Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Edin H.

#40576 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Edin H. »

iClass wrote: 11/07/2025 19:55
Edin H. wrote: 11/07/2025 14:54 Izdrži Nuni :D
Ubiše ga po komentarima na Instagramu :lol:

:lol:

I to je hvala :oops:
last mohicans

#40577 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by last mohicans »

Ateista wrote: 11/07/2025 13:54
Cvancika wrote: 11/07/2025 13:45 U biti mi nismo ni vidjeli vecinu ofiraza koje su mu debilcina nuni i co. priredili jucer. Tek kad danas izvlace raja klipove vidim kakva je bruka pala. Degutantno.
Pred kim bruka? Ko je taj lik da mu se toliko vaznosti pridaje? Da je neki sad cijenjeni umjetnik, glumac, neka stvarno svjetski znacajna licnost, pa bih razumio da pricamo o brukanju, ali koga briga za jednog cirkusanta koji objavljuje gluposti na youtube kojeg je drugi cirkusant malo provodao kroz grad?
Bruka je da su zemlja i grad tako predstavljeni. Opet, ova šuša koja je došla i dočekana od naše iste šuše ništa bolje nije ni zaslužila. Pa s te strane i nije bruka. Vidim da ga je onaj košarkaš u Atini odveo na Akroplj, sto je pohvalno, ne vjerujem da ga je vodio pet puta na girose, ko ovaj visočki debil na ćevape. Pisao sam na CH komentare. Zalosno je kakva nesorta, šuša, polupismena stoka dobija medijski prostor. Do dolaska ovog gare nisam znao ko je, ali je moje mlađe dijete znalo, sto znači da se vrti kod mlađe raje. Zalostan sam kad sam vidio onu dječurliju da trči za njim kao ovce. Čak velim ženi da im nije plaćeno da onako trče. Ne mogu da shvatim. Moja djeca su tog uzrasta, odbio bih im bubrege da su otišli trčati za nekom primitivnom budalom i Nunijem, bez obzira na milione followera koje ima. Nekad ranije si morao imati sadrzaj, napisati nesto, osvijiti, odglumiti, biti vrhunski u nečemu, da te TV pozove. Ovi retardi kazu danas imaju kontent. Otišao sam mahsuz na youtube kanal ovog Nunija. Lik snima kako putuje, šegači se sa haverima, zajebaje, samo što ne prdi u strimovima. To je neki sadrzaj, fuj. Još to traje satima. Da mi plati ne bih gledao, ali ima ko gleda jer takav degen ima skoro 400k subscribera. Ali jbg, i loša reklama je reklama, ali je odvratna slika poslana. Ovaj albino momak je sve rekao kako treba i kakva šansa je propuštena.
canvra888

#40578 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by canvra888 »

House wrote: 11/07/2025 15:06
Edin H. wrote: 11/07/2025 15:03
House wrote: 11/07/2025 14:59 najgore što je dječurliji dojavio svaku lokaciju speeda, doveo svoje pitarske havere i sl. blamaGa :lol: :roll:
Vi samo kritikujete Nunija da spriječite da dobije šestoaprilsku nagradu za promociju grada :D
gluho bilo. :mrgreen:

konobar iz visokog glumi turističkog vodiča po sarajevu. gasi kablove, motaj mješalicu :lol:
Ovo vas najviše boli od svega izgleda, čim ovolika potreba da se mora konstantno naglašavati odakle je :lol:

Valjda konobari iz Sarajeva vredniji, pametniji, šta li :-)
last mohicans

#40579 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by last mohicans »

Barem ne glume turističke vodiče. Za pristojnog vodiča minimum treba fakultet drušvenog smjera završiti ili neki srodan, znati minimum jedan, pa i dva jezika, ne nivo ovog hablešine i plus poznavati kulturu, historiju grada sa svim znamenitostima. Ali kad se uzme profil ovoga kojeg je ugostio, onda vjerovatno i nije umio bolje, iako je morao.
Point.

#40580 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Al ovaj Nuni ima njušku za šamara što jest jest
darius_maximus

#40581 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by darius_maximus »

last mohicans wrote: 11/07/2025 22:27 Barem ne glume turističke vodiče. Za pristojnog vodiča minimum treba fakultet drušvenog smjera završiti ili neki srodan, znati minimum jedan, pa i dva jezika, ne nivo ovog hablešine i plus poznavati kulturu, historiju grada sa svim znamenitostima. Ali kad se uzme profil ovoga kojeg je ugostio, onda vjerovatno i nije umio bolje, iako je morao.
Ma nije ovom trebao licencirani turistički vodič, trebao je neki zajebant, neko s harizmom ko bi odradio nešto s njim što ovaj nije vidio 100 puta.
Umjesto toga, dobio frajer neki debilni humor i obilazak picerije.
Edin H.

#40582 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Edin H. »

Vama je u redu kad je Mate konobar za Olimpijadu Kirk Daglasu deset puta uvećao račun, a sad je problemšto je Nuni odveo Speeda da reklamira piceriju :-) :oops:
Pandakonda

#40583 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Pandakonda »

tokio25 wrote: 11/07/2025 13:51
HelaS wrote: 11/07/2025 13:36
tokio25 wrote: 11/07/2025 12:22 ja sam za voog nunija sada cuo kad je docekao ovog
sreca pa nije zvanicna neka posjeta tako da je to utjeha
Kako misliš "zvanična posjeta", ono Konaković, Bećirović... :?
ma jok tito alija kapetan gradascevic
jbt koji bukvalac

ovo je mogla turisticka zajednica odraditi fino
ministarstvo kulture sporta i sl
ukljuce fk sarajevo i zelju mozda bosnu
zenski dio fk sarajeva pa mozda i neku utakmicu na male s njima da odigra i sl

organizuju sve do u detalje a ne ovdje da obilazi lokalne zderacnice

sto je on sam skontao otprilike kad su ga uveli u piceriju
tokio25 wrote: 11/07/2025 14:57

a ovaj nas vodic nije mogao otici u bilo koju instituciju i reci ovi su me kontaktirali ajmo da promovisemo grad pomozite i sl

mogao je i na svom lajvu reci takva je situacija ajmo ko od vlasti na bilo kom nivou moze pomoci itd
Ljudi brkate babe i zabe :D

Pokusat cu sto krace opisati jer znam par osoba koje su imale kontakt sa slucajem

Kao sto je napisao forumas gore, organizacija kreće od toga da speed-ov tim kontaktira poznate youtubere/influencere iz drzave gdje dolazi i zamole tu osobu da napravi neki okviran plan i program. S razlogom kazem okviran jer ko je gledao speed-a vidi da je 90% stvari improvizovano i da tu nema prevelikog prostora da sve bude u bobu organizovano. Tako da otpadaju bilo kakve zvanicne institucije. Speed ne radi tako i ko je gledao klipove vidi da je upravo poenta strima da bude haoticno, spontano i da se desava 100 radnji odjednom. Na kraju dana to je ono sto ga je proslavilo a ne da ustogljeno ide preko institucija. Naravno bilo je par posjeta gdje je isao kod zvanicnika (edi rama u albaniji, pa onda sad gradonacelnik ljubljane) ali to bude bas rijetko. Tako da odma brisi ta neka ministarstva i turisticke zajednice. A i roberta dacesina koji bi se vjerovatno pogubio u onoj guzvi. Jednostavno to nije taj format.

Da se vratimo na organizaciju. Posto Bosna nema nekih uber poznatih streamera, Speed-ov tim je kontaktirao Chodu, koji je bio domacin za srbiju i koji je bas popularan, da odradi i Bosnu, znaci zavrse sa Beogradom i onda zajedno lete za Sarajevo. Choda je to odbio jer nema smisla da lik iz Srbije predstavlja Sarajevo o kojem nema pojma i onda predlaze svog druga strimera Chesu koji je iz Sarajeva ali je malo manje poznatiji strimer. Usporedbe radi Nuni ima nekih 400k pretplatnika dok Chesa ima cca 50k. Speedov tim pristaje i oni krenu praviti program. 1-2 dana pred sam dolazak speeda, njegov tim salje poruku Chodi nasli smo nekog da radi Bosnu, ne treba nam onaj tvoj. Choda je rekao da su mu doslovno u dan pred dolazak rekli da ne radi Bosnu. A Chesa je vec imao neki plan i kontaktirao je vec bio ljude da se nesto organizuje sto je na kraju propalo jer je jedna firma preuzela organizaciju.

Eh tu dolazimo do twista. EMDC Network firma, koja je broj 1 firma na balkanu za new age muziku i zabavu, preko svojih veza "preuzima" organizaciju knap pred dolazak. A EMDC grupa ima ugovore sa Nunijem, Jalom, Bubom itd. i neko ce reci Šmrkom :) Doslovno guraju Nunija da bude vodic i da gura lokale koje su mu oni rekli jer ti ljudi u pozadini imaju talove sa njima. Zbog toga su Jala i Buba bili na prenosu. Da sad ne talasam puno Nuni je tu bio samo zrtva koja je pristala na ovo jer je vjerovatno dobio neku sitnu lovu i jer je mislio da ce mu to dati jos vecu popularnost. Samo nije shvatio kakav je zalogaj uzeo i u sta se upusta. Garantujem da on uopste nije ni znao kolika je popularnost Speeda i kakve reakcije moze dobiti ako nesto krene lose. U ovom momentu ga bukvalno citava balkanska streamerska scena pere na ruke i lik je sebi vjerovatno zakucao karijeru za pod. Nije on tu nesto para dobio od lokala jer ko je gledao stream mogao je vidjeti da iz svog dzepa daje pare ljudima sto rade u lokalima sto sigurno ne bi radio da je znao sta se desava. Sa ovim ga ne zelim braniti ali realno nije ni on imao vremena da nesto pretjerano spremi jer mu je javljeno jako kratko pred dolazak plus ovo ostalo sto sam rekao. On je tu kriv samo radi svog debilnog ponasanja i jer nije uradio zadacu u kakav se uopste format upusta i da barem malo engleski popravi jer ono je bilo cringe gledati
Edin H.

#40584 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Edin H. »

Point. wrote: 11/07/2025 23:08 Al ovaj Nuni ima njušku za šamara što jest jest
Možda, ali zato Nuni ima priču za trebe :oops:

https://fb.watch/ANiMPN6nkN/?fs=e
avetinja

#40585 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

Ovo je sramota da propadneš u zemlju, bez obzira što ga valjda prate samo djeca. Vodaju lika po restoranima koji su dali keš vodičima i koriste ga za ličnu promociju, dok uporedo grad predstavljaju kao mjesto gdje piša ko gdje hoće, što zapravo ide u paketu sa njihovim odnosom prema njemu i cijelom projeku. Nemam pojma ko je taj Spid, ali vidim da svi mediji govore o njemu, pa samim time njegova posjeta ima značaj.

Ovaj Nuni me podsjeća na naše političare koji su se našli na pogrešnom mjestu i koji zbog vlastitog egoizma, nekulture i neznanja propuštaju priliku da urade nešto dobro za svoju sredinu. Preslikana situacija.
Last edited by avetinja on 12/07/2025 01:30, edited 1 time in total.
canvra888

#40586 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by canvra888 »

Edin H. wrote: 12/07/2025 00:35

Odvratno ovo i probati gledati...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#40587 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

https://www.klix.ba/sport/nogomet/hakim ... /250711191

Oboje vrte milione a obukli se ko prodavaci zetona na ringispilu :-) ne kontam....jedno je biti opusten i neopterecen modom, a sasvim drugo biti opterecen modom ali i dalje izgledati ko klosar...

P.S. Čuvena manekenka, is that even a word :skoljka: :mrgreen:
made_in_sarajevo

#40588 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by made_in_sarajevo »

Da su me nazvali i rekli mi dosli hajmo bolje bi se snasao, ali ovo je i slika kakva debilna generacija dolazi. Odvedes ga zicarom na trebevic, dogovoris sa biciklistima da ga sacekaju na bob stazi i kazes haj spustaj se niz bob stazu. Dogovoris sa nekom ascinicom malo da se hljeba naumace, pita, kolac usput. Objasnis istok-zapad na carsiji. Objasnis vjere po gradu, pa ga odvedes da vidi usputno i dzamiju i katedralu i pravoslavnu, spustis ga do vjecne vatre, odvedi ga u trznicu da proba komad sira, provozaj ga tramvajem, odvedi ga na vrelo bosne, ma milioj stvari iz grada sto odradis i da se pokazes kao dobar domacin. Jok sajfer mu daje svoju nagradu eto on se kao zrtvovao za ekipu, tamo zena ne smije musko drustvo imati kuci do 23 i slicno, jala i buba pomnozi ih frajer sa 0 sto je logicno jer su poznati balkancima samo. Hajde na Kosevo ga doveli FKS iskoristilo priliku dres, clanska, onda ona zeljina junakinja trci po kafanama da mu dres uvali. Izvozali frajera preko ulica i ja bi stao da skontam gdje treba ici. Jos na sve to onaj sa konjima govori moras se slikati sa mnom.

Susramlje cisto od nadolazecih generacija
TheMule

#40589 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by TheMule »

Tek ce sad Nuni da vidi kako je Sarajevo kad te uzme na zub :D
Sefket007

#40590 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sefket007 »

Montana onu bruku stavila sebi na Instagram kao reklamu. Nuniju porastao broj pratitelja na instagramu.

Svi poznati i manje poznati, ozbiljniji i neozbiljni strimeri, yutuberi i sl... nam se smiju i komentarisu i to na globalnom nivou...

Svakim danom ova katastrofa postaje veca...

A onaj celavi trener konja, koja je ono katastrofa kakav je ono tek ego manijak...

Brude u trenerkama (kako se i opravdano za njih predpostavlja) su pokazali najgore oblike primitivizma i neznanja o svemu, a posebno o svom gradu, državi, kulturi i poštovanju svega. Tolerancija papaka nas je dovela do ovoga.
Sefket007

#40591 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sefket007 »

TheMule wrote: 12/07/2025 08:07 Tek ce sad Nuni da vidi kako je Sarajevo kad te uzme na zub :D
Cuj Sarajrvo ga uzelo na zub.... pa lik je obrukao sve nas pred svijetom...

Spidu se piša a 50 metara od tog mjesta i dalje otvoren i radi jedan od najstarijih javnih WCova u evropi, al kako će papak to znati...

Djeca su prije gledali TROKU i slusali neke poucne price, a danas djeca gledaju NUNIJA kako urlice, prdi i psuje na strimovima...
Point.

#40592 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Je li ova galama i izljev bijesa neki vid zajebancije, pokušaj humora ili je ovaj ždral ozbiljno poremećen?
tokio25

#40593 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tokio25 »

je li jos onaj jedan jutuber bio iz visokog isto je nesto prijetio fazoni
on je bio pred koronu cini mi se aktivan ili tokom korone ne sjecam se
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40594 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by izvrsni direktor »

Pandakonda wrote: 12/07/2025 00:01 Sa ovim ga ne zelim braniti ali realno nije ni on imao vremena da nesto pretjerano spremi jer mu je javljeno jako kratko pred dolazak plus ovo ostalo sto sam rekao
Pa dobro koliko mu dana priprema treba, pa da skonta da "moja mama hoce da ti popusi", nije primjereno za reci ??
Sefket007

#40595 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sefket007 »

izvrsni direktor wrote: 12/07/2025 10:26
Pandakonda wrote: 12/07/2025 00:01 Sa ovim ga ne zelim braniti ali realno nije ni on imao vremena da nesto pretjerano spremi jer mu je javljeno jako kratko pred dolazak plus ovo ostalo sto sam rekao
Pa dobro koliko mu dana priprema treba, pa da skonta da "moja mama hoce da ti popusi", nije primjereno za reci ??
Problem je puni dublji... Takva komunikacija se predstavlja kao HUMOR u mladjim generacijama.... bilo je toga i u mojoj generaciji ali vecina je takve likove oznacavala kao DEBILI...

Danas debili su u puno vecem broju nego prije, danas ti debili su se raširili ko kuga jer su dobili platforme da šire svoj debilizam... prije je to ostajalo na nivou razreda... ha huuu safd ide na nivo drzave iz svakog sela ili grada zahvaljujico TIK TOKU i ostalim mrezama...

Jbg... naravno da ce djeci biti zanimljive gluposti to je normalno ali treba malo paziti kakve gluposti im se serviraju... i u glupostima i glupiranjima postojo neka hijerarhija... i u glupistima postoji kvalitet i katastrofa, a NUNI i slicni su KATASTROFA.
Last edited by Sefket007 on 12/07/2025 10:53, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#40596 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Point. wrote: 12/07/2025 09:57

Je li ova galama i izljev bijesa neki vid zajebancije, pokušaj humora ili je ovaj ždral ozbiljno poremećen?
Ne moze se ovakva agresija odglumiti
black

#40597 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by black »

jebote sta vi sve pratite i gledate, kliknuh na ovaj link sa fb pa fakat kakav debil
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#40598 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

black wrote: 12/07/2025 11:06 jebote sta vi sve pratite i gledate, kliknuh na ovaj link sa fb pa fakat kakav debil
Devijantan oblik zivota
tokio25

#40599 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tokio25 »

al najveca ironija je da ovo pokusa na ulici neko bi ga prebio tako da mu nikad ne bi palo na pamet
Ateista

#40600 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

black wrote: 12/07/2025 11:06 jebote sta vi sve pratite i gledate, kliknuh na ovaj link sa fb pa fakat kakav debil
Ja ne zelim ni kliknuti, bolje da ne vidim, ali fakat ni meni nije jasno zasto toliko ljudi gleda takve gluposti.
Post Reply