Ne pitaj
Ima jedan dio hrapavog asfalta prije kuce koji me najvise nervira, kad preko njega budem zadovoljan stat cu sa radovima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ne pitaj
Penzija.
Jos malo cu reci dajte mi francuza sa mekanim amortizerima
Još i remapovao davno svog čađu, zagađuje on preko norme odavnokonektovan wrote: ↑29/07/2025 18:00 A CO2 nista i druga polutanti, ovo ti je muzara ko da si dpf iskljucio..![]()
Lako za CO2, posadit cu jos dva-tri drveta, PM je problem.konektovan wrote: ↑29/07/2025 18:00 A CO2 nista i druga polutanti, ovo ti je muzara ko da si dpf iskljucio..![]()
Razlika

Modeli i fejslifti koji su izasli od 2017. imaju dosta vise materijala iz fabrike.Evolution_IV wrote: ↑29/07/2025 22:52
tako je na ovoj mojoj, to je razlog zasto se ne cuje napolju muzika pojacana na max, samo su lukavo hajmo rec namjerno ostavili da se cuju visoki zvukovi(sto i treba da se cuje, tipa sirena od hitne i sl.)
od tockova isto nema buke velike
Ma i Arteona, a kamoli tek E klasu
Jesam star ali nemam bas 70
kravamuzara wrote: ↑29/07/2025 23:10 [
I na plastikama oko tockova imas spuzve koje nije bilo u prethodnim generacijama.

ne treba joj. Bolje po limu sa unutrasnje stranekravamuzara wrote: ↑30/07/2025 09:16
Sta ono gore pise na prvoj slici, nesto "...cedes-Benz", zvuci nekako poznato![]()

A tek onda ovaj znak na felgi
zato sto je na vratima, oblikovan. A ne isjecen i samo natakaren kao na mazdi. Kad vec mjeris kitu, nemoj jednu mjerit od muda a drugu od glavicakravamuzara wrote: ↑30/07/2025 09:30
Islo je i to naravno.
Moram li napomenuti da se za cijenu ovog kupe dvije amarkove Mazde, vidi gore njegovog tapacirunga a vidi ovoga golog![]()