BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#23351 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Onaj opet postavlja saopštenje Hordi
Hahahahahahahhahahahhahahah
Hahahahahahahhahahahhahahah
- emigrazione
#23352 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa nije to zbog toga sto se vi dobri, nego sto su sudije zaklale FKS proslu sezonu, ali bukvalno...20 miliona € Sarajevo ima izlaznih transfera u zadnjih 8 godina, ne mora nista da znaci, ali mozda govori kako ce se stvari odvijati u buducnosti, koja je po meni za vas užasna i bolje da umreš nego da je doživiš, krepat će ti Željo ubrzo u mukamaTromblon wrote: ↑31/07/2025 22:03A mi ćemo bodovima biti bara sa vama.emigrazione wrote: ↑31/07/2025 21:58Normalno da nije bezveze, ali Sarajevo je prije 4 godine kostalo manje od 3 miliona €...za par godina ce stići ove ekipe po svemu sigurno, sve ovo je prošao i Dinamo Zagreb, jednostavno moraš taj put da prodjes...Sarajevo će taj put proći i sigurno će da bude sve bolje kao klub, a gdje će Zeljezničar?!
-
last mohicans
#23353 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Evo sve me strka stoji, čovjek dobar trener i dobar u glavu, sve kontra Adzema. Sta ste ga doveli ako nije prosao sistematskiLSD wrote: ↑31/07/2025 22:11last mohicans wrote: ↑31/07/2025 22:09Sta si izmigoljio misu, a kad vas je tik toker Adzem predstavljao, niđe te, sakrio se u rupu.![]()
Idi tamo na temu mirvicevog klubica i tjeraj Zekana, pusti Adzema vidis da nije sav svoj![]()
- karanana
#23354 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
samo zrinja ostade. ispadose nam i novi pazar a evo i fedjini se blamiraju na nekim ostrvima pingvina.
joj sad mi ona pjesma u glavi stalno....nije cudo 4 puta je sluso. na na na nana nana nanananana, free from desire...
joj sad mi ona pjesma u glavi stalno....nije cudo 4 puta je sluso. na na na nana nana nanananana, free from desire...
-
LSD
#23355 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Krece prica o Zelji i krepavanju vol. 623
Valjda se tako tjese od onog gangbanga sto im priredise rumuni i onaj palestinac
Valjda se tako tjese od onog gangbanga sto im priredise rumuni i onaj palestinac
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#23356 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Lillestrom i Malaga nisu dobri rezultati?
Sherif? Pa u neku ruku i ferencvaros, s obzirom na nas mentalitet.
- Point.
#23357 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jel ovo opet ide luzerska ko je od koga u Evropi izgubio više i izblamirao se?
I onda neki kažu, de više iz naše lige u reprezentaciju.
I onda neki kažu, de više iz naše lige u reprezentaciju.
- Chmoljo
- Logovan
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#23360 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Imate vise dobrih ako samo racunaomo od 1992 ali i vise losih tj sramotnih s obzirom od kakvih ste ekipa gubili. Sve u svemu kad sve svedes tanki smo mi i jedni i drugi u okvirima evropskog fudbala
- Plavo-bijeli
#23361 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pisao sam već da su se baš zayebali jer nisu dobili jedno 3 razlike ta da bi lako mogli ispasti u uzvratu, ali jok...takvo samopouzdanje kod navijača sa Koševa svake godine rekao bi covjek da izbace svake godine neki klub iz liga petice pa su kao navikli na uspjehe i zato su im visoka ocekivanja...
doslovno svake godine oni budu ubijedjeni haman da su nivo za grupe i svake godine se obrukaju na neki nacin..cast izuzecima.
Kod nas su bar malo realnija ocekivanja...
Ali me opet cudi ovaj rezultat, pogotovo jer imaju boljeg trenera - ne bas Guardiolu kako su mislili, te imaju dosta kvalitetne igre - ne bas kako su mislili da ni jedan igrac iz Zelje im ne moze ni prismrditi prvih 11, ali su kvalitetni, nisu nivo da ih ovi rasture kao da igraju sa nekim nizerazrednim klubom.
Mi da smo imali jednog kvalitetnog napadača i jednog veznog mi bi prosli Koper..ali eto to je za neke druge price.
Sve u svemu covjek se upita sta mi drugi mozemo kad Sarajevo toliki novac daje konstantno i rade sve sto bi kao trebali da rade i opet...imam osjecaj da su kup na silu slavili..kao sto mi nekad nismo ni htjeli slaviti kup jer smo imali visoka ocekivanja...
doslovno svake godine oni budu ubijedjeni haman da su nivo za grupe i svake godine se obrukaju na neki nacin..cast izuzecima.
Kod nas su bar malo realnija ocekivanja...
Ali me opet cudi ovaj rezultat, pogotovo jer imaju boljeg trenera - ne bas Guardiolu kako su mislili, te imaju dosta kvalitetne igre - ne bas kako su mislili da ni jedan igrac iz Zelje im ne moze ni prismrditi prvih 11, ali su kvalitetni, nisu nivo da ih ovi rasture kao da igraju sa nekim nizerazrednim klubom.
Mi da smo imali jednog kvalitetnog napadača i jednog veznog mi bi prosli Koper..ali eto to je za neke druge price.
Sve u svemu covjek se upita sta mi drugi mozemo kad Sarajevo toliki novac daje konstantno i rade sve sto bi kao trebali da rade i opet...imam osjecaj da su kup na silu slavili..kao sto mi nekad nismo ni htjeli slaviti kup jer smo imali visoka ocekivanja...
- Logovan
#23362 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma i nebitno je više, tanki i jedni i drugi i ćao. Bježim od ove priče da se razumijemo, ali pojedini likovi Bože sačuvaj.
-
LSD
#23363 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa nisam ga ja dovodio, yebo ga tilast mohicans wrote: ↑31/07/2025 22:13Evo sve me strka stoji, čovjek dobar trener i dobar u glavu, sve kontra Adzema. Sta ste ga doveli ako nije prosao sistematskiLSD wrote: ↑31/07/2025 22:11last mohicans wrote: ↑31/07/2025 22:09
Sta si izmigoljio misu, a kad vas je tik toker Adzem predstavljao, niđe te, sakrio se u rupu.![]()
Idi tamo na temu mirvicevog klubica i tjeraj Zekana, pusti Adzema vidis da nije sav svoj![]()
![]()
Ma Adzem je vec bivsi, samo mu nisu jos javili. Mozda vec nakon Posusja ili nakon Rudara, nebitno.
- emigrazione
#23364 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne krece nego situacija nije ni blizu onakva kakva se tebi cini, poraz od duplo skuplje ekipe 5:2 u dvomecu nije bas tolika tragedija, ocekivalo se tako nesto, nismo taj level jos uvijek...ali ovaj klub raste, prolazi sve ono sto su bukvalno svi klubovi prosli u ovom dijelu Evrope koji imaju ambiciju da lice na nesto...blamiranja Zvezde, Hajduka, Dinama Sarajevo još nije dostiglo...ali narast cemo, bicemo jaci, mocniji i bogatiji to je sigurno, svaki navijac FKS zna i vidi da je ovaj klub svake godine bolji...i sad ces mi ti koji si navijač jedne teške kršine od kluba po svim mogućim yebenim parametrima pričati o fudbalu?! Pa ja da navijam za Zeljeznicar bukvalno ne bih uopste komentarisao ovu igru, yebote 2025 godina farbaš lopte, Adzem ti trener, prve vedete Radovac i Krpić i ti hoćeš da šukneš nama što smo u ovome dvomeču izgubili od ekipe koja je po svemu dva puta najmanje iznad nas?!
-
mond
#23365 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nije Barselona toliki krš
- karanana
#23366 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ne slazem se. jebote ko da je klub iz druge lige usao u premijer ligu i u evropu za dvije godine, i eto ispali su ali napreduju i rastu.
kad se sve sabere i oduzme sarajevo kao i svi ostali su vec 15ak godina na istom nivou.
cuj raste....pa nije se jucer rodio.
kad se sve sabere i oduzme sarajevo kao i svi ostali su vec 15ak godina na istom nivou.
cuj raste....pa nije se jucer rodio.
- Chmoljo
#23367 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Vade vas sezone 2012. i 2013. Mi smo imali onu nesreću da 2004. ne odemo u kup uefa zbog licence. I jebeni Izraelci su nam penicilin, uvijek na njih naletimo u pm. Isto ko sto smo I mi za solidne Kiprane bili. Al eto necu to navoditi k odobre rezultate.
Jeste bolji ali ne toliko. Obrukali smo se i mi i vi u Evropi. Ona epizoda sa litexom...
Ono što je najtuznije, da je bila konferencijska liga kad su željo i sarajevo bili pojam za ekipe iz kamenjara i krmetnjaka, grupe bi se hladno dobacivale.
Al jebiga.
-
LSD
#23368 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nisam znao da ces toliko cviliti nakon ovog rumunskog gangbangaemigrazione wrote: ↑31/07/2025 22:35Ne krece nego situacija nije ni blizu onakva kakva se tebi cini, poraz od duplo skuplje ekipe 5:2 u dvomecu nije bas tolika tragedija, ocekivalo se tako nesto, nismo taj level jos uvijek...ali ovaj klub raste, prolazi sve ono sto su bukvalno svi klubovi prosli u ovom dijelu Evrope koji imaju ambiciju da lice na nesto...blamiranja Zvezde, Hajduka, Dinama Sarajevo još nije dostiglo...ali narast cemo, bicemo jaci, mocniji i bogatiji to je sigurno, svaki navijac FKS zna i vidi da je ovaj klub svake godine bolji...i sad ces mi ti koji si navijač jedne teške kršine od kluba po svim mogućim yebenim parametrima pričati o fudbalu?! Pa ja da navijam za Zeljeznicar bukvalno ne bih uopste komentarisao ovu igru, yebote 2025 godina farbaš lopte, Adzem ti trener, prve vedete Radovac i Krpić i ti hoćeš da šukneš nama što smo u ovome dvomeču izgubili od ekipe koja je po svemu dva puta najmanje iznad nas?!

Ako ce ti biti lakse, Zeljo je ovu rumunsku Krajovu netezao jos prije 40 godina. Oni nisu nas level
- Chmoljo
#23369 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ima li forumske teme da si nesto tacno prognozirao. Da da sam pitar, ne bi mi bilo svejedno.emigrazione wrote: ↑31/07/2025 22:35Ne krece nego situacija nije ni blizu onakva kakva se tebi cini, poraz od duplo skuplje ekipe 5:2 u dvomecu nije bas tolika tragedija, ocekivalo se tako nesto, nismo taj level jos uvijek...ali ovaj klub raste, prolazi sve ono sto su bukvalno svi klubovi prosli u ovom dijelu Evrope koji imaju ambiciju da lice na nesto...blamiranja Zvezde, Hajduka, Dinama Sarajevo još nije dostiglo...ali narast cemo, bicemo jaci, mocniji i bogatiji to je sigurno, svaki navijac FKS zna i vidi da je ovaj klub svake godine bolji...i sad ces mi ti koji si navijač jedne teške kršine od kluba po svim mogućim yebenim parametrima pričati o fudbalu?! Pa ja da navijam za Zeljeznicar bukvalno ne bih uopste komentarisao ovu igru, yebote 2025 godina farbaš lopte, Adzem ti trener, prve vedete Radovac i Krpić i ti hoćeš da šukneš nama što smo u ovome dvomeču izgubili od ekipe koja je po svemu dva puta najmanje iznad nas?!
- karanana
#23370 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
mah nije ni to mjerilo. prije 40 godina smo karali rumunke za dvije chrvene kad stanu na kosevu u svojim kantama od lada i dachija.
a vidi sada gdje smo mi a gdje su rumunke i dachije.
a vidi sada gdje smo mi a gdje su rumunke i dachije.
- Logovan
#23371 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma nebitno više.Chmoljo wrote: ↑31/07/2025 22:38Vade vas sezone 2012. i 2013. Mi smo imali onu nesreću da 2004. ne odemo u kup uefa zbog licence. I jebeni Izraelci su nam penicilin. Isto ko sto smo I mi za solidne Kiprane bili. Al eto necu to navoditi k odobre rezultate.
Jeste bolji ali ne toliko. Obrukali smo se i mi i vi u Evropi. Ona epizoda sa litexom...
Ono što je najtuznije, da je bila konferencijska liga kad su željo i sarajevo bili pojam ekipa iz kamenjara i krmetnjaka, grupe bi se hladno dobacivale.
Al jebiga.
Zrinjski, Borac i mi primili četiri gola u jednoj utakmici, Željezničar tri i eto ovo je ukratko o nama
- emigrazione
#23372 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nije to taj klub, zajebo si se malo....a taj drugi je danas teška olupina, farba lopte da vide igrati...trener lik koji ima papir da je lud, prve vedete Krpic i Radovac...LSD wrote: ↑31/07/2025 22:39Nisam znao da ces toliko cviliti nakon ovog rumunskog gangbangaemigrazione wrote: ↑31/07/2025 22:35Ne krece nego situacija nije ni blizu onakva kakva se tebi cini, poraz od duplo skuplje ekipe 5:2 u dvomecu nije bas tolika tragedija, ocekivalo se tako nesto, nismo taj level jos uvijek...ali ovaj klub raste, prolazi sve ono sto su bukvalno svi klubovi prosli u ovom dijelu Evrope koji imaju ambiciju da lice na nesto...blamiranja Zvezde, Hajduka, Dinama Sarajevo još nije dostiglo...ali narast cemo, bicemo jaci, mocniji i bogatiji to je sigurno, svaki navijac FKS zna i vidi da je ovaj klub svake godine bolji...i sad ces mi ti koji si navijač jedne teške kršine od kluba po svim mogućim yebenim parametrima pričati o fudbalu?! Pa ja da navijam za Zeljeznicar bukvalno ne bih uopste komentarisao ovu igru, yebote 2025 godina farbaš lopte, Adzem ti trener, prve vedete Radovac i Krpić i ti hoćeš da šukneš nama što smo u ovome dvomeču izgubili od ekipe koja je po svemu dva puta najmanje iznad nas?!![]()
da ces i o ludom Adzemu drobiti, samo da bi zaboravio na maloprijasnje trpanje
![]()
Ako ce ti biti lakse, Zeljo je ovu rumunsku Krajovu netezao jos prije 40 godina. Oni nisu nas level![]()
-
Tromblon
#23374 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jbt, baš ti je teško palo. Izvini.
- ultima_palabra
#23375 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sad je taktika da prave PSG od ove Craiove, a sve rumunske ekipe se izblamirale u Evropi, jedino ovi naletili na jos gore od sebe…