ne izadje na izbore ili proradi inat
te se sjete kako je bolje bilo s SDA 10 najtežih godina s njima smo proveli
poznato je kako sjecanje se iskrivi pa losi dani postanu bolji
mozda ce i za 50 godina narod spominjati stetu
adija kalema su zasigurno zaboravili
to je jedino pošteno da narod odlučuje
jeste vlada se malo preračunala u dijeljenju NARODNOG novca
ali šta je trebala
GLUMITI ŠTEDIONICU ko sebija kad su ljudi umirali
vlada nije BANKA vlada je servis gradjana
ova vlada previše servisira građane bojim se da se narod ne pokvari pa ne izadje na izbore ili proradi inat
te se sjete kako je bolje bilo s SDA 10 najtežih godina s njima smo proveli
poznato je kako sjecanje se iskrivi pa losi dani postanu bolji
mozda ce i za 50 godina narod spominjati stetu
adija kalema su zasigurno zaboravili
-
gidra
#1340 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Kakve veze Adi Kalem ima sa rekonstrukcijom S krivine, osim što je silom zakona morao potpisati provedeni otvorni postupak javne nabavke, a pazi sada postupak nabavke pokrenut za vrijeme minstra Štete?
https://istinomjer.ba/app/uploads/2019/ ... rivina.pdf
Mogao se priajviti ko je htio, prošla najeftinija ponuda. Kriv je isključivo onaj ko je pisao tender, a to su raznorazni nehljebi (nit je kriv Šteta niti Kalem), ili ćeš reći da je Adi Kalem kao ministar sam pisao i postavljao raznorazne kvalifikacione i tehničke uslove u tenderu?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1341 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
slabo nam i to ide izgleda.kakabanja213 wrote: ↑12/08/2025 10:10Ja koliko vidim tezimo tome. Ima vremena, polako.
- Chmoljo
#1342 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
ah da, zbog njega su i u hrvatskoj propali garantkakabanja213 wrote: ↑12/08/2025 10:21Ako bude vodio ministarstvo kao sto je vodiio tu "stranu" firmu budicnost nije svijetla.Chmoljo wrote: ↑12/08/2025 09:20Evo do mene je. Al cemu podsmijavanje kada je i Steta bio na celu "strane" firme ovdje? Otkad je u privatluku skola mjerilo icega?duh_sa_sjekirom wrote: ↑12/08/2025 09:14
![]()
Koje lupetanje...
Baška njegov rad kao ministra, ali taj čovjek (Adi) već više od 15 godina radi u privatnom sektoru, i to u inozemnoj firmi...
Imam i ja bolji fakultet od Stete, pa mislim da bih pokupio prnje nakon 3 mjeseca.
- Chmoljo
#1343 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
kako se odjednom ispraksiraše za ostale pružne prelaze? naučili iz ovih grešaka, ili su podmetali ministru?gidra wrote: ↑12/08/2025 11:56Kakve veze Adi Kalem ima sa rekonstrukcijom S krivine, osim što je silom zakona morao potpisati provedeni otvorni postupak javne nabavke, a pazi sada postupak nabavke pokrenut za vrijeme minstra Štete?
Mogao se priajviti ko je htio, prošla najeftinija ponuda. Kriv je isključivo onaj ko je pisao tender, a to su raznorazni nehljebi (nit je kriv Šteta niti Kalem), ili ćeš reći da je Adi Kalem kao ministar sam pisao i postavljao raznorazne kvalifikacione i tehničke uslove u tenderu?
- Chmoljo
#1344 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
mnijem da si htio reći bantu crnac.OliverBatista wrote: ↑12/08/2025 10:31O tome i govorim. I da jesam, a nisam ne dao mi Bog, nije razlog da se protuargumenti iznose ad hominem. Zamisli da iza ovog pseudonima piše neki ubuntu crnac koji predobro poznaje prilike u BiH i KS i onda postavi pitanje sebi pitanje da li navodi ovog crnca imaju pravno, činjenično ili bilo koje drugo uporište. Neka taj "ministar" prijavi tog "tužioca" koji mu je iznuđivao iskaz i neka prati postupak, a ne laprda po hodnicima organa uprave kako mu prijete tužioci koji rade protiv okerića jer je to (č)ista patetika i demagogija sda botova kojima je svaka istraga napad na BOOOŠnjOOKe.._BataZiv_0809 wrote: ↑12/08/2025 10:15Yahiragicu ti si?OliverBatista wrote: ↑12/08/2025 10:09
Uredu je. Laicima je jasno da se radi o incidentnoj nadležnosti koju delegira VS FBiH, kako sam napisao. I nije samo predmet Tulić delegiran drugom stvarno nadležnom sudu i tužilaštvu, mogu ih nabrojati desetine. Ali džaba to govoriti kada grupica okupljena oko nesposobnjakovića, populista i oportunista iz Vlade i Skupštine ne smije iznijeti svoj stav i mišljenje i konfrontirati ih sa njihovim obećanjima i realizacijama, ali ste dobro dresirani da odmah počnete provoditi smjernice kako odbiti argumentovanu kritiku i istu prefakturisati prošloj vladi ili nekoj drugoj force majeure. Jedini programski i politički cilj je isticati što više tramvaje i trolejbuse i 11 kilometara lijevanog željeza ubenotiranog u tvrdu podlogu. Idolopoklonstvo je opasno i zarazno oboljenje. Neću više ni pisati, svoje argumentovano nezadovoljstvo ću prenositi prijateljima i kolegama i u narednoj godini izraziti svoje nezadovljstvo na demokratskim izborima potpomognutim modernim tehnologijama. Do tada, neka vam picmajstor sa Dobrinje bude glavni arhitekta javnih dobara i izvođač grubih građevinskih radova.![]()
ubuntu je iteracija operativnog sistema zasnovanog na linuxu.
niko nije rekao da je taj privedeni bio ministar, nego neko iz mnogo nižih ešalona. i priveden bez ikakve veze sa politikom. Ubuntu moj lijepi.
- tramvajtrojka
#1345 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
I to sto je odabrao bkm ispred solarisa gdje bkm nije ispunjavao zahtijeve za Sarajevo, nabavio ih i ostavio šteti da potpise ugovorChmoljo wrote: ↑12/08/2025 12:21kako se odjednom ispraksiraše za ostale pružne prelaze? naučili iz ovih grešaka, ili su podmetali ministru?gidra wrote: ↑12/08/2025 11:56Kakve veze Adi Kalem ima sa rekonstrukcijom S krivine, osim što je silom zakona morao potpisati provedeni otvorni postupak javne nabavke, a pazi sada postupak nabavke pokrenut za vrijeme minstra Štete?
A da ne pricam sta je mislio da ce se desiti sa ovako renomiranim firmama

pošto sdfovci vole spinovati ne mogu spinovati na slikama tri mjeseca nakon završetka radova, al haj jednoobrvni Kerim ce donijeti 26e prosperitet u kantonu
-
OliverBatista
#1346 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Dobro si. Novi mi OS i sve mi intuitivnu predikciju teksta radi i lupa izraze, a vremena nemam da radim redakciju. Ministar pod navodinicima, tužilac pod navodnicima, pusti maštu na slobodu. Tužioci inače privode bez osnova sumnje, hoće oni to raditi, posebno onim nedužnim i nevinim. Ubuntu.Chmoljo wrote: ↑12/08/2025 12:25mnijem da si htio reći bantu crnac.OliverBatista wrote: ↑12/08/2025 10:31O tome i govorim. I da jesam, a nisam ne dao mi Bog, nije razlog da se protuargumenti iznose ad hominem. Zamisli da iza ovog pseudonima piše neki ubuntu crnac koji predobro poznaje prilike u BiH i KS i onda postavi pitanje sebi pitanje da li navodi ovog crnca imaju pravno, činjenično ili bilo koje drugo uporište. Neka taj "ministar" prijavi tog "tužioca" koji mu je iznuđivao iskaz i neka prati postupak, a ne laprda po hodnicima organa uprave kako mu prijete tužioci koji rade protiv okerića jer je to (č)ista patetika i demagogija sda botova kojima je svaka istraga napad na BOOOŠnjOOKe..
ubuntu je iteracija operativnog sistema zasnovanog na linuxu.
niko nije rekao da je taj privedeni bio ministar, nego neko iz mnogo nižih ešalona. i priveden bez ikakve veze sa politikom. Ubuntu moj lijepi.
-
moee
#1347 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Mislim da radi u privatnom sektoru. Šteta ide u obratnom smjeru.
Moja konstatacija se samo na školu odnosila i ništa više. Zašto je Šteta jedini ministar koji nije naveo fakultet koji je završio?
-
kakabanja213
#1348 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Nije ni Konzum propao dok se mogao zaduzivati i vracati dugove. Tada je i Steta bio menadzerski mag.Chmoljo wrote: ↑12/08/2025 12:18ah da, zbog njega su i u hrvatskoj propali garantkakabanja213 wrote: ↑12/08/2025 10:21Ako bude vodio ministarstvo kao sto je vodiio tu "stranu" firmu budicnost nije svijetla.![]()
-
tokio25
#1349 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
pa to je jos pogubnije za ove sto su zavrsili i najbolje fakultete u drzavi unsa i sl
znaci dodje neki ministar koji je zavrsio vecernju skolu i bolje od tebe odradi posao za koji si imao istu odgovornost i sve ostalo kao on
znaci dodje neki ministar koji je zavrsio vecernju skolu i bolje od tebe odradi posao za koji si imao istu odgovornost i sve ostalo kao on
- tramvajtrojka
#1350 Re: Vlada Kantona Sarajevo (2022-2026)
Kakve je veze imao steta sa odlukama centrale Agrokora u Zagrebu il se samo baca shade da bi se baciokakabanja213 wrote: ↑12/08/2025 13:02Nije ni Konzum propao dok se mogao zaduzivati i vracati dugove. Tada je i Steta bio menadzerski mag.Chmoljo wrote: ↑12/08/2025 12:18ah da, zbog njega su i u hrvatskoj propali garantkakabanja213 wrote: ↑12/08/2025 10:21
Ako bude vodio ministarstvo kao sto je vodiio tu "stranu" firmu budicnost nije svijetla.![]()