Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iskreno, meni je Grad beze(sestra tu Zivi 18god) previse Touristen, migranata, kriminala, Drogen..
Ono zene su super, oko plaze niko ne nosi majce(pa su sise na izvolte). Malo juznije od Barcelona sela su super. Celafel ., pretoplo za mene
A nasih je seatra minimal 100 odvukla(mislim da je citavu generaciju ekonomske u Katalonien odvukla )
Za tebe ima posla tak daa
ma meni je top grad a i okolina, idem jednom godisnje tamo na 3-4 dana, proljece ili jesen. u tarragoni sam bio zadnji put sto se tice okolnih krajeva, prelijepo ba
ono, ne bi odbio..koji poslovi? racunovodstvo ili nesto ljepse?
Sta da pitam sestru, da se raspita?
Ime ti je isto kao moje i slika na viberu ti je sa nekom kamerom a WhatsApp sa nekom djevojkom
Taj sam.
Ma nemoj posebno opterecavsti sestru, ali sam zainteresovan
suspect_zero wrote: ↑31/07/2025 17:55
Probaj ti ipak ulet kod Selme Bajrami
Dobra dok ne progovori.
Onaj kadar sa druge strane kod Senada kad je gostovala uh...
Nadji klip kada je pogadjala koliko abeceda ima slova, doduse tada je bila djevojcurak i nije joj zamjeriti.
I da, nije meni Bajrami odvratna....ne stidi se odakle je i sirotinje u djetinjstvu, to cijenim kod ljudi. Sada je dosta odmjerenija, vokabular bolji, lijepo stari....a zivot je nije mazio.
Velkoski wrote: ↑31/07/2025 07:23
baš sinoć čitam Reddit thread o tome
ma ljudi su totalno pukli, nema drugog objašnjenja. Teško shvatiti da mi Sidni vidimo kroz premoćne sise i to je to. K'o da je iko znao i šta reklamira uopšte
Pa ako ces vec pricati o genima onda stavis jos par cura razlicitog backgrounda. Ovako saljes poruku da samo plavka sa plavim ocima ima “dobre” gene. Kad se doda kontekst trenutnog stanja u Americi, reakcije su sasvim razumljive.
ma prevelik je to reach za mene, imali su oni raznih reklama tokom godina, a ova je tu isključivo radi sisa, to joj je čitav brend već godinama
Velkoski wrote: ↑31/07/2025 07:23
baš sinoć čitam Reddit thread o tome
ma ljudi su totalno pukli, nema drugog objašnjenja. Teško shvatiti da mi Sidni vidimo kroz premoćne sise i to je to. K'o da je iko znao i šta reklamira uopšte
Pa ako ces vec pricati o genima onda stavis jos par cura razlicitog backgrounda. Ovako saljes poruku da samo plavka sa plavim ocima ima “dobre” gene. Kad se doda kontekst trenutnog stanja u Americi, reakcije su sasvim razumljive.
ma prevelik je to reach za mene, imali su oni raznih reklama tokom godina, a ova je tu isključivo radi sisa, to joj je čitav brend već godinama
Jebiga, sise joj i jesu najveći adut, inače je ona meni je ona generalno prosječna ženska. Od tih plavušica mi je draža Sabrina Carpenter, onako
sva slatko skockana u malo pakovanje.