SaraFina wrote: ↑10/07/2025 15:34
Messier wrote: ↑10/07/2025 15:27
SaraFina wrote: ↑10/07/2025 14:55
Nedao Bog opet kakvog pokusaja opsade. Kod nas bi cetnici zauzeli institucije, a MVP bi pisao po FB da nije znao da silaze. I zauzimaju grad, I da to nije njegova krivnja.
Ovaj Kifla je tragikomicar. Nije znao da Mile dolazi.
Pa ko se pobrinuo za logistiku i transport? Usetao Mile u sud, obavilo se „rociste „ i oslobodili ga“ i odvezao se Kifla Nema pojma. Ko je rociste organizovao? Ima li trojka makar nekog u sudu ko obavlja trecerazredne poslove kao kafe kuharicu? Ako vec nemaju nikog u obezbjedjenju i nekim drugim poslovima? Sta je Radio Mup?
Mi imamo onda veci problem, nego sto je Mile u nasim redovima. Kod nas ne fercera sistem ni na Federalnom ni na kantonalnom nivou. Igra gluhih telefona.
Da se Mile video pozivom ukljucio na saslusanje pa i hajde. Ali dosao. „Neprimijecen“ i otisao.

krkan od 2 m i faca koja je non stop u medijima. Djeca znaju ko je Mile.
Ne znam sta je gore u cijeloj prici. Ali ovo da se nije znalo je svakako opasnije.
Ne dao Bog.
Znas sta ti trebas uraditi u tom slucaju?
Dovedi svoju djecu ovdje.
A onda mozes srati o svemu i o svu
Ja bi ti prijateljski predlozila da u svoje prosere, maloumne i ogranicene, ne ubacijes niciju djecu. Da ne bi pozalio. Avatar pod ruku i u WC bistri politiku.
Politicarko iz dijaspore.
Postoje dvije dijaspore, jedna je dijaspora potomaka poklanih ljudi od Prijedora, preko Zvornika do Foce.
Druga dijaspora su djeca ambasadorske djece, koja samo pametuju, a ti si jedna od njih.
Ovi prvi sute, vidaju svoje rane
Vi kenjate i zaklanjate se pod isti plast dijaspore.
Necemo vise, ok