Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

mayab

#40226 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mayab »

More ga dodik u svom paralelnom univerzumu zvati i "odluka vijeća intergalaktičkih srbskih teritorija" , ali je to neobavezujuća anketa , jer im je Ustavni sud sve to poništio i obrisao :izet: :izet:
Mr.Sojic

#40227 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Mr.Sojic »

mayab wrote: 07/08/2025 07:41 More ga dodik u svom paralelnom univerzumu zvati i "odluka vijeća intergalaktičkih srbskih teritorija" , ali je to neobavezujuća anketa , jer im je Ustavni sud sve to poništio i obrisao :izet: :izet:
:thumbup: :lol:

🖖
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40228 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by izvrsni direktor »

PM72 wrote: 06/08/2025 21:51
_BataZiv_0809 wrote: 06/08/2025 21:42 Mojne Mileticevih bombi ziv bio
Zlatko Miletić je dokazani patriota i čovjek sa mudima koje se pokazao u ratu spasivši sa svojim policajcima Elektroprivredu i Trg Pere Kosorića
care, rat se zavrsio prije 30 godina
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#40229 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

orbita12 wrote: 07/08/2025 05:54 Gledam komentare na Avazu i smijem se , jer ovo je najgori potez koji je SDA mogla povuci , angaziranje Fahre i njegovog avaza u cilju kompromitacije Konakovica je stvorilo kontraefekt kod naroda , komentari iu ubijaju pa ih moraju brisati .

Ali najviše me iznenadio ovaj Hadzovic , bar od njega sam očekivao neki nivo , a on vodi intervju sa AV AV, a toliko pričao o slobodi medija i slične gluposti
Pola sata su pricali o Konakovicu od 40 i kusur minuta intervjua.
Kaze Avdo dobar odnos je Konakovic izgradio sa UAE, a onda oni nisu glasali za rezoluciju i njihov covjek nije izdao crvenu potjernicu za Dodikom :lol: klasicni primjer logiciranja i pristupa-evo ti zakljucak trazi cinjenice koje ga potvrdjuju, umjesto obratno.

Na kraju je Danijal fino stisnuo Avdu na temama o formiranju Vlade FBiH i Osmici, puno je Avdo nervozan bio.
dr_Evil

#40230 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

_BataZiv_0809 wrote: 07/08/2025 08:43
orbita12 wrote: 07/08/2025 05:54 Gledam komentare na Avazu i smijem se , jer ovo je najgori potez koji je SDA mogla povuci , angaziranje Fahre i njegovog avaza u cilju kompromitacije Konakovica je stvorilo kontraefekt kod naroda , komentari iu ubijaju pa ih moraju brisati .

Ali najviše me iznenadio ovaj Hadzovic , bar od njega sam očekivao neki nivo , a on vodi intervju sa AV AV, a toliko pričao o slobodi medija i slične gluposti
Kaze Avdo dobar odnos je Konakovic izgradio sa UAE, a onda oni nisu glasali za rezoluciju i njihov covjek nije izdao crvenu potjernicu za Dodikom :lol: klasicni primjer logiciranja i pristupa-evo ti zakljucak trazi cinjenice koje ga potvrdjuju, umjesto obratno.

Na kraju je Danijal fino stisnuo Avdu na temama o formiranju Vlade FBiH i Osmici, puno je Avdo nervozan bio.
Onog Fahrinog potrcku Hadzovica sam zamrzio otprilike kad su krenule mjere poboljsanja standarda radnika, ono minimalna plata, porodilje i slicno. Tad sam vidio o kakvom kapitalistickom placenickom psetu se radi. Nisam gledao ovaj intervju, i vjerovatno ne mislim.
orbita12

#40231 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by orbita12 »

Vjeruj da nisam ni gledao , dovoljan mi je bio naslov pročitati , više sam komnetarisao to da Fahro ovim ustvari radi za Dinu , nego što mu šteti
A Hadzovic u zadnje vrijeme mijenja ploču pogotovo na Facebooku, gdje sve gleda nekako crno , gdje trojka nije to što se očekivalo , pa me to više iznenadilo
Mislim nije problem kritikovati trojku ima tu milion grešaka , ali se njegovo kritikovanje potrafilo sa avazovim bljuvotinama , i ima tu nesto
orbita12

#40232 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by orbita12 »

dr_Evil wrote: 07/08/2025 08:55

Onog Fahrinog potrcku Hadzovica sam zamrzio otprilike kad su krenule mjere poboljsanja standarda radnika, ono minimalna plata, porodilje i slicno. Tad sam vidio o kakvom kapitalistickom placenickom psetu se radi. Nisam gledao ovaj intervju, i vjerovatno ne mislim.
Da sad im je svima njima Cavalic , najveći ekonomski mag , samo njega slijepo slušaju i dijele njegove objave
ljubijankic

#40233 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

orbita12 wrote: 07/08/2025 09:31
dr_Evil wrote: 07/08/2025 08:55

Da sad im je svima njima Cavalic , najveći ekonomski mag , samo njega slijepo slušaju i dijele njegove objave
Pa neki dan i na forumu se neko pozivao Cavalica :lol: :lol: jebem ti sunce :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#40234 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

orbita12 wrote: 07/08/2025 09:28
Vjeruj da nisam ni gledao , dovoljan mi je bio naslov pročitati , više sam komnetarisao to da Fahro ovim ustvari radi za Dinu , nego što mu šteti
A Hadzovic u zadnje vrijeme mijenja ploču pogotovo na Facebooku, gdje sve gleda nekako crno , gdje trojka nije to što se očekivalo , pa me to više iznenadilo
Mislim nije problem kritikovati trojku ima tu milion grešaka , ali se njegovo kritikovanje potrafilo sa avazovim bljuvotinama , i ima tu nesto
Hadzovic radi sta mu Fahro naredi.
orbita12

#40235 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by orbita12 »

Da Cavalic ista valja ne bi bio u SBIH, nije mi jasan taj sklop ljudi koji su u toj stranci , bolje odmah direktno idi u SDA, poštenije je :D
dr_Evil

#40236 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

orbita12 wrote: 07/08/2025 09:38 Da Cavalic ista valja ne bi bio u SBIH, nije mi jasan taj sklop ljudi koji su u toj stranci , bolje odmah direktno idi u SDA, poštenije je :D
Vjerovatno Bake ima negdje kakve snimke Hareta iz bjelosvjetskih kupleraja :D
KraljicaIzJajca

#40237 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by KraljicaIzJajca »

Styling wrote: 06/08/2025 14:53
pemanapemani wrote: 06/08/2025 14:38 NIP trenutno nije relevantan bez trojke.
Imali bi svoj ktatki ograniceni zenit kao SBiH, DF, SBB...

Trojka je bukvalno preslika sta vecina ustvari zeli, a to je svega pomalo i da to nekako moze funkcionisati zajedno u korist gradjana i drzave- lijevo, desno, liberali, ekolozi, socijaldemokrati, socijalisti, konzervativci...

Trojka je udarila nekakve temelje nekakvog gradjanskog razmisljanja. Sve to ide kilavo i sporo, ali opet se naziru tragovi uredjenog drustva, gdje su prioritet svakodnevni problemi gradjana
Niko sam nije relevantan, nijedna stranka. Niko ne moze sam vladati bez koalicije. Pojedinacno, svi su slabi, samo zajednicki mogu vladati, to vazi i za Trojku.
Ne vladaju zajedno u cijeloj državi, već svaka stranka djeluje u svom entitetu (rs, federacija i imaginarna herceg bosna zona). Zato su Bošnjaci u rs-u građani treće kategorije, toliko o utjecaju i značaju koalicije.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#40238 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

@Chmoljo vidi ovu bravuru iz pera vrhunskog advokata

Bandić: Po pitanju poštivanja i izvršenja sudskih presuda Milorad Dodik i Trojka su jednojajčani blizanci!
tramvajtrojka

#40239 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

KraljicaIzJajca wrote: 07/08/2025 09:43
pemanapemani wrote: 06/08/2025 14:38 NIP trenutno nije relevantan bez trojke.
Imali bi svoj ktatki ograniceni zenit kao SBiH, DF, SBB...

Trojka je bukvalno preslika sta vecina ustvari zeli, a to je svega pomalo i da to nekako moze funkcionisati zajedno u korist gradjana i drzave- lijevo, desno, liberali, ekolozi, socijaldemokrati, socijalisti, konzervativci...

Trojka je udarila nekakve temelje nekakvog gradjanskog razmisljanja. Sve to ide kilavo i sporo, ali opet se naziru tragovi uredjenog drustva, gdje su prioritet svakodnevni problemi gradjana
Niko sam nije relevantan, nijedna stranka. Niko ne moze sam vladati bez koalicije. Pojedinacno, svi su slabi, samo zajednicki mogu vladati, to vazi i za Trojku.
Ne vladaju zajedno u cijeloj državi, već svaka stranka djeluje u svom entitetu (rs, federacija i imaginarna herceg bosna zona). Zato su Bošnjaci u rs-u građani treće kategorije, toliko o utjecaju i značaju koalicije.
Je li za to kriva trojka il kraha Anexa 7 nakon 30 godina :lol: , i de bogt dozovite se vise trazite od sarajevskih stranaka da osnuju ekspoziture po drugim entitetu pa kada to SDP uradi u BL ne valja vam ni tada jer su crveni cetnici i izdajnici :mrgreen: :mrgreen:
KraljicaIzJajca

#40240 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by KraljicaIzJajca »

tramvajtrojka wrote: 07/08/2025 09:51

Je li za to kriva trojka il kraha Anexa 7 nakon 30 godina :lol: , i de bogt dozovite se vise trazite od sarajevskih stranaka da osnuju ekspoziture po drugim entitetu pa kada to SDP uradi u BL ne valja vam ni tada jer su crveni cetnici i izdajnici :mrgreen: :mrgreen:
Pda, imamo sarajevske, banjalučke i mostarske stranke. :D

Nisam nikoga osudila, ne drami životati.

Jednostavno država je pod kontrolom svojih stranaka, a koalicija nema nikakav značaj za manjine konstitutivnih naroda.
dr_Evil

#40241 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

KraljicaIzJajca wrote: 07/08/2025 09:59
tramvajtrojka wrote: 07/08/2025 09:51

Pda, imamo sarajevske, banjalučke i mostarske stranke. :D

Nisam nikoga osudila, ne drami životati.

Jednostavno država je pod kontrolom svojih stranaka, a koalicija nema nikakav značaj za manjine konstitutivnih naroda.
Molim lEpo samo da podvucem da mostarske stranke mogu biti svih boja. Ako mislite na ADZ, onda vjerovatno pricate o Grudama. Naravno da postoji u Mo, i mozda im je to najveci ogranak, ali daleko od toga da ih mozemo nazvati "mostarskim".
Prpa.ba

#40242 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Popustila ekstaza? :mrgreen:
DonieBrasco

#40243 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DonieBrasco »

Ali rusi gube kompas, sjednica UN-a jer je Dodik izgubio mandat. :lol:
no_sekirli

#40244 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by no_sekirli »

Ovo ludilo u glavama Dodika i njegovih jataka ne prestaje.

Najjači argument je što je on izabrani preCjednik. Čega? Kućnog savjeta, mjesne zajednice, entiteta, udruge potrošača :D

Kao, izabran je, može kršiti zakon, ubiti, pokrasti, ali je izabran, pa ne može biti osuđen. Šprdnja, level pro.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#40245 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Chmoljo »

_BataZiv_0809 wrote: 07/08/2025 09:50 @Chmoljo vidi ovu bravuru iz pera vrhunskog advokata

Bandić: Po pitanju poštivanja i izvršenja sudskih presuda Milorad Dodik i Trojka su jednojajčani blizanci!
Upravo se u neprovođenju i kontinuiranom ignorisanju pravomoćnih sudskih presuda vidi komplementarnost i sinergija između stranaka Trojke i Milorada Dodika. Na primjer, pored ove presude u slučaju direktorice Muzur, Kanton Sarajevo ima na čekanju nekih cca 70 miliona KM potraživanja samo iz neizvršenih sudskih presuda koje se tiču radnih sporova, a koje Vlada KS već godinama ignoriše i ne planira rješavati, dok se kamate na ova dugovanja uredno gomilaju - ističe zastupnik.
uredno čovjek preskoči ko je kršio kolektivne ugovore, samo zna ko treba platiti. nakon 10-15 godina :D

al eno hebu mu znanje na FB :D
Dr Arsla

#40246 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dr Arsla »

orbita12 wrote: 07/08/2025 09:38 Da Cavalic ista valja ne bi bio u SBIH, nije mi jasan taj sklop ljudi koji su u toj stranci , bolje odmah direktno idi u SDA, poštenije je :D
Isti slučaj je i sa Df-om. Oni su jedno krilo a SzBiH drugo krilo Sda
internazionale

#40247 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by internazionale »

PM72 wrote: 06/08/2025 21:51
_BataZiv_0809 wrote: 06/08/2025 21:42 Mojne Mileticevih bombi ziv bio
Zlatko Miletić je dokazani patriota i čovjek sa mudima koje se pokazao u ratu spasivši sa svojim policajcima Elektroprivredu i Trg Pere Kosorića
Jesu li ono Miletićevi specijalci hapsili generala Alagića, ko psa ga vezali. Dok su Senadi novinari orgijali po istom
no_sekirli

#40248 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by no_sekirli »

Dr Arsla wrote: 07/08/2025 10:54
SBB je da izvineš, zadnjica :D
Cherry-Cherry

#40249 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Cherry-Cherry »

no_sekirli wrote: 07/08/2025 11:04
Dr Arsla wrote: 07/08/2025 10:54
SBB je da izvineš, zadnjica :D
Sve isto govno
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#40250 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

sbb je jedno vrijeme ličio na normalnu građansku stranku
nažalost ambicije poglavice su rezultirale potopom i polugašenjem stranke

je li feniks moguć?
svaka igra svaka dobiva