Do problema je dovelo preticanje. Nisi ispunio uslove za sigurno preticanje. Kao sto rekoh, tvoju krivicu ne umanjuje tudja. Kriv si jer si poceo preticanje jer nisi imao preduslove da sigurno zavrsi. Nakon sto si krenuo u lijevu traku ima djelimicne krovice i ovog drugog a nastala je kao posljedica tvog preticanja i nemogucnosti da se vratis. Da je ubrzao rekao bih da je on kriv a ovako najveci dio krivice pripada tebi. Mozes se branit dokle hoces, kriv je onaj koji pretice a preticanje ne moze izvesti sigurno. To sto si ocekivao da on koci da se ti uvalis je tvoj problem koji je, opet, nastao tvojim preticanjem. Da je trebao kociti jeste, da je bila nezgoda ti bi bio krivAteista wrote: ↑11/08/2025 08:43Kad sam krenuo u preticanje, bilo je dovoljno prostora i nije bilo vozila iz suprotnog smjera. Tek nakon nekog vremena provedenog u traci pored, nakon sviranja i sviranja kad nije htio da mi omoguci da se vratim, naislo je vozilo i tad je nastala frka. On je taj koji nas je ugrozio, prije toga nije drzao odstojanje i omogucio normalno preticanje a onda nakon sto sam ga preticao nije htio da mi omoguci da se vratim.
Moja krivica cisto zakonski je sto nisam smio poceti preticanje jer nisam imao gdje da se vratim, ali nije to ono sto je dovelo do problema, vec njegovo odbijanje da mi omoguci da se vratim. Moja krivica je samo sto sam ocekivao zdravorazumsku reakciju od strane drugog vozaca, a njegova je pokusaj ubistva, pa ti vidi sta je gore.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Throttle
#51501 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
tokio25
#51502 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da tebi licno se ne bi sklonio nego bi ja tebe gurao na auto iz suprotnog smjeraAteista wrote: ↑11/08/2025 08:29Cak i da se vozi preko ogranicenja, ja imam pravo da preticem, moj prekrsaj je moja stvar i stvar policije, nije tu niko da odredjuje da li ja smijem preticati ili ne, kad te neko pretice duzan si da mu omogucis da to uradi bezbjedno, i zbog sebe i zbog drugih, to nije samo stvar propisa vec stvar zdravog razuma i osnova sigurnosti na cesti.tokio25 wrote: ↑11/08/2025 07:51to oko ometanja je najveci problem jer nije svima ista situacija ometanjeAteista wrote: ↑11/08/2025 07:44
Ne, pocetak je guslanje kompletne koloe debelo ispod ogranicenja i nedrzanje razmaka. Iako moje preticanje nije obavezo, to je bilo ometanje normalnog saobracaja i to je pocetak svega ako govorimo o pocetku.
Ako govorimo koja radnja je ugrozila, to je onda sto nije htio da me pusti da se vratim.
ti sada da kazes koliko je vozio ja ti ne bih vjerovao jer si pristran
ako je ogranicenje 60 a on vozio 50 to nije ometanje
i zato je tvoj pocetak preticanja pocetak sveg belaja koji je nastao i tu prestaje sva prica
ja da znam koji si vozac namjerno ne bi dao da se vratis i ne bi se sklanjao ni sekunde nego mi bukvalno isao da me udaris kad si takav
U konkretnom slucaju se islo debelo ispod ogranicenja, teretno vozilo se kretalo izmedju 30 i 40, u nekim dijelovima mozda i sporije, mozes mi vjerovati ali i ne moras.
Ta tvoja ideja da me ne bi pustio je jako opasna, nadam se da si svjestan da ce svako radije izgurati sa ceste budalu koja mu ometa preticanje nego ici na frontalni, a kakav god auto da vozis u tim situacijama tesko da mozes proci bez posljedica. I onda ja opasan a ti priznajes kako bi namjerno nekog ugrozio, i tebi kao i onom treba trajno oduzeti vozacku.
Pocetak price je ometanje saobracaja presporom voznjom, a momenat gdje je nastao problem je kada me nije htio pustiti da se vratim, to je ono sto je napravilo problem. Iako nije bilo potpuno po propisu, moje preticanje nikog nije ugrozilo kao sto nije nikad ni moja voznja preko ogranicenja, njegovo ometanje da se vratim jeste ugrozilo i mene i druge, i to je ono gdje prica prestaje.
Kazem kad bih znao da me ti pretices
I to nije nekog nego tebe i samo tebe
-
Throttle
#51503 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tokio sveo na personal level 
-
tokio25
#51504 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa normalno
Vecina mu govori kriv si jer si poceo nesto sto nije bilo sigurno on opet kriv je ovaj kriv je kamion
Cudi me da ne okrivi vozaca koji je dolazio suprotnom trakom sto je bas tada naisao kad on pretice
I ovakvi ne znaju drugacije nego e sad cu ja tebe gurati i kad dozivis to nikad vise neces pokusati preticati na taj nacin
Njegova sreca ili nesreca je sto mu je do tada sve ovo prolazilo i ljudi se sklanjali i kad su trebali i kad nisu ocito
Vecina mu govori kriv si jer si poceo nesto sto nije bilo sigurno on opet kriv je ovaj kriv je kamion
Cudi me da ne okrivi vozaca koji je dolazio suprotnom trakom sto je bas tada naisao kad on pretice
I ovakvi ne znaju drugacije nego e sad cu ja tebe gurati i kad dozivis to nikad vise neces pokusati preticati na taj nacin
Njegova sreca ili nesreca je sto mu je do tada sve ovo prolazilo i ljudi se sklanjali i kad su trebali i kad nisu ocito
-
kakaljin
#51505 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako tebi nije sigurno ne znaci da je isto tako svima nije sigurno.tokio25 wrote: ↑11/08/2025 09:37 Pa normalno
Ako ti ne znas voziti to ne znaci i da ostali vozaci ne znaju voziti.
Tvoja je obaveza da ne ometas onoga ko te pretice vec da na najbezbjedni nacin propustis onoga ko te pretice da ne bi doslo do nesrece. I nakon toga nastavis sa svojom voznjom.
-
kakaljin
#51506 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To sto ti zelis da uradis je namjera ubistvatokio25 wrote: ↑11/08/2025 09:30Da tebi licno se ne bi sklonio nego bi ja tebe gurao na auto iz suprotnog smjeraAteista wrote: ↑11/08/2025 08:29Cak i da se vozi preko ogranicenja, ja imam pravo da preticem, moj prekrsaj je moja stvar i stvar policije, nije tu niko da odredjuje da li ja smijem preticati ili ne, kad te neko pretice duzan si da mu omogucis da to uradi bezbjedno, i zbog sebe i zbog drugih, to nije samo stvar propisa vec stvar zdravog razuma i osnova sigurnosti na cesti.tokio25 wrote: ↑11/08/2025 07:51
to oko ometanja je najveci problem jer nije svima ista situacija ometanje
i zato je tvoj pocetak preticanja pocetak sveg belaja koji je nastao i tu prestaje sva prica
ja da znam koji si vozac namjerno ne bi dao da se vratis i ne bi se sklanjao ni sekunde nego mi bukvalno isao da me udaris kad si takav
U konkretnom slucaju se islo debelo ispod ogranicenja, teretno vozilo se kretalo izmedju 30 i 40, u nekim dijelovima mozda i sporije, mozes mi vjerovati ali i ne moras.
Ta tvoja ideja da me ne bi pustio je jako opasna, nadam se da si svjestan da ce svako radije izgurati sa ceste budalu koja mu ometa preticanje nego ici na frontalni, a kakav god auto da vozis u tim situacijama tesko da mozes proci bez posljedica. I onda ja opasan a ti priznajes kako bi namjerno nekog ugrozio, i tebi kao i onom treba trajno oduzeti vozacku.
Pocetak price je ometanje saobracaja presporom voznjom, a momenat gdje je nastao problem je kada me nije htio pustiti da se vratim, to je ono sto je napravilo problem. Iako nije bilo potpuno po propisu, moje preticanje nikog nije ugrozilo kao sto nije nikad ni moja voznja preko ogranicenja, njegovo ometanje da se vratim jeste ugrozilo i mene i druge, i to je ono gdje prica prestaje.
-
tokio25
#51507 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa vidjeli smo kako je drugima sigurnopa je napravio belaj jer je mislio da je sigurnokakaljin wrote: ↑11/08/2025 09:43Ako tebi nije sigurno ne znaci da je isto tako svima nije sigurno.tokio25 wrote: ↑11/08/2025 09:37 Pa normalno
Tvoja je obaveza da ne ometas onoga ko te pretice vec da na najbezbjedni nacin propustis onoga ko te pretice da ne bi doslo do nesrece. I nakon toga nastavis sa svojom voznjom.
Moja obaveza je takve kretene nauciti pameti kad ne moze drugacije
Da pomenem slucaj spahovic
Neka je poginuo i nije mi zao
Svako drugi da je bio na njegovom mjestu bi bila druga prica
Tako je slucaj i sa ateistom u voznji
I to sto ja zelim da uradim je branim sebe a njega ko jebe sto je poceo preticati a ti ili bilo ko smatraj pokusajem ubistva jer isto mogu reci da i on pokusava ubiti mene
- Ateista
#51508 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To tek onda govori puno toga o tebi...tokio25 wrote: ↑11/08/2025 09:30Da tebi licno se ne bi sklonio nego bi ja tebe gurao na auto iz suprotnog smjeraAteista wrote: ↑11/08/2025 08:29Cak i da se vozi preko ogranicenja, ja imam pravo da preticem, moj prekrsaj je moja stvar i stvar policije, nije tu niko da odredjuje da li ja smijem preticati ili ne, kad te neko pretice duzan si da mu omogucis da to uradi bezbjedno, i zbog sebe i zbog drugih, to nije samo stvar propisa vec stvar zdravog razuma i osnova sigurnosti na cesti.tokio25 wrote: ↑11/08/2025 07:51
to oko ometanja je najveci problem jer nije svima ista situacija ometanje
-
kakaljin
#51509 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tvoja obaveza je na bezbjedan nacin propustiti onoga ko te pretice i ne ometati ga u navedenoj radnji, sve ostalo je tvoja krivica ako se desi nesreca.tokio25 wrote: ↑11/08/2025 09:47Pa vidjeli smo kako je drugima sigurnopa je napravio belaj jer je mislio da je sigurnokakaljin wrote: ↑11/08/2025 09:43Ako tebi nije sigurno ne znaci da je isto tako svima nije sigurno.tokio25 wrote: ↑11/08/2025 09:37 Pa normalno
Moja obaveza je takve kretene nauciti pameti kad ne moze drugacije
Da pomenem slucaj spahovic
Neka je poginuo i nije mi zao
Svako drugi da je bio na njegovom mjestu bi bila druga prica
Tako je slucaj i sa ateistom u voznji
I to sto ja zelim da uradim je branim sebe a njega ko jebe sto je poceo preticati a ti ili bilo ko smatraj pokusajem ubistva jer isto mogu reci da i on pokusava ubiti mene
Zelja za smrti bilo kome je neukusno, bezobrazno, podlo, ne ljudski. Ma okome god se radilo
Last edited by kakaljin on 11/08/2025 09:51, edited 1 time in total.
-
Dobrinjac-u-Pragu
#51510 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ali da li bi preticali recimo trolu u prnjavorskoj kada gusla 30 po cesti? 
- kabal1337
#51511 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zamisli molim te njegove "sigurne" ranje preticanja.
1.) Svjesno vidi da po njegovoj procjeni nema dovoljno mjesta da radnju izvrsni sigurno
-nema prostora da se vrati
-nema postora ( duzine) da je sigurno obavi dolazi vozilo iz susreta
2.) Njegova logika vozimo u koloni, ja cu zapoceti radnju preticanja, gdje cu uciniti da cijena kolona vozila naglo koci kako bi ja izvrsio svoju radnju.
-Ugrozi:
Vozace iz suprotnog smjera
vozace iz svog smjera
sebe, saputnike
Ti si inicijator radnje koja je ugrozila zivote ucesnika.
Cuj molim te izgurati nekoga sa ceste, pa ti si taj koji izguruje ( agresivna voznja), zamisli da si ga zakacio dijelom svog vozila i poslao ljude na onaj svijet.
Vozac kojeg si izgurao nije se "trkao" sa tobom vec je covjek vozio normalo i istom brzinom ( nije davao gas).
Znaci umjesto da si se polahko ubacio iza lika kojeg si izgurao sa ceste, ti si njega poslao u pravcu ivicnjaka/ ograde. Eto koliko si se usrao u svoju sigurnu procjenu.
1.) Svjesno vidi da po njegovoj procjeni nema dovoljno mjesta da radnju izvrsni sigurno
2.) Njegova logika vozimo u koloni, ja cu zapoceti radnju preticanja, gdje cu uciniti da cijena kolona vozila naglo koci kako bi ja izvrsio svoju radnju.
-Ugrozi:
vozace iz svog smjera
sebe, saputnike
Cuj molim te izgurati nekoga sa ceste, pa ti si taj koji izguruje ( agresivna voznja), zamisli da si ga zakacio dijelom svog vozila i poslao ljude na onaj svijet.
Vozac kojeg si izgurao nije se "trkao" sa tobom vec je covjek vozio normalo i istom brzinom ( nije davao gas).
Znaci umjesto da si se polahko ubacio iza lika kojeg si izgurao sa ceste, ti si njega poslao u pravcu ivicnjaka/ ograde. Eto koliko si se usrao u svoju sigurnu procjenu.
-
kakaljin
#51512 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako je bezbjedno i sigurno onda se izvrsi OBILAZENJE trole jer ide sporo.Dobrinjac-u-Pragu wrote: ↑11/08/2025 09:51 Ali da li bi preticali recimo trolu u prnjavorskoj kada gusla 30 po cesti?![]()
-
BadBoy
#51513 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Guslače ne mogu očima smisliti, kad vidim da mu treba 710 metara da ubrza do 40 km/h macolom bih za zatuko.
Ali i pored toga, ne idem na mrtva preticanja, ne idem sa računicom da će me debil pustiti da se uvalim.
I najjače mi je od svega što svi ovdje idu do kraja kad neko neće da ih pusti da preteknu, nego se nastave trkati sa njima. Majstore, kočnica, i vrati se iza njega. Ali jok, debil je on što te ne pušta a nisi ti debil koji nastavlja da krmi sa njim i trka se?
Jednom mi je to uradio lik, valjda mu se digla ćuna da se takmički. Dionica oko Ševaš Njiva, ravnica, sami on i ja u jednoj traci, nikoga u drugoj. Ja krenuo da ga pretičem, frajer dodao gas. Imao sam dosta jako auto u tom trenutku koje je moglo "izvojevati pobjedu" ali sam svjesno pustio gas i vratio se u svoju traku, a onda sam ga pretekao na narednoj isprekidanoj kad se nije nadao da ću to obaviti. Kraj priče.
Ali i pored toga, ne idem na mrtva preticanja, ne idem sa računicom da će me debil pustiti da se uvalim.
I najjače mi je od svega što svi ovdje idu do kraja kad neko neće da ih pusti da preteknu, nego se nastave trkati sa njima. Majstore, kočnica, i vrati se iza njega. Ali jok, debil je on što te ne pušta a nisi ti debil koji nastavlja da krmi sa njim i trka se?
Jednom mi je to uradio lik, valjda mu se digla ćuna da se takmički. Dionica oko Ševaš Njiva, ravnica, sami on i ja u jednoj traci, nikoga u drugoj. Ja krenuo da ga pretičem, frajer dodao gas. Imao sam dosta jako auto u tom trenutku koje je moglo "izvojevati pobjedu" ali sam svjesno pustio gas i vratio se u svoju traku, a onda sam ga pretekao na narednoj isprekidanoj kad se nije nadao da ću to obaviti. Kraj priče.
- Ateista
#51514 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kao sto ti kazes da je do problema dovelo preticanje, ja mogu reci da je do problema dovela prespora voznja i nedrzanje odstojanja.Throttle wrote: ↑11/08/2025 09:20Do problema je dovelo preticanje. Nisi ispunio uslove za sigurno preticanje. Kao sto rekoh, tvoju krivicu ne umanjuje tudja. Kriv si jer si poceo preticanje jer nisi imao preduslove da sigurno zavrsi. Nakon sto si krenuo u lijevu traku ima djelimicne krovice i ovog drugog a nastala je kao posljedica tvog preticanja i nemogucnosti da se vratis. Da je ubrzao rekao bih da je on kriv a ovako najveci dio krivice pripada tebi. Mozes se branit dokle hoces, kriv je onaj koji pretice a preticanje ne moze izvesti sigurno. To sto si ocekivao da on koci da se ti uvalis je tvoj problem koji je, opet, nastao tvojim preticanjem. Da je trebao kociti jeste, da je bila nezgoda ti bi bio krivAteista wrote: ↑11/08/2025 08:43Kad sam krenuo u preticanje, bilo je dovoljno prostora i nije bilo vozila iz suprotnog smjera. Tek nakon nekog vremena provedenog u traci pored, nakon sviranja i sviranja kad nije htio da mi omoguci da se vratim, naislo je vozilo i tad je nastala frka. On je taj koji nas je ugrozio, prije toga nije drzao odstojanje i omogucio normalno preticanje a onda nakon sto sam ga preticao nije htio da mi omoguci da se vratim.
Moja krivica cisto zakonski je sto nisam smio poceti preticanje jer nisam imao gdje da se vratim, ali nije to ono sto je dovelo do problema, vec njegovo odbijanje da mi omoguci da se vratim. Moja krivica je samo sto sam ocekivao zdravorazumsku reakciju od strane drugog vozaca, a njegova je pokusaj ubistva, pa ti vidi sta je gore.
Ni jedno ni drugo realno nije dovelo do problema, samo je prethodilo problemu, oni su mogli bezbjedno voziti i tako u prekrsaju, kao sto sam i ja mogao bezbjedno preteci iako sam bio u prekrsaju. To sto neko kaze da moja radnja nije obligatorna i da nisam morao preteci, nisu ni oni morali voziti bez odstojanja, i nisu morali nikako voziti, mogli su ici autobusom, voznja nije obligatorna.
Momenat koji je doveo do problema je namjerno ometanje preticanja, i to je kljucni problem.
To sto bi zakonski i na meni bio dio krivice je druga prica, ali on ne bi mogao proci bez krivice jer je ometao preticanje, kao sto njegov prekrsaj ne umanjuje moj, tako ni moj ne umanjuje njegov, a njegov je puno tezi i ozbiljniji jer je u pitanju namjerno ometanje preticanja i dovodjenje u opasnost, sto bi se na sudu moglo okarakterisati kao pokusaj ubistva.
Krivica za stetu bi sigurno bila podijeljena, ali je pitanje sa kakvim bi se on jos optuzbama mogao susresti pored krivice za udes.
- kabal1337
#51515 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ti kao vozac koji izgubis vd na par mjeseci dovoljno govori koliko razumijes pravila i propise.
i opet vozis bez iste, kazes ne ugrozavam dovoljno govori o svemu.
i opet vozis bez iste, kazes ne ugrozavam dovoljno govori o svemu.
- Ateista
#51516 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I ja sam imao slicnih situacija, ako nisam siguran da ga mogu preteci vratim se i cekam iducu priliku. Lakse je kad nije kolona i kad neko ubrzava, ako nista znas da se imas gdje vratiti. U mom slucaju su se nabili svi jedni drugima na guzicu, pretekao sam dvojicu i vjerovatno se vec i onom prvom iduci nabio i ne bih imao gdje da se vratim.BadBoy wrote: ↑11/08/2025 09:57 Guslače ne mogu očima smisliti, kad vidim da mu treba 710 metara da ubrza do 40 km/h macolom bih za zatuko.
-
esso_sa
#51517 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za Makarsku ti je bolje ici preko Blidinja, pa Posusje-Imotski-Zagvozd i onda kroz tunel do Baske Vode i spustis se u Makarsku. Moze se stici ispod 4h, ako ne bude puno guzve na granicidaario naharis wrote: ↑10/08/2025 14:22 Mozda da ovdje pitam, da ne bi zavrsio na temi....
Planiram put prema Makarskoj i google mi nudi put preko novog AP preko mosta Hercegovina na GP Bijača. Poslije isključenje kod Ravče, Gornji Tučepi, pa Makarska. Da li je cesta ok?![]()
-
1Dante1
-
daario naharis
#51519 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jel' saniran put Jablanica-Blidinje?esso_sa wrote: ↑11/08/2025 10:03Za Makarsku ti je bolje ici preko Blidinja, pa Posusje-Imotski-Zagvozd i onda kroz tunel do Baske Vode i spustis se u Makarsku. Moze se stici ispod 4h, ako ne bude puno guzve na granicidaario naharis wrote: ↑10/08/2025 14:22 Mozda da ovdje pitam, da ne bi zavrsio na temi....
Planiram put prema Makarskoj i google mi nudi put preko novog AP preko mosta Hercegovina na GP Bijača. Poslije isključenje kod Ravče, Gornji Tučepi, pa Makarska. Da li je cesta ok?![]()
Hvala
-
esso_sa
#51520 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve nekako kontam, sporace, trkace, smotane, ali ono sto ne kontam je namjerno dodavanje gasa kada te neko pretice. To je ravno pokusaju ubistva i za to bi se trajno trebala oduzimati vozacka. Ono sto je interesantno, osim kockastih glava (koji ovo vole najvise raditi), cesto to rade i stariji ljudi... Mislim, koji qrc ?
-
esso_sa
#51521 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jeste, popravljeno je sve sto su unistile poplave.daario naharis wrote: ↑11/08/2025 10:06Jel' saniran put Jablanica-Blidinje?esso_sa wrote: ↑11/08/2025 10:03Za Makarsku ti je bolje ici preko Blidinja, pa Posusje-Imotski-Zagvozd i onda kroz tunel do Baske Vode i spustis se u Makarsku. Moze se stici ispod 4h, ako ne bude puno guzve na granicidaario naharis wrote: ↑10/08/2025 14:22 Mozda da ovdje pitam, da ne bi zavrsio na temi....
Hvala
- Ateista
#51522 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad vec izmisljas stvari i ako sam vise puta jasno rekao da nije bilo tako.kabal1337 wrote: ↑11/08/2025 09:52 Zamisli molim te njegove "sigurne" ranje preticanja.
-Ugrozi:
vozace iz svog smjera
sebe, saputnike
Tacno je samo da nije bilo prostora da se vratim (jer su drugi krsili propis nedrzeci odstojanje), ali nije tacno da nije bilo duzine, da je odmah islo auto. Pravac je bio cist i dug kad sam poceo preticanje, to sam vise puta naglasio, nisam krenuo kad je knap prostora i vremena i ocekivao da mi se neko naglo sklanja i naglo koci. Nije bilo potrebe ni za kakvim naglim kocenjem, prvo sto se vozilo jako sporo, bilo je sasvim dovoljno vremena jer sam ja prvo vozio par sekundi pored, kad sam vidio da ne reaguje onda sam mu poceo svirati, nekoliko puta sam mu svirao i proslo je mozda i 7-8 sekundi sve ukupno u voznji u traci pored, mozda i vise, tek onda je u neka doba naislo vozilo iz suprotnog smjera i ja sam uradio jedino logicno - krenuo prema njemu i on je onda tek prikocio i otisao malo u stranu.
Sve i da me stvarno nije vidio odmah, mogao je nakon sto sam mu svirnuo malo usporiti i omoguciti mi da se vratim, nikakvi opasni manevri i naglo kocenje nisu bili potrebni.
Nije se trkao jer nije imao gdje, vec se nabio onom isped na guzicu, ali svejedno nije uradio ono sto je njegova duznost - da uspori i omoguci mi vracanje, znaci imao je namjeru da me ugrozi. Moje "izgurivanje" je bilo samo reakcija na njegovo ugrozavanje, nisam imao gdje drugo da se vratim i to je bila jedina logicna reakcija.
- Ateista
#51523 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve ispod ogranicenja je spora voznja u normalnim uslovima, i kad napravis iza sebe kolonu.
- kabal1337
#51524 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ti da si imao duzine ne bi naislo vozilo iz drugog pravca.
-
esso_sa