Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

kakabanja213

#38251 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by kakabanja213 »

tokio25 wrote: 21/07/2025 16:41
kakabanja213 wrote: 21/07/2025 16:33
tokio25 wrote: 21/07/2025 16:30

procitaj ponovo sta sam napisao mislim da si skroz pogresno zakljucio moje pisanje

je li iko od hrvata uradio ovo sto su ova dvojica uradili
dosli na neki spomenik ili sta je vec to snimali se da ce pobiti bosnjake srbe bilo koga i to objaviti na internet? cak i ne mora objavljivati nego da je procurilo iz privatne neke kolekcije
Je li ti zajebajes?? Pa cim u google ukucas izbacit ce ti 2013. gidinu Mostar. Pocinioci naravno nisu nikad pronadjeni.
ajde molim te sta si ukucao da i ja nadjem
doduse nisam nikad trazio zato sam rekao da ne znam
Ma zajebajes. Cuj sta si ukucao. Sta imam ukucavati zivim 200m od tog mjesta. Cuo sam i vidim svaki dan.
tokio25

#38252 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

kakabanja213 wrote: 21/07/2025 16:43
kakabanja213 wrote: 21/07/2025 16:33
Je li ti zajebajes?? Pa cim u google ukucas izbacit ce ti 2013. gidinu Mostar. Pocinioci naravno nisu nikad pronadjeni.
Ma zajebajes. Cuj sta si ukucao. Sta imam ukucavati zivim 200m od tog mjesta. Cuo sam i vidim svaki dan.
odgovorio sam ti u gornjem postu o tome
kako cu ja znati o tom dogadjaju za razliku od tebe koji zivis tu
kakabanja213

#38253 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by kakabanja213 »

tokio25 wrote: 21/07/2025 16:46

Posto ti ne znas nije se desilo?? Svasta. Ali i ja sam budala pa uopste komuniciram. Cuj sta da ukucas u google? Koja sam ja budaletina.
tokio25

#38254 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

kakabanja213 wrote: 21/07/2025 16:50
Posto ti ne znas nije se desilo?? Svasta. Ali i ja sam budala pa uopste komuniciram. Cuj sta da ukucas u google? Koja sam ja budaletina.
i ti zakljucujes kako tebi dogovara pa si zakljucio da sam rekao da se nije desilo

zato sam i pitao da se navede slucaj sto niko osim tebe nije naveo
i naravno sta da ukucam
ja stavio ustase prijetile bosnjacima
i nema nista konkretno
tek nakon unistavanje spomenika izbacilo ovo tvoje
i opet na kraju kazem nigdje al nigdje ni jedan anto i stipe nije preko bilo cega se hvalio da je to uradio

to sto su ovi vehabije ili sta su vec glupi ko neka stvar je do njih
e kad su glupi neka trunu u celiji

izgleda cim imas malo drugacije misljenje odmah si ustasa cetnik ili po zelji kontra strane
kakabanja213

#38255 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by kakabanja213 »

tokio25 wrote: 21/07/2025 16:56

i ti zakljucujes kako tebi dogovara pa si zakljucio da sam rekao da se nije desilo

i naravno sta da ukucam
i nema nista konkretno
i opet na kraju kazem nigdje al nigdje ni jedan anto i stipe nije preko bilo cega se hvalio da je to uradio

izgleda cim imas malo drugacije misljenje odmah si ustasa cetnik ili po zelji kontra strane
Malo drugacije misljenje? Postaviti minu je drugacije misljenje? Hahaha. Medjutim po tebi kad se ne snimas onda kao da se to nije desilo i to je ok. Ti si bas neka legenda.
Rothmans

#38256 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Rothmans »

Nije da me zaboli q za spomenik pobunjenim Hrvatima, al' treba imati u vidu cinjenicu da kad god se pomami ova bradata bagra najvise ispastaju muslimani.
tokio25

#38257 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

kakabanja213 wrote: 21/07/2025 17:01

i naravno sta da ukucam
i nema nista konkretno

Malo drugacije misljenje? Postaviti minu je drugacije misljenje? Hahaha. Medjutim po tebi kad se ne snimas onda kao da se to nije desilo i to je ok. Ti si bas neka legenda.
Jesi li ti procitao sta sam napisao?
Gdje sam napisao da se nije desilo i kad se ne snimas da to nije isto?

U biti ima razlike
Ovi bradati su glupi a ovi na groblju pametni a sve ostalo je isto
kakabanja213

#38258 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by kakabanja213 »

tokio25 wrote: 21/07/2025 17:03
kakabanja213 wrote: 21/07/2025 17:01

i naravno sta da ukucam
i nema nista konkretno

Jesi li ti procitao sta sam napisao?
Gdje sam napisao da se nije desilo i kad se ne snimas da to nije isto?

U biti ima razlike
Ovi bradati su glupi a ovi na groblju pametni a sve ostalo je isto
[/quotje]
Kakvom groblju??? Sta ima pametno u tome postaviti minu u sred grada 10 metara od gradske vijecnice. Ispred koje ima 15 kamera i naravno policajaca. Naravno pocinioci su nepoznati. Ti to nazivas pamecu?
SaPnA

#38259 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaPnA »

Rothmans wrote: 21/07/2025 17:02 Nije da me zaboli q za spomenik pobunjenim Hrvatima, al' treba imati u vidu cinjenicu da kad god se pomami ova bradata bagra najvise ispastaju muslimani.
Nije da me boli q za bradate vehabije, ali treba imati u vidu cinjenicu kad god hrvati obriju brade pojavi se neka fabrika za proizvodnju sapuna.
tokio25

#38260 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

kakabanja213 wrote: 21/07/2025 17:10
Kakvom groblju??? Sta ima pametno u tome postaviti minu u sred grada 10 metara od gradske vijecnice. Ispred koje ima 15 kamera i naravno policajaca. Naravno pocinioci su nepoznati. Ti to nazivas pamecu?
ok do mene pogrijesio sam za groblje jer mi je ostalo od ovih da je neko spomen groblje i sl

evo citao
srusen spomenik koji je izgradjen kao odgovor na onaj koji su podigli hvo pripadnicima
znaci i sam spomenik je napravljen u inat a ne zbog boraca
nekoliko metara dalje od ovog drugog spomenika :-)

to je upravo problem
ja cu tebi pokazati da sam veci balija nego sto si ti ustasa

i jedni i drugi takvi su krivi sto 30 godina poslije mi uopste pricamo o tome
i jedne i druge treba kazniti da zaborave kako izgleda svjetlo dana
kao sto rekoh ovi su pametni jer nisu nigdje se slikali i hvalili da su raznijeli spomenik a ovi kreteni se snimaju :-)
Last edited by tokio25 on 21/07/2025 17:15, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#38261 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dječak sa šibicama »

Slucaj je kompleksniji, ovi vehabosi su prijetili nekom liku iz Nove Bile, lik im rekao dodjite cekam vas i kao dogovorili su tucu a oni otisli na ovaj spomenik negdje na brdu i slikali se tamo eto kao hrabri. Na tucu nisu dosli.

E sad, 60 godina u guzici i dogovoras tucu vjv preko interneta. Nedovrseni ljudi, skraceni mentalno, svi skupa.

Zasto su bas njemu prijetili, o tome vec nemam pojma.
LSD

#38262 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

tokio25 wrote: 21/07/2025 15:21 naravno
samo jos treba pritisak izvrsiti kad je ono na ravnoj gori ili gdje vec pa oni cetnici se okupljaju
ajmo legitimisanje i onda samo prijave hapsenja i sl

ne znam za hrvate da imaju negdje takav skup slican

A zasto na ravnoj gori koja je u Srbiji, evo ih postrojavau se u Visegradu u nasoj drzavi - pa ima li koga da ih legitimise, hapsi i slicno :mrgreen:
Mislim, gdje je tu Rambo Isak da regulise ovo ?
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#38263 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PreWiBa »

dječak sa šibicama wrote: 21/07/2025 17:15 Slucaj je kompleksniji, ovi vehabosi su prijetili nekom liku iz Nove Bile, lik im rekao dodjite cekam vas i kao dogovorili su tucu a oni otisli na ovaj spomenik negdje na brdu i slikali se tamo eto kao hrabri. Na tucu nisu dosli.

E sad, 60 godina u guzici i dogovoras tucu vjv preko interneta. Nedovrseni ljudi, skraceni mentalno, svi skupa.

Zasto su bas njemu prijetili, o tome vec nemam pojma.
Vjervatno su se dogovorili da budu tu.
U detalju ovo nema nikakve veze sa nekim ciljanom provokacijom, već tačno govori ime tog lika i proziva ga što nije došao.
tokio25

#38264 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

LSD wrote: 21/07/2025 17:15
samo jos treba pritisak izvrsiti kad je ono na ravnoj gori ili gdje vec pa oni cetnici se okupljaju

A zasto na ravnoj gori koja je u Srbiji, evo ih postrojavau se u Visegradu u nasoj drzavi - pa ima li koga da ih legitimise, hapsi i slicno :mrgreen:
ma ne znam kako se zove pa sam zato pomenuo ravna gora jer pojma nemam ni gdje je al sam cuo izraz ravnogorci

znaci super imamo ove snimke i fino svakoga identifikovati i slati prijave
ne znam da li mogu hapsenja za isticanje simbola
ako prijete uhapsiti naravno
kad bi to zazivilo pitali bi se da li digao cetnicku ustasku ili "balijsku" neku zastavu i prosipao nacionalizam bilo gdje u bih

al posto vecina opravdava nastupanje "svojih" do ovoga scenarija sto napisah tesko da cemo doci
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#38265 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Je li istina da ovaj sto je sarao po krizu na Humu zivi u Njemackoj?
dječak sa šibicama

#38266 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dječak sa šibicama »

Veca je provokacija sto je neko sa arapskom zastavom isti dan pucao u zrak iz pistolja u Novoj Bili, ali o tome nisam cuo nista detaljno.

Takodje neke tri bradonje su klanjali u obliznjem hrvatskom selu dva tri dana kasnije, onako ispred auta kao provokacija.

Dok neko ne izvadi kalasnjikov...
LSD

#38267 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

tokio25 wrote: 21/07/2025 17:19
LSD wrote: 21/07/2025 17:15

ma ne znam kako se zove pa sam zato pomenuo ravna gora jer pojma nemam ni gdje je al sam cuo izraz ravnogorci

znaci super imamo ove snimke i fino svakoga identifikovati i slati prijave
ne znam da li mogu hapsenja za isticanje simbola
ako prijete uhapsiti naravno
kad bi to zazivilo pitali bi se da li digao cetnicku ustasku ili "balijsku" neku zastavu i prosipao nacionalizam bilo gdje u bih

al posto vecina opravdava nastupanje "svojih" do ovoga scenarija sto napisah tesko da cemo doci
Pa postrojavali su ce cetnici i u Visegradu, u BanjaLuci, u Prijedoru, postrojavali su se u Zvorniku lani... bezveze mi da zatrpavam ovu temu u sa tim klipovima... godinama to rade.
I ? jel se ista desilo po tom pitanju ? jel ikad iko pokusao da pohapsi tu bagru ? naravno da nije.

Prema tome, sve je to suplja prica o nekom legitimisanju i hapsenju. Nema od toga nista.
tokio25

#38268 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

ma tu se slazem da nema nista
kad pogledas ovaj klip
na osnovu njega i nemas iz za sta hapisti i privoditi jer koliko znam nema zakona koji kaznjava isticanje bilo kojih simbola
(da se ogradim opet da ne budem shvacen pogresno mozda i ima al trenutno ne znam za taj zakon
ako ima vjerovatno fino pise koji su to znakovi simboli i sl
ako ovi znakovi stos u na snimku su ukljuceni onda potpuno pravo za privodjenje hapsenje itd)

kao sto rekoh na snimku ovome oni sasvim korektno pricaju i ne prijete nicim
naravno van kamera je sigurno drugacije
al kao sto rekoh nisu glupi kao ova dvojica da se javno snimaju i da to objavljuju

evo djecak jos rece sta je otprilike pravi povod tako da ako je to 100% istina oni su jos veci glupani
zbog frke sa nekim likom oni napravise problem na nivou drzave entiteta ili svejedno koji nivo :-)
LSD

#38269 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

tokio25 wrote: 21/07/2025 17:31 ma tu se slazem da nema nista
kad pogledas ovaj klip
na osnovu njega i nemas iz za sta hapisti i privoditi jer koliko znam nema zakona koji kaznjava isticanje bilo kojih simbola
(da se ogradim opet da ne budem shvacen pogresno mozda i ima al trenutno ne znam za taj zakon
ako ima vjerovatno fino pise koji su to znakovi simboli i sl
ako ovi znakovi stos u na snimku su ukljuceni onda potpuno pravo za privodjenje hapsenje itd)

kao sto rekoh na snimku ovome oni sasvim korektno pricaju i ne prijete nicim
naravno van kamera je sigurno drugacije
al kao sto rekoh nisu glupi kao ova dvojica da se javno snimaju i da to objavljuju

evo djecak jos rece sta je otprilike pravi povod tako da ako je to 100% istina oni su jos veci glupani
zbog frke sa nekim likom oni napravise problem na nivou drzave entiteta ili svejedno koji nivo :-)
Ima zakon koji zabranjuje ovakva okupljanja, ali taj zakon se ne provodi na polovini ove drzave....dakle, polovina drzave ne yebe taj zakon ni 2%, vec radi sto joj je volja, dok druga polovina nemocno posmatra sve to...o tome je rijec.

A ovi cetnici ne trebaju nista poseno prijetiti pred kamerama, dovoljno je samo sto se okupljaju i velicaju cetnicki pokret i cica Drazu koji su direktno odgovorno za dva genocida na bosnjacima....ova okupljanja i postojavanja cetnika nisu nista drugo nego najava novih zlocina, za one koji pameti imaju.
tokio25

#38270 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

e pa super kad ima zakon za to
onda treba pitati u parlamentu ili ko je vec za to odgovoran zasto se ne provode zakoni o nacionalnoj mrznji ili kako se vec tacno zove taj zakon
i onda gurati to
i reci gdje je zapelo ko je odgovoran
vlasti rs policija sudstvo tuzilastvo ili ko vec
zatim predstavnici istih u drzavnim institucijama

al jok bolje sjediti onako u foteljama znajuci da takvi skupovi vecinu njih i odrzava u tim foteljama na svim stranama

nesto pripisujemo vlastima u rs a onaj softic ili kako se zove nagovarao nanu fatu da proda zemljiste crkvi i sl i onda pricamo kako su samo srbi krivi za stanje
PreWiBa

#38271 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PreWiBa »

tokio25 wrote: 21/07/2025 17:42 e pa super kad ima zakon za to
onda treba pitati u parlamentu ili ko je vec za to odgovoran zasto se ne provode zakoni o nacionalnoj mrznji ili kako se vec tacno zove taj zakon
i onda gurati to
i reci gdje je zapelo ko je odgovoran
vlasti rs policija sudstvo tuzilastvo ili ko vec
zatim predstavnici istih u drzavnim institucijama

al jok bolje sjediti onako u foteljama znajuci da takvi skupovi vecinu njih i odrzava u tim foteljama na svim stranama

nesto pripisujemo vlastima u rs a onaj softic ili kako se zove nagovarao nanu fatu da proda zemljiste crkvi i sl i onda pricamo kako su samo srbi krivi za stanje
I sam znaš šta ćeš dobiti kao odgovor.
Jedno veliko da ne kažem šta.

Ne volim se tako izražavati, ali ovi pokušaji relativizacije su već tragikomični.
Ili se foliraš ili si baš ti zadnji put bio u Bosnu za Olimpijadu.
Prpa.ba

#38272 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

dječak sa šibicama wrote: 21/07/2025 17:21 Veca je provokacija sto je neko sa arapskom zastavom isti dan pucao u zrak iz pistolja u Novoj Bili, ali o tome nisam cuo nista detaljno.

Takodje neke tri bradonje su klanjali u obliznjem hrvatskom selu dva tri dana kasnije, onako ispred auta kao provokacija.

Pa dobro, logicno je da se izvadi automat na provokatore koji klanjaju.

Cega li se sve remetitelji mira nece dosjetiti. :oops: Nasli klanjati u tudjem selu.
tokio25

#38273 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

pa sta je problem i ako dobijes kao odgovor to sto aludiras
onda bar mozes prstom uperiti na nekoga ko je to rekao

je li to problem?
jbt svi bi nesto al nemoj da ja nista neka drugi neko

i ti nesto pominjes kad si bio u bih za vrijeme vucka a lik se rodio u berlinu i prica kakva je situacija ovdje :-)
dodjes ovdje jedino na cevape stomatologu i na servis auta
PreWiBa

#38274 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PreWiBa »

dječak sa šibicama wrote: 21/07/2025 17:21 Veca je provokacija sto je neko sa arapskom zastavom isti dan pucao u zrak iz pistolja u Novoj Bili, ali o tome nisam cuo nista detaljno.

Pa zar ne misliš da je više to pojavljivanje selefija zastrašivanje.

I iskreno rečeno, to je 100% naručeno, bilo je i prije.
Samo od koga, ili neka trzavica na lokalnom nivou o kojoj niko ništa ne zna ili podpirivanje vatre sa strane.
Prpa.ba

#38275 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Inace na ovu temu HR pasosa, dok se BiH ne oslobodi okova, mislim da svaki Bosnjak treba uzeti svaki jaci pasos gdje god ima dvojnog drzavljanstva, pa i Izraelski ako ima osnove.

Zamisljam kinesku varijantu ovih bosanaca sto se snebivaju na moje izjave kako kinezima devedesetih govore da je sramota kopirati tudju tehnologiju od neprijateljskog zapada, i da im nema napretka dok prvo ne pometu ispred svoje avlije i sami ne izmisle alternativne tehnologije. :lol:
Post Reply