Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- mayab
#40226 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
More ga dodik u svom paralelnom univerzumu zvati i "odluka vijeća intergalaktičkih srbskih teritorija" , ali je to neobavezujuća anketa , jer im je Ustavni sud sve to poništio i obrisao

- Mr.Sojic
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40228 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40229 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pola sata su pricali o Konakovicu od 40 i kusur minuta intervjua.orbita12 wrote: ↑07/08/2025 05:54 Gledam komentare na Avazu i smijem se , jer ovo je najgori potez koji je SDA mogla povuci , angaziranje Fahre i njegovog avaza u cilju kompromitacije Konakovica je stvorilo kontraefekt kod naroda , komentari iu ubijaju pa ih moraju brisati .
Ali najviše me iznenadio ovaj Hadzovic , bar od njega sam očekivao neki nivo , a on vodi intervju sa AV AV, a toliko pričao o slobodi medija i slične gluposti
Kaze Avdo dobar odnos je Konakovic izgradio sa UAE, a onda oni nisu glasali za rezoluciju i njihov covjek nije izdao crvenu potjernicu za Dodikom
Na kraju je Danijal fino stisnuo Avdu na temama o formiranju Vlade FBiH i Osmici, puno je Avdo nervozan bio.
- dr_Evil
#40230 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Onog Fahrinog potrcku Hadzovica sam zamrzio otprilike kad su krenule mjere poboljsanja standarda radnika, ono minimalna plata, porodilje i slicno. Tad sam vidio o kakvom kapitalistickom placenickom psetu se radi. Nisam gledao ovaj intervju, i vjerovatno ne mislim._BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2025 08:43Pola sata su pricali o Konakovicu od 40 i kusur minuta intervjua.orbita12 wrote: ↑07/08/2025 05:54 Gledam komentare na Avazu i smijem se , jer ovo je najgori potez koji je SDA mogla povuci , angaziranje Fahre i njegovog avaza u cilju kompromitacije Konakovica je stvorilo kontraefekt kod naroda , komentari iu ubijaju pa ih moraju brisati .
Ali najviše me iznenadio ovaj Hadzovic , bar od njega sam očekivao neki nivo , a on vodi intervju sa AV AV, a toliko pričao o slobodi medija i slične gluposti
Kaze Avdo dobar odnos je Konakovic izgradio sa UAE, a onda oni nisu glasali za rezoluciju i njihov covjek nije izdao crvenu potjernicu za Dodikomklasicni primjer logiciranja i pristupa-evo ti zakljucak trazi cinjenice koje ga potvrdjuju, umjesto obratno.
Na kraju je Danijal fino stisnuo Avdu na temama o formiranju Vlade FBiH i Osmici, puno je Avdo nervozan bio.
-
orbita12
#40231 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vjeruj da nisam ni gledao , dovoljan mi je bio naslov pročitati , više sam komnetarisao to da Fahro ovim ustvari radi za Dinu , nego što mu šteti_BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2025 08:43Pola sata su pricali o Konakovicu od 40 i kusur minuta intervjua.orbita12 wrote: ↑07/08/2025 05:54 Gledam komentare na Avazu i smijem se , jer ovo je najgori potez koji je SDA mogla povuci , angaziranje Fahre i njegovog avaza u cilju kompromitacije Konakovica je stvorilo kontraefekt kod naroda , komentari iu ubijaju pa ih moraju brisati .
Kaze Avdo dobar odnos je Konakovic izgradio sa UAE, a onda oni nisu glasali za rezoluciju i njihov covjek nije izdao crvenu potjernicu za Dodikomklasicni primjer logiciranja i pristupa-evo ti zakljucak trazi cinjenice koje ga potvrdjuju, umjesto obratno.
A Hadzovic u zadnje vrijeme mijenja ploču pogotovo na Facebooku, gdje sve gleda nekako crno , gdje trojka nije to što se očekivalo , pa me to više iznenadilo
Mislim nije problem kritikovati trojku ima tu milion grešaka , ali se njegovo kritikovanje potrafilo sa avazovim bljuvotinama , i ima tu nesto
-
orbita12
#40232 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da sad im je svima njima Cavalic , najveći ekonomski mag , samo njega slijepo slušaju i dijele njegove objavedr_Evil wrote: ↑07/08/2025 08:55Onog Fahrinog potrcku Hadzovica sam zamrzio otprilike kad su krenule mjere poboljsanja standarda radnika, ono minimalna plata, porodilje i slicno. Tad sam vidio o kakvom kapitalistickom placenickom psetu se radi. Nisam gledao ovaj intervju, i vjerovatno ne mislim._BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2025 08:43Pola sata su pricali o Konakovicu od 40 i kusur minuta intervjua.orbita12 wrote: ↑07/08/2025 05:54 Gledam komentare na Avazu i smijem se , jer ovo je najgori potez koji je SDA mogla povuci , angaziranje Fahre i njegovog avaza u cilju kompromitacije Konakovica je stvorilo kontraefekt kod naroda , komentari iu ubijaju pa ih moraju brisati .
-
ljubijankic
#40233 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa neki dan i na forumu se neko pozivao Cavalicaorbita12 wrote: ↑07/08/2025 09:31Da sad im je svima njima Cavalic , najveći ekonomski mag , samo njega slijepo slušaju i dijele njegove objavedr_Evil wrote: ↑07/08/2025 08:55Onog Fahrinog potrcku Hadzovica sam zamrzio otprilike kad su krenule mjere poboljsanja standarda radnika, ono minimalna plata, porodilje i slicno. Tad sam vidio o kakvom kapitalistickom placenickom psetu se radi. Nisam gledao ovaj intervju, i vjerovatno ne mislim._BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2025 08:43
Pola sata su pricali o Konakovicu od 40 i kusur minuta intervjua.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#40234 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Hadzovic radi sta mu Fahro naredi.orbita12 wrote: ↑07/08/2025 09:28
Vjeruj da nisam ni gledao , dovoljan mi je bio naslov pročitati , više sam komnetarisao to da Fahro ovim ustvari radi za Dinu , nego što mu šteti
A Hadzovic u zadnje vrijeme mijenja ploču pogotovo na Facebooku, gdje sve gleda nekako crno , gdje trojka nije to što se očekivalo , pa me to više iznenadilo
Mislim nije problem kritikovati trojku ima tu milion grešaka , ali se njegovo kritikovanje potrafilo sa avazovim bljuvotinama , i ima tu nesto
-
orbita12
#40235 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da Cavalic ista valja ne bi bio u SBIH, nije mi jasan taj sklop ljudi koji su u toj stranci , bolje odmah direktno idi u SDA, poštenije je 
- dr_Evil
-
KraljicaIzJajca
#40237 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne vladaju zajedno u cijeloj državi, već svaka stranka djeluje u svom entitetu (rs, federacija i imaginarna herceg bosna zona). Zato su Bošnjaci u rs-u građani treće kategorije, toliko o utjecaju i značaju koalicije.Styling wrote: ↑06/08/2025 14:53Niko sam nije relevantan, nijedna stranka. Niko ne moze sam vladati bez koalicije. Pojedinacno, svi su slabi, samo zajednicki mogu vladati, to vazi i za Trojku.pemanapemani wrote: ↑06/08/2025 14:38 NIP trenutno nije relevantan bez trojke.
Imali bi svoj ktatki ograniceni zenit kao SBiH, DF, SBB...
Trojka je bukvalno preslika sta vecina ustvari zeli, a to je svega pomalo i da to nekako moze funkcionisati zajedno u korist gradjana i drzave- lijevo, desno, liberali, ekolozi, socijaldemokrati, socijalisti, konzervativci...
Trojka je udarila nekakve temelje nekakvog gradjanskog razmisljanja. Sve to ide kilavo i sporo, ali opet se naziru tragovi uredjenog drustva, gdje su prioritet svakodnevni problemi gradjana
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#40238 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
@Chmoljo vidi ovu bravuru iz pera vrhunskog advokata
Bandić: Po pitanju poštivanja i izvršenja sudskih presuda Milorad Dodik i Trojka su jednojajčani blizanci!
Bandić: Po pitanju poštivanja i izvršenja sudskih presuda Milorad Dodik i Trojka su jednojajčani blizanci!
- tramvajtrojka
#40239 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Je li za to kriva trojka il kraha Anexa 7 nakon 30 godinaKraljicaIzJajca wrote: ↑07/08/2025 09:43Ne vladaju zajedno u cijeloj državi, već svaka stranka djeluje u svom entitetu (rs, federacija i imaginarna herceg bosna zona). Zato su Bošnjaci u rs-u građani treće kategorije, toliko o utjecaju i značaju koalicije.Styling wrote: ↑06/08/2025 14:53Niko sam nije relevantan, nijedna stranka. Niko ne moze sam vladati bez koalicije. Pojedinacno, svi su slabi, samo zajednicki mogu vladati, to vazi i za Trojku.pemanapemani wrote: ↑06/08/2025 14:38 NIP trenutno nije relevantan bez trojke.
Imali bi svoj ktatki ograniceni zenit kao SBiH, DF, SBB...
Trojka je bukvalno preslika sta vecina ustvari zeli, a to je svega pomalo i da to nekako moze funkcionisati zajedno u korist gradjana i drzave- lijevo, desno, liberali, ekolozi, socijaldemokrati, socijalisti, konzervativci...
Trojka je udarila nekakve temelje nekakvog gradjanskog razmisljanja. Sve to ide kilavo i sporo, ali opet se naziru tragovi uredjenog drustva, gdje su prioritet svakodnevni problemi gradjana
-
KraljicaIzJajca
#40240 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pda, imamo sarajevske, banjalučke i mostarske stranke.tramvajtrojka wrote: ↑07/08/2025 09:51Je li za to kriva trojka il kraha Anexa 7 nakon 30 godinaKraljicaIzJajca wrote: ↑07/08/2025 09:43Ne vladaju zajedno u cijeloj državi, već svaka stranka djeluje u svom entitetu (rs, federacija i imaginarna herceg bosna zona). Zato su Bošnjaci u rs-u građani treće kategorije, toliko o utjecaju i značaju koalicije., i de bogt dozovite se vise trazite od sarajevskih stranaka da osnuju ekspoziture po drugim entitetu pa kada to SDP uradi u BL ne valja vam ni tada jer su crveni cetnici i izdajnici
![]()
![]()
Nisam nikoga osudila, ne drami životati.
Jednostavno država je pod kontrolom svojih stranaka, a koalicija nema nikakav značaj za manjine konstitutivnih naroda.
- dr_Evil
#40241 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Molim lEpo samo da podvucem da mostarske stranke mogu biti svih boja. Ako mislite na ADZ, onda vjerovatno pricate o Grudama. Naravno da postoji u Mo, i mozda im je to najveci ogranak, ali daleko od toga da ih mozemo nazvati "mostarskim".KraljicaIzJajca wrote: ↑07/08/2025 09:59Pda, imamo sarajevske, banjalučke i mostarske stranke.tramvajtrojka wrote: ↑07/08/2025 09:51Je li za to kriva trojka il kraha Anexa 7 nakon 30 godinaKraljicaIzJajca wrote: ↑07/08/2025 09:43
Ne vladaju zajedno u cijeloj državi, već svaka stranka djeluje u svom entitetu (rs, federacija i imaginarna herceg bosna zona). Zato su Bošnjaci u rs-u građani treće kategorije, toliko o utjecaju i značaju koalicije., i de bogt dozovite se vise trazite od sarajevskih stranaka da osnuju ekspoziture po drugim entitetu pa kada to SDP uradi u BL ne valja vam ni tada jer su crveni cetnici i izdajnici
![]()
![]()
![]()
Nisam nikoga osudila, ne drami životati.
Jednostavno država je pod kontrolom svojih stranaka, a koalicija nema nikakav značaj za manjine konstitutivnih naroda.
- Prpa.ba
#40242 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Popustila ekstaza? 
-
DonieBrasco
#40243 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ali rusi gube kompas, sjednica UN-a jer je Dodik izgubio mandat. 
- no_sekirli
#40244 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovo ludilo u glavama Dodika i njegovih jataka ne prestaje.
Najjači argument je što je on izabrani preCjednik. Čega? Kućnog savjeta, mjesne zajednice, entiteta, udruge potrošača
Kao, izabran je, može kršiti zakon, ubiti, pokrasti, ali je izabran, pa ne može biti osuđen. Šprdnja, level pro.
Najjači argument je što je on izabrani preCjednik. Čega? Kućnog savjeta, mjesne zajednice, entiteta, udruge potrošača
Kao, izabran je, može kršiti zakon, ubiti, pokrasti, ali je izabran, pa ne može biti osuđen. Šprdnja, level pro.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#40245 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
_BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2025 09:50 @Chmoljo vidi ovu bravuru iz pera vrhunskog advokata
uredno čovjek preskoči ko je kršio kolektivne ugovore, samo zna ko treba platiti. nakon 10-15 godinaUpravo se u neprovođenju i kontinuiranom ignorisanju pravomoćnih sudskih presuda vidi komplementarnost i sinergija između stranaka Trojke i Milorada Dodika. Na primjer, pored ove presude u slučaju direktorice Muzur, Kanton Sarajevo ima na čekanju nekih cca 70 miliona KM potraživanja samo iz neizvršenih sudskih presuda koje se tiču radnih sporova, a koje Vlada KS već godinama ignoriše i ne planira rješavati, dok se kamate na ova dugovanja uredno gomilaju - ističe zastupnik.
al eno hebu mu znanje na FB
-
Dr Arsla
-
internazionale
#40247 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- no_sekirli
#40248 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
SBB je da izvineš, zadnjica
- Cherry-Cherry
#40249 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve isto govno