ti i jesi postavio dijagnozu zbog koje nacionalisticke politike dobijaju cir..... smanjuje im se baza glasova...... i jedino kako prolaze na izborima jesu kradje tipa umrli glasali i dosli iz smrdije glasat....tuitamo wrote: ↑08/07/2025 12:15 Jedno nepopularno mišljenje:
Ako je stanje u RSu loše i sadašnja politika ga čini još i gorim. Stanovništo je okrenuto Srbiji i djeca tamo idu na studije i pretežno ostaju. Tu je i migracija na zapad.
To vodi do sukcesivnog reduciranja broja stanovnika koji se identifikuju kao Srbi. Iako to nije cilj, Bošnjacima odgovara.
Za granice kakve jesu i separatizam koji je zakucan za pod, dugoročno je ovo dobro za one koji žele BiH samo za sebe, bez srpskog ratno-huškačkog nacionalizma.
![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- skrbavi-admin
#36201 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
LSD
#36202 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- SaraFina
#36203 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ocekivala sam argumentaciju. Makar pokusaj. No to je za tebe previse. LOL Cak i ako lazes mjesecima i dajes sebi na znacaju provlačeći „stranačku bliskost“ sa vladajucim strankama, bilo bi pozeljno da makar ponekad nesto „poentiraš“. Doduse dokazala si s „onim pobjeda drzave“ da je to za tebe nemoguca misija. LolStyling wrote: ↑08/07/2025 12:55Ako ga narod ne izabere, odstupit ce. To sto si ti potencijani glasac me ne zanima. Misli sta god hoces, glasaj kako god hoces, ako znas za koga ces. Samo neka ti je savjest mirna.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 12:46Cuj nema veze sa stavovima? S cim ima?Styling wrote: ↑08/07/2025 12:39
To sto ja podrzavam NIP nema nikakve veze sa mojim stavovima. Moras nauciti da razlucis te dvije stvari.
A, zbog takvih kao ti Dino nece odstupiti nikada. Ti ispravi svoju gresku, pa na narednim izborima daj glas nekome drugom. Vjerujem da ce tvoj glas biti presudan.
Dini nije gospodja u miraz donijela poziciju MVP, nego bosnjacki narod svojim glasovima. Pa ce shodno toj cinjenici i odstupiti. Mislis neko ce vas podrzavati a da vi servirate i prikrivate svoju nesposobnost tlapnjama „sta vam je SDF radio godinama“? I tvoje gluposti gdje po forumu tjeraš potencijalne glasace u nedostatku argumenata su ludilo. Tesko.. zeno draga. Nemate vi taj luksuz. Niti to mozete sebi priustiti.
Ne znam sta si ocekivala od mene. Da ti idem niz dlaku, povladjujem i molim da glasas![]()
Osvijesti se.
I biti stranacki uhljeb nije nikakvo dostignuce. Pa ubuduce, ne hvali se time. Valjda mozes „razluciti“ koliko je to glupo. I Koje je to dno hranidbenog lanca.
-
tokio25
#36204 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
to je nase najjace oruzje
vidite kako u rs ....
vidite kako ovo kako ono
al niko se ne mice od tramvaja
posebno oni koji su u ratu postali izbjeglice iz tih mjesta
a to isto je slucaj i sa dijasporom kad komentarise bilo sta u bih
treba ovo treba ono
zasto nisu ovo zasto ono a onda ode u mcd u berlinu cirihu becu stokholmu
nebitno za koju stranu pisu
vidite kako u rs ....
vidite kako ovo kako ono
treba ovo treba ono
-
LSD
#36205 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
tokio25 wrote: ↑08/07/2025 13:03 to je nase najjace oruzje
vidite kako u rs ....
vidite kako ovo kako ono
treba ovo treba ono
- Styling
#36206 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
S tobom argumentacijom!! Hajde se uozbilji.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 13:01Ocekivala sam argumentaciju. Makar pokusaj. No to je za tebe previse. LOL Cak i ako lazes mjesecima i dajes sebi na znacaju provlačeći „stranačku bliskost“ sa vladajucim strankama, bilo bi pozeljno da makar ponekad nesto „poentiraš“. Doduse dokazala si s „onim pobjeda drzave“ da je to za tebe nemoguca misija. LolStyling wrote: ↑08/07/2025 12:55Ako ga narod ne izabere, odstupit ce. To sto si ti potencijani glasac me ne zanima. Misli sta god hoces, glasaj kako god hoces, ako znas za koga ces. Samo neka ti je savjest mirna.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 12:46
Cuj nema veze sa stavovima? S cim ima?
Dini nije gospodja u miraz donijela poziciju MVP, nego bosnjacki narod svojim glasovima. Pa ce shodno toj cinjenici i odstupiti. Mislis neko ce vas podrzavati a da vi servirate i prikrivate svoju nesposobnost tlapnjama „sta vam je SDF radio godinama“? I tvoje gluposti gdje po forumu tjeraš potencijalne glasace u nedostatku argumenata su ludilo. Tesko.. zeno draga. Nemate vi taj luksuz. Niti to mozete sebi priustiti.
Ne znam sta si ocekivala od mene. Da ti idem niz dlaku, povladjujem i molim da glasas![]()
Osvijesti se.
I biti stranacki uhljeb nije nikakvo dostignuce. Pa ubuduce, ne hvali se time. Valjda mozes „razluciti“ koliko je to glupo. I Koje je to dno hranidbenog lanca.
"Stranacki uhljeb"
-
LSD
#36207 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Iako su vecinski narod u ovoj drzavi - Bosnjaci se zavrsiti kao romi, nomadski narod bez svoje zemlje, sa slabim identitetom....zivjet ce u improvizovanim kucicama, nece moci skolovati djecu, skupljat ce zeljezo i sekundarne sirovine, baviti se prevozom otpada, popravljat ce hrvatima i srbima kisobrane, prositi po ulicama i zabavljati harmonikama druge narode.
To je sudbina tog naroda za 50 godina !! koji su davali glasove raznim Camparama, Konakovicima i Isacima.
To je sudbina tog naroda za 50 godina !! koji su davali glasove raznim Camparama, Konakovicima i Isacima.
- SaraFina
#36208 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Naravno. Ti nemas ni A od argumentacije. I DA, sama si potencirala sebi „polozaj“ stranackog uhljeb i hvalila se time kao uspjehom. Ne shvatajuci koji je to level hranidbenog lanca.Styling wrote: ↑08/07/2025 13:15S tobom argumentacijom!! Hajde se uozbilji.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 13:01Ocekivala sam argumentaciju. Makar pokusaj. No to je za tebe previse. LOL Cak i ako lazes mjesecima i dajes sebi na znacaju provlačeći „stranačku bliskost“ sa vladajucim strankama, bilo bi pozeljno da makar ponekad nesto „poentiraš“. Doduse dokazala si s „onim pobjeda drzave“ da je to za tebe nemoguca misija. LolStyling wrote: ↑08/07/2025 12:55
Ako ga narod ne izabere, odstupit ce. To sto si ti potencijani glasac me ne zanima. Misli sta god hoces, glasaj kako god hoces, ako znas za koga ces. Samo neka ti je savjest mirna.
Osvijesti se.
"Stranacki uhljeb"![]()
![]()
![]()
prejako, moram priznati.
Poslao Te Kufla da izvidis na kliksu „moze li ovo s Dodikom proci kao pobjeda drzave“. Pa kad nije proslo, onda se oglasio sa tim da „Nisu znali“. LOL
- Styling
#36209 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sad ozbiljno. Hajde se malo presaberi, ziva bila. Kada sam ja spomenula da sam stranacki uhljeb, pogotovo potencirala. Ne lupaj prvo sto ti dodje na pamet, diskreditujes sebe.Ti si se sva pogubila u ovoj diskusiji. Bas mi je zao.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 13:18Naravno. Ti nemas ni A od argumentacije. I DA, sama si potencirala sebi „polozaj“ stranackog uhljeb i hvalila se time kao uspjehom. Ne shvatajuci koji je to level hranidbenog lanca.Styling wrote: ↑08/07/2025 13:15S tobom argumentacijom!! Hajde se uozbilji.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 13:01
Ocekivala sam argumentaciju. Makar pokusaj. No to je za tebe previse. LOL Cak i ako lazes mjesecima i dajes sebi na znacaju provlačeći „stranačku bliskost“ sa vladajucim strankama, bilo bi pozeljno da makar ponekad nesto „poentiraš“. Doduse dokazala si s „onim pobjeda drzave“ da je to za tebe nemoguca misija. Lol
"Stranacki uhljeb"![]()
![]()
![]()
prejako, moram priznati.
jad i cemer.
- SaraFina
#36210 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Styling wrote: ↑08/07/2025 13:21Sad ozbiljno. Hajde se malo presaberi, ziva bila. Kada sam ja spomenula da sam stranacki uhljeb, pogotovo potencirala. Ne lupaj prvo sto ti dodje na pamet, diskreditujes sebe.Ti si se sva pogubila u ovoj diskusiji. Bas mi je zao.
Ajde se ne provaljuj. Ofirno je. Cijeli ti se forumski opus, zasniva na potenciranju stranacke „bliskosti“ S Nip-om. I trojkom. Sama potenciraš teoriju o nekim informacijama kojim raspolazes a koje su ekskluziva i kojima kao raspolazes ti prije javnosti. Te ih pustaš na „kapaljku“. LOL
I sad bi da demantiras sve i budes nezavisna individua. LOL
Jer te Kifla sef zrtvovao, s onom pobjeda drzave.
Last edited by SaraFina on 08/07/2025 13:28, edited 1 time in total.
-
tokio25
-
LSD
-
ljubijankic
#36213 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sara puca na jaku poziciju nako metle 
- SaraFina
#36214 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bolje se raja u gimnaziji priprema za debate, nego ovi stranacki botovi za odbranu sebe, stranaka i sefova. Zalosno. Ali istinito.
Plus da me Kifla ovako zrtvovao kao koleginicu, fakat bi bila ozlojedjena.

Plus da me Kifla ovako zrtvovao kao koleginicu, fakat bi bila ozlojedjena.
-
internazionale
#36215 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
tokio25 wrote: ↑08/07/2025 13:03 to je nase najjace oruzje
vidite kako u rs ....
vidite kako ovo kako ono
treba ovo treba ono
Odličan primjer dijasporke @SaraFina l
Ubi po temama. Pismena, vidi se da je škole vani završila pa dobro debatuje...
Ali sve silne ispisane ponjave bezvrijedne. U dvije riječi: Laprdanje iz daljine
- SaraFina
#36216 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Uhljebite me u kakvu stranku. Ili mi dajte poziciju kao sto Komsić dao Martini Mlinarevicinternazionale wrote: ↑08/07/2025 13:45tokio25 wrote: ↑08/07/2025 13:03 to je nase najjace oruzje
vidite kako u rs ....
vidite kako ovo kako ono
treba ovo treba ono
nebitno za koju stranu pisu![]()
![]()
Odličan primjer dijasporke @SaraFina l
Ubi po temama. Pismena, vidi se da je škole vani završila pa dobro debatuje...
Ali sve silne ispisane ponjave bezvrijedne. U dvije riječi: Laprdanje iz daljine
- Styling
#36217 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja od svoje bliskosti sa NIP-om ne bjezim, ali to ne znaci da sam stranacki uhljeb, niti imam namjeru tebi da objasnjavam i da se pravdam gdje radim. Ko si, uostalom ti?SaraFina wrote: ↑08/07/2025 13:26
Ajde se ne provaljuj. Ofirno je. Cijeli ti se forumski opus, zasniva na potenciranju stranacke „bliskosti“ S Nip-om. I trojkom. Sama potenciraš teoriju o nekim informacijama kojim raspolazes a koje su ekskluziva i kojima kao raspolazes ti prije javnosti. Te ih pustaš na „kapaljku“. LOL
I sad bi da demantiras sve i budes nezavisna individua. LOL
Jer te Kifla sef zrtvovao, s onom pobjeda drzave.
Ne znam kako mislis da me "zrtvovao"
Sta tebe, uostalom, briga odakle meni informacije, sta ja "pustam" ili ne "pustam", sta pisem, za koga pisem, protiv koga pisem. Ne svidja ti se, tvoj problem.
Ja kada dodjem do neke informacije, bilo kojim kanalima, ja cu je podijeliti. Tebi ako se ne svidja nemoj citati ono sto ja napisem, pa ces postediti sebe sekiracije. Nisam ti ja kriva sto s tobom niko ne djeli informacije pa moras cekati da neko nesto napise da bi nesto saznala.
Jos nesto, to sto si agresivna u pisanju apsolutno ne znaci da si pametnija ili da si u pravu, samo si nekontrolisano glasna.
A, ja ovo mogu s tobom do sabaha, pa da vidimo kome ce dosaditi.
- SaraFina
#36218 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sestro draga, ti si SAMA ovdje potencirala, svojim nastupom i „dijeleci ekskluivne infos“ da si stranacki uhljeb.
I Kifla te i nakon sve odanosti sahranio. Ono s „pobjedom drzave“ vam je bio probni balon. Kad nije uspjelo Kifla izasao s priopcenjem da su „balije prodale“ Dodikovo pustanje. Kraj.
Tebi je sef unistio i ono malo reputacije. Ako se stranacki uhljeb biti moze nazvati tako. Ne ja.
Njega zovi i zali se. Meni dzaba pises.
I ne brini, ne pretendiram ja na tvoj polozaj i uhljebljenje. Nemam ja stomak gledati levate i lagati za njihovu korist. Ja sam slobodni strijelac.
I Kifla te i nakon sve odanosti sahranio. Ono s „pobjedom drzave“ vam je bio probni balon. Kad nije uspjelo Kifla izasao s priopcenjem da su „balije prodale“ Dodikovo pustanje. Kraj.
Tebi je sef unistio i ono malo reputacije. Ako se stranacki uhljeb biti moze nazvati tako. Ne ja.
Njega zovi i zali se. Meni dzaba pises.
I ne brini, ne pretendiram ja na tvoj polozaj i uhljebljenje. Nemam ja stomak gledati levate i lagati za njihovu korist. Ja sam slobodni strijelac.
Last edited by SaraFina on 08/07/2025 13:59, edited 1 time in total.
-
suspect_zero
#36219 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Torbicom je Saro
Joj izvini morala
upalila se Stajling ko hemoroid.
Joj izvini morala
- SaraFina
#36220 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja muza ne bi ovako branila. A znam da ne bi ni ti.suspect_zero wrote: ↑08/07/2025 13:59 Torbicom je Saro![]()
Joj izvini morala![]()
Mozda bi ćaću. Ali nisam ni to sigurna.
@Styling vidis ti kako Kifla tebe zrtvovao. A @tramvajtrojka i akcija se izvukli. Unistio ti reputaciju. Sram ga bilo!
- Styling
#36221 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma, bubu, ko se to meni i dalje pravi pametan i nesto pokusava? Moju reputaciju ne moze unistiti niko. Ja imam svoj stav i dalje su ga iznositi, a ti prati sta ja pisem, mozda nesto i naucis.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 14:00Ja muza ne bi ovako branila. A znam da ne bi ni ti.suspect_zero wrote: ↑08/07/2025 13:59 Torbicom je Saro![]()
Joj izvini morala![]()
@Styling vidis ti kako Kifla tebe zrtvovao. A @tramvajtrojka i akcija se izvukli. Unistio ti reputaciju. Sram ga bilo!
- SaraFina
#36222 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Imas. Ali i pored toga sto te Kifla otresao, i postavio na zadnje mjesto ovdje na forumu, sto je cak i za uhljebsku populaciju ponizavajuceStyling wrote: ↑08/07/2025 14:19Ma, bubu, ko se to meni i dalje pravi pametan i nesto pokusava? Moju reputaciju ne moze unistiti niko. Ja imam svoj stav i dalje su ga iznositi, a ti prati sta ja pisem, mozda nesto i naucis.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 14:00Ja muza ne bi ovako branila. A znam da ne bi ni ti.suspect_zero wrote: ↑08/07/2025 13:59 Torbicom je Saro![]()
Joj izvini morala![]()
- Styling
#36223 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Tvoja opsjednutost Dinom i sa mnom prelazi u bolest. Nije zdravo, bogami.SaraFina wrote: ↑08/07/2025 14:24Imas. Ali i pored toga sto te Kifla otresao, i postavio na zadnje mjesto ovdje na forumu, sto je cak i za uhljebsku populaciju ponizavajucei isfavorizirao time ove muskarce…ti ne smijes iskociti izvan „stranacke pripadnosti“. Nego guraj i dalje mala! Ugodan ti dan.
Ako mislis da ces kod mene nesto postici svojom supljom o reputacijionda si se dobro zajebala. Dzaba se upinjes i trosis rijeci, ne vrijedi. jer si anonimus koji niti ima sta pametno napisati niti si mi bitna u zivotu. Za mene forum zabava a tebi je, vidim, jako bitno da pokazes svu raskos svoje ublehe. Samo nastavi.
- manuchao91
#36224 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dodik radi na ukidanju RS to jest stapanjem GT u BiH.Zauzvrat mu niko nece nista ,ostace najbogatiji lik
u BIH .Pogledajte samo sta je sve obecao u NSRS .
De mi pokazite i jednu stvar koju je ispunio .Ništa nije napravio samo mlaćenje slame u prazno .
Pričatje vi sta hocete al niko više nadleznosti na BIH nije preneo nego Dodik.
Doduše jest i SDS 2006 godine al RS 1996 i RS danas su totalne dvije različite (genocidne)tvorevine
u BIH .Pogledajte samo sta je sve obecao u NSRS .
De mi pokazite i jednu stvar koju je ispunio .Ništa nije napravio samo mlaćenje slame u prazno .
Pričatje vi sta hocete al niko više nadleznosti na BIH nije preneo nego Dodik.
Doduše jest i SDS 2006 godine al RS 1996 i RS danas su totalne dvije različite (genocidne)tvorevine
-
RtrnOfSalisbury