Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- drug_profi
#32776 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma nemam ha strah od smrti. Imam samo strah od nedovrsenih pislova.
- Peacean
#32777 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Netanyahu:
Trump should be nominated for the Nobel Peace Prize at least four times.
Everybody should join nominating Trump for his works around the world.
- apsidejzi
#32778 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koja je ovdje steta... doduse, sam farmer je kriv sto je racunao iskljucivo na jeftinu radnu snagu. Trump je bas protresao trziste i sve truhle jabuke su opale ali i mnogo zdravih. Nije se dalo vremena za prilagoditi iako je sustinski ispravan potez. Ushitren.
-
Bossona
- jasko_ba
-
Bazinga1234
-
zilog
- GandalfSivi
#32783 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nadmasio Nusreta brata mi 
-
harisl
#32784 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vjerovatno je objavljeno i vidjeno dosta puta, ali zasto je BMW najveci izvoznik (po vrijednosti) automobila iz SAD-a? Kada se ocekuje da Njemacka zatvori fabrike u Spartanburgu (Juzna Karolina) i vrati proizvodnju u Njemacku? MGGA!
https://www.bmwgroup-werke.com/spartanb ... orter.html
https://www.bmwgroup-werke.com/spartanb ... orter.html
-
Rob_Atl
#32785 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Haha joj lika, ovako ce ostat na bini i slijedece godine, jos samo treba da Iran osvoji 
- drug_profi
#32786 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mazno medalju hahah
- Peacean
#32787 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad ne može nobela i pehar je dobar 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Point.
#32789 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ima da deportuje onog vlasnika Čelzija, jenkija.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Hendrix
#32791 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Postrojio je kult nema sta. Epstein, vozdra, niko ne smije vise da pisne o njemu.
https://www.newsweek.com/jeffrey-epstei ... ts-2098982Republican lawmakers have blocked a move that could have forced President Donald Trump's administration to release the files on the sex offender Jeffrey Epstein's death and investigation.
All but one of the GOP members of the House Rules Committee voted against a Democrat amendment that would have allowed Congress to vote on whether the files should be made public or not.
-
Hakiz
#32792 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije on klaun.
Znate ono kada dođe pred šalter lik, papak, zagalami i počne da se gura do šaltera, i svi pristojni, kulturni, sklone se šapučući "Pusti budalu, još ćemo se tući sa njim, vidi papaka, to nije betona vidjelo" i slične komentare daju, ali ga puste. I tako se taj papak progura preko reda i obavi svoje ne čekajući.
E, to je Trump. Zagalami papak, pristojni se sklone i on odradi svoje.
Ništa to nije slučajno. Taktika.
Znate ono kada dođe pred šalter lik, papak, zagalami i počne da se gura do šaltera, i svi pristojni, kulturni, sklone se šapučući "Pusti budalu, još ćemo se tući sa njim, vidi papaka, to nije betona vidjelo" i slične komentare daju, ali ga puste. I tako se taj papak progura preko reda i obavi svoje ne čekajući.
E, to je Trump. Zagalami papak, pristojni se sklone i on odradi svoje.
Ništa to nije slučajno. Taktika.
- GandalfSivi
#32793 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…
- zubi
#32794 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
GandalfSivi wrote: ↑15/07/2025 12:05 Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#32795 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
GandalfSivi wrote: ↑15/07/2025 12:05 Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…
land of free.
meni je to društvo tamo uvijek izazivalo anksioznost. nikada nisam imao ni najmanju želju posjetiti ameriku. mislim, da ne budem krivo shvaćen, mislim da tamo živi masa sjajnih ljudi. ali neke stvari koje su tamo normalne, meni stvarno nisu. npr. taj odnos prema naoružanju zbog kojeg i ti eto štrecaš.
ne kažem da nema takvih idiota ni po evropi, ali opet...
-
zilog
#32796 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ameriku si trebao posjetiti, pogotovo onu prije Bush-a. Mene je fasciniralo da Amerikanci vole akcent i da su (bili?) prilocno operisani od predrasuda. Isto tako, nevjerovatna kolicina prirodnih ljepota (jedino sto nemaju je makarska rivijeraChmoljo wrote: ↑15/07/2025 13:47GandalfSivi wrote: ↑15/07/2025 12:05 Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…![]()
land of free.
meni je to društvo tamo uvijek izazivalo anksioznost. nikada nisam imao ni najmanju želju posjetiti ameriku. mislim, da ne budem krivo shvaćen, mislim da tamo živi masa sjajnih ljudi. ali neke stvari koje su tamo normalne, meni stvarno nisu. npr. taj odnos prema naoružanju zbog kojeg i ti eto štrecaš.
SpoilerShow
To oko oruzja je doslo u Ustav, na slican nacin kao sto bi imao kod nas - da nije bilo Dejtona. Kao pravo na samoodbranu.
Na zalost, pretvorilo se u sustu suprotnost. Vjerovatno kao posljedica zatupljivanja drustva i poremecaja u sistemu vrijednosti...
-
Nisamsdaali
#32797 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Najjači argument za second amendment od mahom trumpovaca je “odbrana protiv evil and tyrannical government”. Pa ono druže 
- GandalfSivi
#32798 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ista stvar je i danas, medju ogromnom vecinom ljudi…zilog wrote: ↑15/07/2025 17:05Ameriku si trebao posjetiti, pogotovo onu prije Bush-a. Mene je fasciniralo da Amerikanci vole akcent i da su (bili?) prilocno operisani od predrasuda. Isto tako, nevjerovatna kolicina prirodnih ljepota (jedino sto nemaju je makarska rivijeraChmoljo wrote: ↑15/07/2025 13:47GandalfSivi wrote: ↑15/07/2025 12:05 Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…![]()
land of free.
SpoilerShow).
To oko oruzja je doslo u Ustav, na slican nacin kao sto bi imao kod nas - da nije bilo Dejtona. Kao pravo na samoodbranu.
Na zalost, pretvorilo se u sustu suprotnost. Vjerovatno kao posljedica zatupljivanja drustva i poremecaja u sistemu vrijednosti...
- tramvajtrojka
#32799 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Povuče to covjeka znam po sebi da sam u USA imao bih mini magacin pun oruzja, jednom kad se covjek navuce na to isto kao droga jbt, svaki mjesec dva tri puta na streliste se ide kao na antistres terapijuChmoljo wrote: ↑15/07/2025 13:47GandalfSivi wrote: ↑15/07/2025 12:05 Malo mu je baza nervozna. Pocele su mi lagano prijetnje smrcu dolaziti preko FB-a na stranicama gdje bacim komentar. Islo lagano brisanje komentara, izgradnja laznog profila, pa cemo nastaviti. Nije se sa budalama ni zajebavati, pa makar to bile i neke babe…![]()
land of free.
Jbg kad osjetis Democracy barreled in 308.
-
zilog
#32800 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Najbolji primjer razbijanja predrasuda mi je bio - hladnjak sa jabukamaGandalfSivi wrote: ↑15/07/2025 22:26Ista stvar je i danas, medju ogromnom vecinom ljudi…zilog wrote: ↑15/07/2025 17:05Ameriku si trebao posjetiti, pogotovo onu prije Bush-a. Mene je fasciniralo da Amerikanci vole akcent i da su (bili?) prilocno operisani od predrasuda. Isto tako, nevjerovatna kolicina prirodnih ljepota (jedino sto nemaju je makarska rivijeraChmoljo wrote: ↑15/07/2025 13:47
![]()
land of free.
SpoilerShow).
Dorucak u hotelu, stoji hladnjak (onaj k'o otvorena skrinja), pun jabuka...
Jabuke isto nacrtane u slikovnici o Snjezani i sedam patuljaka, sve jednake, bez mrlje na sebi.
Uzmem jednu, bez prevelikog ocekivanja, samo da saperem okus kafe filteruse (tad jos nije bilo Starbucks-a na svakom cosku).
Kao svako "normalno" balkansko celjade, nauceno da se cuva propuha i ubjedjeno da najukusnije jabuke moraju udomiti bar jednog crva, oprezno zagrizem, ocekujuci bljutav okus, proporcionalno ljepoti vocke...
Nakon toga sam se prestao cuvati propuha...