kmeee kmeeee poklase nam djecu cuke poduzmite nesto ,sistem je truho kmeeeeeeeSid the sloth wrote: ↑03/08/2025 20:32
To je to, kako i rekoh
Ne prilazim takvima ako nemate brnjicu.
nemamo brnjicu ali imamo cekic i francuski kljuc
kmeee kmeeee poklase nam djecu cuke poduzmite nesto ,sistem je truho kmeeeeeeeSid the sloth wrote: ↑03/08/2025 20:32
To je to, kako i rekoh
Svi znamo da moze. Ali, ne pamtim kada sam psa vidio sa brnjicom.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑03/08/2025 20:39kmeee kmeeee poklase nam djecu cuke poduzmite nesto ,sistem je truho kmeeeeeeeSid the sloth wrote: ↑03/08/2025 20:32
To je to, kako i rekoh
nemamo brnjicu ali imamo cekic i francuski kljuc![]()
vise sam ko simsirpasic savudin,imam francusko obrazovanje

Covjeku se oteo sa povodca, nije ga pustio.neraaaa wrote: ↑03/08/2025 18:59Kako nije? Ako ga vodiš bez brnjice i bez vezice znači da imaš namjeru nekoga rastrgati. Pogotovo na javnim površinama, kao što je Stojčevac, gdje znaš da ima MALE djece, beba, starijih osoba.kabal1337 wrote: ↑03/08/2025 18:52Pa nije lik pustio na djecuneraaaa wrote: ↑03/08/2025 18:36
Upravo tako. Nevezano za rasu, makar i pudlica bila, ako je bez lanca i brnjice, ohladiti na licu mjesta i riješen problem. Svaka dzukela bez brnjice se treba tretirati kao napad na tebe.
Zato se i vade dozvole za posjedovanje i nošenje oružja, upravo za takve situacije.
Čuj pustiti dzukelu na djecu. U Americi bi i vlasnika ohladili bez posljedica, a ne dzukelu.
Čisti pokušaj ubistva, jer tako se ponašati je predumišljaj.
staces mi iz grada sporije napredujemo od vas sa sela,uvijek je to tako bilo ....
Haj bar malo u Svrakino selo, kad neces na pravo...bitanga_sa_otesa wrote: ↑03/08/2025 20:48staces mi iz grada sporije napredujemo od vas sa sela,uvijek je to tako bilo ....
bio sam prekjuce ,ne vidjoh te,samo opanak iz rogatice ti nadjoh
A valja ti rogaticki kroNpir i kifle?!bitanga_sa_otesa wrote: ↑03/08/2025 20:52bio sam prekjuce ,ne vidjoh te,samo opanak iz rogatice ti nadjoh
bitanga_sa_otesa wrote: ↑03/08/2025 19:54ne isplati se s vama natezati jer ste vi svi u pravu.samo ce te me dovesti na vas nivo ''pameti''Sid the sloth wrote: ↑03/08/2025 19:42 Sta, da ucis dijete da stoji mirno dok doberman trci prema njemu?![]()
ja znam dok sam imao cuku od 70 kg i setao ga po vilsu niko od vas nadobudnika nije smio prici da mi kaze u facu nesto sto ovdje prosipate po forumu i supljirate.tako da poyy vam svima
![]()
Naš ti narod čine veliki intelektualci, kao što se da vidjeti iz priloženog.black wrote: ↑03/08/2025 21:06 kao i obicno ide se u krajnosti, pistolji ovo ono, od toga nema nista, ista prica kao za auta, zagradjivanje, parkiranje i sl. ide slicna spika pa cak i preporuke, pur pjena, zagrebati, polomiti a kad treba uraditi muda se nedje zagube. sa druge strane vlasnici pasa sa standardnom pricom, nece beba nista, miran je vaki naki jbg jednostavno neko ne voli pse, mora se misliti i na djecu, neko se boji sjene a ne psa i besmisleno je razlagati zasto je tako, zato ima povodac i brnjica
ma samo u glavusu i ohladiti sto bi kolega forumas rekaodarius_maximus wrote: ↑03/08/2025 23:01Naš ti narod čine veliki intelektualci, kao što se da vidjeti iz priloženog.black wrote: ↑03/08/2025 21:06 kao i obicno ide se u krajnosti, pistolji ovo ono, od toga nema nista, ista prica kao za auta, zagradjivanje, parkiranje i sl. ide slicna spika pa cak i preporuke, pur pjena, zagrebati, polomiti a kad treba uraditi muda se nedje zagube. sa druge strane vlasnici pasa sa standardnom pricom, nece beba nista, miran je vaki naki jbg jednostavno neko ne voli pse, mora se misliti i na djecu, neko se boji sjene a ne psa i besmisleno je razlagati zasto je tako, zato ima povodac i brnjica
Sve bi selektivno i to samo da se zabrani što njima ne odgovara, a da ono što oni rade treba da bude općeprihvaćeno među ljudima i da ljude koji drugačije misle treba u najmanju ruku pobiti.
Naše poimanje zakona je "ja ću poštovati što se meni poštuje" tako da te samo treba prestati čuditi išta.

Neki dan napisah. I brzo me pobise bgm. Jer bio sam isto i napisao da se to kod nas nikad nece desiti.Thorgerson wrote: ↑22/07/2025 08:55Pretpostavljam da se ovo vec koristi negdje u svijetu. Stoga, ne vidim zasto su se svi usplahirili i prepali da ce im na pez il chupa chups pokazati pozitivan test. A sve nadrogirano u 16.drug_profi wrote: ↑22/07/2025 08:11 Jedina je jebada ako bas detektuje lijekove za prehladu i alergije.
Tj. ako ti se život zakomplikuje zbog toga jer toksi test može samo potvrditi prisustvo neke komponente lijeka, ali nisu definisane granice kad je on bez uticaja na psihomotoričke sposobnosti.
Zato, ako ne bude tih granica, ovo će stvarno biti problematično.
Hoce svako drzavu, al nemoj bgt po meni.
Vani sam bio u par situacija, gdje blokiraju ulicu citavu i krenu redom da testiraju, istina na alkohol. Al nebitno.
Zamisli evo lupam, rampu samo postave negdje kod vijecnice i samo zaredaju 50 auta alkotest.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑03/08/2025 20:39kmeee kmeeee poklase nam djecu cuke poduzmite nesto ,sistem je truho kmeeeeeeeSid the sloth wrote: ↑03/08/2025 20:32
To je to, kako i rekoh
nemamo brnjicu ali imamo cekic i francuski kljuc![]()
Nije niko nikoga napao, nego likovi u glOvama napravili hipotetske situacije gdje neki pit bull koji "izgleda neprijateljski" hoda slobodno i jede djecu.suspect_zero wrote: ↑03/08/2025 23:58 Samo se rugaj, ne daj Bože da ti dijete napadne i dozivi tu traumu sigurno ne bi tako laprdo.
Ovo je baš bezobrazno sa tvoje strane.
Ovako treba SVAKI DAN, sa lijevkom ili bez.Thorgerson wrote: ↑03/08/2025 23:32Neki dan napisah. I brzo me pobise bgm. Jer bio sam isto i napisao da se to kod nas nikad nece desiti.Thorgerson wrote: ↑22/07/2025 08:55Pretpostavljam da se ovo vec koristi negdje u svijetu. Stoga, ne vidim zasto su se svi usplahirili i prepali da ce im na pez il chupa chups pokazati pozitivan test. A sve nadrogirano u 16.drug_profi wrote: ↑22/07/2025 08:11 Jedina je jebada ako bas detektuje lijekove za prehladu i alergije.
Tj. ako ti se život zakomplikuje zbog toga jer toksi test može samo potvrditi prisustvo neke komponente lijeka, ali nisu definisane granice kad je on bez uticaja na psihomotoričke sposobnosti.
Zato, ako ne bude tih granica, ovo će stvarno biti problematično.
Hoce svako drzavu, al nemoj bgt po meni.
Vani sam bio u par situacija, gdje blokiraju ulicu citavu i krenu redom da testiraju, istina na alkohol. Al nebitno.
Zamisli evo lupam, rampu samo postave negdje kod vijecnice i samo zaredaju 50 auta alkotest.
Svaka cast za ovu akciju![]()
https://crna-hronika.info/akcija-mup-a- ... aci/748748
111 auta, 44 prekrsajna naloga...![]()