Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑04/07/2025 21:16
Za prvi maj kakav je kolaps bio na Bradini ono je licilo na Kongo.
Ali razumijem te. Stvar je i navike.
Iz Zenice je logicno da ces ici preko Bugojna i Kupresa.
Iz Sarajeva preko Mostara.
Ali treba malo šarati.
Vise se ne isplati kad su takve spice juzno preko Mostara. Po dana u autu provedes.
Iz Sarajeva sada za Split samo na Mostar i Bijacu.
_BataZiv_0809 wrote: ↑04/07/2025 21:16
Za prvi maj kakav je kolaps bio na Bradini ono je licilo na Kongo.
Ali razumijem te. Stvar je i navike.
Iz Zenice je logicno da ces ici preko Bugojna i Kupresa.
Iz Sarajeva preko Mostara.
Ali treba malo šarati.
Vise se ne isplati kad su takve spice juzno preko Mostara. Po dana u autu provedes.
Iz Sarajeva sada za Split samo na Mostar i Bijacu.
Fakticki trecina tog puta preko Livna je autoput/brza cesta i one ravnice oko Kupresa i Livna. Tu se uredno vozi 100km/h i vise na sat, nadoknadi se razlika na semaforima u Konjicu i Mostaru
Napisah vec, u tom slucaju alternativa....ko ide do Splita i dalje...moze na Bugojno. Samo u mom slucaju, ja sam ranoranilac..mene tesko moze kolona uhvatiti u Konjicu.
Giancarlo wrote: ↑05/07/2025 09:42
Fakticki trecina tog puta preko Livna je autoput/brza cesta i one ravnice oko Kupresa i Livna. Tu se uredno vozi 100km/h i vise na sat, nadoknadi se razlika na semaforima u Konjicu i Mostaru
A gdje se nadoknade zastoji i kolone kroz vitez i lašvansku dolinu?
U periodu od 23:00 do 05:00 od Lašve do Nević polja nema nigdje nikog.
Ako ih i ima, one su smješne za kolone kod Konjica i kroz Vrapčiće subotom kad je pijaca.
U periodu od 23:00 do 05:00 od Lašve do Nević polja nema nigdje nikog.
Ako ih i ima, one su smješne za kolone kod Konjica i kroz Vrapčiće subotom kad je pijaca.
Kroz Vrapčiće je pijaca subotom prijepodne a kroz Vitez 24/7
NediM17 wrote: ↑13/07/2025 15:45
Preko Tomislava ili preko hLivna na Kamensko?
Polazak ujutro iz Visokog.
Isti vrag.. Preko Livna jer ne prolazis kroz grad, ali je ustvari isto i u par minuta.. S jedne ili druge strane Buskog. Ja sam dugo godina isao preko Tomislava (skrenem kod pumpe u Suici), sad samo profuram pravo.
NediM17 wrote: ↑13/07/2025 15:45
Preko Tomislava ili preko hLivna na Kamensko?
Polazak ujutro iz Visokog.
Isti vrag.. Preko Livna jer ne prolazis kroz grad, ali je ustvari isto i u par minuta.. S jedne ili druge strane Buskog. Ja sam dugo godina isao preko Tomislava (skrenem kod pumpe u Suici), sad samo profuram pravo.
Ma ja sam vazda isao na Livno, sad vidim ove neke navigacije salju na Tomislav pa reko vrijedi li probati.
Otidji jednim a vrati se drugim putem pa nam napisi koji je po tebi bolji.
Preko Livna je par km dalje ali imam osjecaj da se brze prodje.
Preko Duvna je nekako uza cesta i ulazi se u grad.
Optimist wrote: ↑13/07/2025 18:57
Otidji jednim a vrati se drugim putem pa nam napisi koji je po tebi bolji.
Preko Livna je par km dalje ali imam osjecaj da se brze prodje.
Preko Duvna je nekako uza cesta i ulazi se u grad.
Ma isao sam ja na Tomislav pa na Arzano, nisam nikad na Kamensko isao.preko Tomislava.
Neki dan me GPS odvede na neku alternativnu dionicu Livno-Kamensko, pojma nemam gdje sam bio Samo znam da nisam prosao pored Ine u Zabriscu gdje inace stajem.