Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

drug_profi

#32776 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Ma nemam ha strah od smrti. Imam samo strah od nedovrsenih pislova.
Peacean

#32777 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Peacean »

Netanyahu:

Trump should be nominated for the Nobel Peace Prize at least four times.

Everybody should join nominating Trump for his works around the world.
apsidejzi

#32778 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by apsidejzi »

Koja je ovdje steta... doduse, sam farmer je kriv sto je racunao iskljucivo na jeftinu radnu snagu. Trump je bas protresao trziste i sve truhle jabuke su opale ali i mnogo zdravih. Nije se dalo vremena za prilagoditi iako je sustinski ispravan potez. Ushitren.

Bazinga1234

#32781 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bazinga1234 »

GandalfSivi

#32783 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

Nadmasio Nusreta brata mi 😂
harisl

#32784 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by harisl »

Vjerovatno je objavljeno i vidjeno dosta puta, ali zasto je BMW najveci izvoznik (po vrijednosti) automobila iz SAD-a? Kada se ocekuje da Njemacka zatvori fabrike u Spartanburgu (Juzna Karolina) i vrati proizvodnju u Njemacku? MGGA!

https://www.bmwgroup-werke.com/spartanb ... orter.html
Rob_Atl

#32785 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Rob_Atl »

Haha joj lika, ovako ce ostat na bini i slijedece godine, jos samo treba da Iran osvoji :lol:
drug_profi

#32786 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Mazno medalju hahah
Peacean

#32787 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Peacean »

Kad ne može nobela i pehar je dobar :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#32788 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

https://www.chelseafc.com/en/news/artic ... d-cup-gold

Izrezali ga sa svake moguće fotke :lol:
Point.

#32789 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Ima da deportuje onog vlasnika Čelzija, jenkija.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#32790 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

teski klaun
Hendrix

#32791 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hendrix »

Postrojio je kult nema sta. Epstein, vozdra, niko ne smije vise da pisne o njemu.
Republican lawmakers have blocked a move that could have forced President Donald Trump's administration to release the files on the sex offender Jeffrey Epstein's death and investigation.

All but one of the GOP members of the House Rules Committee voted against a Democrat amendment that would have allowed Congress to vote on whether the files should be made public or not.
https://www.newsweek.com/jeffrey-epstei ... ts-2098982
Hakiz

#32792 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hakiz »

Nije on klaun.

Znate ono kada dođe pred šalter lik, papak, zagalami i počne da se gura do šaltera, i svi pristojni, kulturni, sklone se šapučući "Pusti budalu, još ćemo se tući sa njim, vidi papaka, to nije betona vidjelo" i slične komentare daju, ali ga puste. I tako se taj papak progura preko reda i obavi svoje ne čekajući.

E, to je Trump. Zagalami papak, pristojni se sklone i on odradi svoje.

Ništa to nije slučajno. Taktika.
GandalfSivi

#32793 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…
zubi

#32794 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zubi »

GandalfSivi wrote: 15/07/2025 12:05 Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…
:lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#32795 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

GandalfSivi wrote: 15/07/2025 12:05 Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…

land of free.

meni je to društvo tamo uvijek izazivalo anksioznost. nikada nisam imao ni najmanju želju posjetiti ameriku. mislim, da ne budem krivo shvaćen, mislim da tamo živi masa sjajnih ljudi. ali neke stvari koje su tamo normalne, meni stvarno nisu. npr. taj odnos prema naoružanju zbog kojeg i ti eto štrecaš.

ne kažem da nema takvih idiota ni po evropi, ali opet...

zilog

#32796 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

Chmoljo wrote: 15/07/2025 13:47

land of free.

meni je to društvo tamo uvijek izazivalo anksioznost. nikada nisam imao ni najmanju želju posjetiti ameriku. mislim, da ne budem krivo shvaćen, mislim da tamo živi masa sjajnih ljudi. ali neke stvari koje su tamo normalne, meni stvarno nisu. npr. taj odnos prema naoružanju zbog kojeg i ti eto štrecaš.

Spoiler
Show
Ameriku si trebao posjetiti, pogotovo onu prije Bush-a. Mene je fasciniralo da Amerikanci vole akcent i da su (bili?) prilocno operisani od predrasuda. Isto tako, nevjerovatna kolicina prirodnih ljepota (jedino sto nemaju je makarska rivijera :mrgreen: ).

To oko oruzja je doslo u Ustav, na slican nacin kao sto bi imao kod nas - da nije bilo Dejtona. Kao pravo na samoodbranu.
Na zalost, pretvorilo se u sustu suprotnost. Vjerovatno kao posljedica zatupljivanja drustva i poremecaja u sistemu vrijednosti...
Nisamsdaali

#32797 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nisamsdaali »

Najjači argument za second amendment od mahom trumpovaca je “odbrana protiv evil and tyrannical government”. Pa ono druže :D
GandalfSivi

#32798 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

zilog wrote: 15/07/2025 17:05

land of free.

Spoiler
Show
Ameriku si trebao posjetiti, pogotovo onu prije Bush-a. Mene je fasciniralo da Amerikanci vole akcent i da su (bili?) prilocno operisani od predrasuda. Isto tako, nevjerovatna kolicina prirodnih ljepota (jedino sto nemaju je makarska rivijera :mrgreen: ).

To oko oruzja je doslo u Ustav, na slican nacin kao sto bi imao kod nas - da nije bilo Dejtona. Kao pravo na samoodbranu.
Na zalost, pretvorilo se u sustu suprotnost. Vjerovatno kao posljedica zatupljivanja drustva i poremecaja u sistemu vrijednosti...
Ista stvar je i danas, medju ogromnom vecinom ljudi…
tramvajtrojka

#32799 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by tramvajtrojka »

land of free.

Povuče to covjeka znam po sebi da sam u USA imao bih mini magacin pun oruzja, jednom kad se covjek navuce na to isto kao droga jbt, svaki mjesec dva tri puta na streliste se ide kao na antistres terapiju

Jbg kad osjetis Democracy barreled in 308. :oops: :oops: :run: pa shvatim malo amere koji imaju tu mogućnost da kupe sve to kao ja tik tak, i to oruzje radi mene koji sam pacifista a zamisli samo kako je nekom rednecku u Louisiani 8-)
zilog

#32800 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

GandalfSivi wrote: 15/07/2025 22:26
zilog wrote: 15/07/2025 17:05

land of free.

Spoiler
Show

Ista stvar je i danas, medju ogromnom vecinom ljudi…
Najbolji primjer razbijanja predrasuda mi je bio - hladnjak sa jabukama :lol:

Dorucak u hotelu, stoji hladnjak (onaj k'o otvorena skrinja), pun jabuka...
Jabuke isto nacrtane u slikovnici o Snjezani i sedam patuljaka, sve jednake, bez mrlje na sebi.
Uzmem jednu, bez prevelikog ocekivanja, samo da saperem okus kafe filteruse (tad jos nije bilo Starbucks-a na svakom cosku).
Kao svako "normalno" balkansko celjade, nauceno da se cuva propuha i ubjedjeno da najukusnije jabuke moraju udomiti bar jednog crva, oprezno zagrizem, ocekujuci bljutav okus, proporcionalno ljepoti vocke... :mrgreen:

Nakon toga sam se prestao cuvati propuha... :pisnuo:
Post Reply