Jest, sad se smijes, a kad sam ti citirao ankete i govorio da Harris ima problem ti si mi govorio da pusem u jogurt.
Eto ti sad taj tvoj jogurt.
Jest, sad se smijes, a kad sam ti citirao ankete i govorio da Harris ima problem ti si mi govorio da pusem u jogurt.
Koalicija koju imaju Demokrate je jos gora.ultima_palabra wrote: ↑06/08/2025 05:29 Prvo, koalicija koja ga je izabrala je bila dobro nategnuta od starta. Konflikti interesa medju tim grupacijama su veliki, a on je obecao svakom svasta.
Erozija? Prvi put?Drugo, prvi put se desava erozija unutar MAGA baze... ti ljudi godinama glasaju za jednu stvar, a dobivaju manje-vise standardne GOP establishment politike: smanjenje poreza, milijardere na funkcijama, vanjsku politiku u rukama Izraela, bombardovanja umjesto prestanka intervencionizma i ovo sve oko Epsteina kao slag na torti. Jos mogu malo masturbirati na deportacije, a i tu ce ubrzo doci gazde pa reci da ne mogu vise izdrzati bez jeftine radne snage. Naravno neki ce naci nacin da sebi to relativizuju, ali ako 10-15% njih digne ruke to je ogroman gubitak za republikance koji ce tesko nadoknaditi jer i nezavisni biraci bjeze od njih.
Ja se sjecam redistriktiranja Texasa jos iz vremena Tom DeLaya. Sasvim normalna pojava u TX.Vidi se sa ovim sto rade u Teksasu da ih drma panika od midtermsa. Tu ako dozive katastrofu to je failed presidency i moze ici samo jos vise nizbrdo. Onda ce opet Lindsey Graham pricati "count me out", to su jednostavno takvi tipovi.
To sa sinovima je samo moja teorija, da nabacim na deset drugih koje cirkuliraju u medijima. Ja samo govorim da ce on pokusati ostati na vlasti na jedan ili drugi nacin, ili kroz proksije (tipa Putin i Medvedev). I to cemo osjetiti vrlo brzo, vjerovatno nakon midtermsa. Osim ako ga ne strefi kakva bolescuga. Mislim da dok je on ziv da ce biti alfa i omega u Republikanskoj partiji i sta on bude htio, to ce biti tako. Jedino ako unisti bas ekonomiju to levela 2008-e ili gore ili zapocne kakav pravi rat.Tu pricu sa sinovima nisam vidio ni od koga ozbiljnog, a lazni elektori nisu vise opcija jer je promijenjen zakon u odnosu na 2020. Naravno ostaju gerrymandering, vote supression i ostali standardni republikanski trikovi koji ce se dogodine koristiti bezobraznije nego prije.
Smijem se od muke jebiga.jeza u ledja wrote: ↑06/08/2025 17:20Jest, sad se smijes, a kad sam ti citirao ankete i govorio da Harris ima problem ti si mi govorio da pusem u jogurt.Chmoljo wrote: ↑06/08/2025 10:53Jack Be Nimble wrote: ↑05/08/2025 23:01
Iz njegovih tvitova u bozije usi. Ko ce opet citati @jeza u ledja njegove tekstove o razno raznim anketama i kako koja opstina ce glasati.![]()
![]()
Eto ti sad taj tvoj jogurt.![]()
Ako imas tetovazu, trebao bi obnoviti spanski...GandalfSivi wrote: ↑06/08/2025 17:49 Moram poslovno do suda za par sedmica, savjetovano mi je da ponesem americki pasos. A nisam ni optuzeni niti je kriminalna parnica ni nista…
Podcast bros i slicni su tek pred izbore skocili u njihov tabor. To nisu pravi MAGA.ultima_palabra wrote: ↑06/08/2025 19:08 Prvi put vidim eroziju u samoj MAGA bazi, jedan dio njih pocinje kontati da su ispali budale i da im se prodaje stara roba u istom pakovanju. Ako pricas sa pravim Magarcem, oni nisu bili zadovoljni ni sa prvim Trumpovim mandatom, ali su se prihvatili pricu da nije mogao od Deep Statea, da mu je establishment nametnuo neke ljude itd. U njihovim glavama vise nema isprike za neostvarivanje America First price.
Ove podcast bros su vec izgubili, oni su sisli s voza vec nakon par mjeseci. Muskov fan club takodjer.
Redistriktiranje je normalno nakon popisa. Ne sjecam se da se ikad radilo na pola popisnog ciklusa.
Hordas de Zacatecas je poznati kartel iz Meksika.zilog wrote: ↑06/08/2025 20:17Ako imas tetovazu, trebao bi obnoviti spanski...GandalfSivi wrote: ↑06/08/2025 17:49 Moram poslovno do suda za par sedmica, savjetovano mi je da ponesem americki pasos. A nisam ni optuzeni niti je kriminalna parnica ni nista…![]()
Objasniti i grad i klub bez problema, ali od one u sredini me ni Potomac nece opratijeza u ledja wrote: ↑06/08/2025 21:03Hordas de Zacatecas je poznati kartel iz Meksika.zilog wrote: ↑06/08/2025 20:17Ako imas tetovazu, trebao bi obnoviti spanski...GandalfSivi wrote: ↑06/08/2025 17:49 Moram poslovno do suda za par sedmica, savjetovano mi je da ponesem americki pasos. A nisam ni optuzeni niti je kriminalna parnica ni nista…![]()
![]()
Nahebem ti se od do
General Mike Flynn
@GenFlynn
ATTENTION!
Subject: PERSECUTION of CHRISTIANS in The Republic of Srpska and elsewhere across greater Europe (and millions are growing increasingly angered by it).
Does this sound familiar to the millions of CHRISTIANS here in America—YOU BET IT DOES!!!
I feel like we’ve found ourselves back in the Europe of the 15 & 1600’s.
WHY?
The Globalists hate CHRISTIANS and they hate anyone who stands up for their own people in the form of populism or nationalism.
They most definitely hate #MAGA
The Globalists are also aligning themselves with very radicalized Islamic elements, many who have illegally entered much of Europe (and America).
AND, Any European national leader who stands up for their own sovereignty & against the ugliness of the globalist elite whose only agenda is the implementation of a ONE WORLD ORDER must be destroyed.
The creation of a ONE WORLD ORDER sounds like something Hitler would have created!
SO WHAT?
Most Americans won’t know the name of the President of the Republic of Srpska
@MiloradDodik
.
However, we do know the names
@PM_ViktorOrban
(Hungary),
@geertwilderspvv
(Netherlands),
@JMilei
(Argentina), and
@jairbolsonaro
(Brazil).
For sure, here in America we also know the name
@realDonaldTrump
What do these leaders all have in common?
They all have faced harsh criticism, personal attacks, assassination attempts and extreme persecution by forces aligned with these very same Globalists.
I am telling this story because as I seek ways to influence the trend away from WAR and toward PEACE, we need to seek LEADERS who have much in common.
@MiloradDodik
is known as a strong leader & a very popular national figure. He put out a pro
@realDonaldTrump
statement shortly before the U.S. election in NOVEMBER 24. He also wore a #MAGA hat during a political rally shortly after Trump’s victory. And because of these actions, the “autopen”
@JoeBiden
administration immediately sanctioned him (6NOV24), and then sanctioned his children in the final hours of Uncle Joe’s administration just to screw with him some more.
What is really troubling is how the
@JoeBiden
administration targeted many Srpska govt officials for simply celebrating a CHRISTIAN holiday (Saint Stephan—9JAN25).
You simply can’t make this stuff up!
Here in America, millions are starting to wake up to the threats we face from the very dangerous GLOBALIST agenda. The alignment of forces against PEACE and the violent actions against CHRISTIANS in Europe and right here at home must be stopped.
And leaders like the President of the Republic of Srpska
@MiloradDodik
must be embraced by
@realDonaldTrump
.
I’ve been persecuted politically by my own government, I know what it looks like and I know what it feels like. It is ugly and it feels bad…but it must now end. We must make PEACE the norm and WAR the aberration.
Joining forces with strong nations and strong leaders like
@MiloradDodik
can beat back the GLOBALISTs who seek all of our demise.
ENOUGH IS ENOUGH!
Trump orders seven-day crackdown in Washington DC citing ‘violent crime’
Trump Demands Homeless People Move Out of Washington, DC 'Immediately'
US military preparing for National Guard activation in Washington D.C., officials say