Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mond wrote: ↑28/06/2025 21:21
Kakvi su bili ovi novi, Rumun i Grk/Kipranin?
Ma teško je reći bilo šta, Rumun je igrao 45 minuta, a Kipranin možda 20-25?
Ne znam, što sam ja primijetio kod Rumuna je bila jedna baš dobra intervencija i jedno ispadanje ko iz tramvaja. Kipranin djeluje ko da ima 47 godina i da nije trenirao mjesecima
Po meni odbrana ce biti problem bilo je dosta promjena a nema ko da to spoji i poveze,fali Gojkovic a i u vezi treba kreativac,malo je vremena vrijeme leti,valjda ce se uigrati i neki upoznati.
Adobeg wrote: ↑29/06/2025 10:17
Po meni odbrana ce biti problem bilo je dosta promjena a nema ko da to spoji i poveze,fali Gojkovic a i u vezi treba kreativac,malo je vremena vrijeme leti,valjda ce se uigrati i neki upoznati.
Zasto Paskalev nije igrao? Ja se sve nadam da ce Krdzalic bljesnuti na centralnom veznom, dobar je imao kraj sezone i fino je odigrao ovu prvu pripremnu. A kad skontas momak jos nema ni 21 godinu. Prosla sezona je bila povratak iza teske povrede, nadam se da ce u ovoj biti dobar. To naravno ne umnanjuje potrebu za jos jednim iskusnijim centralnim veznim.
Adobeg wrote: ↑29/06/2025 10:17
Zasto Paskalev nije igrao? Ja se sve nadam da ce Krdzalic bljesnuti na centralnom veznom, dobar je imao kraj sezone i fino je odigrao ovu prvu pripremnu. A kad skontas momak jos nema ni 21 godinu. Prosla sezona je bila povratak iza teske povrede, nadam se da ce u ovoj biti dobar. To naravno ne umnanjuje potrebu za jos jednim iskusnijim centralnim veznim.
Koliko sam cuo neke igrace su odmarali guli paskalev odsutni od povrede djordevic i gojkovic i bubanja operisao ruku.
Prijateljska utakmica protiv Vukovara danas u 18:00
FK Sarajevo danas će odigrati pripremnu utakmicu protiv HNK Vukovar 1991. Susret se igra u 18:00 sati, a ekipe će igrati dva puta po 60 minuta, što će stručnom štabu omogućiti dodatnu rotaciju i uvid u formu igrača pred nastavak priprema
A čini se da ni među ovom djecom nema nikog ko bi mogo neku ozbiljniju ulogu imati u prvom timu. Ok Mujkic je već standardni prvotimac, mislim da je on i malo stariji od ovih? Ali ovo ostalo sve tanko pravo.