HelaS wrote: ↑20/07/2025 11:51Za još uvijek neizgrađenost nacije treba zahvaliti svim učesnicima "svebošnjačkog" ratnog Kongresa u Holiday inn-upalermo wrote: ↑20/07/2025 11:48To psmetnije promisljanje, manje vise. Al moralna nadmoc koju "bosanci"" vole pokazivati je prilicno iritantna.Prpa.ba wrote: ↑20/07/2025 11:26
Ruku na srce, da smo mi odgovornija i izgradjenija nacija, uticaj bi vam bio proporcionalan brojnosti. Kazem ja da vama ne zamjeram nista, logicno je da ne dijelite nase probleme i senzibilitete jer i ne pripadate nasoj grupi, niti vas sljeduju posljedice pravoslavnih i krscanskih politika kakve sljeduju nas.
Problem je sto vam se daje viska medijskog prostora i politicke snage, pa ispadne da govorite u nase ime, a jos i sebe ubijedite da zbog "pogleda sa strane" pametnije promisljate i vise vrijedite od nas..![]()
Al kao sto ti rece na pocetku, nisu " bosanci" krivi sto mi jos uvijek nismo izggradjena nacija.
A imali smo toliko drugih opcija. Vratiti se pradedovskoj veri, naseliti anadoliju, zamirisati kao cvijece.....al mi naopaki.