Ja bih to i razumio da ne mislim da u EU imaš dosta takvih "Hrvatska" drżavica, poput Mađarske, Slovačke koje su sljedeće da koče ulaz u "eurokršćanske vrijednosti" kako oni vole reći. U Francuskoj boba fali da desničari ne sjednu na vlast i onda će priča o BiH u EU i NATO biti upravo samo priča. I što onda se poklapati po ušima zagrebačkim licemjerima?_BataZiv_0809 wrote: ↑22/07/2025 23:58Tako je bilo i 1992-1995.Point. wrote: ↑22/07/2025 23:50SNSD jasno i glasno kažu da su protiv BiH. HDZ i Hrvatska se fol zalažu za BiH a sve rade kao i SNSD, samo u rukavicama i pravljena budalom. To me jako nervira._BataZiv_0809 wrote: ↑22/07/2025 23:48
Sve to stoji, ali nisam te vidjao da sa toliko strasti napadas Vucka i Dodika.
Ali i tad nam je trebao Merhamet Zagreb, doturanje oruzja, pa kasnije Vasingtonski sporazum i Splitska deklaracija kako bismo se odbranili od velikosrpske agresije, kao sto nam i danas treba podrska RH na putu ka EU i NATO. Oni su sve svoje vanjskopoliticke ciljeve rijesili i sad su u poziciji da nam pustaju ili zavrcu ventil.
To ne znaci da trebamo biti podanicki nastrojeni i snishodljivi, naprotiv, uostalom mi smo njima puskom pokazali ko smo i sta smo. Ali trebamo biti pragmaticni i teziti ultimativnom cilju da BiH postane dio EU i NATO.
Uostalom, stavi se u moje cipele, ja kad hocu u EU i Sengen meni je prva granica ona sa hrvatskim grbom. Ti takvih problema nemas. Ali probaj da razumijes sunarodnjake.
Kada Grlić Radman i ona zjaka Zovko krenu srati o islamskim fundamentalistima, neravnopranosti Hrvata u BiH, majorizaciji i šta već, što je problem tim istim sasuti u lice i reć i han'der malo bača, kako si ti zakinut, rođen u BiH a drugi si čovjek po funkciji u drugoj državi ili ti plavušo, obnašala si mjesto ambasadorice BiH a sada griješ dupe u Briselu i evropskom parlamentu u ime druge države i to kao građani EU? I vi zakinuti i pričate o diskriminaciji? Što je teško reći kako je? Pa taman i po cijelnu EU fondova koje će Krišto ionako blokirati.