Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Averus
#50801 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja imam OCD i kod ovakvih igara baš istražujem svaki ćošak. Tako sam u ovom podvodnom levelu našao chromatica.
Ovako, kad uđeš na onaj malo otvoreniji dio, gdje je kula u sredini mape (kad prvi put dođeš, onaj debeli protrči ispred tebe i ode desno, gdje kad odeš bude onaj fight u cvijeću). Eh kad tu odeš lijevo ima da se popneš na zidić. Gore patrolira onaj grmalj sa štitom.
Njega riješiš (ili izbjegneš, kako hoćeš), pored njega se popneš pomoću grapple-a na neko povišenje, kao balkon. Obiđeš oko tog balkona na drugu stranu zgrade, provučeš se u mračniji dio i tu Chromatic lik čeka.
Znam ja da je sve u block i parry, ali nisam još dovoljno vješt da se nosim s onakvim silama jer mi svaki hit oduzme haman cijeli HP
Ovako, kad uđeš na onaj malo otvoreniji dio, gdje je kula u sredini mape (kad prvi put dođeš, onaj debeli protrči ispred tebe i ode desno, gdje kad odeš bude onaj fight u cvijeću). Eh kad tu odeš lijevo ima da se popneš na zidić. Gore patrolira onaj grmalj sa štitom.
Njega riješiš (ili izbjegneš, kako hoćeš), pored njega se popneš pomoću grapple-a na neko povišenje, kao balkon. Obiđeš oko tog balkona na drugu stranu zgrade, provučeš se u mračniji dio i tu Chromatic lik čeka.
Znam ja da je sve u block i parry, ali nisam još dovoljno vješt da se nosim s onakvim silama jer mi svaki hit oduzme haman cijeli HP
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#50802 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jesi ti siguran da je to chromatic remesseur jer ja koliko vidim samo se u Visage može naći, a bez Esquiea ne možeš do tamo dobaciti...

- Averus
#50803 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E pa jebaji ga neki je bio Chromatic nešto i izgledao je tako nekako
Evo izguglao, trubadur je. Zaboravio da je trubio prije nego što ubije boga u meni
- Chmoljo
#50804 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Averus
#50805 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Yees, tek 6 i po' sati
- Tito_i_Partija
#50806 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Trubadur je "step up" u težini, u tom nivou sigurno najteži protivnik, zato i jest opcionalan. Al' vrijedi ga roknut'.
Ja sam se isto ispočetka mučio s njim, al' uvježbaj se malo, i neće bit' problem.
Nemoj takve "deaktivirane" nevrone ubijat, već pomozi im. Ima ih nekoliko, ako im svima pomogneš, dobićeš nagradu.Averus wrote: ↑09/07/2025 07:59
Znaš oni lebdeći nevroni što nosaju bombe na sebi? Eh naletio sam na jednog bijelog. Plače što nema bombu. Nisam ga htio napasti 'cos that's who I am as a person, ali me sad kopka jesam li možda trebao? Nisam uspio da mu nađem bombu nigdje u blizini, da mu je odnesem da ga pripazim...![]()
- Averus
#50807 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kakav ja i ubijanje, ja sve gledam da rijesim dijalogom 
- Tito_i_Partija
#50808 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zato Chmoljo svaki put kad vidi da se nešto mrda:

-
tokio25
- Chmoljo
#50810 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ubio jednog, djelovao mi sumLJiv. Poslije procitam nagrada ako ih sve žive ostaviš.

- glitch
- Tito_i_Partija
#50812 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Možda mu se zato Red Dead Redemption 2 nije svidio, on kren'o redom ubijat' čim je dobio pištolj u ruke.
Al' jebiga oni su krivi, što su stavljali riječ "Dead" u naslov igre? Sami su to tražili.
Al' jebiga oni su krivi, što su stavljali riječ "Dead" u naslov igre? Sami su to tražili.
- Chmoljo
#50813 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma jok ba i ja sam good guy u igrama, samo nisam ko Averus da stipendiram kurve. Svak radi ono sto mu je namijenjeno.
Al kulturno, bez velikog nasilja.
Prevelikog.
Al kulturno, bez velikog nasilja.
Prevelikog.
- Averus
#50814 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne gledam ih vala
Ali igram AVN-ove zbog priče (ne zajebavam se)
@Chmoljo nije baš da ih stipendiram jeboga ti. Samo sam u Fable umjesto javne kuće otvorio sigurnu
- Riddle
#50815 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Što kreativniji način ubijanja, to bolje.
Hitman je za te stvari savršena igra.
Hitman je za te stvari savršena igra.
- Chmoljo
#50816 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Druga mapa, mrdno nisam, jer igram CO exp 33.
- geralt
#50817 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Juznokorejski publisheri Krafton su nedavne supacke poteze Microsofta, EA i Ubisofta shvatili kao izazov i rekli "mozemo mi biti veci supci".
Ove godine je trebala izaci Subnautica 2. Njihov developer, Unknown Worlds, ima ugovor sa Kraftonom u kojem pise da ako dostignu odredjeni prodajni cilj u 2025., dobivaju bonus od 250 miliona. Plan je bio da se taj bonus podijeli svim uposlenicima prema stazu u firmi i poziciji, gdje bi neki od njih dobili stotine hiljada ili cak milione.
Uglavnom, da bi izbjegli skok u prodaji ove godine koji bi rezultirao isplatom tog bonusa, Krafton je otpustio sve direktore Unknown Worldsa i pomjerio datum izlaska Subnautice 2 u 2026.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... ion-payout
Ove godine je trebala izaci Subnautica 2. Njihov developer, Unknown Worlds, ima ugovor sa Kraftonom u kojem pise da ako dostignu odredjeni prodajni cilj u 2025., dobivaju bonus od 250 miliona. Plan je bio da se taj bonus podijeli svim uposlenicima prema stazu u firmi i poziciji, gdje bi neki od njih dobili stotine hiljada ili cak milione.
Uglavnom, da bi izbjegli skok u prodaji ove godine koji bi rezultirao isplatom tog bonusa, Krafton je otpustio sve direktore Unknown Worldsa i pomjerio datum izlaska Subnautice 2 u 2026.
- aditon
#50818 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel ovo moguće?
https://www.pl2w.com/en-us-usd/gamelibr ... xgQAvD_BwE
Iskočilo mi kao reklama na youtube.
Ovo kao neko prodaje svoj acc?
-
DonieBrasco
#50819 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
EA i Ubi vise nemaju sta da ponude za 2026 (27) sem novog Battlefieldi Far Cry / AC ali opet neki inovitet ne ocekujte, ali ce vristati lgbtq+ i politicki korektni.
Pogotovo haos EA sa mikrotransakcijama i plati da budes najbolji za Battlefield online.
Mislim da vise necemo vidjeti novi NFS kad je EA u pitanju, od Ubi tesko je reci bilo sta.
Pogotovo haos EA sa mikrotransakcijama i plati da budes najbolji za Battlefield online.
Mislim da vise necemo vidjeti novi NFS kad je EA u pitanju, od Ubi tesko je reci bilo sta.
-
Tabakmalac
#50820 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Šuška se da bi mogao AC IV: Black Flag remake da se pojavi u skorije vrijeme.
EA opet očekuje da će novi Battlefield (6) imati 100 miliona igrača (što je naravno prosto nemoguće
)
Znam da je bilo varijanti prije kao Steam Gift igra npr. platiš, i onda se giftate sa igrom, ako prodavac je ima u Steam inventory, ali i to koliko je sigurno radit, nisam lično nikad probao.
EA opet očekuje da će novi Battlefield (6) imati 100 miliona igrača (što je naravno prosto nemoguće
Da, godinama imaš na grey marketu koji prodaju account sa igrom navedenom u library-u, barem me tako pamćenje služi, mada možda i griješim.aditon wrote: ↑10/07/2025 13:02 Jel ovo moguće?
Znam da je bilo varijanti prije kao Steam Gift igra npr. platiš, i onda se giftate sa igrom, ako prodavac je ima u Steam inventory, ali i to koliko je sigurno radit, nisam lično nikad probao.
- Tito_i_Partija
#50821 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nema šanse da ovo prođe bez ogromne tužbe. Ovo je jedna tako očita prevara da mislim da će se Krafton dobro sjebat' na kraju.geralt wrote: ↑10/07/2025 11:08 Juznokorejski publisheri Krafton su nedavne supacke poteze Microsofta, EA i Ubisofta shvatili kao izazov i rekli "mozemo mi biti veci supci".
Ko bi rek'o da i Koreanci znaju bit' teški šupci.
- ferratilis
#50822 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Slitherine Ltd. daje par igara na Steamu, naravno nadaju se da ce ljudi kupiti DLC-e, ali kako god, dzabaluk je dzabaluk.
- House
#50823 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
moram završiti ac origins. a onda odiseja, valhalla... jedno milion sati gameplaya

- Tito_i_Partija
#50824 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo i tužbe.Tito_i_Partija wrote: ↑10/07/2025 15:40Nema šanse da ovo prođe bez ogromne tužbe. Ovo je jedna tako očita prevara da mislim da će se Krafton dobro sjebat' na kraju.geralt wrote: ↑10/07/2025 11:08 Juznokorejski publisheri Krafton su nedavne supacke poteze Microsofta, EA i Ubisofta shvatili kao izazov i rekli "mozemo mi biti veci supci".
Ko bi rek'o da i Koreanci znaju bit' teški šupci.
https://www.ign.com/articles/ousted-sub ... s-personal
- Peacean
#50825 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Završih RE8, dobar ali malo pretjeran, bolju atmosferu je imala sedmica mada sam momački vrisnuo kada je ona beba prvi put iskočila pred mene