Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eldinowski wrote: ↑22/07/2025 17:34
Meni prosla verifikacija, sad ulazim, opet nepotvrdjen. Boze daj AP da se ne zajebavamo s ovim levatima
Za ap imas jos jedan workaround koji ja koristim od nedavno, curve je aplikacija, dodas karticu i automatski ti skida kad placas sa njihovom karticom. Ne kao aircash gdje imas balance. Super radi za sad samo sto imaju fee nakon sto istekne 30 dana trial verzija
Last edited by edoe52 on 22/07/2025 17:49, edited 2 times in total.
Meni prosla verifikacija, sad ulazim, opet nepotvrdjen. Boze daj AP da se ne zajebavamo s ovim levatima
Za ap ima workaround koji ja koristim od nedavno, curve je aplikacija, dodas karticu i automatski ti skida kad placas sa sa njihovom karticom. Ne kao aircash gdje imas balance. Super radi za sad samo sto imaju fee nakon sto istekne 30 dana trial verzija
i to 2.9% + 1% fee banke. neisplata teska.
aircash tu nema alternative, zato steta ako se ispostavi da nista od kartica.
Za ap ima workaround koji ja koristim od nedavno, curve je aplikacija, dodas karticu i automatski ti skida kad placas sa sa njihovom karticom. Ne kao aircash gdje imas balance. Super radi za sad samo sto imaju fee nakon sto istekne 30 dana trial verzija
Da, ja sam jos na trial verziji pa se nadam da ce to tad sitici ap . Sigurno ce biti na aircashu kartice samo je pitanje kad, ako budu rekli datum na to dodamo najmanje plus mjesec
Evo sad gledam i izgleda da su ukinuli fee za ispod 250e mjesecno. Ima li neko free acc pa da proba?
edoe52 wrote: ↑22/07/2025 17:36
Evo sad gledam i izgleda da su ukinuli fee za ispod 250e mjesecno. Ima li neko free acc pa da proba?
MMM1977 wrote: ↑22/07/2025 17:35
Ojj Allahu, pa ljudi nisu službeno ni pustili a ovdje već milion komentara, kritika, prijedloga... Očito rade pa se treba strpiti par dana da vidimo na šta će izaći. Po meni nema nikakvog smisla da kartice neće raditi ali eto, vidjet ćemo
Mozda imaju nekih problema sa regulatorom ali onda sto bi uvodili ikako? Kao sto kazes najbolje da sacekamo par dana, u njihovom slucaju par mjeseci
BaDa wrote: ↑22/07/2025 17:53
Odradio verifikaciju i zvali me ali se nisam uspio javiti... jel pametno sad da obrisam profil i novi napravim ili cekati
Najbolje izbrisati pa novi napraviti sa istim credentials jer te nista ne kosta a ako bude da budes spreman , cak su neki rekli da im i lovu automatski prebaci
Nagadam samo ali postoji sansa da je ovaj screen tu samo dok nebudu zvanicno objavili ili bar dok ne bude u par prodajnih mjesta dosla kartica, sto se cini kao da je uskoro. Ne vjerujem da ce pusiti servis bez ovog. Ovo za region i poruka sto je stigla su mozda napravili da bi se svi koji smo imali ulogovali i onda kad stigne kartica da budu spremni, bar se nadam
edoe52 wrote: ↑22/07/2025 18:14
Da li se negdje u app sa nasim regionon spominje Nova Banka jer je neko prije rekao da ce se preko nje ici?
Nova banka nema nikakvu ulogu prema krajnjim korisnicima (kakvu PBZ ima u hr), u smislu podizanja novaca na njihovom bankomatu. to je banka kod koje je aircash otvorio racun i na taj racun ce da ide deponovanje sredstava.
Da li se negdje u app sa nasim regionon spominje Nova Banka jer je neko prije rekao da ce se preko nje ici?
Nova banka nema nikakvu ulogu prema krajnjim korisnicima (kakvu PBZ ima u hr), u smislu podizanja novaca na njihovom bankomatu. to je banka kod koje je aircash otvorio racun i na taj racun ce da ide deponovanje sredstava.
Mozda ce se moci preko njihovih bankomata podizati cash kao i preko PBZ u hr?
Mozda ce se moci preko njihovih bankomata podizati cash kao i preko PBZ u hr?
Mozete napuniti Aircash account putem Abon-a. Trenutno ga nema u BiH, ali mozete kupiti online i depositate. Testirao i radi. Također i preko kartice, samo regiju promjenite.
hypex00 wrote: ↑22/07/2025 21:39
Mozete napuniti Aircash account putem Abon-a. Trenutno ga nema u BiH, ali mozete kupiti online i depositate. Testirao i radi. Također i preko kartice, samo regiju promjenite.
Šta ce mi bonovi kad ne mogu ovamo ništa trošiti.
Nema više AC master card gdje provlaciti kredit