Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
giovanni008 wrote: ↑22/07/2025 11:38
Imali neki Sarajevo event web site, sto objavljuje sve zurke, koncerte i ostala kulturno-umjetnicka desavanja po Sarajevu?
ima instagram stranica za to,sacu editovat poruku da nadjem
sarajevo_events
sarajevo.events.daily
Last edited by liyf on 22/07/2025 13:10, edited 1 time in total.
giovanni008 wrote: ↑22/07/2025 11:38
Imali neki Sarajevo event web site, sto objavljuje sve zurke, koncerte i ostala kulturno-umjetnicka desavanja po Sarajevu?
ima instagram stranica za to,sacu editovat poruku da nadjem
Jeli neko zna gdje kupiti "prostirku" kada se izlazi iz kade/tuša ali onu kao od kamena? Stavljam vazda peškir zao mi da kvasim prostirke...a ovo zgodna stvarcica, odmah upije.
suspect_zero wrote: ↑23/07/2025 00:49
Jeli neko zna gdje kupiti "prostirku" kada se izlazi iz kade/tuša ali onu kao od kamena? Stavljam vazda peškir zao mi da kvasim prostirke...a ovo zgodna stvarcica, odmah upije.
penny, ako nema a trebalo bi pogledaj Nideu, Lagunu, Bagno, Vokel ili Murex
suspect_zero wrote: ↑23/07/2025 00:49
penny, ako nema a trebalo bi pogledaj Nideu, Lagunu, Bagno, Vokel ili Murex
Nema penny ali dok sam čačkala naletim na neki Centrum, imaju I zovu se prostirke od diatomita....iskreno prvi put čujem za to.
Postoje li kakve jeftine roletne za prozor da se nista ne mora busiti i sl. Privremenog karaktera dok ne dodju prave. Jedini cilj je da zatamnim sobu.
Polijepio peskire ali mi neda zena, kaze ko cerga izgleda
Ili kakva folija da se zalijepi na prozor a da se lako skida?
I gdje pogledati?
nepass1 wrote: ↑23/07/2025 09:46
Postoje li kakve jeftine roletne za prozor da se nista ne mora busiti i sl. Privremenog karaktera dok ne dodju prave. Jedini cilj je da zatamnim sobu.
I gdje pogledati?
Ima u jysku. Imaju plastike ko kuka se zakaci na gornji dio prozora. Jesu li sada jeftine ne znam.
nepass1 wrote: ↑23/07/2025 09:46
I gdje pogledati?
Ima u jysku. Imaju plastike ko kuka se zakaci na gornji dio prozora. Jesu li sada jeftine ne znam.