Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elcaliente wrote: ↑09/07/2025 19:08
I ja sam se ibretio kada sam gledao na tv snimke kako su prije zene reagovala na elvisa i na beatlese.
Konto kakvo ludilo.
Tako to ide sa vremenom.
vidi meni bi bilo sasvim "normalno" da je dosao drake justin timberlake bieber taylor swift i sl i da ovako ljudi ih proganjaju jer imaju neku muzicku karijeru
jbg imaju glas imali koncerte sirom svijeta
svidja ti se njihova muzika nalazis se u pjesmama
al ovaj lik bukvalno nista od toga nema
ima kako se krevelji uz igre i kako je otkrio fudbal ganja ronalda i igra te neke egzibicione utakmice
za njega sam licno saznao mozda prije pola godine uz memove fudbalske
Ja sam za ovog saznao prije pola sata.
Vidim da ima 20 godina i da je sposoban da sa kreveljenjem uzme jako dobar kes i bude jako popularan.
Ako cemo realno gledati i fudbaleri su glupi sarlatani koji samo trce za loptom, vecina fudbalera nema pojma koliko je dva plus dva pa i staro i mlado poludi kada ih vide.
Sve je to u pet deka. Ljudi uzimaju kes pa sada youtuber ili fudbaler.
Ma u pravu ste, nuni, speed, isto je to
Pa još nam ne napisa u čemu se suštinski razlikuju? Osim faktora popularnosti, što nije suština.
Pa evo kazem ti, moja greska, isto je to, ha šemsa ha bono, ha dubioza ha metalika
Pa evo kazem ti, moja greska, isto je to, ha šemsa ha bono, ha dubioza ha metalika
Radije kaži nemam argumenata da obrazložim svoje trdnje, nego ove bezvezne hiperbolisane analogije
Druze jedan zabavlja milione ljudi u svojim lajvovima, jel mislis da to moze bilo ko?
Pa popularnost smo već spomenuli da je razlika, ali nije suštinska. U čemu se suštinski razlikuju Speedovi i Nunijevi lajvovi? Je li ijedan prenosi nešto produktivno, elokventno i inače zdravo štivo za život generalno?
koliko vam je puta canvra napisao da je on pitao? i da naš papkos nije znao/želio objasniti
a tek ovo smaranje da smo eto mi jedini divljaci na planeti... pogledajte gostovanje u Oslu ili bilo gdje drugo, svugdje je ista priča - gomila djece trči okolo i to je to
Radije kaži nemam argumenata da obrazložim svoje trdnje, nego ove bezvezne hiperbolisane analogije
Druze jedan zabavlja milione ljudi u svojim lajvovima, jel mislis da to moze bilo ko?
Pa popularnost smo već spomenuli da je razlika, ali nije suštinska. U čemu se suštinski razlikuju Speedovi i Nunijevi lajvovi? Je li ijedan prenosi nešto produktivno, elokventno i inače zdravo štivo za život generalno?
A sta ti hoces ustvari od mene, ja ti kazem, jedan drzi satima pozornost milionima ljudi, potpisuje milionske ugovore sa striming platformama, sta vise stotine miliona dolara su u pitanju, najvece svjetske organizacije su ga potpisale poput wwe, prime, decko je officielno bio gradonacelnik lime na 24 sata, mnoge svjetske globalne zvijezde stoje u redu ne bi li uhvatili kadar sa njim, spojio je komediju, fudbal, putovanja u jedno, globalna senzacija BUKVALNO i ti me pitas za sustinsku razliku izmedju nunija iz visokog i ishowspeeda?
Velkoski wrote: ↑09/07/2025 19:34
koliko vam je puta canvra napisao da je on pitao? i da naš papkos nije znao/želio objasniti
a tek ovo smaranje da smo eto mi jedini divljaci na planeti... pogledajte gostovanje u Oslu ili bilo gdje drugo, svugdje je ista priča - gomila djece trči okolo i to je to
Debil je ko je mislio da ce konobar iz Visokog nesto uraditi za promociju BiH. Lik ima influens, i ovdje se trebala turisticka zajednica ukljuciti, a ne konobar.
A sta ti hoces ustvari od mene, ja ti kazem, jedan drzi satima pozornost milionima ljudi, potpisuje milionske ugovore sa striming platformama, sta vise stotine miliona dolara su u pitanju, najvece svjetske organizacije su ga potpisale poput wwe, prime, decko je officielno bio gradonacelnik lime na 24 sata, mnoge svjetske globalne zvijezde stoje u redu ne bi li uhvatili kadar sa njim, spojio je komediju, fudbal, putovanja u jedno, globalna senzacija BUKVALNO i ti me pitas za sustinsku razliku izmedju nunija iz visokog i ishowspeeda?
Tako je, pitam se za suštinsku razliku, jer sve to što si pobrojao je kao da porediš npr. Ronalda (ironično za ovu trenutnu temu) i Bilbiju. Suštinski rade istu stvar, profesionalne atlete, a razlika je u popularnosti (i svim angažmanima koje si naveo).
Isto je tako i sa Speedom i Nunijem, obojica strimaju igrice i ostalu šuplju, landaraju gradovima šupljirajući, rječnik na istom nivou, primitivnom nivou, itd. Ima li suštinske razlike?
Gdje ces pominjatu Srebrenicu u kontekstu ovog show-a ?? Neki fakat nisu normalni, dovodite ovaj cirkus u vezi sa nasom tragedijom. Nek se malo preispitaju ovi u chatu, imaj malo postovanja prema Srebrenici. Idioti
Ovaj Speed je produkt njegove (uglavnom debilne) generacije. Nemam nista protiv njegovih gluposti, radi sto sljedbenici zahtjevaju.
Cekaj i ti ono bio papan svojevremeno?
da bar, vozio bih Porschea danas...
Cekaj, mozda nisam skontao, aludiras na temu samo za papke ili si me samo onako pocastio?
pa i taj nuni da drzi lajvove na engleskom vjerovatno bi bio popularan i van granica balkana
mozda ne kao ovaj toliko popularan al bi imao milionsku publiku
sime_cipol wrote: ↑09/07/2025 16:50
Za ovog debila izaslo hiljade ljudi da ga prate po gradu, a posmrtne ostatke Srebrenicana u Sarajevu ispratilo 50ak ljudi.
Sve u istom danu.
Samo što od te hiljade nije bilo ja mislim ni 50 likova koji imaju više od 22 godine. Nisam vidio stariju osobu koja je došla, a eto ako je bilo starijih bilo ih je jako malo.
Omladina, njima je zanimljiv Speed i svi ostali speedovi, svijet interneta, jebi ga.
tokio25 wrote: ↑09/07/2025 19:59
pa i taj nuni da drzi lajvove na engleskom vjerovatno bi bio popularan i van granica balkana
mozda ne kao ovaj toliko popularan al bi imao milionsku publiku
To ja i govorim, suštinski u onome što rade - male su razlike.
Sportisti makar možda nekoga nadahnu na taj specifični sport, fizičku aktivnost. Na šta će ih ovi nadahnuti?
Last edited by canvra888 on 09/07/2025 20:22, edited 1 time in total.
pa helikopter je postao svjetski poznat zato sto je neka slavna licnost vjerovatno cula tu pjesmu i napravila zezanciju neku vjerovatno
tako i ovi nasi da rade na engleskom i da prave neke zezancije bili bi slavni u svijetu
uzet cu primjer one hawk tuah
ona je postala popularna na osnovu tog intervjua dakle bezveze nesto i hop popularna
kod nas bi to pandan bio kisla mi glava ili sedam jegera otprilike
zamislite kampanju jegermaistera da je to rekla neka u majamiju ili sl
kisla mi glava je vec drugacija zajebancija al bi bila popularna bez problema
pade mi na pamet ovo, za ove što smaraju da smo gori od Indije i kakve se već stvari ne pišu
Na stranu što nismo jedini koji znaju majmuna od sebe praviti, ne bih baš tražio utjehu u američkoj sirotinji koja bi mrtvom čovjeku sat s ruke skinula.