Ma direkt u altu i probati ako oni nemaju ima u bbi. Webshop katastrofa
Ja cu kupiti one anta karbonke samo da vidim dokle sam sa parama u septembru
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ma direkt u altu i probati ako oni nemaju ima u bbi. Webshop katastrofa
Ja 99 % stvari kupujem na web-u. Od ante mogu sve naruciti,..n3 mogu pogrijesiti. 4 para dosad kupio, 45 broj...jedne za kosarku, druge za trcanje, trece za hodanje,..a cetvrte, ne znam ni ja za sta su..nepass1 wrote: ↑30/06/2025 16:44Ma direkt u altu i probati ako oni nemaju ima u bbi. Webshop katastrofa
Ja cu kupiti one anta karbonke samo da vidim dokle sam sa parama u septembru![]()

konektovan wrote: ↑30/06/2025 16:41Mozda nesto od Anta ponude,..pogledaj juventa webshop!!
Ja bi ti ove preporucio. Cesto bude snizenje 20% jos na ovu cijenu..
https://juventasport.com/product/301990
Dobri su skroz..suspect_zero wrote: ↑08/07/2025 17:53konektovan wrote: ↑30/06/2025 16:41Mozda nesto od Anta ponude,..pogledaj juventa webshop!!
Ja bi ti ove preporucio. Cesto bude snizenje 20% jos na ovu cijenu..
https://juventasport.com/product/301990
Ova radnja me prijatno iznenadila, bila u Alti neki dan.. super patika i ruksaka za djecucijene pristupačnije od SV i IS
Hyperion1Max
ja sam nosio Ghost dok nisam znao sta su tenenepass1 wrote: ↑08/07/2025 20:07 Pa to je sporo za ove patike, ghost je za pace 6min/km
Mislim na samu ergonomiju trcanja
Npr ja svakodnevno trcim u ghost ili mizuno skyrise a ako cu brze onda pegasus next nature ili mach 5 ako je utka onda karbon
Sa mach 5 je patnja sporo a sa karbonom je cak i bolno
Ja imam Adidas Adizero 2, i mislim da je moj polumaratonski pace (4:42-4:55) neki minimum za stabilnost. Ove tene su stabilnije što brže idem.... vjerujem da je to slučaj sa većinom brzih karbonskih tena. Jedino Hoka X3 Carbon nisu takve, ali realno one nisu ni toliko brze.nepass1 wrote: ↑09/07/2025 07:13 I boston je za tempa a ne za sporog trcanja
Meni najlakse u ovim skyrise trcati sporo. Mekane pogotovo midfoot prema prstima. Trenutno su mi omiljene
Ja sporo sad trcim oko 7 pejs da sam u z2pa haman dodje ko brzo hodanje
Opcenito i u sporim tenama je lakse brzo trcati nego u brzim sporo. Bar za moj nacin trcanja
Ja sam karbon da isprobam i krug po dobrinji. Ne znam jesam li 5km istrcao. Bole cjevanice, umorio se kao da sam drva cjepao. Oko 6 pejs trcao. Kontam koji q, sta je ovo.yoda82 wrote: ↑09/07/2025 07:22Ja imam Adidas Adizero 2, i mislim da je moj polumaratonski pace (4:42-4:55) neki minimum za stabilnost. Ove tene su stabilnije što brže idem.... vjerujem da je to slučaj sa većinom brzih karbonskih tena. Jedino Hoka X3 Carbon nisu takve, ali realno one nisu ni toliko brze.nepass1 wrote: ↑09/07/2025 07:13 I boston je za tempa a ne za sporog trcanja
Meni najlakse u ovim skyrise trcati sporo. Mekane pogotovo midfoot prema prstima. Trenutno su mi omiljene
Opcenito i u sporim tenama je lakse brzo trcati nego u brzim sporo. Bar za moj nacin trcanja
Zijanio sam se kad sam vidio da su neka treba i lik na vučka (malog 14K) došli u nike alphafly 3. Ne znam jesu li uspjeli živi završiti![]()
Iskreno, pravi efekat karbona se osjeti tek na većim brzinama. ko polumaraton/maraton trči pejsom 6 i više, bolje je da uzme neke "sporije" ali udobnije tene. Mislim da će imati bolje efekt.nepass1 wrote: ↑09/07/2025 07:31Ja sam karbon da isprobam i krug po dobrinji. Ne znam jesam li 5km istrcao. Bole cjevanice, umorio se kao da sam drva cjepao. Oko 6 pejs trcao. Kontam koji q, sta je ovo.yoda82 wrote: ↑09/07/2025 07:22Ja imam Adidas Adizero 2, i mislim da je moj polumaratonski pace (4:42-4:55) neki minimum za stabilnost. Ove tene su stabilnije što brže idem.... vjerujem da je to slučaj sa većinom brzih karbonskih tena. Jedino Hoka X3 Carbon nisu takve, ali realno one nisu ni toliko brze.nepass1 wrote: ↑09/07/2025 07:13 I boston je za tempa a ne za sporog trcanja
Zijanio sam se kad sam vidio da su neka treba i lik na vučka (malog 14K) došli u nike alphafly 3. Ne znam jesu li uspjeli živi završiti![]()
E onda intervale 1km to uvjek oko 4:20 pejs trcim, prvi km sam 3:45 trcao u njima i ostale km sam oko 4 trcao, jos se usporavao kontam nece srce izdrzati. Zijanio se kako "idu"
Na stojcevcu odmah pb pao![]()
Moj "spori" pace u Z2 je 6:30. Ljepota od zivota sinoc 7km.nepass1 wrote: ↑09/07/2025 07:13 I boston je za tempa a ne za sporog trcanja
Ma zavisi kakav sam, neki dan 15km trcao zadnji km mi je bio haman 8 pejs ali je bilo od studentskog doma pa do dobrinje sve elevacija. Preksinoc hladnije malo i 6:30. Ako nisam jeo 5-6h onda isto ok bude.daario naharis wrote: ↑09/07/2025 10:37Moj "spori" pace u Z2 je 6:30. Ljepota od zivota sinoc 7km.nepass1 wrote: ↑09/07/2025 07:13 I boston je za tempa a ne za sporog trcanja
"Brzi pace" mi je 5:20![]()
Da, isto sam primjetio koliko mi varira HR vezano da li sam dobro hidriran, kako sam spavao, sta sam jeo prije i koliko prije trcanja.nepass1 wrote: ↑09/07/2025 10:43Ma zavisi kakav sam, neki dan 15km trcao zadnji km mi je bio haman 8 pejs ali je bilo od studentskog doma pa do dobrinje sve elevacija. Preksinoc hladnije malo i 6:30. Ako nisam jeo 5-6h onda isto ok bude.daario naharis wrote: ↑09/07/2025 10:37Moj "spori" pace u Z2 je 6:30. Ljepota od zivota sinoc 7km.nepass1 wrote: ↑09/07/2025 07:13 I boston je za tempa a ne za sporog trcanja
"Brzi pace" mi je 5:20![]()
Isto tako neki dan 32min treshold 5:15-5:20 pejs, 10min na kraju u z2 pejs mi je bio 9:54![]()