jesi li ti probao EXP 33?ferratilis wrote: ↑04/08/2025 11:43 Tako je to kad slusas preporuke od Chmolje i Tite.![]()
Probaj Jagged Alliance 3, budi musko.![]()
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#51001 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Chmoljo
#51002 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pici, majku mu jebem, svaka je linearna ako tako gledašpici wrote: ↑04/08/2025 11:37 A sto me zajebaste s ovom ekspedicijom 33. Zapeo sam na pola igre ni tamo ni vamo i one cut scene mi idu na živac pa nije film majka mu stara. I da linearna je igra sa mozda nekim mogucim izmjenama al te navodi idi tu i tu i udari il ubij tog i tog. Nisam nesta pretjerano odusevljen.
- ferratilis
#51003 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesam, nije za mene. Ne sumnjam da je prica dobra, ali ne podnosim JRPG-e. Mislio sam da ce mi ovaj leci jer ima parry i svidja mi se Belle Époque dekor, ali mi je ipak smor. 500 sati Pathfindera prodje k'o keks, s ovim nakon dva sata trazim izgovor da prestanem igrati.Chmoljo wrote: ↑04/08/2025 11:45jesi li ti probao EXP 33?ferratilis wrote: ↑04/08/2025 11:43 Tako je to kad slusas preporuke od Chmolje i Tite.![]()
- Chmoljo
#51004 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma razumijem sve. eto meni nikako da legne RDR2. bilo bi van pameti reći da je glupa igra, ili dosadna. jednostavno vidim i sam da je odlična, ali meni nikako da klikne i jbg. još mi je instalirana sve misleći da ću se nekad nakaniti.ferratilis wrote: ↑04/08/2025 11:58Jesam, nije za mene. Ne sumnjam da je prica dobra, ali ne podnosim JRPG-e. Mislio sam da ce mi ovaj leci jer ima parry i svidja mi se Belle Époque dekor, ali mi je ipak smor. 500 sati Pathfindera prodje k'o keks, s ovim nakon dva sata trazim izgovor da prestanem igrati.Chmoljo wrote: ↑04/08/2025 11:45jesi li ti probao EXP 33?ferratilis wrote: ↑04/08/2025 11:43 Tako je to kad slusas preporuke od Chmolje i Tite.![]()
ja nikad nisam ni pokušavao igrati JRPG, ali ovo me je kako i rekoh kupilo već uvodnim soundtrackom. ne pamtim kad me je neka igra ovoliko držala.
- ferratilis
#51005 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znam da dosta ljudi nije moglo svariti RDR2, a kod mene je jos uvijek instalirana, ponekad je pokrenem i samo jasem konja jer je kinetika impresivna. Sigurno sam u manjini jer mi je GTA 4 najdrazi GTA upravo radi fizike i animacija, od kretanja, pucanja, voznje itd. Ali razumijem zasto neki ljudi ne vole GTA 4 i RDR2. Meni je npr. GTA 5 previse arkadna, prica previse holivudska, ali je najpopularnija u serijalu.
Meni je cudno da ti lezi KCD ali ne RDR2, obicno ljudi koji ne vole jednu ne vole ni drugu jer im je gameplay previse "spor."
Meni je cudno da ti lezi KCD ali ne RDR2, obicno ljudi koji ne vole jednu ne vole ni drugu jer im je gameplay previse "spor."
- vaučer
#51006 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma meni je npr Rockstar combat uvijek najgori dio njihovih igara, taj klimavi, grozomorni 3rd person shoot n cover. U GTA mi igra nije toliko zanimljiva da istrpim, ugasio na prvom levelu GTA V. GTA 4 odigrao jednom trećinu igre i nikad više je nisam upalio. Za RDR2 sam nekako istrpio jer sam mogao većinu vremena odmarati od combat situacija i baviti se lovom, ribolovom i uživanjem u okolišu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- GungodessMissFortune
#51008 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja sam to mislio za rdr2 isto dok se nisam potrudio da onaj prvi osjećaj da je bezveze ignorišem. Igra je fakat masterpiece.Chmoljo wrote: ↑04/08/2025 12:03ma razumijem sve. eto meni nikako da legne RDR2. bilo bi van pameti reći da je glupa igra, ili dosadna. jednostavno vidim i sam da je odlična, ali meni nikako da klikne i jbg. još mi je instalirana sve misleći da ću se nekad nakaniti.ferratilis wrote: ↑04/08/2025 11:58Jesam, nije za mene. Ne sumnjam da je prica dobra, ali ne podnosim JRPG-e. Mislio sam da ce mi ovaj leci jer ima parry i svidja mi se Belle Époque dekor, ali mi je ipak smor. 500 sati Pathfindera prodje k'o keks, s ovim nakon dva sata trazim izgovor da prestanem igrati.
ja nikad nisam ni pokušavao igrati JRPG, ali ovo me je kako i rekoh kupilo već uvodnim soundtrackom. ne pamtim kad me je neka igra ovoliko držala.
-
Tabakmalac
#51009 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
RDR2 i RDR1 su jedine igre koje te navedu na suze na kraju, barem u mom slučaju. Kakvi TLOU-ovi i ostalo.
Doduše kraj Death Strandinga me isto naveo par puta, ono Kojimin stil story tellinga, ne kontaš šta se dešava, ali ljudske emocije su tu.
Doduše kraj Death Strandinga me isto naveo par puta, ono Kojimin stil story tellinga, ne kontaš šta se dešava, ali ljudske emocije su tu.
-
DonieBrasco
#51010 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mogao bi GTA 6 da bude emocionalan obzirom da su ovo dvoje glavnih likova par - ljubavnici, pa ce biti peripetije - svađe, ljubav, da li idu zajedno do kraja do smti kao Bonnie and Clyde ili neki slican scenario. 
-
Tabakmalac
#51011 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uopšte ne očekujem, obzirom kakva "moderna publika" se "nakotila" u gaming industriji, tako i za GTA VI.
Pogotovo sada kako su glavni pioniri Rockstara (braća Houser, Leslie Benzies, pa čak i Lazlow) napustili Rockstar, i po meni neće više biti to-to.
Lijepi moj GTA IV i Episodes from Liberty City, Rockstar-ov magnum opus po pitanju GTA serijala.
Pogotovo sada kako su glavni pioniri Rockstara (braća Houser, Leslie Benzies, pa čak i Lazlow) napustili Rockstar, i po meni neće više biti to-to.
Lijepi moj GTA IV i Episodes from Liberty City, Rockstar-ov magnum opus po pitanju GTA serijala.
- Peacean
#51012 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Počeo je preload za open betu BF6, može se i direktno preko steama skinuti, nema više potrebe da se koristi EA app.
-
Bosnian Dragon1
- Peacean
#51014 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel to imaš early access? Mi ostali moramo čekati 9.8.
- pici
#51015 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skonto gdje sam zapeo, idem dalje.expedicija 33
Ljudi ovaj titan je odlicna igra... sjecam se keca
Ljudi ovaj titan je odlicna igra... sjecam se keca
-
Bosnian Dragon1
#51016 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a imam al imam i obaveza cisto sumnjam da cu stici igrat 7 i 8, koja tugaPeacean wrote: ↑04/08/2025 18:55Jel to imaš early access? Mi ostali moramo čekati 9.8.![]()
- Riddle
#51017 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ću RDR2 još jednom preći, vjerovatno Platinum odraditi kad budem imao vremena i volje naravno. Vanserijska igra, strašno nešto, ništa ne izgleda ovako dobro i 6 godina kasnije. Kad sam je ja igrao, imao sam vremena koliko sam htio, samo sjedio i uživao, baš dao oduška, nisam fast travel htio koristiti nego jahao cijele rute, tražio najljepša mjesta za kampovanje, ma šta god ti padne na pamet - radio sam... Dugo nisam onako izmeračio neku igru.
10/10.
10/10.
- Riddle
#51018 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Trenutno sam u nekoj tranziciji, velike promjene mi se u životu dešavaju, novi posao me čeka za 2 sedmice i stvarno želim da sve dobro počne i prođe pa neću puno dangubiti na igrama.
Ali ono što iduće namjeravam napasti je Elden Ring. Bio sam počeo, odmah uporedio sa Sekirom i nije mi se svidjelo. Tek sam na nekom početku, tek upoznao nešto što bi trebalo biti moj anđeo čuvar i tu sam stao. Prerano da se formira mišljenje o igri, ali prvi dojam me zajedno s nedostatkom vremena natjerao da prestanem igrati. Uglavnom, tome ću se ozbiljno posvetiti što se tiče nekih budućih naslova.
Pokušavao sam svašta u zadnje vrijeme, ali nemam nešto volje i ništa nije dobro kao RDR2, ta se praznina mora popuniti.
Ali ono što iduće namjeravam napasti je Elden Ring. Bio sam počeo, odmah uporedio sa Sekirom i nije mi se svidjelo. Tek sam na nekom početku, tek upoznao nešto što bi trebalo biti moj anđeo čuvar i tu sam stao. Prerano da se formira mišljenje o igri, ali prvi dojam me zajedno s nedostatkom vremena natjerao da prestanem igrati. Uglavnom, tome ću se ozbiljno posvetiti što se tiče nekih budućih naslova.
Pokušavao sam svašta u zadnje vrijeme, ali nemam nešto volje i ništa nije dobro kao RDR2, ta se praznina mora popuniti.
- nepass1
#51019 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rdr2 mi je i jelen smor bio. Jedino je dutch veci smor, novi dan novi plan ko pinky and brain crtaniTabakmalac wrote: ↑04/08/2025 14:21 RDR2 i RDR1 su jedine igre koje te navedu na suze na kraju, barem u mom slučaju. Kakvi TLOU-ovi i ostalo.
Doduše kraj Death Strandinga me isto naveo par puta, ono Kojimin stil story tellinga, ne kontaš šta se dešava, ali ljudske emocije su tu.![]()
- pici
#51020 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
prekuco sam expediciju 33... napokom... smor živi, jebo me onaj ko mi je preporuči
... one scene nikad odgkedad da sam tek na kraju kad je bilo ko je pravio, skonto da se pritisne F pa ESC... ja citavo vrijeme ESC pa ENTER pa ALT pa SHIFT itd al F nikako da skontam... odgledo sam pa brat brattu jedno 4 sata scena a borbe i istrazivanja najmanje. Ovo francuzi pravili jelde... tipično. Ko ne zeli smor i gledanje videa nek je zaobidje u širokom luku. Jazuk.
Ipak je Skyrim igretina.
Ipak je Skyrim igretina.
- vaučer
#51021 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uspoređivanje ičega sa Sekirom je najsigurniji način da nikad ne odigraš išta.Riddle wrote: ↑04/08/2025 23:36 Ali ono što iduće namjeravam napasti je Elden Ring. Bio sam počeo, odmah uporedio sa Sekirom i nije mi se svidjelo. Tek sam na nekom početku, tek upoznao nešto što bi trebalo biti moj anđeo čuvar i tu sam stao. Prerano da se formira mišljenje o igri, ali prvi dojam me zajedno s nedostatkom vremena natjerao da prestanem igrati. Uglavnom, tome ću se ozbiljno posvetiti što se tiče nekih budućih naslova.
- ferratilis
#51022 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Naumpade mi Jedi Outcast, morao sam ga opet instalirati. Neprevazidjeni Kyle Katarn.

-
Tabakmalac
#51023 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pici, očigledno ti ne pašu igre koje su cutscene heavy, tako da ti odmah mogu reći zaobiđi Death Stranding 1 i 2 (2 kada izađe za PC naredne godine pretpostavljam)
The Last of Us serijal isto, možda čak i RDR2.
- Chmoljo
#51024 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ti preporucio. Gdje cemo?pici wrote: ↑05/08/2025 10:55 prekuco sam expediciju 33... napokom... smor živi, jebo me onaj ko mi je preporuči... one scene nikad odgkedad da sam tek na kraju kad je bilo ko je pravio, skonto da se pritisne F pa ESC... ja citavo vrijeme ESC pa ENTER pa ALT pa SHIFT itd al F nikako da skontam... odgledo sam pa brat brattu jedno 4 sata scena a borbe i istrazivanja najmanje. Ovo francuzi pravili jelde... tipično. Ko ne zeli smor i gledanje videa nek je zaobidje u širokom luku. Jazuk.
Ipak je Skyrim igretina.
- Chmoljo
#51025 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skipanje scena u exp 33 je kaznjivo zakonomTabakmalac wrote: ↑05/08/2025 13:27 Pici, očigledno ti ne pašu igre koje su cutscene heavy, tako da ti odmah mogu reći zaobiđi Death Stranding 1 i 2 (2 kada izađe za PC naredne godine pretpostavljam)