BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#28201 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja dusman reprezentaciji zbog jedog igraca.Pa da podsjetim Anel,Hadzikadunic,Tabakovic,Huseinbasic,Gazibegovic,Barjaktarevic...Daleko ste vi jos od desavanja u reprezentaciji.I da,sklanjanje ovih igraca ine Barbino maslo,samo da se zna.Poogledajte ko ih mjenja i bice vam jasno.Meni jeste,ostali se prave slijepi
-
palermo
#28202 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne sekiraj se Laki. Ko ceka taj doceka,.mozda vec u septembru protiv Austrije. Doci ce,.mislim.poraz. Strpljen -spasenluckylaka wrote: ↑07/08/2025 23:29 Ja dusman reprezentaciji zbog jedog igraca.Pa da podsjetim Anel,Hadzikadunic,Tabakovic,Huseinbasic,Gazibegovic,Barjaktarevic...Daleko ste vi jos od desavanja u reprezentaciji.I da,sklanjanje ovih igraca ine Barbino maslo,samo da se zna.Poogledajte ko ih mjenja i bice vam jasno.Meni jeste,ostali se prave slijepi
- Point.
#28203 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Šta bolan izmišljaš, nabrajaš imena koja po neki put nisu bila pozvana zbog loše forme a ti ovdje jeftino prodaješ šuplju kao da su odstranjena zauvjek.luckylaka wrote: ↑07/08/2025 23:29 Ja dusman reprezentaciji zbog jedog igraca.Pa da podsjetim Anel,Hadzikadunic,Tabakovic,Huseinbasic,Gazibegovic,Barjaktarevic...Daleko ste vi jos od desavanja u reprezentaciji.I da,sklanjanje ovih igraca ine Barbino maslo,samo da se zna.Poogledajte ko ih mjenja i bice vam jasno.Meni jeste,ostali se prave slijepi
Srami se zbog ovih netačnih navoda i kleveta.
Ti sa kauča iz Sant Luisa ai upoznat sa dešavanjima u reprezentaciji, niko drugi nije. Odvadi.
- luckylaka
#28204 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Drzi se ti ovog foruma,tu si upoznat sa svim desavanjima..I da cuvajte Mujakić, Omerović, Bičakčić, Barišić, Radeljić.oni su buducnost i garancija za uspjehPoint. wrote: ↑08/08/2025 00:32Šta bolan izmišljaš, nabrajaš imena koja po neki put nisu bila pozvana zbog loše forme a ti ovdje jeftino prodaješ šuplju kao da su odstranjena zauvjek.luckylaka wrote: ↑07/08/2025 23:29 Ja dusman reprezentaciji zbog jedog igraca.Pa da podsjetim Anel,Hadzikadunic,Tabakovic,Huseinbasic,Gazibegovic,Barjaktarevic...Daleko ste vi jos od desavanja u reprezentaciji.I da,sklanjanje ovih igraca ine Barbino maslo,samo da se zna.Poogledajte ko ih mjenja i bice vam jasno.Meni jeste,ostali se prave slijepi
Ti sa kauča iz Sant Luisa ai upoznat sa dešavanjima u reprezentaciji, niko drugi nije. Odvadi.
- Point.
#28205 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jah, ti sa drugog kontinenta uz šaltanje iptv kanala sve znaš. Odvadi, rekoh ti.luckylaka wrote: ↑08/08/2025 00:46
Drzi se ti ovog foruma,tu si upoznat sa svim desavanjima..I da cuvajte Mujakić, Omerović, Bičakčić, Barišić, Radeljić.oni su buducnost i garancija za uspjehPoint. wrote: ↑08/08/2025 00:32Šta bolan izmišljaš, nabrajaš imena koja po neki put nisu bila pozvana zbog loše forme a ti ovdje jeftino prodaješ šuplju kao da su odstranjena zauvjek.luckylaka wrote: ↑07/08/2025 23:29 Ja dusman reprezentaciji zbog jedog igraca.Pa da podsjetim Anel,Hadzikadunic,Tabakovic,Huseinbasic,Gazibegovic,Barjaktarevic...Daleko ste vi jos od desavanja u reprezentaciji.I da,sklanjanje ovih igraca ine Barbino maslo,samo da se zna.Poogledajte ko ih mjenja i bice vam jasno.Meni jeste,ostali se prave slijepi
Prvi smo u grupi, 3 od 3 pobjede a vi jedite džigeru od muke. Sigurno ćemo negdje prosuti bodove, to će biti ŝansa vas hejtera da dobijete svojih pet minuta. Samo sad trčite pred rudu, polako
Siguran sam da će svi sa tvog spiska, koji su krem de la krem evropskog fudbala btw, dobiti opet svoju šansu. Jedino Anel neće, ali to je njegov izbor.
- luckylaka
#28206 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakav bolan poraz,samo pesimisti ne vjeruju u Alajbegovica,Dedica ,Kolasinca,Barjaktarevica...palermo wrote: ↑07/08/2025 23:36Ne sekiraj se Laki. Ko ceka taj doceka,.mozda vec u septembru protiv Austrije. Doci ce,.mislim.poraz. Strpljen -spasenluckylaka wrote: ↑07/08/2025 23:29 Ja dusman reprezentaciji zbog jedog igraca.Pa da podsjetim Anel,Hadzikadunic,Tabakovic,Huseinbasic,Gazibegovic,Barjaktarevic...Daleko ste vi jos od desavanja u reprezentaciji.I da,sklanjanje ovih igraca ine Barbino maslo,samo da se zna.Poogledajte ko ih mjenja i bice vam jasno.Meni jeste,ostali se prave slijepi
- luckylaka
#28207 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vidis da sve znas.Inace vrati se na moj prvi post poslije izvlacenja grupa 21 od 24.Kao i onom prije mislite od mene napraviti r.mladica na ovom forumu,malo vasPoint. wrote: ↑08/08/2025 00:51Jah, ti sa drugog kontinenta uz šaltanje iptv kanala sve znaš. Odvadi, rekoh ti.luckylaka wrote: ↑08/08/2025 00:46
Drzi se ti ovog foruma,tu si upoznat sa svim desavanjima..I da cuvajte Mujakić, Omerović, Bičakčić, Barišić, Radeljić.oni su buducnost i garancija za uspjehPoint. wrote: ↑08/08/2025 00:32
Šta bolan izmišljaš, nabrajaš imena koja po neki put nisu bila pozvana zbog loše forme a ti ovdje jeftino prodaješ šuplju kao da su odstranjena zauvjek.
Prvi smo u grupi, 3 od 3 pobjede a vi jedite džigeru od muke. Sigurno ćemo negdje prosuti bodove, to će biti ŝansa vas hejtera da dobijete svojih pet minuta. Samo sad trčite pred rudu, polako
Siguran sam da će svi sa tvog spiska, koji su krem de la krem evropskog fudbala btw, dobiti opet svoju šansu. Jedino Anel neće, ali to je njegov izbor.
- BarbaDue
#28208 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Upravo su vaši komentari i više od toga.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑07/08/2025 16:38 I ja cu kritikovati naravno.
Samo necu maliciozno kao vi.
Spustili ste se na taj nivo da komentarišete žene i roditelje reprezentativaca. Trač partija level PRO!
- Point.
#28209 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Umjesto da se veseliš što imamo maksimalan učinak ti hejtaš selektora jer nije zvao rezerviste drugologaških klubova.luckylaka wrote: ↑08/08/2025 01:46Vidis da sve znas.Inace vrati se na moj prvi post poslije izvlacenja grupa 21 od 24.Kao i onom prije mislite od mene napraviti r.mladica na ovom forumu,malo vasPoint. wrote: ↑08/08/2025 00:51Jah, ti sa drugog kontinenta uz šaltanje iptv kanala sve znaš. Odvadi, rekoh ti.
- luckylaka
#28210 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kad ne pratis fudbal a citas klix onda i ne znas da su skoro svi nabrojani bundes ligaski igraci .S kim ja raspravljam
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28211 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sve vi ovo pljujete samo zbog Anela. Ostalo samo namisljate i kamuflirate. I bezobrazni ste.
Nijedan od ovih ( Anel, Hadzikadunic, Tabakovic, Huseinbasic, Gazibegovic, Barjaktarevic) osim Anela i mozda Dennisa nije pokazao nista konstantno u reprezentaciji. A njih dvojica se zajebavaju pristupom. Tako da dok ih nema i dok ne podignu fomu ili poprave pristup, meni je OK sto ih nema a vidim i da se ostatak ljudi takedjer ne buni puno.
Ko sto rekoh, ko SDA ste. Spinuj do iznemoglosti a gedaj samo svoj sicar, samo svoj licni interes i za rodjaka, kuma, prijatelja. Dobrobit ostalih ko jebe.
PS za vicu cemo se sloziti da je cisti kancer, al nemate vi problema s njim - sto je najzalosnije. Vama smetaju Barbarez i Spahic, nista manje nista vise.
Trebalo bi vas biti stid.
Nijedan od ovih ( Anel, Hadzikadunic, Tabakovic, Huseinbasic, Gazibegovic, Barjaktarevic) osim Anela i mozda Dennisa nije pokazao nista konstantno u reprezentaciji. A njih dvojica se zajebavaju pristupom. Tako da dok ih nema i dok ne podignu fomu ili poprave pristup, meni je OK sto ih nema a vidim i da se ostatak ljudi takedjer ne buni puno.
Ko sto rekoh, ko SDA ste. Spinuj do iznemoglosti a gedaj samo svoj sicar, samo svoj licni interes i za rodjaka, kuma, prijatelja. Dobrobit ostalih ko jebe.
PS za vicu cemo se sloziti da je cisti kancer, al nemate vi problema s njim - sto je najzalosnije. Vama smetaju Barbarez i Spahic, nista manje nista vise.
Trebalo bi vas biti stid.
- Point.
#28212 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nemaš samo ti Arene i SportKlub Laki.
Sada nisu, ali u vrijeme odigravanja utakmice sa San Marinom npr jesu. Denis, Gazibegović, Huseinbašić cvajte bundesliga, Bajraktarević PSV B ekipa, Tabaković loša sezona samo 3 gola u sezoni. Pošto je potpisao za Borussiju M sad, onda si ga se sjetio iz naftalina i prosipaš pamet.
S kim ja raspravljam, sa kauč selektorom.
- luckylaka
#28213 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kauc selektor koji bi svojim izborom igraca napravio cudo od ove reprezentacije i ne bi strahovao od san marina do 9o-ePoint. wrote: ↑08/08/2025 11:55Nemaš samo ti Arene i SportKlub Laki.
Sada nisu, ali u vrijeme odigravanja utakmice sa San Marinom npr jesu. Denis, Gazibegović, Huseinbašić cvajte bundesliga, Bajraktarević PSV B ekipa, Tabaković loša sezona samo 3 gola u sezoni. Pošto je potpisao za Borussiju M sad, onda si ga se sjetio iz naftalina i prosipaš pamet.
-
izbjeglica_iz_besmisla
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#28215 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ono sto je najsmjesnije je da je Anel napustio reprezentaciju zbog navijaca, a ovdje se pljuje po selektoru zbog njega.
Ebote sta su navijaci pisali sve za Dzeku i Amru, pa eno babuke, uvijek tu. Za zivota mu spomenik treba dici.
a ovi sto crijevo na lijevo i odmah ih nema, nek im je daleko kuca
Ebote sta su navijaci pisali sve za Dzeku i Amru, pa eno babuke, uvijek tu. Za zivota mu spomenik treba dici.
a ovi sto crijevo na lijevo i odmah ih nema, nek im je daleko kuca
- dječak sa šibicama
#28216 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pored igrackih kvaliteta, nogometas mora imati i nekakav karakter, a nedostatak istog pokazes na nacin kako je Anel pokazao.
Pojedini ljudi pretpostavljaju lika koji nece da igra za reprezentaciju, samoj reprezentaciji. I vrti se neka prica kako njega ne vole, opstruisu i da je on zato otisao.
Drugar nije htio igrati, birao utakmice, njegove gluposti su pocele puno prije Barbareza i Spahica. To se iz nekog razloga zaboravlja, ali da, Vico ga ne voli.
Kad nemas karakter, nisi ni igrac, zato i nije potpisao za klubove koji su se spominjali vec za Feyenoord. Kvalitet ima, nije bas klasa kako su neki navijaci htjeli da jeste, ali dobar igrac koji je mogao igrati negdje u Premiershipu.
Takodje navijaci sa razvlacenjem "cigancice" su degutantni, ali to je klasika kod poluprimitivnih ljudi.
Ovi ostali "spasioci" su samo talenti, poneki od njih, daleko od nekakve klase kojom ih zele predstaviti. Od malog Bajraktarevica napravljen Messi zbog jednog driblinga, smijesno.
Tu je jedina klasa po pitanju talenta ovaj mali iz Salzburga, Kerim. Dedic je vec dobar igrac, valjda ce u Benfiki pokazati sta zna, za sad igra dobro.
Pojedini ljudi pretpostavljaju lika koji nece da igra za reprezentaciju, samoj reprezentaciji. I vrti se neka prica kako njega ne vole, opstruisu i da je on zato otisao.
Drugar nije htio igrati, birao utakmice, njegove gluposti su pocele puno prije Barbareza i Spahica. To se iz nekog razloga zaboravlja, ali da, Vico ga ne voli.
Kad nemas karakter, nisi ni igrac, zato i nije potpisao za klubove koji su se spominjali vec za Feyenoord. Kvalitet ima, nije bas klasa kako su neki navijaci htjeli da jeste, ali dobar igrac koji je mogao igrati negdje u Premiershipu.
Takodje navijaci sa razvlacenjem "cigancice" su degutantni, ali to je klasika kod poluprimitivnih ljudi.
Ovi ostali "spasioci" su samo talenti, poneki od njih, daleko od nekakve klase kojom ih zele predstaviti. Od malog Bajraktarevica napravljen Messi zbog jednog driblinga, smijesno.
Tu je jedina klasa po pitanju talenta ovaj mali iz Salzburga, Kerim. Dedic je vec dobar igrac, valjda ce u Benfiki pokazati sta zna, za sad igra dobro.
- BarbaDue
#28217 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vile su nas nosale čitavu utakmicu.luckylaka wrote: ↑08/08/2025 13:14Kauc selektor koji bi svojim izborom igraca napravio cudo od ove reprezentacije i ne bi strahovao od san marina do 9o-ePoint. wrote: ↑08/08/2025 11:55Nemaš samo ti Arene i SportKlub Laki.
Samo na je Allah spasio pritiv standardno jakog San Marina
- Point.
#28218 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
luckylaka wrote: ↑08/08/2025 13:14Kauc selektor koji bi svojim izborom igraca napravio cudo od ove reprezentacije i ne bi strahovao od san marina do 9o-ePoint. wrote: ↑08/08/2025 11:55Nemaš samo ti Arene i SportKlub Laki.
- Point.
#28219 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Znam da vam je teško al šta da se radi.BarbaDue wrote: ↑08/08/2025 16:29Vile su nas nosale čitavu utakmicu.luckylaka wrote: ↑08/08/2025 13:14Kauc selektor koji bi svojim izborom igraca napravio cudo od ove reprezentacije i ne bi strahovao od san marina do 9o-ePoint. wrote: ↑08/08/2025 11:55
Nemaš samo ti Arene i SportKlub Laki.
Samo na je Allah spasio pritiv standardno jakog San Marina![]()
1 Bosnia 3 3 0 0 4 1 9
2 Austria 2 2 0 0 6 1 6
3 Romania 4 2 0 2 8 4 6
4 Cyprus. 3 1 0 2 3 4 3
5 San Marino 4 0 0 4 1 12 0
- luckylaka
#28220 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
"100 puta ponovljena laž postaje istina" ~ Joseph Goebbels
- Point.
-
izbjeglica_iz_besmisla
- luckylaka
#28223 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pazi kada je ovo laka pisao
13/12/2024 06:46
Znaci za sad 12 bodova ,jos 6 i eto vas kod nas ABD
Jos jedan 2-3 dana poslije
16/12/2024 15:21
Rumunija - BiH (21. mart, 18:00)-1
2. kolo:
BiH - Kipar (24. mart, 20:45)-3
3. kolo:
BiH - San Marino (7. juni, 15:00)-3
4. kolo:
San Marino - BiH (6. septembar, 20:45)-3
5. kolo:
BiH - Austrija (9. septembar, 20:45)-3
6. kolo:
Kipar - BiH (9. oktobar, 20:45)-3
7. kolo:
BiH- Rumunija (15. novembar, 20:45)-3
8. kolo:
Austrija - BiH (18. novembar, 20:45)-1
Okrugli 20 dosta za s.p.
- Point.
#28224 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I šta sa ovim i temom Gobels, kojeg si citirao, ima?luckylaka wrote: ↑08/08/2025 21:50Pazi kada je ovo laka pisao
13/12/2024 06:46
Znaci za sad 12 bodova ,jos 6 i eto vas kod nas ABD
Jos jedan 2-3 dana poslije
16/12/2024 15:21
Rumunija - BiH (21. mart, 18:00)-1
2. kolo:
BiH - Kipar (24. mart, 20:45)-3
3. kolo:
BiH - San Marino (7. juni, 15:00)-3
4. kolo:
San Marino - BiH (6. septembar, 20:45)-3
5. kolo:
BiH - Austrija (9. septembar, 20:45)-3
6. kolo:
Kipar - BiH (9. oktobar, 20:45)-3
7. kolo:
BiH- Rumunija (15. novembar, 20:45)-3
8. kolo:
Austrija - BiH (18. novembar, 20:45)-1
Okrugli 20 dosta za s.p.
- luckylaka
#28225 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nisi ukapirao.Sto puta ponovite laz da nas nekoliko zeli poraze reprezentacije(bolesno razmisljenje) i onda se upeca jedan na to
Kad ponovite to isto jos 100 puta bice vas dvojica i tako dalje.Da ti volis ovu reprezentaciju samo kao ja sva ova rasprava isla bi u tjeranje menadjerskih igraca iz iste a forsiranje onih koji to zasluzuju
Kad ponovite to isto jos 100 puta bice vas dvojica i tako dalje.Da ti volis ovu reprezentaciju samo kao ja sva ova rasprava isla bi u tjeranje menadjerskih igraca iz iste a forsiranje onih koji to zasluzuju