Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑05/07/2025 08:38
Kojom brzinom ulijeće u raskrsnicu?
Koje je ograničenje?
Vitara kriva ( blago receno ostala u raskrsnici) - prosla na zuto. Taxo komotno 40-50 km/h max ( po ogranicenju).
Ja bih rekao da je cak cisto crveno, jer semafori imaju izmedju dva zelena dosta lufta i ako su oni svi krenuli na zeleno, ovo mi djeluje kao cisto crveno, pogotovo ako se uzme momenat onih motorista koji su vjerovatno krenuli odmah na zeleno a ovi ostali malo cak i zakasnili.
Na zuto je sigurno, a zezno ga je malo ovaj ispred sto je u desno skretao zbog pjesaka.
U svakom slucaju on je kriv 1/1
Neka ga je raznio, pun grad ovih papanskih vozaca sto prolaze na zuto i blokiraju raskrsnice
Vitara kriva ( blago receno ostala u raskrsnici) - prosla na zuto. Taxo komotno 40-50 km/h max ( po ogranicenju).
Ja bih rekao da je cak cisto crveno, jer semafori imaju izmedju dva zelena dosta lufta i ako su oni svi krenuli na zeleno, ovo mi djeluje kao cisto crveno, pogotovo ako se uzme momenat onih motorista koji su vjerovatno krenuli odmah na zeleno a ovi ostali malo cak i zakasnili.
Na zuto je sigurno, a zezno ga je malo ovaj ispred sto je u desno skretao zbog pjesaka.
U svakom slucaju on je kriv 1/1 Neka ga je raznio, pun grad ovih papanskih vozaca sto prolaze na zuto i blokiraju raskrsnice
Ja izludio neki dan u nedzaricima prema gradu, na 8 ili 9 crvenih sam stao na istom semaforu zbog ovih sto blokiraju raskrsnicu prema taletu. Na kraju se zaletio izmedju njih i probio se nazor
sto je najgore dok je bio ovaj sudar na skenderiji na marijin dvoru upravo ovi sto udju u raskrsnicu stanu u sred raskrsnice
ja sam bio u traci do tramvaja na kraju sam morao zaobilaziti haman kroz traku za skretanje prema uniticu da bih se ponovo vratio na glavnu prema skenderiji
tokio25 wrote: ↑05/07/2025 11:48
sto je najgore dok je bio ovaj sudar na skenderiji na marijin dvoru upravo ovi sto udju u raskrsnicu stanu u sred raskrsnice
ja sam bio u traci do tramvaja na kraju sam morao zaobilaziti haman kroz traku za skretanje prema uniticu da bih se ponovo vratio na glavnu prema skenderiji
Sve dok ne budu kamere koje ce automatski kaznjavati tako ce i biti. Svaki ali svaki jebeni dan telece glave gledaju da ulete cim prije i tako blokiraju. Radi njih i jesu guzve, jer kada se zareda umjesto 10 normalnih prolazaka, prodju 2.
Velkoski wrote: ↑05/07/2025 12:02
može biti i žuto, ALI, vidiš da su svi krenuli i ideš nazor kroz raskrsnicu? pa ili si samoubica ili ozbiljan degenerik
Ja bih reko da je proso na crveno ali je gorilo zeleno za VP i mislio da mu je zeleno.
Mislim k oga jebe, kriv je 100%
Istu situaciju imam u porodici gdje je bio još jači sudar, i osiguranje osporava krivicu. Auto preko pola godine stoji uništeno.
Velkoski wrote: ↑05/07/2025 12:02
može biti i žuto, ALI, vidiš da su svi krenuli i ideš nazor kroz raskrsnicu? pa ili si samoubica ili ozbiljan degenerik
Velkoski wrote: ↑05/07/2025 11:34
kome je taxi kriv - vozačku dobrovoljno u policiju i više ne voziti
ovaj je prošao kroz crveno 100%, nije ovo žuto, nema teorije
Jbg zajebao ga pustac i pijun vladimira valtera perica ne bih rekao da je kroz red light
Semafor u Hamze Hume nije radio ispravno. Svima je pokazivao isto, vjerovatno žuto. Vozač bijelog vozila je neiskusan, nije shvatio dinamiku saobraćaja i nije procijenio mogući rizik ulaska u raskrsnicu, ali nije prošao kroz crveno.
U svakom slucaju on je kriv 1/1
Neka ga je raznio, pun grad ovih papanskih vozaca sto prolaze na zuto i blokiraju raskrsnice
Dobro si, nisam primijetio da ga je zadrzao onaj sto skrece desno. Stoji u svakom slucaju da je morao sacekati kad vidi da su ostali krenuli, iako mi nije jasan ni taksista da ne vidi i samo ga pokupi, iako nije kriv mogao je stati.
Ateista wrote: ↑05/07/2025 12:48
Dobro si, nisam primijetio da ga je zadrzao onaj sto skrece desno. Stoji u svakom slucaju da je morao sacekati kad vidi da su ostali krenuli, iako mi nije jasan ni taksista da ne vidi i samo ga pokupi, iako nije kriv mogao je stati.
Nije ga mogao vidjeti od auta pored sebe.
Na isti nacin sam ja imao sudar. Lik proletio na crveni i uz to jos i pijan. ovi pored mene su ga vidjeli i zakocili, ja nisam. Samo se pojavio pored mene kad sam je prosao pored auta u traci do mene, i spuco u vrata
Na isti nacin sam ja imao sudar. Lik proletio na crveni i uz to jos i pijan. ovi pored mene su ga vidjeli i zakocili, ja nisam. Samo se pojavio pored mene kad sam je prosao pored auta u traci do mene, i spuco u vrata
Ja mislim da ga je mogao vidjeti da je stvarno pratio saobracaj oko sebe, ali vecina je jako dekoncentrisana.
Ako nista, trebao mu je biti signal za uzbunu sto ovi pored usporavaju.
Ja mislim da ga je mogao vidjeti da je stvarno pratio saobracaj oko sebe, ali vecina je jako dekoncentrisana.
Ako nista, trebao mu je biti signal za uzbunu sto ovi pored usporavaju.
nije duzan i tjt, tako te i uce. Svakako je taxo vitari sa desne strane tako da... kao sto bitanga rece degenerik