Tebi je "upitno", jer se praviš lud, i recikliraš činjenicu da se "RM-70", ne proizvodi u BejHa. I opet kao "ne znaš".
Ja naravno vrlo sobro znam šta sam htio reći, a i ti znaš.
Vidiš, ja sam sklon da vjerujem da ako nešto nema na GOOGLE-u, onda VRO, VRLO vjerovatno nema. O.K. možeš ti sad tvrditi da iz mog iskaza slijedi da "ne postoji" ni jedan tehniloški proces, ni jedan tajni agent, ni jedan porezni platiša, ni jedan/jedna jedno ovo ili ono, čega se već sjetiš.
Informacije tog tipa, već bi se pojavile da su potvrđene i utvrđene.
Da li ti stvarno misliš, da li ti ozbiljno misliš da ja vjerujem išta i ijednom ministarstvu u BejHa, ako to nije višestruko ponovljeno i objavljeno. Ako misliš da vjerujem, imaš jako loše mišljenje o meni, ali to je tvoje pravo.
Da zaključim. Ne loži se baš previše na BejHa namEnsku. Kakva BejHa, takva i namEnska.
Ja jednostavno odbijam da pjevam u horu u kojem se slavi BejHa namEnska, sve do prvog udarca stvarnosti u glavu iotrežnjenja, kako god da se ono zove. "Stealth" haubica "za ne daj bože", raketice 122 ili 262 mm, oklopni transporter ( da, da, i on se spominjao), ovo ili ono.
Tebi i drugima, ne mogu da zabranim da se zaluđujete nekakvim uspjesima i "uspjesima" namEnske, kojoj je jedan od glavnih argumenata minobacač "M-57"