SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Naslovnica

#95301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:19
Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:14
vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:11

Vlada imenuje preko Ministra, a Nezavisni odbor provodi proceduru i salje posredsrvom Ministra Vladi prijedloge tj liste. Sustinski postupak selekcije,odabira itd procedure po javnom konkursu vodi Nezavisni odbor. A ne Ministar niti Vlada.
Sve stoji ali si zaboravila napisati da postoji i postupak opoziva, na prijedlog ministra, zar ne?
Ministar podnosi inicijativu Nezavisnom odboru
Nezavisni odbor elaborira
Pa Ministar dostavlja misljenje Odbora i svoju inicijativu Vladi
Pa šta se čeka?

Zadovoljava?

Nekada su takvi učenici jedva upisivali zanate.

Gledaj ti ovog sranja od obrazloženja...
Generalni inspektor Fatmir Hajdarević dobio je ocjenu "zadovoljava" ta 2024. godinu odlukom Vlade Kantona Sarajevo (KS).
Prijedlog ocjene dostavio je Nezavisni odbor Skupštine Kantona Sarajevo analizirajući dostavljene izvještaje o radu policijskog komesara, kao i aktivnosti Uprave policije MUP-a KS za 2024. godinu.

Policijski komesar Uprave policije Kantona Sarajevo je, prema ocjeni Nezavisnog odbora, tokom 2024. godine pokazao visok nivo profesionalizma i odgovornosti u vođenju Uprave policije MUP-a KS.

Njegovo proaktivno djelovanje i pravovremene reakcije na sigurnosne prijetnje doprinijele su stabilnosti i očuvanju javnog reda i mira, dok kao jedan od važnih segmenata rada Nezavisni odbor ističe efikasno rukovođenje policijskim aktivnostima prilikom osiguranja velikog broja rizičnih javnih skupova, pri čemu su svi događaji protekli bez značajnijih incidenata, a što je rezultat dobre organizacije i planskog pristupa u angažmanu policije, te uspostavljenog sistema koordinacije unutar Uprave policije.

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica uputio je čestitke komesaru Hajdareviću istakavši izuzetnu saradnju koju imaju, kao i činjenicu da su od imenovanja Fatmira Hajdarevića za policijskog komesara, u junu 2023.godine, evidentne promjene i unapređenja u radu ovog sigurnosnog organa.

"Policijski komesar Fatmir Hajdarević od dana imenovanja, hrabro i odlučno se uhvatio u koštac s brojnim nagomilanim problemima unutar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji su bili smetnja ovom sigurnosnom organu u efikasnom djelovanju i pružanju sigurnosti građanima. Zahvaljujući otvorenom i jasnom stavu, kao i širokim pogledima, jasnoj viziji i ciljevima koje je postavio, danas možemo reći da je policija Kantona Sarajevo najopremljenija i najspremnija policijska struktura u državi Bosni i Hercegovini, a na dobrom smo putu da budemo i najbolji u regiji i ja mu čestitam na tome", kazao je ministar Katica.

I Nezavisni odbor Skupštine KS je stajališta da je Uprava policije MUP-a KS pod rukovođenjem policijskog komesara postigla zavidne rezultate, dok je istovremeno kroz postupke javnih nabavki izvršeno opremanje policijskih službenika neophodnim, a planiranim materijalno – tehničkim sredstvima.

Ocjena rada za 2024. godinu održava rezultat rada koje je policijski komesar, postigao kroz uspješnu organizaciju, rukovođenje i implementaciju policijskih aktivnosti, uz istovremeno prepoznavanje prostora za dodatna unapređenja u daljem jačanju sigurnosnih kapaciteta.

Vlada Kantona Sarajevo imenovala je Fatmira Hajdarevića na dužnost policijskog komesara Uprave policije MUP-a KS 22. juna 2023. godine.
vjeshalica

#95302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

tokio25 wrote: 02/08/2025 20:22
vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:17
tokio25 wrote: 02/08/2025 20:12

policajac sa jednom crtom
daj primjer koji je bio u politici i onda se vratio u sluzbu
Nema policajaca, samo postoje policijski sluzbenici.
Ministar Mupa bpk
https://bpkg.gov.ba/kanton/3958/sastav-vlade-2002-2006

Kasnije policijski sluzbenik nakon kraja mandata
https://gorazdeonline.com/formiran-novi ... u-gorazdu/

Da ti ga posolim
sve se bojim da je radio u patroli i na ulici tako da dok ne dokazes to i dalje lazes kao sto ti meni rece
Halo posoljeni stvore, taj lik je oredratni miliconer i u Alijinoj drzavi ministar i na koncu komandir u povratu koga ti ovdje zajebavas?
tokio25

#95303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

neraaaa wrote: 02/08/2025 20:23
tokio25 wrote: 02/08/2025 20:23
neraaaa wrote: 02/08/2025 20:18

Ma hvata me huja, ok nelegalno parkirana vozila, ali kad ima gorih i krupnijih stvari koje ignorišu, onda povilenim. Ovdje radi svako šta mu je ćejf, blokira javne površine, izvlače ljude iz policijskih vozila i tuku ih pred policijom, baca bombe ko gdje stigne, a samo se sankcionišu vlasnici parkiranih vozila.
a jesi li zvao inspekciju za to ?
Nisam, tek sam maloprije došao. Zvat ću u ponedjeljak, vikendom ih nema.
pa eto ako je neko postavio prepreku neku i sl zovnes inspekciju i kazes nelegalno stavljeno pa da vidis je li rade
jer policija tu nema sta i nju ne zanima trenutno je li to legalno ili nelegalno
nju zanima nelegalno parkirano auto i to ce kazniti jer je to njihova nadleznost

kao sto su rekli gore policija ce intervenisati na zahtjev inspekcije ili njima pruziti pomoc i sl
tokio25

#95304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:25

Ministar Mupa bpk

Da ti ga posolim
sve se bojim da je radio u patroli i na ulici tako da dok ne dokazes to i dalje lazes kao sto ti meni rece
Halo posoljeni stvore, taj lik je oredratni miliconer i u Alijinoj drzavi ministar i na koncu komandir u povratu koga ti ovdje zajebavas?
a titin milicioner pa tako reci
pa naravno da je u to vrijeme moguce
ima ih u titinom vremenu bili kerovdoje vozaci elektricari i ko zna sta sve ne a onda bili ministri ugledni biznismeni i ko sve ne

koga ba ti zajebavas
nadji mi primejr obicnog "prasinara" da je otisao u politiku i onda dosao na isto radno mjesto poslije mandata
vjeshalica

#95305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:24
Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:14
Sve stoji ali si zaboravila napisati da postoji i postupak opoziva, na prijedlog ministra, zar ne?
Pa šta se čeka?

Zadovoljava?

Ministar je ocito zadovoljan sa Komesarom dok ne podnosi inicijativu za smjenu.
vjeshalica

#95306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

tokio25 wrote: 02/08/2025 20:27

ima ih u titinom vremenu bili kerovdoje vozaci elektricari i ko zna sta sve ne a onda bili ministri ugledni biznismeni i ko sve ne

koga ba ti zajebavas
nadji mi primejr obicnog "prasinara" da je otisao u politiku i onda dosao na isto radno mjesto poslije mandata
Koga zajebavas posoljeniku jedan?
Nema obicnih prasinara,postoje samo policijski sluzbenici. Svaki od najnize do najviseg cina je policijski sluzbenik. Zakon je tako rekao. Za svakog policijskog sluzbenika ISTO VRIJEDI ZAKON.Sad ti dodji i ubijedi pucanstvo da si u pravu i vjeruj u svoje gluposti.
Naslovnica

#95307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:24
Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:21

Ministar Mupa bpk

Da ti ga posolim
Ljude ne interesuje šta je čiji posao, ljudi žele vidljive i opipljive rezultate a ne našminkane statistike.
Ministar i ministarstvo MUP-a nemaju nikakve nadležnosti nad policijom u KS?
Policija u KS i komesar ne odgovaraju onome ko ih je tu postavio (Vlada KS na prijedlog ministra nakon odabira nezavisnog odbora)?
Vlada KS ne može na prijedlog ministra smijeniti policijskog komesara?
Jesam li negdje pogriješio?
Pogresnu osobu prozivate to je sustina. Ne mogu ja ako zelim tebi sa posaljem paket, odnijeti isti u Mjesnu zajednicu vec u Postu da ti ga dostave.
Ili jos slikovitiji primjer kad kandidat za Opcinskog nacelnika obecava vece penzije u predizbornoj kampanji.

Tako isto i ovo, pozicija komesara je krupna stvar, nacelnika u uprava isto tako, od toga sve krece. Njih NIKO I NIGDJE ne proziva. Svaki incident koji se desi, adresira se Ministru. Koja je onda uloga tako krupne pozicije kao Komesara policije?
Ministar itekako može da se oglasi i da kaže istinu, toliko bi bilo dovoljno.
A ne da laže u medijima.
Da ne govorim o pokretanju odgovornosti.
Prikrivanje gaženja policajca? Iko, išta? Naravno, zataškano.
Šmrkovi dileri dilaju na Čobaniji kao što nane prodaju zeleniš na mostu na "Otoci".
Nane redovno tjera policijska patrola, Šmrkov biznis ne diraju.
Osim ako je sa policijom sve OK a građanima se samo priviđa.
Naslovnica

#95308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:27

Pa šta se čeka?

Zadovoljava?

Tu smo...
I Šmrk je zadovoljan, niko mu ne dira dilere na Čobaniji.
A tek ovi bez tablica, boli i Q.
Sve 5.
:thumbup:
Last edited by Naslovnica on 02/08/2025 20:33, edited 1 time in total.
vjeshalica

#95309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:30

A ne da laže u medijima.
Šmrkovi dileri dilaju na Čobaniji kao što nane prodaju zeleniš na mostu na "Otoci".
Niko nije pitao sto se komesar nije oglasio?
Zasto Smrk vlada tako mocno gradom? Da li je samo do policije ili je do jos nekih struktura?
Da, nane tjera policija, one face treba pohapsiti npr na Otoci. Firauni koji godinama su valjali kupone, cigare,bizuteriju,gace i slicno sto izvade iz kontejnera. Ono ispred je zarazni odron. Koja je samo pobuna nastala kad je zaraza izbila da ih tjeraju sto su smetljarnik napravili na trotoaru.
vjeshalica

#95310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:32

Pa šta se čeka?

Zadovoljava?

Tu smo...
Sve 5.
Ko je Smrka pustio vani? Ha? Policija? Tesko.

Obi bez tablica su najnoviji produkt, tu mozes pitati Komesara sta mu nacelnici rade na tu novu pojavu tj njihovi podredjeni izvrsioci.
Naslovnica

#95311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:33

A ne da laže u medijima.
Zasto Smrk vlada tako mocno gradom? Da li je samo do policije ili je do jos nekih struktura?
Da, nane tjera policija, one face treba pohapsiti npr na Otoci. Firauni koji godinama su valjali kupone, cigare,bizuteriju,gace i slicno sto izvade iz kontejnera. Ono ispred je zarazni odron. Koja je samo pobuna nastala kad je zaraza izbila da ih tjeraju sto su smetljarnik napravili na trotoaru.
Ja da sam neki kurac na poziciji sa koje mogu nešto reći, a pogotovo nekakav ministar nekakvog MUP-a javno bih se oglasio i objasnio ljudima da su svima u ministarstvu i policiji svezane ruke i da Šmrku ne mogu ništa jer je zaštićen.
I onda bih podnio ostavku.
tokio25

#95312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:29
tokio25 wrote: 02/08/2025 20:27

koga ba ti zajebavas
Koga zajebavas posoljeniku jedan?
Nema obicnih prasinara,postoje samo policijski sluzbenici. Svaki od najnize do najviseg cina je policijski sluzbenik. Zakon je tako rekao. Za svakog policijskog sluzbenika ISTO VRIJEDI ZAKON.Sad ti dodji i ubijedi pucanstvo da si u pravu i vjeruj u svoje gluposti.
alo pokazi mi obicnog policajca koji je bio uclanjen u stranku ili da je otisao u politiku i vratio se na isto mjesto
i itekko im obicni policajac komandiri klinci palci a ti se izvlaci na to policijski sluzbenik
zato valjda imaju te crtice zvjezde i sl da ne bi bili svi isti

i odoh ja vani a ti palamudi ovdje
vjeshalica

#95313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:36

A ne da laže u medijima.
Ja da sam neki kurac na poziciji sa koje mogu nešto reći, a pogotovo nekakav ministar nekakvog MUP-a javno bih se oglasio i objasnio ljudima da su svima u ministarstvu i policiji svezane ruke i da Šmrku ne mogu ništa jer je zaštićen.
Dodje drugi i nastavi dalje. Tvoja ostavka ne mijenja bitno stanje. Ostavka ne mijenja zapravo nista kad je u slucaju Smrka adresa za primjedbe drugacija.

Ps
Ovog usoljenog sam blokirala nek me ne citira nek se drzi sexsavjetapalamudije na drugom forumu.
Naslovnica

#95314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:32
Tu smo...
Sve 5.
Ko je Smrka pustio vani? Ha? Policija? Tesko.

Obi bez tablica su najnoviji produkt, tu mozes pitati Komesara sta mu nacelnici rade na tu novu pojavu tj njihovi podredjeni izvrsioci.
Nemam ja šta pitati komesara, ko sam ja da ga propitujem, neka ga pita onaj ko ga je tu postavio. I ko ga je ocjenio sa "zadovoljava".
Šmrka je vani pustilo sudstvo.
A policija ga može uhapsiti na temelju sumnje. Čisto mu zagorčati život. Lizalo. Hajde stani malo, dokumenti, vozačka, saobraćajna.
Isto tako može rastjerati narkomanski biznis na Čobaniji.
Pa svaki dan patrola, lagano.
De mi samo reci da ne mogu?
tokio25

#95315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:39

Dodje drugi i nastavi dalje. Tvoja ostavka ne mijenja bitno stanje. Ostavka ne mijenja zapravo nista kad je u slucaju Smrka adresa za primjedbe drugacija.

Ps
Ovog usoljenog sam blokirala nek me ne citira nek se drzi sexsavjetapalamudije na drugom forumu.
onda da ti dam savjet trazi nekog kvalitetnijeg muskarca :D
Naslovnica

#95316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 20:39

Ps
Nema veze, neka dođe drugi.
Ja uzdignute glave kažem da se nije moglo i dam ostavku.
A ne ko šupak, bacim drkicu na 30 km/h i Helsinki, a kada prođe Šmrk okrenem glavu.
Naslovnica

#95317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

neraaaa wrote: 02/08/2025 19:22
DonieBrasco wrote: 02/08/2025 19:20 https://www.klix.ba/vijesti/bih/pojedin ... /250802081

Podrzavam pisanje medija na ovu temu i o ovom problemu, ali trebaju da usput psiu o jos vecem poroblemu kako je policija nemocna ispred kabadahija da su isti iznad zakona.
Policija je dotakla dno onog momenta kada je Šmrk izvukao lika iz policijskog auta i premlatio ga pred njima.
Počelo je mnogo ranije.
Počelo je kada su kriminalac Klajn i raspali Ćelo 1, Ćelo 2 i Nisko raspustili specijalce iz Zujevine.
tokio25

#95318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

Pocelo je i ranije kad je alija delimustafic postao ministar policije
neraaaa

#95319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by neraaaa »

tokio25 wrote: 02/08/2025 20:48 Pocelo je i ranije kad je alija delimustafic postao ministar policije
E to je prva runda, Zujevina je Knockdown, dok je Šmrk Knockout.
vjeshalica

#95320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:40

Nemam ja šta pitati komesara, ko sam ja da ga propitujem, neka ga pita onaj ko ga je tu postavio. I ko ga je ocjenio sa "zadovoljava".
A policija ga može uhapsiti na temelju sumnje. Čisto mu zagorčati život. Lizalo. Hajde stani malo, dokumenti, vozačka, saobraćajna.
Kako ce rastjerati narkomanski biznis? Uhvatis i pusti Sud i tako u krug 30 godina.
Cuj moze uhapsiti na osnovu sumnje, i sta znas li koliko ima pravo da ga zadrzi dok mu ne skupi dokaze za vise?

Smijesno ne radi se o mjesecima nego o satima.

Sta mislis da neko tako moze nekoga lisiti slobode i vrsiti zloupotrebe i ostane bez posla jer navodno moze uvijek tako na osnovu sumnje. Kad kazes na osnovu sumnje, onda za tu rasnju moras imati i dokaza, a ne samo prasiti svaki dan istu pricu.
Ti uopste ne shvatas kako neke stvari (ne)funkcionisu.
Naslovnica

#95321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 02/08/2025 21:14

Kako ce rastjerati narkomanski biznis? Uhvatis i pusti Sud i tako u krug 30 godina.
Cuj moze uhapsiti na osnovu sumnje, i sta znas li koliko ima pravo da ga zadrzi dok mu ne skupi dokaze za vise? Smijesno ne radi se o mjesecima nego o satima. Ti uopste ne shvatas kako neke stvari (ne)funkcionisu.
Svaki dan tako, pa sat u pritvoru - sat.
Naravno da ga možeš uhapsiti na osnovu sumnje. Povisi ton - odmah lisice.
Pa ga zaustavi i testiraj na narkotike. Trkeljaj ga svaki dan.
I tako 30 godina u krug, šta fali?
Ali jok, Šmrk izvadi čovjeka iz policijskog auta i razbije ga. :thumbup:
Sve je meni jasno.
Lakše je svakodnevno 30 godina šutati nane po Otoci nego dirati u Šmrkove tezge u centru glavnog grada ove države, 200m zračne linije od Uprave policije.
Logi
neraaaa

#95322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by neraaaa »

Naslovnica wrote: 02/08/2025 21:21
vjeshalica wrote: 02/08/2025 21:14

Cuj moze uhapsiti na osnovu sumnje, i sta znas li koliko ima pravo da ga zadrzi dok mu ne skupi dokaze za vise? Smijesno ne radi se o mjesecima nego o satima. Ti uopste ne shvatas kako neke stvari (ne)funkcionisu.
Svaki dan tako, pa sat u pritvoru - sat.
Naravno da ga možeš uhapsiti na osnovu sumnje. Povisi ton - odmah lisice.
Pa ga zaustavi i testiraj na narkotike. Trkeljaj ga svaki dan.
I tako 30 godina u krug, šta fali?
Ali jok, Šmrk izvadi čovjeka iz policijskog auta i razbije ga. :thumbup:
Sve je meni jasno.
Lakše je svakodnevno 30 godina šutati nane po Otoci nego dirati u Šmrkove tezge u centru glavnog grada ove države, 200m zračne linije od Uprave policije.
Logi
Paradoks je to da, dok su Zika i njegove ulice bile na slobodi, grad je bio mnogo sigurniji. Zika lagano ohladi tipove kao sto su Šmrk i njemu slični, a sa druge strane bavi se visokim kriminalom i “veleprodajom” koja nema toliko uticaja na obične ljude.

Likova kao Zike nema više (u zatvoru su), ostala je nesposobna policija, i kad mačke nema, štakori naprave invaziju. Tako je trenutno stanje, invazija štakora.
last mohicans

#95323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by last mohicans »

Nane dilaju duhan, to je opasnije. Umalo ne završih na crnoj, retard pustio neku curicu da vozi i u Josanici na ACC stao, pa gore, dolje, ne zna ona hudnica u rikverc, neće mu ACC. Ja priđem, on drzi tag u ruci, velim vrati se druze, iz trake s karticama mu sviraju, dobacuju, polahko ti. Veli meni svoj ti poso i u auto da idem, pa ne mogu od tebe konju jedan. Kolona se ufatila, onda zamjeni tu curu i vrati se u rikverc, još bi se ko bio. Ne mogu da vjerujem, pa svaki dan po jedan retard.
suspect_zero

#95324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by suspect_zero »

Naslovnica wrote: 02/08/2025 20:04
neraaaa wrote: 02/08/2025 20:03 Evo upravo sada kod Bulevara na Stupu, policija kruži i mobitelom slika vozila koja su parkirana uz ulicu, a pored tih vozila koja su parkirana su prazna parking mjesta gdje su papci bespravno postavili blokade i onemogućili parkiranje. To je javni parking koji je okupiran od stane papaka a policija, umjesto da to sankcioniše, slika vozila od ljudi koji su prinuđeni tu parkirati.

Naravno, kretena zanima samo novac, neće on da se bavi krupnim problemima.
Nije posao policije da uklanja nelegalne blokade na parking mjestima, postoji inspekcija

Ih, nema koga nismo zvali kad Čengić - Park Prinčeva sve blokira, evo i danas svadba...ni auto, ni kombi nista proći, Hitna ako kome treba samo se na Turbetu okrene i ode...tako nam je godinama. Zvali i zovemo i nikom nista, i policiju i inspekciju....jači Čenga od njih i džaba. Jednom šofer minibusa zove policiju, mi svi slušamo i kaže '' hajde malo u stranu zavuci se negdje, slavlje nek se raja veseli" :shock:
Dolazio načelnik isto iznijeli taj problem, rekao pozabavit ce se sa tim....ahaaaa, nikad. Pišaj po sirotinji, tako i treba jer je ta ista sirotinja i glasala na izborima za Alena Čengića, kandidat Ramine stranke, i Alen ušao u OV....tek sad mu ništa ne mogu.
muha_sa

#95325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/42 ... stolj.html

SIJEVALE ŠAKE U CENTRU SARAJEVA: Lokalni mladići se potukli sa dijasporcima, jedan potegao i pištolj?

Image
Post Reply