Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
apsidejzi wrote: ↑07/07/2025 13:56
Koliko Hrvatska ima stanovnika danas? 3,86 miliona je procjena. To znaci da je 13% populacije bilo na koncertu. To je svaki sedmi stanovnik.
Već je bilo i ovdje na forumu, da ponovimo:
"Više je bilo zastava Hrvata iz BiH, Njemačke i sl. nego svih ostalih"
Tako da te statističke priče/bajke o 13% populacije i "svakom sedmom" stanovniku Hrvatske na koncertu - NE drže vodu.
Ne drze klinac. Sva ta dijaspora se redovno pise na popisu stanovnika tako da onih 3.8miliona stanovnika je broj hrvata koji postoje. Da li su u domovini ili dijaspori nema veze.Od svih njih, svaki sedmi je bio na koncertu.
Smoriše Hr mediji sa skupom oko MPT!
Lično, meni je to malo ljepše upakovana korida, samo bez borbe bikova.
Skup primitivaca koji su došli da se malo zabave uz domaći folklor.
Thompson nije muzičar. On je folklor.
Haris033 wrote: ↑07/07/2025 17:31
Smoriše Hr mediji sa skupom oko MPT!
Lično, meni je to malo ljepše upakovana korida, samo bez borbe bikova.
Skup primitivaca koji su došli da se malo zabave uz domaći folklor.
Thompson nije muzičar. On je folklor.
želiš reći da je ispoljavanje latentnog nacizma i uostalom nacizma domaći folklor u Hrvatskoj? ja ne bih generalizovao niti jednu kulturu ili naciju, koliko god mala bila ili koliko god da je procentualno mnogo ljudi došlo...
apsidejzi wrote: ↑07/07/2025 13:56
Koliko Hrvatska ima stanovnika danas? 3,86 miliona je procjena. To znaci da je 13% populacije bilo na koncertu. To je svaki sedmi stanovnik.
Već je bilo i ovdje na forumu, da ponovimo:
"Više je bilo zastava Hrvata iz BiH, Njemačke i sl. nego svih ostalih"
Tako da te statističke priče/bajke o 13% populacije i "svakom sedmom" stanovniku Hrvatske na koncertu - NE drže vodu.
Ne drze klinac. Sva ta dijaspora se redovno pise na popisu stanovnika tako da onih 3.8miliona stanovnika je broj hrvata koji postoje. Da li su u domovini ili dijaspori nema veze.Od svih njih, svaki sedmi je bio na koncertu.
na popisu stanovnika se popisuju osobe koje zive u toj drzavi,ne one koje zive u egiptu ili finskoj
Truba wrote: ↑07/07/2025 15:23
Jos o koncertu srbiji regionu podelama jugoslaviji itd
Pa kako vam se da
Tonson je obrisao patos hejterima
I pokazao sta je masovna umjetnost
Ko brani colicu i merlinu dapjevaju jedna juga avlija i u ime svih nas
Okupit ce se 10% od tomsona i to svih nacija
Ja navijam za jos jedan koncert. Ovoga puta negdje na samom „pragu“ Srbije. Da se Čavoglave čuju direktno u Srbiji.
Saljite dronove izned Begesa i zvucnike nakacite na njih. Ako je moguce. Lol
Krhajte se s razglasa nekog Baja i Perkovic.
Krenete sa Cavoglavama a nastavite s nečim zescim! Ovaj Zidov sto preuzep AL kaze da je iznenadjen. Koliko ste samo vrišćali u licemjerju Kad je otkazana ona konferencija u SA da biste ni mjesec poslje napravili spektakl. Lol
Pa kako vam se da
Tonson je obrisao patos hejterima
I pokazao sta je masovna umjetnost
Ko brani colicu i merlinu dapjevaju jedna juga avlija i u ime svih nas
Okupit ce se 10% od tomsona i to svih nacija
Ja navijam za jos jedan koncert. Ovoga puta negdje na samom „pragu“ Srbije. Da se Čavoglave čuju direktno u Srbiji.
Krenete sa Cavoglavama a nastavite s nečim zescim! Ovaj Zidov sto preuzep AL kaze da je iznenadjen. Koliko ste samo vrišćali u licemjerju Kad je otkazana ona konferencija u SA da biste ni mjesec poslje napravili spektakl. Lol
dječak sa šibicama wrote: ↑07/07/2025 16:31
Ja mislim da HDZ stoji mozda ne iza organizacije ali iza potpore.
Oni su okrenuli na Brisel kurs i nisu vise desnica, pa im je potrebno malo desnicarenja ne bi li privukli nesto glasaca na svoju stranu.
Briselom vladaju desnicarske stranke koje su sve na svom putu u neki neo-fasizam
Dakle ne okrece se HDZ Briselu nego obrnuto
Ma daj, naselili Europu inzinjerima sa istoka a kao neo fasizam.
Sve goli globalisti i liberali ili bolje receno sluge masona
U Njemackoj institucionalna mrznja prema strancima i muslimanima nikad veca.
Evropa kaska za Amerikom uvijek nekih 8-10 godina
Ako Trumpu krene sa rukom stvaranju distopijske USA - to ce se preliti u EU ne za 10 nego za 5 godina
(znam nije tema, samo eto - ko ne zeli da vidi situaciju u Francuskoj, Njemackoj, Poljskoj ... ok)
Prije ce u kiseljaku ili mostaru biti
Zasto ne u SA? Jesmo to mi mozda za izbjegavanje?
Kakve ti veze imaš sa Sarajevom, osim što ga posjetiš svake dvije godine na par dana, turistički
Osim toga, koji psihički teret nosiš u sebi pa neprestalno iniciraš zavađanje među ljudima, nekakve tenzije, sukobe i sve slično. Tačno kao da ti je ljudska krv neki psihički rasteret Svi normalni ljudi izbjegavaju tenzije, ti ih navijaš
Pa kako vam se da
Ima Vucko par imena. Ako nema jakog pojedinca. Pa neka organizira nesto.
Predlazem da srpska majka na silikone zalijepi sliku Arkana. A zatim slike Jadovana i Sratka.
Beges ako ne udari kontru na ovo, dostojnu, Zegeju racunamo 1:0.
Prije ce u kiseljaku ili mostaru biti
Zasto ne u SA? Jesmo to mi mozda za izbjegavanje?
A brate može i u Stocu, najbolje ispred Koštane bolnice.