Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
newera86 wrote: ↑07/07/2025 13:17
Sta je ovo telemach mi umro..ima li neko kakav stream da Cilica gledam?
Bolje da ne gledas, losa igra, sada je izgubio svoj gem na 40:00, tesko da se iscupa iz 0:2 u setovima ako dodje do toga. Steta, volio sam da vidim cetvrtfinale njega i Novaka ali od toga po svemu sudeci nece nista biti.
Za Djokovica tek danas pravi ispit, De Minaur nije naivan igrac, bice zanimljiv mec sigurno.
Inace, nikad kao do sada nisam izmasao Wimbledon u prvim danima, baksuzan uvijek po jedan par, tek jucer i prekjucer je doslo da pokrijem minus koji sam napravio.
Joj Čilića, gdje on sprca ovolike godine na turu. Sam sebi pokaže da može i odigra par poena pa se onda vrati u gubitnički mod, da je ovaj talijan toliko bolji igrač pa hajde.
Billy The Pljuc wrote: ↑07/07/2025 13:49
Joj Čilića, gdje on sprca ovolike godine na turu. Sam sebi pokaže da može i odigra par poena pa se onda vrati u gubitnički mod, da je ovaj talijan toliko bolji igrač pa hajde.
Nema kontinuitet i to je to. Razlog zasto nema vise titula, rijetki su turniri da je on u kontinuitetu odigrao cijeli kako treba.
Nema kontinuitet i to je to. Razlog zasto nema vise titula, rijetki su turniri da je on u kontinuitetu odigrao cijeli kako treba.
Ma nema on glavu kako treba, nije nikad ni imao, da je bogdom kakvog dobrog psihologa onomad angažovao na vrijeme imao bi daleko više uspjeha. Helem, nisam lika sa manje samopouzdanja vidio na turu od njega a kad počne sumnjati u sebe obavezno ide raspad.
Ma nema on glavu kako treba, nije nikad ni imao, da je bogdom kakvog dobrog psihologa onomad angažovao na vrijeme imao bi daleko više uspjeha. Helem, nisam lika sa manje samopouzdanja vidio na turu od njega a kad počne sumnjati u sebe obavezno ide raspad.
Ma izgubiće, šta će, u ovim godinama umjesto da izađe maksimalno rasterećen na teren, drži svoj servis i opusti ruku on devera, razmišlja, ko zna o čemu sve već ne.
Nole može ovo i još narednu rundu, bilo ko od ove dvojice da mu dođe to mu je siguran prolaz. Već u polufinalu dolazi kraj za njega, jedino da se neko čudo desi pa Sinner ne prođe.
Billy The Pljuc wrote: ↑07/07/2025 14:55
A najviše me nervira onaj talijanski prco u crnom duksu što je stavio pare na Cobollija pa navija kao da je finale ili nedajBože život u pitanju.
A najviše me nervira onaj talijanski prco u crnom duksu što je stavio pare na Cobollija pa navija kao da je finale ili nedajBože život u pitanju.
Jbga, taman pomisliš sazrio, sredio glavu, gospođa tu i navija, kontaš eto e to i on dječije bolesti od prije petnaest i kusur godina počinje da boluje. U njemu gotov' dva metra i kad vidim da zabije servis u donji dio mreže znam koliko je sati a servis bi mu kao trebao biti najjače oružje. Helem, odoh gledati Noleta kako se pati sa australcem, možda Cobollija i ne vidi.
De Minaura spriječavaju limiti, ali je u principu svojim standardnim tenisom itekako u stanju eksploatisati igrače koji se muče sa kretanjem i kontrolom udaraca, što je kod Novaka danas slučaj.
Ali vidjećemo može li ovaj podići nivo u nastavku.
kako ga okrenu....
4-1, ja otiso nesto odraditi u wc, kontam pustice set da se ne zamara za gem-dva i da sacuva snagu za peti set. i vratim se iz hale i evo vodi 5-4.
jebi ga, to je broj nositelja, ali do grand slama on mora proci i sinnera i alcatraza. nesto sumnjam da moze obojicu uzeti u jednom turniru, ali moguce, trava je.
karanana wrote: ↑07/07/2025 17:59
jebi ga, to je broj nositelja, ali do grand slama on mora proci i sinnera i alcatraza. nesto sumnjam da moze obojicu uzeti u jednom turniru, ali moguce, trava je.
karanana wrote: ↑07/07/2025 17:59