Desavanja u Hrvatskoj

RtrnOfSalisbury

#27926 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by RtrnOfSalisbury »

jel mi se samo cini da se braca rvati i srbi nekako najvise vole i slazu u bejundha. zasto tijem primjerom i putom ne krene i rvatska tj. tupson 8) bemti, koja scena kad tupson drekne 'braco srbi' ...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#27927 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by _BataZiv_0809 »

Je li istina da je Thompsonova firma registrovana u Monaku?
Danguba

#27928 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Danguba »

Dokle smo, je li nam Thompson dika i ponos ili sramota?
suspect_zero

#27929 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by suspect_zero »

Danguba wrote: 07/07/2025 22:29 Dokle smo, je li nam Thompson dika i ponos ili sramota?
E vala živa više ne znam, Pavelić iš'o u mekteb, Thompson voli Bosnu....nisam pametna :roll:
swanfilter

#27930 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by swanfilter »

suspect_zero wrote: 07/07/2025 23:27
Danguba wrote: 07/07/2025 22:29 Dokle smo, je li nam Thompson dika i ponos ili sramota?
E vala živa više ne znam, Pavelić iš'o u mekteb, Thompson voli Bosnu....nisam pametna :roll:
Pavelic isao u mekteb, Tupson voli Bosnu, a Bosnjaci im Cvijece. Ne znam cemu nedoumice...
Point.

#27931 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Point. »

Je li ko od forumaša bio na događanju naroda na hipodromu?
last mohicans

#27932 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by last mohicans »

I da je bio, neće reći, novak je garant bio. Nego jako zanimljiv tekst o muslimanima u NDH, pa čovječe ramazanski top pucao u ZG '42. Zaista nisam znao sve ove stvari. Znam da su islamski poglavari sa simpatijama gledali prema NDH, ali ovo je za mene novina. Ovdje se navodi da je Ante pohađao mekteb u Jezeru kod Jajca.
https://www.vecernji.hr/vijesti/objavlj ... hatgpt.com
Point.

#27933 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Point. »

Na kraju će Poglavnik ispasti islamski fundamentalista.
suspect_zero

#27934 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by suspect_zero »

last mohicans wrote: 08/07/2025 00:53 I da je bio, neće reći, novak je garant bio. Nego jako zanimljiv tekst o muslimanima u NDH, pa čovječe ramazanski top pucao u ZG '42. Zaista nisam znao sve ove stvari. Znam da su islamski poglavari sa simpatijama gledali prema NDH, ali ovo je za mene novina. Ovdje se navodi da je Ante pohađao mekteb u Jezeru kod Jajca.

Još ako gdje nađete da je i prešao Sufaru, a ja godinama zapinjala na njoj e onda mi je bolje da se poklopim :oops:
Scopio

#27936 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Scopio »

Platit se isključivo moglo karticom, tako da je svaki račun bio fiskaliziran.

Meni je bila zanimljiva ova nova pjesma Bosna, prilikom izvodjenja na ekranima je bio veliki zlatni ljiljan
last mohicans

#27937 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by last mohicans »

suspect_zero wrote: 08/07/2025 01:39
last mohicans wrote: 08/07/2025 00:53 I da je bio, neće reći, novak je garant bio. Nego jako zanimljiv tekst o muslimanima u NDH, pa čovječe ramazanski top pucao u ZG '42. Zaista nisam znao sve ove stvari. Znam da su islamski poglavari sa simpatijama gledali prema NDH, ali ovo je za mene novina. Ovdje se navodi da je Ante pohađao mekteb u Jezeru kod Jajca.

Još ako gdje nađete da je i prešao Sufaru, a ja godinama zapinjala na njoj e onda mi je bolje da se poklopim :oops:
Slab ti hodza bio, moro te šipkom malo. :mrgreen:
dječak sa šibicama

#27938 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Nije Uhljeb bio na koncertu vec da nesto napise, duhovito. Makar i laz.

Isto kao i lansirana laz da mu je neka srpska kompanija radila ozvucenje, a istina je da je ozvucenje radila Media Pro vodeca europska kompanija na polju audiovizualnog sektora.

Ima dovoljno istina za sprdati thompsona, ne treba lagati, nije lijepo.
mayab

#27939 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

_BataZiv_0809 wrote: 07/07/2025 20:02 Je li istina da je Thompsonova firma registrovana u Monaku?
I ja sam to pročitao u jednom komentaru na FB , ali nisam istraživao , bilo bi zanimljivo .....
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#27940 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by arman1 »

Scopio wrote: 08/07/2025 09:03 Platit se isključivo moglo karticom, tako da je svaki račun bio fiskaliziran.

Meni je bila zanimljiva ova nova pjesma Bosna, prilikom izvodjenja na ekranima je bio veliki zlatni ljiljan
Ovo je vic, pretpostavljam.
Scopio

#27941 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Scopio »

arman1 wrote: 08/07/2025 11:19
Scopio wrote: 08/07/2025 09:03 Platit se isključivo moglo karticom, tako da je svaki račun bio fiskaliziran.

Ovo je vic, pretpostavljam.
Nije,bio sam na koncertu. Doduše meni je bilo dosadno jer osim 5 pjesama nisam znao ostale.
Koncert je bio zbilja produkcijski spektakl, nevideno na našim prostorima koje je sve svjetlosne efekte imao, i razglas savrsen.
Ogranizacija zbilja bezprijekorna i uopće nisi imao osjećaj da je oko tebe pola milijuna ljudi jer se hipodrom punili po sektorima

Cijene su klasične koncertne ali pohvalno što si mogao unijet svoju vodu i hranu, dok je alkohol bilo zabranjeno unosit.

Meni je bilo razočaravajuće što nije izveo meni osobno jednu od njegovih meni najdražih pjesama Prijatelji, ali eto barem je bilo Moj dida i ja.
Last edited by Scopio on 08/07/2025 11:34, edited 1 time in total.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#27942 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by PreWiBa »

dječak sa šibicama wrote: 08/07/2025 10:55 Nije Uhljeb bio na koncertu vec da nesto napise, duhovito. Makar i laz.

Isto kao i lansirana laz da mu je neka srpska kompanija radila ozvucenje, a istina je da je ozvucenje radila Media Pro vodeca europska kompanija na polju audiovizualnog sektora.

Ima dovoljno istina za sprdati thompsona, ne treba lagati, nije lijepo.
A ti opet idola pratiš na svakom ćošku, pa ti nije ni promakla firma za ozvučenje.
dječak sa šibicama

#27944 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Mojne ljutiš

Image
kakavdanakneiskustvu

#27945 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

Burno je bilo jutros u Saboru, a tema je bio, naravno, Thomsponov kocert.

SDSS-ov Milorad Pupovac je na početku izlaganja pohvalio državne i gradske službe za sve što su napravile tijekom i poslije velikog koncerta, no onda je upitao ‘zašto nije bilo moguće zaštititi ustavne vrijednosti i vrijednosti EU-a‘?

"Zašto nije bilo moguće zaštititi ustavne vrijednosti i vrijednosti EU-a od simobola, poruka, pjesama i pokliča kojima se za vrijeme, tijekom i nakon koncerta veličalo pripadnike ustaškog pokreta i pozdravljalo sa službenim pozdravom NDH ‘Za dom spremni"?‘, upitao je Pupovac, prenosi tportal.

Upitao je želi li se time produbiti i jaz u odnosima sa susjednim državama poput BiH ili Srbije. "Što god to bilo, štetu će trpiti Hrvati izvan Hrvatske pa bi u Srbiji mogli slušati još glasnije pjesme sprskog pandana Marku Perkoviću Thompsonu tzv. Baje Maloga Knindže. Štetu će trpiti politička stabilnost odnosa u regiji", kazao je Pupovac.

Upitao je i da li je izostala reakcija na pozdrave kako bi se "discipliniralo" samu Hrvatsku, "podčinilo je jednom svjetonazoru s nekoliko mogućih nijansi", "sve koji nisu bili na Hipodromu sumnjivo gledati, a one koji kažu što država nije dobro uradila proglasiti u najmanju ruku zlonamjernima".

"Nadam se da nije tako kako izgleda. Koliko god se pjevalo, govorilo i šutilo drugačije, ustaše i NDH ostavile su Hrvatskoj nasljeđe velikog zločina i strašnog podaništva. Možemo li iz hrvatske pjesme maknuti jedno i drugo? Možemo li umjesto sramotne presude Visokog prekršajnog suda iz 2019. uzeti u obzir odluku Ustavnog suda iz 2020.?", kazao je Pupovac.

Njegovo izlaganje izazvalo je oštre reakcije.

"HOS je pod tim pozdravom ginuo i branio Hrvatsku od ovakvih poput Pupovca", poručio je nezavisni Josip Jurčević.

Nino Raspudić je kazao da je neprihvatljivo na ovakav način negirati odluku Visokog prekršajnog suda. "500 tisuća ustaša u Zagrebu, a nijednom Srbinu nije pala dlaka s glave. a u Srbiji se svaki dan Srbi premlaćuju pa ispada da su Srbi sigurniji među ustašama nego među svojima", poručio je Raspudić.

Kritičan je prema Pupovcu bio i Ivica Baksa iz Nezavisne platforme Sjever . "Nikada više prosvjeda u Srbiji, nikada više istjeranih studenata Hrvata iz Srbije, zato nemojte pričati i nemojte nas provocirati", poručio je Pupovcu.
ZDS s govornice

Korak dalje je otišao Damir Biloglav iz DOMiNO, koji je s govornice pozdravio s pozdravom ‘Za dom spremni‘, no osude toga nije bilo iako su neki zastupnici zatražili reakciju. Biloglav je kazao da nije vidio ustaše u Zagrebu.

"Te mlade ljude koji su bili na koncertu briga za partizane, ustaše i četnike. Oni su došli iskazati, radost, veselje, domoljublje. Oni poručuju sa tih skupova svima nama starima - ‘briga nas za vaše priče, stereotipove. Mi nismo nositelji ičijih hipoteka, mi ne pristajemo na ičije ucjene, mi nećemo dopustiti da nam navučete luđačke košulje. Mi smo rođeni u slobodnoj Hrvatskoj, živjet ćemo u toj Hrvatskoj kako mi hoćemo, pjevat ćemo pjesme koje mi hoćemo, pozdravljat ćemo se pozdravima kojima mi hoćemo i baš nas briga za vaše gluposti.‘ U ime svih tih mladih ja ovu gospodu pozdravljam s pozdravom koji bi oni želili uputit svima vama - Za dom spremni", poručio je Biloglav.

U državi koja je u EU, u parlamentu se izgovara pozdrav kojime su se koristili oni koji su osniovali konc. logore, provodili rasne zakone, bilio na strani Hitlera, tacnije Hitlerove podguzne muhe. Strašno je vrlo vrlo blaga riječ
suspect_zero

#27947 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by suspect_zero »

Svi Miloradi nekakvi naopaki :mrgreen: realnost je da su Srbi sada manjina u Hrvatskoj, nema talasanja previše, suti i poklopi se, ne dizi tenzije ...koncert prosao i vozdra....ovako izaziva gnjev pa otuda i ovakve reakcije.
Lik vjecito u Saboru, prima platu, zivi jako dobro za razliku od vecine Hrvata, govori hrvatski.

Poenta, u jeku višemjesecnog sranja u Srbiji i podjebavanja od strane Vučića i ovih drugih, ustaše, zabrana ulaska, snimanja kojekakvih videa da su usli u Hrvatsku sa sajkacama i izjave da ce ciniti opet isto .....očekivati da im se na te provokacije ne uzvrati je suludo.
Rane vukovaraca su jos uvijek svježe ko god sta mislio.
kakavdanakneiskustvu

#27948 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

pa ne smeta propagiranje ustaštva samo srbima valjda, nego svima koji nisu idolopoklonici tog pokreta koji je otvarao kon c. logore po uzoru na Hitlera
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27949 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Cito sam do labrnja
Jadno i bijedno
Autor jr garant jugokomunist s pretcima svetossvcima
Al dobro poznaje crkvenu terminologiju
DaysleepeR

#27950 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by DaysleepeR »