Koliko si u Sarajevu još, do kraja mjeseca?
Ide švedski na tastaturi mobitela kod našeg prepoštenog "sarajlije"
Koliko si u Sarajevu još, do kraja mjeseca?
U svom na svom sam, sa pravima koje i ti imas, ni manje ni vise,tako da te ne treba nista da brinecanvra888 wrote: ↑29/07/2025 15:42Koliko si u Sarajevu još, do kraja mjeseca?Ja sam ovdje u BiH, u centralnoj Bosni i rezident sam iste, za razliku od tebe.
Ide švedski na tastaturi mobitela kod našeg prepoštenog "sarajlije"![]()
Sa pravima možda, sa obavezama ne, jer nisi rezident FBiH, samim tim ni porezni obveznik FBiH, dakle nismo isti ni pravno ni efektivno. Daleko od toga da se brinem, nego samo ti dajem analogiju na ono što si ti prvobitno izjavioVjecita_zavrzlama wrote: ↑29/07/2025 15:58U svom na svom sam, sa pravima koje i ti imas, ni manje ni vise,tako da te ne treba nista da brine
Zašto ga neće Sarajevo, a čovjek je iz Sarajeva, iako je vezan sa inozemstvom?canvra888 wrote: ↑29/07/2025 16:02Sa pravima možda, sa obavezama ne, jer nisi rezident FBiH, samim tim ni porezni obveznik FBiH, dakle nismo isti ni pravno ni efektivno. Daleko od toga da se brinem, nego samo ti dajem analogiju na ono što si ti prvobitno izjavioVjecita_zavrzlama wrote: ↑29/07/2025 15:58U svom na svom sam, sa pravima koje i ti imas, ni manje ni vise,tako da te ne treba nista da brine
Gadna situacija. Neće te tuđin kao svog, a neće se ni Sarajevo i Bošnjaci mijenjati po tvojim željama. Status quo, kažem ja.
Ma pusti ga ne zna on ni sam sta blebeceKraljicaIzJajca wrote: ↑30/07/2025 09:57Zašto ga neće Sarajevo, a čovjek je iz Sarajeva, iako je vezan sa inozemstvom?canvra888 wrote: ↑29/07/2025 16:02Sa pravima možda, sa obavezama ne, jer nisi rezident FBiH, samim tim ni porezni obveznik FBiH, dakle nismo isti ni pravno ni efektivno. Daleko od toga da se brinem, nego samo ti dajem analogiju na ono što si ti prvobitno izjavioVjecita_zavrzlama wrote: ↑29/07/2025 15:58
U svom na svom sam, sa pravima koje i ti imas, ni manje ni vise,tako da te ne treba nista da brine
Gadna situacija. Neće te tuđin kao svog, a neće se ni Sarajevo i Bošnjaci mijenjati po tvojim željama. Status quo, kažem ja.
Kanton Sarajevo
Nista zavicaj, nista istocna Bosna, Vogosca znaci.
Hajd prvo ponovo pročitaj šta sam napisao pa možemo dalje, nisi pročitala ispravno.KraljicaIzJajca wrote: ↑30/07/2025 09:57Zašto ga neće Sarajevo, a čovjek je iz Sarajeva, iako je vezan sa inozemstvom?canvra888 wrote: ↑29/07/2025 16:02Sa pravima možda, sa obavezama ne, jer nisi rezident FBiH, samim tim ni porezni obveznik FBiH, dakle nismo isti ni pravno ni efektivno. Daleko od toga da se brinem, nego samo ti dajem analogiju na ono što si ti prvobitno izjavioVjecita_zavrzlama wrote: ↑29/07/2025 15:58
U svom na svom sam, sa pravima koje i ti imas, ni manje ni vise,tako da te ne treba nista da brine
Jesam li ja kriv? Ovo sam napisao:NediM17 wrote: ↑30/07/2025 12:47Nista zavicaj, nista istocna Bosna, Vogosca znaci.
Jesi l' makar u Malmu? Il' iz nekog manjeg grada laprdaš dok puniš švedski budžet?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:08I Zato Aliju krivimo ii Sda, ne samo da smo izgubili svoj toprak vec i u zemlji opstat se nije moglo, moja rano.
Hajde dosta te je sda- bot , dovoljno imas.ako zelis vise laprdanja mozemo se naci u Sarajevu pa da ti nama o sda botisanju koju kazescanvra888 wrote: ↑30/07/2025 13:11Jesi l' makar u Malmu? Il' iz nekog manjeg grada laprdaš dok puniš švedski budžet?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:08I Zato Aliju krivimo ii Sda, ne samo da smo izgubili svoj toprak vec i u zemlji opstat se nije moglo, moja rano.
Da mi pokažeš švedsku poreznu karticu?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:17Hajde dosta te je sda- bot , dovoljno imas.ako zelis vise mozemo se naci u Sarajevucanvra888 wrote: ↑30/07/2025 13:11Jesi l' makar u Malmu? Il' iz nekog manjeg grada laprdaš dok puniš švedski budžet?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:08
I Zato Aliju krivimo ii Sda, ne samo da smo izgubili svoj toprak vec i u zemlji opstat se nije moglo, moja rano.
Zahvali Aliji vrlom i SDA, sta cescanvra888 wrote: ↑30/07/2025 13:18Da mi pokažeš švedsku poreznu karticu?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:17Hajde dosta te je sda- bot , dovoljno imas.ako zelis vise mozemo se naci u Sarajevu![]()
![]()
Ma nek ae isfiltrirala nesorta, bolje da ste što dalje od BiH.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:18Zahvali Aliji vrlom i SDA, sta cescanvra888 wrote: ↑30/07/2025 13:18Da mi pokažeš švedsku poreznu karticu?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:17
Hajde dosta te je sda- bot , dovoljno imas.ako zelis vise mozemo se naci u Sarajevu![]()
![]()
Ma kakvi naselio nepismen narod po sarajevu koji glasa za SDA , pogledaj fino gdje ko dobije glasove.malo ih kao ja medju dijasporom nazalost.Mislim sad su dosli tobe mnogi ali trebalo je 30 godina
Nisi ni ti oličenje pismenosti, u to budi uvjeren. Postovi i više nego potvrđuju toVjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:21Ma kakvi naselio nepismen narod po sarajevu koji glasa za SDA , pogledaj fino gdje ko dobije glasove.malo ih kao ja medju dijasporom nazalost.Mislim sad su dosli tobe mnogi ali trebalo je 30 godina
Naravno da si kriv, svakako nisi u BiH tako da si se komotno mogao prijaviti u PC da glasaš.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 13:00Jesam li ja kriv? Ovo sam napisao:
Mislim podrinjac sam ti ja ali nas vrli Alija bas premjestiosad glasamo ovdje.nisi nikada pitao to prije zasto bi izbjegavao?
Evo, boldirano je jasno!canvra888 wrote: ↑30/07/2025 12:51Hajd prvo ponovo pročitaj šta sam napisao pa možemo dalje, nisi pročitala ispravno.KraljicaIzJajca wrote: ↑30/07/2025 09:57Zašto ga neće Sarajevo, a čovjek je iz Sarajeva, iako je vezan sa inozemstvom?canvra888 wrote: ↑29/07/2025 16:02
Sa pravima možda, sa obavezama ne, jer nisi rezident FBiH, samim tim ni porezni obveznik FBiH, dakle nismo isti ni pravno ni efektivno. Daleko od toga da se brinem, nego samo ti dajem analogiju na ono što si ti prvobitno izjavio
Vidim, nije mi uopće jadan njegov stav.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑30/07/2025 12:34Ma pusti ga ne zna on ni sam sta blebeceKraljicaIzJajca wrote: ↑30/07/2025 09:57Zašto ga neće Sarajevo, a čovjek je iz Sarajeva, iako je vezan sa inozemstvom?canvra888 wrote: ↑29/07/2025 16:02
Sa pravima možda, sa obavezama ne, jer nisi rezident FBiH, samim tim ni porezni obveznik FBiH, dakle nismo isti ni pravno ni efektivno. Daleko od toga da se brinem, nego samo ti dajem analogiju na ono što si ti prvobitno izjavio
I gdje sam ja napisao da ga Sarajevo neće? Napisao sam da se trenutno Sarajevo neće mijenjati po njegovoj švedskoj glavi, želji i prothjevima.KraljicaIzJajca wrote: ↑30/07/2025 14:11Evo, boldirano je jasno!canvra888 wrote: ↑30/07/2025 12:51Hajd prvo ponovo pročitaj šta sam napisao pa možemo dalje, nisi pročitala ispravno.KraljicaIzJajca wrote: ↑30/07/2025 09:57
Zašto ga neće Sarajevo, a čovjek je iz Sarajeva, iako je vezan sa inozemstvom?
Jbt, Bošnjak protiv Bošnjaka, zato i jeste status istih kataklizmičan u BiH.
Ali zato je Tuzla zakoncanvra888 wrote: ↑30/07/2025 14:35I gdje sam ja napisao da ga Sarajevo neće? Napisao sam da se trenutno Sarajevo neće mijenjati po njegovoj švedskoj glavi, želji i prothjevima.KraljicaIzJajca wrote: ↑30/07/2025 14:11Evo, boldirano je jasno!
Jbt, Bošnjak protiv Bošnjaka, zato i jeste status istih kataklizmičan u BiH.
Njegove ambicije da u Sarajevu nestane Islama i jesu samo njegove ambicije i krajnji domet mu je da svoje frustracije ispoljava ovako na forumu, kao porezni obveznik Švedske.
Ratne pobjegulje su mi irelevantne persone da drže neka pametovanja o Bošnjacima, BiH i Sarajevu. Da su svi bili sa njegovim stavom, Bošnjaka vjerovatno ne bi ni bilo nakon srpske agresije i hrvatskog UZP-a, ko bi uopće i stao na liniju odbrane?