prince_of_darkness wrote: ↑28/07/2025 01:48![]()
![]()
Neka si, tvoj tanjir tvoje pare
prince_of_darkness wrote: ↑28/07/2025 01:48![]()
![]()
Nisam mogao da odolimsuspect_zero wrote: ↑28/07/2025 01:50
Neka si, tvoj tanjir tvoje pare![]()

ubio je na ovoj temi sa hvaljeljem ispodprosjecne pizze iz PM sa nadprosjecnom cijenom i to godinama, sad eto da zerro ne valja al valja onaj isprdak iz la perle koji i nije losa pizza ako nista jeftiniji je i danas od PM prije 7-8 godinaSid the sloth wrote: ↑29/07/2025 23:20Trebao je staviti "Ovaj post sadrzi promotivni materijal za drugu pizzeriu"![]()
![]()
A fakat lik hvali PM zbog sosova koje je imao U2 kad im je pizza bila 3KMnivla wrote: ↑29/07/2025 23:23ubio je na ovoj temi sa hvaljeljem ispodprosjecne pizze iz PM sa nadprosjecnom cijenom i to godinama, sad eto da zerro ne valja al valja onaj isprdak iz la perle koji i nije losa pizza ako nista jeftiniji je i danas od PM prije 7-8 godinaSid the sloth wrote: ↑29/07/2025 23:20Trebao je staviti "Ovaj post sadrzi promotivni materijal za drugu pizzeriu"![]()
![]()
ocjenu kvaliete donio na osnovu iscijedjenog bijelog luka u malo ulja komine kojim prelije one splacine iz PM
Da.nivla wrote: ↑29/07/2025 23:23ubio je na ovoj temi sa hvaljeljem ispodprosjecne pizze iz PM sa nadprosjecnom cijenom i to godinama, sad eto da zerro ne valja al valja onaj isprdak iz la perle koji i nije losa pizza ako nista jeftiniji je i danas od PM prije 7-8 godinaSid the sloth wrote: ↑29/07/2025 23:20Trebao je staviti "Ovaj post sadrzi promotivni materijal za drugu pizzeriu"![]()
![]()
ocjenu kvaliete donio na osnovu iscijedjenog bijelog luka u malo ulja komine kojim prelije one splacine iz PM
previse puta sam se izradio da odem tamo i probam tu "najbolju" pizzu, pa ne zalazim vise i ne znam cijene
konektovan wrote: ↑30/07/2025 09:12 PM moze jedino hvaliti neko ko nema pojma kako se pravi i od cega se.pravi pizza..![]()
Frajer doslovno stavlja ispodprosjecne sastojke godinama.
last mohicans wrote:30/07/2025 10:43 Nije los PM kako trunite, doduse nisam koju godinu bio. Ove druge sto spominju neki La perla, Sose i sl. Pica za smlatiti s nogu kad si gladan, nista vise, a kvaliteta nikakva. U zadnje vrijeme prilično i iznenađujuće dobra mi je CJ. Da stavljaju bolji sos, bila bi u rangu najboljih..Tijesto im je baš dobro. Nisam nikad probao u Barsi, otići ću mahsuz da probam. Generalno, nekako je pomama za napolitanom, ali brate meni je ono suho, previse pogačasto. Ali ista priča kao sa ćevapima, takmičenje ko je u pravu, a ko se prosipa..a ukusi različiti. Neka narod jede gdje hoće i ne nameće drugom. Treba nove preporuke isticati, da svijet okuša i donese sud.