Desavanja u Hrvatskoj
- apsidejzi
#27851 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sto covjek provodi vise vremena na Planeti sve vise uvidja koliko je ideja Jugoslavije zapravo bila utopijska ideja. To mozda lijepo zvuci u teoriji ali u praksi imas 500.000 ljudi koji su voljni kupiti kartu za nacionalisticki koncert. Koliko Hrvatska ima stanovnika danas? 3,86 miliona je procjena. To znaci da je 13% populacije bilo na koncertu. To je svaki sedmi stanovnik.
Da se ne lazemo, ni srbi nisu bolji, a pogotovo sada nece biti bolji kada vide ovo.
Da se ne lazemo, ni srbi nisu bolji, a pogotovo sada nece biti bolji kada vide ovo.
- istra_hr
#27852 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Već je bilo i ovdje na forumu, da ponovimo:
"Više je bilo zastava Hrvata iz BiH, Njemačke i sl. nego svih ostalih"
Tako da te statističke priče/bajke o 13% populacije i "svakom sedmom" stanovniku Hrvatske na koncertu - NE drže vodu.
-
tokio25
#27853 Re: Desavanja u Hrvatskoj
7-8% mozda ostalo dijaspora
-
tokio25
#27854 Re: Desavanja u Hrvatskoj
da se nelazemo ni bosnjaci nisu nista bolji samo sto oni nemaju svog tomsona ili baju malog knindjuapsidejzi wrote: ↑07/07/2025 13:56 Sto covjek provodi vise vremena na Planeti sve vise uvidja koliko je ideja Jugoslavije zapravo bila utopijska ideja. To mozda lijepo zvuci u teoriji ali u praksi imas 500.000 ljudi koji su voljni kupiti kartu za nacionalisticki koncert. Koliko Hrvatska ima stanovnika danas? 3,86 miliona je procjena. To znaci da je 13% populacije bilo na koncertu. To je svaki sedmi stanovnik.
jedino mozda nisu toliko da kazem krvnicki nastrojeni kao ostali al ista je to sorta samo drugi predznaci
- istra_hr
#27855 Re: Desavanja u Hrvatskoj
baš sam se raspisao danas; prekrasan oblačan/kišovit dan na Jadranu. Temperature pale, lakše se diše .. https://i.postimg.cc/653Mvgyy/20250707-130624.jpg
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Edin H.
#27857 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zato smo i imali jednopartijskitokio25 wrote: ↑07/07/2025 14:17da se nelazemo ni bosnjaci nisu nista bolji samo sto oni nemaju svog tomsona ili baju malog knindjuapsidejzi wrote: ↑07/07/2025 13:56 Sto covjek provodi vise vremena na Planeti sve vise uvidja koliko je ideja Jugoslavije zapravo bila utopijska ideja. To mozda lijepo zvuci u teoriji ali u praksi imas 500.000 ljudi koji su voljni kupiti kartu za nacionalisticki koncert. Koliko Hrvatska ima stanovnika danas? 3,86 miliona je procjena. To znaci da je 13% populacije bilo na koncertu. To je svaki sedmi stanovnik.
jedino mozda nisu toliko da kazem krvnicki nastrojeni kao ostali al ista je to sorta samo drugi predznaci
U suru Mumine.
- SmokingMan
#27858 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da su se HDZ i dogovarale sa Vučićem u praralelnom univerzumu da u njegovu korist organizuju koncert u Zagrebu kako bi se potaklo jedinstvo Srba, radikalizacija na nivou 90.tih i njegov ostanak na vlasti, ne bi mogli dobiti bolji scenariji od ovoga, i to u pravom momentu . 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#27859 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jao jednom sam se zadesio na pučini kod Rovinja kada je krenulo nevrijeme....istra_hr wrote: ↑07/07/2025 14:22...
baš sam se raspisao danas; prekrasan oblačan/kišovit dan na Jadranu. Temperature pale, lakše se diše .. https://i.postimg.cc/653Mvgyy/20250707-130624.jpg
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#27860 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vjerujem ti poznajem takveistra_hr wrote: ↑07/07/2025 12:28Domaci izdajnik wrote: ↑07/07/2025 12:11
Antifašisti u HR su po pravilu jugokomunisti, udbaši i četnici. Jbg mora neka univerzalna etiketa da se niko ne uvrijedi![]()
.. ima nas i "normalnih apolitičnih" Hrvata koji cijenimo i poštujemo antifašizam i Tita.
A, ponavljam nismo ni yu komunisti, ni udbaši ni četnici... samo smo normalni Hrvati a ne 'rvatine.![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#27861 Re: Desavanja u Hrvatskoj
NA N1 je gostovao povjesničar Hrvoje Klasić. Govorio je o koncertu Marka Perkovića Thompsona na zagrebačkom Hipodromu, osobito o njegovim političkim i povijesnim implikacijama.
"Thompson je apsolutno najveći influencer kada je u pitanju odnos prema hrvatskoj prošlosti. To nije nijedan sveučilišni profesor ni povjesničar. I to baš po pitanju onih najosjetljivijih dijelova hrvatske prošlosti kao što su Drugi svjetski rat ili Domovinski rat. Tako da je tim važnije kakve poruke on šalje. Ako netko može okupiti pola milijuna ljudi, onda je bitno kakve poruke on šalje", kazao je Hrvoje Klasić.
"HDZ je od svog osnivanja pod Franjom Tuđmanom koketirao s ekstremnom desnicom. To je ono što danas imamo. Problem je nastao u devedesetima kad se dopustilo da osnivaju paravojne formacije koje se nazivaju po Juri Francetiću i Rafaelu Bobanu, čiji zapovjednici govore da cijene Pavelića. Tada ste otvorili Pandorinu kutiju", dodao je.
Međutim, smatra da je posebno indikativno kako se Hrvatska danas odnosi prema tradiciji antifašizma. "Ako je itko trebao biti u prvim redovima na 80. godišnjicu pobjede nad nacizmom, onda su to trebali biti građani bivše Jugoslavije. Imali smo najjači i najefikasniji pokret otpora u Drugom svjetskom ratu, a mi se toga sramimo. Sve smo podredili devedesetima.
Isus bi pao u nesvijest kad bi vidio kako se ponašaju brojni hrvatski katolički vjernici. Koliko tu ima oprosta, mira, empatije, a koliko poziva na mržnju? Nisam ja sada tema, ali koliko masovnih prijetnji smrću dobivam upravo od ljudi koji su vjernici i tako postupaju potpuno suprotno od onoga što piše u Evanđeljima i Svetom Pismu", rekao je Klasić.
"Thompson je apsolutno najveći influencer kada je u pitanju odnos prema hrvatskoj prošlosti. To nije nijedan sveučilišni profesor ni povjesničar. I to baš po pitanju onih najosjetljivijih dijelova hrvatske prošlosti kao što su Drugi svjetski rat ili Domovinski rat. Tako da je tim važnije kakve poruke on šalje. Ako netko može okupiti pola milijuna ljudi, onda je bitno kakve poruke on šalje", kazao je Hrvoje Klasić.
"HDZ je od svog osnivanja pod Franjom Tuđmanom koketirao s ekstremnom desnicom. To je ono što danas imamo. Problem je nastao u devedesetima kad se dopustilo da osnivaju paravojne formacije koje se nazivaju po Juri Francetiću i Rafaelu Bobanu, čiji zapovjednici govore da cijene Pavelića. Tada ste otvorili Pandorinu kutiju", dodao je.
Međutim, smatra da je posebno indikativno kako se Hrvatska danas odnosi prema tradiciji antifašizma. "Ako je itko trebao biti u prvim redovima na 80. godišnjicu pobjede nad nacizmom, onda su to trebali biti građani bivše Jugoslavije. Imali smo najjači i najefikasniji pokret otpora u Drugom svjetskom ratu, a mi se toga sramimo. Sve smo podredili devedesetima.
Isus bi pao u nesvijest kad bi vidio kako se ponašaju brojni hrvatski katolički vjernici. Koliko tu ima oprosta, mira, empatije, a koliko poziva na mržnju? Nisam ja sada tema, ali koliko masovnih prijetnji smrću dobivam upravo od ljudi koji su vjernici i tako postupaju potpuno suprotno od onoga što piše u Evanđeljima i Svetom Pismu", rekao je Klasić.
- SaraFina
#27862 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Meni je u cijeloj priči najdraza stavka kad se shebe savez izmedju susjeda i komšija. I kad se vrate na prvobitne postavke. Dodik laje, Vucic laje itdlast mohicans wrote: ↑07/07/2025 01:15Pjevao je te Jure i Boban, pročitao sam negdje. Kud ćeš da je lik simbolizirao i glorificirao hrvatskog teroristu iz bivse Yuge koji je zločin napravio u SADu 76, jbt, stavljajući zatvorski broj na majicu. Bezbeli će te majice ići ko halva sad. Puno se tu same ikonografije i cijelog ustaškog folklora vrti bez ikakvog umotavanja u celofan, već jasno i glasno. Samo nek još jednom mi neko spomene islamske teroriste, mudzahedine i islamske separatiste. Ma branioci otadzbine, ba, čisto domoljublje. More marš, siguran sam da je i Čović bio u nekoj vip loži.
A Thompson je tome bas doprinio. Tako da ce se ovo razvlaciti jos dugo. A o tlapnjama za mudzahedinima i sl, mogu budalama.
U biti meni cijela priča je pozitivna.
- SaraFina
#27863 Re: Desavanja u Hrvatskoj
U Srbiji se ne zna kud ko goni opet.SmokingMan wrote: ↑07/07/2025 14:34 Da su se HDZ i dogovarale sa Vučićem u praralelnom univerzumu da u njegovu korist organizuju koncert u Zagrebu kako bi se potaklo jedinstvo Srba, radikalizacija na nivou 90.tih i njegov ostanak na vlasti, ne bi mogli dobiti bolji scenariji od ovoga, i to u pravom momentu .![]()
Cajka izvitoperena Karleusa proziva Hrvate, pa Djokovica, pa Severinu i Selmu.
Jovana Jeremic i Didi
Naslovi po portalima u Srbiji su:
Ustase divljaju.
Ustaski pir.
Ustase 100%
Tri sata ustaske dreke
LOL
Kad ortodoksni cetalji nekog optuzuju. To je smjehotresno.
Last edited by SaraFina on 07/07/2025 15:24, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27864 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jos o koncertu srbiji regionu podelama jugoslaviji itd
Pa kako vam se da
Tonson je obrisao patos hejterima
I pokazao sta je masovna umjetnost
Ko brani colicu i merlinu dapjevaju jedna juga avlija i u ime svih nas
Okupit ce se 10% od tomsona i to svih nacija
Pa kako vam se da
Tonson je obrisao patos hejterima
I pokazao sta je masovna umjetnost
Ko brani colicu i merlinu dapjevaju jedna juga avlija i u ime svih nas
Okupit ce se 10% od tomsona i to svih nacija
- SaraFina
#27865 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ja navijam za jos jedan koncert. Ovoga puta negdje na samom „pragu“ Srbije. Da se Čavoglave čuju direktno u Srbiji.
Saljite dronove izned Begesa i zvucnike nakacite na njih. Ako je moguce. Lol
Krhajte se s razglasa nekog Baja i Perkovic.
Krenete sa Cavoglavama a nastavite s nečim zescim! Ovaj Zidov sto preuzep AL kaze da je iznenadjen. Koliko ste samo vrišćali u licemjerju Kad je otkazana ona konferencija u SA da biste ni mjesec poslje napravili spektakl. Lol
Last edited by SaraFina on 07/07/2025 15:34, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#27866 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Masovna umjetnost ...
To mi zvuci kao ona Franjina o stoci sitnog zuba ...
To mi zvuci kao ona Franjina o stoci sitnog zuba ...
- SaraFina
#27867 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vucko da je pametan organizirao bi sutra u Begesu nesto slicno „domoljubno“ i krščanski! 
- dječak sa šibicama
#27868 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ako nista zbog krmeta sa natpisom "pravac Potocari" navijam za jos jedan, jos veci, i po mogucstvu u Vukovaru, koncert "tupsona".
Bice i vojnicki mimohod sad nekad oko Oluje.
Bice i vojnicki mimohod sad nekad oko Oluje.
- SmokingMan
#27869 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Every accusation is actually admission, tacitly de jureSaraFina wrote: ↑07/07/2025 15:21U Srbiji se ne zna kud ko goni opet.SmokingMan wrote: ↑07/07/2025 14:34 Da su se HDZ i dogovarale sa Vučićem u praralelnom univerzumu da u njegovu korist organizuju koncert u Zagrebu kako bi se potaklo jedinstvo Srba, radikalizacija na nivou 90.tih i njegov ostanak na vlasti, ne bi mogli dobiti bolji scenariji od ovoga, i to u pravom momentu .![]()
mislim da ni oni sami nisu sigurni protiv cega izlaze i protestuju. A sta podrzavaju. Javna scena im je odavno poput septičke jame.
Cajka izvitoperena Karleusa proziva Hrvate, pa Djokovica, pa Severinu i Selmu.
Jovana Jeremic i Didii šlag na tortu srpska majka Ceca. One su Vučićeve.
Naslovi po portalima u Srbiji su:
Ustase divljaju.
Ustaski pir.
Ustase 100%
Tri sata ustaske dreke
LOL
Kad ortodoksni cetalji nekog optuzuju. To je smjehotresno.
-
tokio25
#27870 Re: Desavanja u Hrvatskoj
vucko nema ime kao sto je tomson
malo onaj baja vuce al nije on toliko popularan u srbiji kao sto je tomson u hrvatskoj
u srbiji je jaca podjela urbano ruralno pa zato nema tolikog jedinstva oko nekog pjevaca kao sto je u hrvata
malo onaj baja vuce al nije on toliko popularan u srbiji kao sto je tomson u hrvatskoj
u srbiji je jaca podjela urbano ruralno pa zato nema tolikog jedinstva oko nekog pjevaca kao sto je u hrvata
- nivla
#27871 Re: Desavanja u Hrvatskoj
u klasi da hitler optuzuje musolinija za fasizam dok on cisti evropu od svega sto nije arijevskog porijekla
- Tvrtko II Kotromanić
#27872 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma nek neku cetnoviziju napravi
combo baja, jelena karleusa, daj nek i jovana jeremic sta zapjeva, moze i dacic
imal ko jos
edit: zaboravio sam srpsku majku, najvecu od svih
mada ne znam je li se jk pomirila sa njom nakon ulaska u vuckov analni rejon
- SaraFina
#27873 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ima Vucko par imena. Ako nema jakog pojedinca. Pa neka organizira nesto. 
Predlazem da srpska majka na silikone zalijepi sliku Arkana. A zatim slike Jadovana i Sratka.
Predlazem da srpska majka na silikone zalijepi sliku Arkana. A zatim slike Jadovana i Sratka.
Last edited by SaraFina on 07/07/2025 15:44, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
-
palermo
#27875 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne.mogu naci bolji termin od lupas. Nema.nikalvog glozenja izmedju susjeda.i komsija kada je u pitanju Bosna I Jercegovina I odnos prema Bosnjacima.SaraFina wrote: ↑07/07/2025 15:15Meni je u cijeloj priči najdraza stavka kad se shebe savez izmedju susjeda i komšija. I kad se vrate na prvobitne postavke. Dodik laje, Vucic laje itdlast mohicans wrote: ↑07/07/2025 01:15Pjevao je te Jure i Boban, pročitao sam negdje. Kud ćeš da je lik simbolizirao i glorificirao hrvatskog teroristu iz bivse Yuge koji je zločin napravio u SADu 76, jbt, stavljajući zatvorski broj na majicu. Bezbeli će te majice ići ko halva sad. Puno se tu same ikonografije i cijelog ustaškog folklora vrti bez ikakvog umotavanja u celofan, već jasno i glasno. Samo nek još jednom mi neko spomene islamske teroriste, mudzahedine i islamske separatiste. Ma branioci otadzbine, ba, čisto domoljublje. More marš, siguran sam da je i Čović bio u nekoj vip loži.
A Thompson je tome bas doprinio. Tako da ce se ovo razvlaciti jos dugo. A o tlapnjama za mudzahedinima i sl, mogu budalama.
U biti meni cijela priča je pozitivna.a glozenje medjusobno mi je totalno kul. Zato Dodo samo nastavi.