Novak20 wrote: ↑10/07/2025 11:39
Messier wrote: ↑10/07/2025 10:11
Novak20 wrote: ↑10/07/2025 07:51
Nisam bio na Thompsonovom koncertu niti je to glazba koju slušam, a i da jesam bio zaboli me racku što ti i drugi mislite o tome.
Hrvati su kao mali narod pokazali da ih se može okupiti pola milijuna na temu slavljenja svog nacionalizma i to je ono što boli komentatore i mrzitelje Hrvata poput tebe.
Ni meni nije jasno kako funkcionira tvoj mozak kada možeš iz čista mira ovako umišljati, lagati i provocirati.
Tako i treba.
I mene zaboli racku za izborni zakon koji se nece mijenjati sljedecih 40 godina.
Ne boli mene sto se vas pola miliona moze skupiti na fonu hrvatskog nacionalizma, a mali ste narod.
Boli me sto tako mali narod , kao sto ti rece, ima toliko apologeta koji ce skup u kome se esencijalno propagira fasizam braniti na nacin na koji ti to radis.
Btw, ozenjen sam Hrvaticom, al nije iz kamenjara
Niti će Hrvati tražiti izmjene Izbornog zakona 40 godina niti će Bošnjaci moći čuvati status quo tolko dugo nakon ovih 30 neuspješnih godina Daytonske BiH.
isto ovo što je Thompson uzvikivao u Čavoglavama izgovarao je puno češće i ozbiljnije i pokojni general A R BiH Blaž Kraljević pa nije bio ni ustaša niti fašista.
Ili jeste ?
Tako da ....
Gledaj, ne znam hoces li moci shvatiti, nemam problem kad hosovac kaze zds, imam problem kad to radi hvoovac.
To je ratni, desni poklic.
A u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno.
Smeta mi kad u miru dodju kokosari, i odgoje 500 hiljada kokosara koji kupuju majice po 30 eura, a kad je frka, nema ih nigdje.
Mir je, ne zazivaj rat i ne dizi tenzije.
Trebao je Tompson mjesto Gospe, simulirati raketni napad na Hipodrom, da vidis pravi Zds