Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HelaS wrote: ↑05/07/2025 23:12
Tačno bi me bilo sramota klicati kulturi koju su društva zapadnih civilizacija zabranili i koju mnogi drugi žestoko kritiziraju.
Nekome ce naci trun u oku a svoj naviljak sijena ne vide.
suma sumarum, osim 3-4 pjesme, ne znam sto se rezu vene na thompsona. poprilicne uspavanke i narikalice.
recimo slusam i baju tu i tamo, i recimo bajino aralukanje je hiljadu puta vise catchy i pjevljivije sa refrenima nego ovo thompsonovo sa aspekta nacionalizma razbijanja flasa glavom i rezanja vena.
a kako sam i reko prije par stranica, masovnost nije dobra za jak koncert. 15-20 mjera.sve ostalo je korida i puchko okupljanje da se bude tu.
Vidim da se.ovdje uglavnom raspravlja o.glazbenom.izricaju gospodina Marka I glazbenoj kvaliteti pjesama pa mozda ne bi bilo lose da.moderatori ovaj topic.prebave ramo u podforum Muzika il kako se vec zove...
palermo wrote: ↑05/07/2025 23:55
Vidim da se.ovdje uglavnom raspravlja o.glazbenom.izricaju gospodina Marka I glazbenoj kvaliteti pjesama pa mozda ne bi bilo lose da.moderatori ovaj topic.prebave ramo u podforum Muzika il kako se vec zove...
glazba.
pa zar ovo veceras nije desavanje u hrvatskoj? komentarisemo desavanje. sta trebam?
Last edited by karanana on 05/07/2025 23:57, edited 1 time in total.
palermo wrote: ↑05/07/2025 23:55
Bilo je priče da bi ovo ljeto mogao zapjevati i u Mostaru, traži se najbolja lokacija da ga svi čuju