MMM1977 wrote: ↑08/08/2025 14:19
A nemaju nikakve veze sa porastom podrške spram NDH vjetrovi koji duvaju sa istoka? Imaš susjeda, dokazanog agresora, koji na vlasti ima otvorenog četnika sa nikakvom ili još gorom opozicijom i naravno da će to prouzrokovati reakciju.
Ja mislim da je Thompson više neka moda trenutno, ako ga ne voliš onda si izdajnik, komunjara i slično. Hrvatska je ipak puno bolje i demokratičnije društvo nego ovi na istoku.
Thompson je moda vec trideset godina, samo je do sada odrzavao koncerte u Kninu, Cavoglavama, Sinju, a evo sad u Zagrebu i to najveci koncert na svijetu ikada. Sto se tice placenih karti.
Za taj koncert odobrenje je morao dati Tomasevic, koji je jelte radikalna ljevica. Iako mu je otac HSPovac iz Bosanske Posavine.
Dakle, nekome mocnom je odgovaralo da se taj koncert odrzi.
Inace na prijetnje iz susjedstva se ne odgovara crnom odjecom i dizanjem desne ruke, to je vise neki folklor i mozda inat svim onim koji vriste godinama ustase ustase.
Uglavnom nepotreban foklor, sta ce ti to kad imas Oluju i briljantnu pobjedu, jedini pobjednici balkanskih ratova su Hrvati. Vracas se na drugi svjetski rat, besmislica i idiotizam.
Meni je samo fascinantno licemjerje, kad u Sarajevu imas ulice nazvane po fasistima, onda je to valjda ok jer oni su "antikomunisti". Pa i ustase su "antikomunisti", koja je razlika izmedju antikomunizma i fasizma, nema je. Mozda ako je u mom dvoristu, nije to toliko bitno, ili sto bi se reklo vidis trn u tudjem ne i balvan u svom oku.