Vjecita_zavrzlama wrote: ↑22/07/2025 12:22
Tyke wrote: ↑22/07/2025 12:01
Na kraju ipak Trojka bijase u pravu kad rekose da nece drzava platiti 120mil za Viadukt.
Mogu mislit al se Miletu pusi iz usiju, odose pare vjerovatno planirane za neke druge projekte, mozda i ono povecanje plate policajcima i drugim sektorima koje kontrolise. A narod vjerovatno i ovaj put ce osudjivati Smita, BiH, bosnjake, muslimane, samo ne onog ko je sklopio ove stetne ugovore i kazniti ih na izborima.
Ne znam kako sda kontrollsw toliko medije
Fakat ne znam ko je ciji medij, ali valjda svako od njih ima svoja neka sredstva oglasavanja i promovisanja i to trebaju itekako iskoristiti.
Nego se sjecam kad nisu dali pare i prebacivanje na drzavu dug koliko ih se ismijavalo, svi sve ovdje znali kako cemo mi to platiti, kako je drzava izvarana a Trojka nesposobna i nemocna. Na kraju ipak nismo dali pare separatistima, a ovo je ogroman poraz za Dodicka i SNSD.
Ovo bi itekako morala i opozicija RS-a iskoristiti, max ispromovisati u svojim medijima, pritisnuti SNSD i pozvati na odgovornost, a narodu trubiti svaki dan da su svojim parama platiti Dodikov marifetluk.
A bilo je govora kako jos neki dugovi RS-a trebaju doci na naplatu, ako se dobro sjecam. Jos da i to moradnu isplatiti i kljuc im je u bravu, ekonomski kolaps je neminovan, valja se opet zaduziti i tolike rashode popuniti a znamo da im je sve teze se i zaduziti na nivou entiteta.