BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#28126 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Bez argumenata o tramvajskoj pruzi.Nego hoce li sansu dobiti Barjaktarevic,Huseinbasic,Alajbegovic,Kospo,Gazibegovic,Tabakovic,Hasic...
izbjeglica_iz_besmisla

#28127 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Pa kad uhvate ritam (seniorskog) fudbala, vjerovatno da hoce. Gazibegovic ponajprije, a nadam se i Tabakovic. Mada je on bas super sub. Huseinbasic je jedna velika misterija. Ostalo su sve omladinci.

PS kakav hasic, neshvaceni umjetnik. I to solista po prirodi. Pokazao je na Kosevu sta zna i koliko radi. Taj dok se jos ne uozbilji ne treba ga u repku.
luckylaka

#28128 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Jesi li ti druze juce gledao Hasica a i proslu sezonu.U odnosu na igre u Sa ovo sad je level viseA sto ovim ostalim treba seniorski fudbal,mislis da su Alajbegovic i Kospo u Barsi i Beyeru bili skupljaci lopte.Prilima je protiv S.Marina kada ib nabijemo prvo poluvrijeme da se da sansa ovim momcima.
izbjeglica_iz_besmisla

#28129 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Hasica ne treba gledati na klipovima, pogledati cijele utakmice pa onda sudite. A ako je fakat u formi, bit ce transfer i negdje van poljske pa cemo znati da je sazrio.

Ova djeca nek budu zdrava i zaigraju seniorski u klubu kako treba, pa ce i u reprezentaciji. Jedan dzeko sa dvadeset debitirao, vi bi tinejdzere stavljali.

Ma ustvari i nebitno, da njih sve redom stavlja ti bi onda kukao kako je hazarder i kockar i rizikuje rezultate. Patriote sve, al samo ako im ne diras u licne stvari.
Point.

#28130 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote: 19/07/2025 13:45
Point. wrote: 19/07/2025 08:46
luckylaka wrote: 19/07/2025 05:56

Hoces reci reci ovi 5 sto navijaju za reprezentaciju a ne privatnu reprezentaciju vice zeljkovica u kojoj vise mjesta imaju igra i iz hnl nego iz bundes lige
Ne znam za kakvu vi navijate reprezentaciju, možda neku iz sjene, možda neku imaginarnu, ostali navijaju za ovu kojoj je selektor Sergej Barbarez, direktor Emir Spahić, pomoćnici Mirko Hrgović i Zlatan Bajramović i koja je trenutno prva na tabelibza SP sa 3 od 3.

Ne znam šta ćeš na temi ako ne navijaš za nju :?
:-) ja napisem navijaci koji navijaju za reprezentaciju on nas krsti pa pise sto ce te na temi ako ne navijate za nju..Inace Lucky je sa ovom reprezentacijom od utakmice sa Fottunom kada vas pola nije znalo da postoji kva reprezentacija
Malo si kontradiktoran i ne znaš zapravo šta želiš reći. Navijaš li za trenutnu reprezentaciju pod kormilom Barbe ili ne?
Point.

#28131 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote: 19/07/2025 20:45 Jesi li ti druze juce gledao Hasica a i proslu sezonu.U odnosu na igre u Sa ovo sad je level viseA sto ovim ostalim treba seniorski fudbal,mislis da su Alajbegovic i Kospo u Barsi i Beyeru bili skupljaci lopte.Prilima je protiv S.Marina kada ib nabijemo prvo poluvrijeme da se da sansa ovim momcima.
Daj laka ne prodaji maglu svega ti, ti pogledaš naslov na portalu Hasić dobro odigrao jednu utakmicu i onda ovdje gdje Hasić a kladim se da nisi pogledao minute i sad ćeš nas tušiti danima.

Alajbegović i Košpo tek od ove sezone mogu očekivati pravi seniorski fudbal i niko ko je imalo ozbiljan u svom poslu neće zvati djecu u seniorsku reprezentaciju.
Point.

#28132 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Edin H. wrote: 19/07/2025 14:18
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 19/07/2025 14:12 Pa eto taman onda, komentarisi samo tu generaciju iz devedesetih, a ovu novu zaobidji kad si je se vec odrekao i predao vici.

Samo nas popusti vise s hejtom prema selektoru i direktoru. Kad ne bude rezultata pljuvat cemo ih skupa, do tad smanjite ti i jarani taj licni negativni dozivljaj.
Besmisleno je i kasno reagovati kada i ukoliko prokockaju šansu, a potezi koje Spaha i Sergej povlače mogu lako dovesti do takvog ishoda

https://images.app.goo.gl/bx9HjF2MkY3mxmZP6
Koji potezi?
luckylaka

#28133 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote: 20/07/2025 10:53
luckylaka wrote: 19/07/2025 20:45 Jesi li ti druze juce gledao Hasica a i proslu sezonu.U odnosu na igre u Sa ovo sad je level viseA sto ovim ostalim treba seniorski fudbal,mislis da su Alajbegovic i Kospo u Barsi i Beyeru bili skupljaci lopte.Prilima je protiv S.Marina kada ib nabijemo prvo poluvrijeme da se da sansa ovim momcima.
Daj laka ne prodaji maglu svega ti, ti pogledaš naslov na portalu Hasić dobro odigrao jednu utakmicu i onda ovdje gdje Hasić a kladim se da nisi pogledao minute i sad ćeš nas tušiti danima.

Alajbegović i Košpo tek od ove sezone mogu očekivati pravi seniorski fudbal i niko ko je imalo ozbiljan u svom poslu neće zvati djecu u seniorsku reprezentaciju.
Sve znas,baba vanga je mala maca
Point.

#28134 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote: 20/07/2025 14:51

Znam te dugo na forumu i znam kako dišeš. Sad ćeš se ufatiti Hasića ko da je Maradona, zbog jednog članka. Frsjer do juče igrao u Sarajevu gdje nije činio prevagu. Ak bude na nivou, siguran sam da će dobiti poziv.

Opušteno samo.
luckylaka

#28135 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote: 20/07/2025 16:11

Znam te dugo na forumu i znam kako dišeš. Sad ćeš se ufatiti Hasića ko da je Maradona, zbog jednog članka. Frsjer do juče igrao u Sarajevu gdje nije činio prevagu. Ak bude na nivou, siguran sam da će dobiti poziv.

Opušteno samo.
Samo mislis da znas,ni 0.1% posto me ne poznajes.Mogu ti poslati f.b. profil da me upoznas ili da se ovdje registrujemo imenom i prezimenom.Evo ja cu prvi,ima li jos kandidata
Point.

#28136 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote: 20/07/2025 17:47
Point. wrote: 20/07/2025 16:11

Opušteno samo.
Samo mislis da znas,ni 0.1% posto me ne poznajes.Mogu ti poslati f.b. profil da me upoznas ili da se ovdje registrujemo imenom i prezimenom.Evo ja cu prvi,ima li jos kandidata
Nema potrebe. Sezona nije ni počela, ti kritikuješ đe Hasić? Mislim nigdje veze
BarbaDue

#28137 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

Point. wrote: 18/07/2025 23:48 Dao bih dukat da znam iz kojih razloga ovih par anelovaca hejtaju selektora.
Tito_i_Partija wrote: 19/07/2025 00:45 Istres'o ih Barba u online pokeru. :D
Vi opet o nama :cry: kako vam ne dosadi da se konstantno bavite nama. :mrgreen: 8-)
luckylaka

#28138 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

BarbaDue wrote: 20/07/2025 22:31
Point. wrote: 18/07/2025 23:48 Dao bih dukat da znam iz kojih razloga ovih par anelovaca hejtaju selektora.
Vi opet o nama :cry: kako vam ne dosadi da se konstantno bavite nama. :mrgreen: 8-)
Mi o potencionalnim igracima oni o nama,mi o predvidjanjima za sledece utakmice oni o nama,mi o reprezentaciji oni o nama...Ne zovu se oni dzaba trojka(toliko ih ima)
Point.

#28139 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote: 21/07/2025 02:12
Mi o potencionalnim igracima oni o nama,mi o predvidjanjima za sledece utakmice oni o nama,mi o reprezentaciji oni o nama...Ne zovu se oni dzaba trojka(toliko ih ima)
Vas trojica ste baš simpatični. Sredina jula mjeseca, tek počele pripreme, neki igrači još na odmoru, sljedeće reprezentativno okupljanje tek za 2 mjeseca a Edin nagađa potop zbog loših poteza Spahića i Sergeja (čekam sa uzbuđenjem da objasni koji su to potezi) dok se Lucky ufatio Hasića nakon jedne dobre utakmice i već nabija na nos selektoru đe su Alajbegović i Košpo, koji su pravi seniorski fudbal okusili tek prije par sedmica.

Isto da je reprezentavija buvljak pa daj ga zovi ko god o njemu SportAvaz napiše članak.

Doduše, Lucky nam je malo konfuzan pa i dalje nam nije objasnio za koju on reprezentaciju navija, jer po sopstvenim riječima ne navija za ovu Vicinu i Barbinu. :mrgreen:
luckylaka

#28140 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Ono kad ne pratis fudbal pa ne znas da su pripreme davno pocele,prvenstva se igraju,europski kupovi se igraju.Valjda igraci sa plaze dolaze na utakmice.I za info Alajbegovic igra seniorski fudbal,Hasic proslu sezonu jddan od najboljih igraca Cracovie.Pratiti,citati,informisati se,naravno koga interesuje
izbjeglica_iz_besmisla

#28141 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Alajbegovic igra seniorski fudbal od prosle sedmice otprilike.
luckylaka

#28142 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Da ponovim Kerim Alajbegovic je profesionalni fudbaler od pocetka jula a inace kao senior izgledao je ma teren bolje od pola juniora koji trenutno nastupaju za nasu reprezentaciju
izbjeglica_iz_besmisla

#28143 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Stvarno ne znam kako ga barbarez jos nije zvao u reprezentaciju, a momak sa seniorima igra vec citav 21 dan.

Vode nas u propast, gotovo je ovo sve
BarbaDue

#28144 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

Point. wrote: 21/07/2025 10:46

Vas trojica ste baš simpatični. Sredina jula mjeseca, tek počele pripreme, neki igrači još na odmoru, sljedeće reprezentativno okupljanje tek za 2 mjeseca a Edin nagađa potop zbog loših poteza Spahića i Sergeja (čekam sa uzbuđenjem da objasni koji su to potezi) dok se Lucky ufatio Hasića nakon jedne dobre utakmice i već nabija na nos selektoru đe su Alajbegović i Košpo, koji su pravi seniorski fudbal okusili tek prije par sedmica.

Isto da je reprezentavija buvljak pa daj ga zovi ko god o njemu SportAvaz napiše članak.

Doduše, Lucky nam je malo konfuzan pa i dalje nam nije objasnio za koju on reprezentaciju navija, jer po sopstvenim riječima ne navija za ovu Vicinu i Barbinu. :mrgreen:
Ma sve je to u redu ali nema potrebe da ono baš brutalno ne dozvoljavamo jedni drugima drugačiji stav. Ja sam mnogo puta napisao post, jbga imam svoje mišljenje, ne kvotajući nikoga od vas za koje znam da su suprotnog razmišljanja, kad malo poslije toga ide obavezno kvotanje nekoga od vas, naravno sa kontra stavom. Ali ok, mogu to donekle razumjeti, zanimljivije je da se zakuha ovako, jelde :mrgreen:
Point.

#28145 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 21/07/2025 19:59 Stvarno ne znam kako ga barbarez jos nije zvao u reprezentaciju, a momak sa seniorima igra vec citav 21 dan.

Vode nas u propast, gotovo je ovo sve
Ma Laka ovako se ufati nekih imena i onda udri. Sad je ugledao ime Hasića kad ga je neki portal pofalio prošle hefte i udri. Eto sve se bojim da ga je pratio prošle sezone u Poljskoj. Za ovog malog Kerima je još smješnije. Garantujem da ih je Sergej zvao da bi bila priča a gdje ove menadžerske igrače iz B timova zove blabla.
Edin H.

#28146 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Šta treba objašnjavati? Sve je već ranije rečeno. Znaš o kojim se igračima radi, a i ko je naš Franco Baresi :izet:
luckylaka

#28147 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Ne mozes znati za nase talente u fudbalu ako sportvprstis na klix,forumu ili s.s.Internet je otisao tako daleko da je omogucio da pratis sve europske lige i dalje.Koga interesuje pogledace gdje koji nas potencionalni igrac igra,kome je dosta pola ovih ijebina sto trenutno igrsju za reprezentaciju tsj ce traziti bilo kakav razlog da podcijeni i Kospu,Alajbegovica,Hasica,Pejcinovica,Husica...ali sta ce nam oni kad tu imamo Bicu ,Mujakica,Omerovics Djakovca :-)
izbjeglica_iz_besmisla

#28148 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Ne bi ni ti zvao te navedene da si selektor. Al treba naci nesto da se pljuje.

Sve je ovo da se prikrije jed i frustracija sto vam ne zovu jarana Anela u reprezentaciju. De mu javite da izadje u novine i plati opet koji clanak, al ovaj put da zakopa sjekire i obeca da ce se normalno ponasati i dolaziti na sva okupljanha. Pa da svi imamo neke koristi od vas.

Patriote ste koliko i SDA. Puna usta drzave a samo svoju licnu korist gledate.
Point.

#28149 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Edin H. wrote: 22/07/2025 00:14

Šta treba objašnjavati? Sve je već ranije rečeno. Znaš o kojim se igračima radi, a i ko je naš Franco Baresi :izet:
Jesi ti daleko od Šefilda?
Point.

#28150 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote: 22/07/2025 01:28 Ne mozes znati za nase talente u fudbalu ako sportvprstis na klix,forumu ili s.s.Internet je otisao tako daleko da je omogucio da pratis sve europske lige i dalje.Koga interesuje pogledace gdje koji nas potencionalni igrac igra,kome je dosta pola ovih ijebina sto trenutno igrsju za reprezentaciju tsj ce traziti bilo kakav razlog da podcijeni i Kospu,Alajbegovica,Hasica,Pejcinovica,Husica...ali sta ce nam oni kad tu imamo Bicu ,Mujakica,Omerovics Djakovca :-)
Garantujem životom da nisi pogledao minute Hasića u Cracoviji. Također garantujem da nisi pogledao minute ni Košpe ni Alajbegovića. Sada, kada su potpisali svoje prve seniorske ugovore i počeli igrati ozbiljan fudbal, naravno da će biti na radaru stručnog štaba, baš kao i što je Bajraktarević. Ne znam šta si se ti upalio i šta ti sad zapravo smeta, što ih nije zvao ranije ili misliš da jedino ti iz Svetog Luisa pratiš naše talente, pa da Sergej nema pojma ko su i da ih neće zvati ako zasluže poziv?
Post Reply