Mujkić je fasovao crveni krajem prošle sezone i povrijeđen je. Mislim da se oporavio tako da bi trebao igrati protiv Sloge.last mohicans wrote: ↑03/08/2025 22:07 O tome je riječ, vjerujem da se ZZ ništa nije pitao, kad se debeli igra football managera. Prodaje najstandardnije igrače iz svake linije, evo sad imamo problem i sa u21, sta je sa Mujkićem, nema momka u rosteru nikako? Radiš iste greške, očekuješ drugačiji rezultat a znamo da je to odlika idiota. Pored svega, ZZ je morao ovo bolje utegnuti da se pola ekipe prodalo, ovo je čisti amaterizam.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#45826 Re: Utakmice.
- rocco_siffredi
#45827 Re: Utakmice.
Zoran Zekić: "Pojedinci se ponašaju kao da je ovo privatna prčija"

-
UDHZSA
#45828 Re: Utakmice.
Ne postoji opozicija vise samo jednoumlje sve je uspio podkupiti, sjever je kupljen isto neke kunde pante dobijaju kes da se sve radi kako on kaze, nas klub je trenutno najdalje od samih nas.... Poslije ostanka ayle i prevare navijaca da ne radi vise u klubu, progledanja kroz prste tu sve je meni sumnjivo u vezi njega.rocco_siffredi wrote: ↑03/08/2025 23:08 Zoran Zekić: "Pojedinci se ponašaju kao da je ovo privatna prčija"
![]()
A ovo sa visokom cijenom karata i sto manje ljudi njima odgovara jer danas je od svih sektora stadiona samo loza bila puna.
Last edited by UDHZSA on 03/08/2025 23:23, edited 1 time in total.
-
Adobeg
#45829 Re: Utakmice.
Klub je otet od pravih navijaca imas uslove bolja placanja,stabilnu situaciju koju nam prikazuju,ali nema duse ovo je sve na silu. 
-
svi u napad
#45830 Re: Utakmice.
Nadam se da je Zekic vidio i shvatio u cemu je problem. Ponavljam opet da mi ne mozemo igrati sa 3 neuigrana i spora halfa pozadi. Na njih dodaj i dva losa krilna beka u odbrani i te samo jednog defanzivnog veznog. Za dobru igru ekipe moras imati kondiciju i formaciju gdje svako zna svoj zadatak i mjesto sto mi na zalost nemamo. PSG je imao 3 velike zvijezde ali nigdje rezultata jer odmah si imao 3 igraca manje u odbrani. Cim su ih prodali i dosli normalni kondiciono spremni igraci ekipa proigrala i osvoji ligu sampiona.
Dakle gosp. Zekicu mi moramo prci na formaciju 4-4-2 kako ne bi primali bezvezne golove i izgledali pretuzno na terenu. Moze se to mjenjati i u 4-3-3 ili neke druge kombinacije ali 4 moraju biti pozadi ako se ne zelis dalje sramotiti.
Mozda se Zeka i pozabavi novim varijantama ali nas najveci problem mamlaz od gazde nikog ne slusa i polako ali sigurno unistava klub. Ne znam kako rjesiti ovaj najveci problem ali vjerujte da je to zaista najveci nas problem. Zivjeli.
Dakle gosp. Zekicu mi moramo prci na formaciju 4-4-2 kako ne bi primali bezvezne golove i izgledali pretuzno na terenu. Moze se to mjenjati i u 4-3-3 ili neke druge kombinacije ali 4 moraju biti pozadi ako se ne zelis dalje sramotiti.
Mozda se Zeka i pozabavi novim varijantama ali nas najveci problem mamlaz od gazde nikog ne slusa i polako ali sigurno unistava klub. Ne znam kako rjesiti ovaj najveci problem ali vjerujte da je to zaista najveci nas problem. Zivjeli.
- R2D2_SA
#45831 Re: Utakmice.
E sad vec hladne glave...odakle izlazite? Da je ostalo 3:0, u 60 nekoj komentator kaze pobjeda Sarajeva, ne vidim sta Radnik sa ovakvom igrom Sarajeva moze uraditi, bili bi supermoći, pripreme, svi tranaferi bi valjali, ali posto nije, onda smo otuzni, treneru svi govore kako trrba igrati...kakav smo mi narod 
- armin071
#45832 Re: Utakmice.
Izašli “bordo prijatelji” iz rupa, došlo i njihovih pet minuta
Ali nije ovo ni loše, već prvo kolo smo se oprostili od priča o tituli, “dominaciji” i sl. Sada lagano uigravati ekipu u nadi da je Ismir ne rasproda do polusezone..
Ali nije ovo ni loše, već prvo kolo smo se oprostili od priča o tituli, “dominaciji” i sl. Sada lagano uigravati ekipu u nadi da je Ismir ne rasproda do polusezone..
-
ljubijankic
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- Logovan
-
last mohicans
#45836 Re: Utakmice.
https://youtu.be/EQu343s4mNg?si=PLUHQAngrS0SO9VP
Na pregledu smo još gori, koja kurcobolja i odbrani i stav de ti ga uzmi.. Musija veze nema, em ne zna se pozicionirati, kao ukopan stoji. Prvi gol sukrivac, nista ne zna fatati niti adekvatno odbiti, baca se kao ja u mladosti za umjetnički dojam. Drugi gol frajer sa skoro 30 metara puca, identican gol kao rumunski, samo sto nije evrogol, ovo se trebalo braniti. Polozaj naših kada protivnički igrač ima loptu za sjesti i plakati
Petorica gledaju kako se namjesta lik na šut. Drugi gol isto, sad kad bolje pogledam ni Jatta nije bio dobar u defanzivi, ali ne treba na momka cijelu vezu i odbranu natovariti. Ovo je sve produkt neuigranosti i nepostivanja trenera, ali nema 6-7 novih igrača u rosteru da se tako ne poznaju.
Na pregledu smo još gori, koja kurcobolja i odbrani i stav de ti ga uzmi.. Musija veze nema, em ne zna se pozicionirati, kao ukopan stoji. Prvi gol sukrivac, nista ne zna fatati niti adekvatno odbiti, baca se kao ja u mladosti za umjetnički dojam. Drugi gol frajer sa skoro 30 metara puca, identican gol kao rumunski, samo sto nije evrogol, ovo se trebalo braniti. Polozaj naših kada protivnički igrač ima loptu za sjesti i plakati
- Logovan
#45837 Re: Utakmice.
A Mušija se skoro kompletnu utakmicu ostavljao sam kao na nekoj meti. Neka oni šutaju ima Mušija, odbranit će. Odbranio momak tri, četiri šuta, jebi ga ne može svaki. A još mu je prva utakmica. Znaš kakav ti je saigrač na golu pa trzni se malo.
-
Paradox76
#45838 Re: Utakmice.
Najlakše je momka okriviti za sve.Ne branim ga, ali indolentnost Ristovskog, Paskaleva i Jovica čitavo drugo poluvrijeme, stajanje na 1-2 metra od protivničkih igrača, sigurno su kontali sve gotovo, imaš 3:0.
Kao i u Rumuniji, nevjerovatan psiho-fizički pad, to mora vidjeti trener i reagovati.
Previše ZZ luta sa formacijama, sto će ti Turkes na 3:0???
Bolje da je malog Nurkovica ubacio, mali nije bio niti u kombinaciji za utakmicu.
Dijete pitar od glave do pete, moraš imati u ekipi nekoga ko će srcem igrati.
Ovi svi ostali izgledaju kao da im je svejedno koji je rezultat.
Nažalost.
- Logovan
#45839 Re: Utakmice.
Ma ko god da je bio golman, makar to bilo na terminima morao bi znati koliko je nezgodno kada ti šutaju bez problema. Ne bih ni ja Turkeša ubacivao, ubacio bih nekog mladog neka upiše koju minutu, ali jebo ovo nije ovo razlog za onakvu sramotu.Paradox76 wrote: ↑04/08/2025 12:54 Najlakše je momka okriviti za sve.Ne branim ga, ali indolentnost Ristovskog, Paskaleva i Jovica čitavo drugo poluvrijeme, stajanje na 1-2 metra od protivničkih igrača, sigurno su kontali sve gotovo, imaš 3:0.
Kao i u Rumuniji, nevjerovatan psiho-fizički pad, to mora vidjeti trener i reagovati.
Previše ZZ luta sa formacijama, sto će ti Turkes na 3:0???
Bolje da je malog Nurkovica ubacio, mali nije bio niti u kombinaciji za utakmicu.
Dijete pitar od glave do pete, moraš imati u ekipi nekoga ko će srcem igrati.
Ovi svi ostali izgledaju kao da im je svejedno koji je rezultat.
Nažalost.
-
last mohicans
#45840 Re: Utakmice.
Pa golman je, jbt, mora nesto braniti. Nije jedini krivac, sukrivac za prvi i njegov drugi. Treći se nije mogao braniti.
- Logovan
#45841 Re: Utakmice.
Pa skinuo je neke šuteve, odbranio na samom početku utakmice, iako hajde bio je ofsajd. Skinuo šut Tabakovića, par sekundi prije prvog gola odbranio šut, a njihovi opet došli do lopte. Imao je momak neke odbrane, kod nekih golova pogriješio (mlad, neiskustvo, sam kao na meti), neke nije mogao odbraniti i eto dobiješ četiri gola.last mohicans wrote: ↑04/08/2025 13:07 Pa golman je, jbt, mora nesto braniti. Nije jedini krivac, sukrivac za prvi i njegov drugi. Treći se nije mogao braniti.
- van Basten
#45842 Re: Utakmice.
Uspjeli smo nadmašiti sami sebe. Obično nam raspad krene između 4.i6.kola, ove sezone počinje odmah u prvoj utakmici.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#45843 Re: Utakmice.
Htjeli smo ih natrpati ali nam se obilo o glavu vjerovatno zato i one Zekiceve izmjene.
Ne znam da li imaju neke bonuse po postignutom golu ili je to odraz prodaje igraca (moramo priznati da ih lijepo udomljavaju) pa svi samo sebi dizu statistiku ali ekipa mora biti na prvom mjestu. Mora im Zekic utuviti da je sa tom praksom završeno ili q sviramo!
Ne znam da li imaju neke bonuse po postignutom golu ili je to odraz prodaje igraca (moramo priznati da ih lijepo udomljavaju) pa svi samo sebi dizu statistiku ali ekipa mora biti na prvom mjestu. Mora im Zekic utuviti da je sa tom praksom završeno ili q sviramo!
-
Adobeg
#45844 Re: Utakmice.
Koji si ti faktor da ocjenjujes,eto ako vama odgovara eto vam ga puna je loza takvih koji nisu loptu u zivotu sutnuli.bordo gandalf wrote: ↑04/08/2025 08:59Sto niste vi "pravi" navijaci uletili sa lovom pa nam vratili dusu
- Logovan
#45846 Re: Utakmice.
Guliashvili dva gola, Elezi jedan, tri asistencije Mlinarića 
-
mond
#45850 Re: Utakmice.
Izgleda svako ko nam krene prema golu da će nam ga uvaliti
Bravo Begane, još malo pa ćeš i po golu opucati
Bravo Begane, još malo pa ćeš i po golu opucati