Fakat, Arslanagic odigrao dvije utakmice. Najavljen kao odlicno pojacanje i na kraju ovo rade. Nista mi nije jasno.
Da vidimo kakve ce zamjene doci.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Fakat, Arslanagic odigrao dvije utakmice. Najavljen kao odlicno pojacanje i na kraju ovo rade. Nista mi nije jasno.
Nije se trudio na treninzima.
To ti je odnos prema mladim igracima i generalno samo odnos Damojanovica koji ne vjeruje maldim igracima i nema muda da im da priliku. Klasicni trener ziherasSociolog wrote: ↑02/07/2025 22:10Pozdrav momci, procitah...momak odigrao ukupno 3 utakmice i imao samo 6 minuta na parketu.
Ne kontam tu odluku fakat, decko nije dobio cestito ni priliku.
Laza u Kini uzima pare koje mu Bosna može dati jedino na igrici tako da...hrasno38 wrote: ↑04/07/2025 13:10 Steta sto je Bosna kasno reagovala ali mogla je dovesti jos neke reprezentativce a prije svih Penava. Nadam se da ce postici dogovor sa Lazicem i Gegicem a treba vidjeti i sta se desava sa Loncarom. U biti ja sam i najavljivao da bi Bosna trebala da bude reprezentacija 2 i nadam se da ce tako nesto i biti sa naravno jos par jakih igraca. Dobro za reprezentaciju, dobro za Bosnu.
Ma dolazi Lazo u Bosnu 95%shalla wrote: ↑05/07/2025 00:42Laza u Kini uzima pare koje mu Bosna može dati jedino na igrici tako da...hrasno38 wrote: ↑04/07/2025 13:10 Steta sto je Bosna kasno reagovala ali mogla je dovesti jos neke reprezentativce a prije svih Penava. Nadam se da ce postici dogovor sa Lazicem i Gegicem a treba vidjeti i sta se desava sa Loncarom. U biti ja sam i najavljivao da bi Bosna trebala da bude reprezentacija 2 i nadam se da ce tako nesto i biti sa naravno jos par jakih igraca. Dobro za reprezentaciju, dobro za Bosnu.
Da o tome su govorili da ce igrati jos jedno takmicenje. To znaci da kao ni Igokea nece igrati nasu ligu jer bi tri takmicenja zaitsa bila previse. Ali malo su se ucutili sa pojacanjima dok druge ekipe bas stancaju nove igrace. Ja koliko znam iz zadnjih informacija jos uvijek su vruci Lazo i Miki a Gegic po svoj prilici nije mada se to okrene u jednom danu. Ove dvije lige su bas dva vise nego jaka zalogaja i puno jakih i kvalitetnih utakmica i steta bi bilo da se ne sastavi bas dobar ali i sirok roster jer ovdje bez minimalno 15 ozbiljnih igraca nemas sta da trazis + 5 mladjih.
Mislim da će Europe cup privući pojedine igrače.hrasno38 wrote: ↑11/07/2025 17:20Da o tome su govorili da ce igrati jos jedno takmicenje. To znaci da kao ni Igokea nece igrati nasu ligu jer bi tri takmicenja zaitsa bila previse. Ali malo su se ucutili sa pojacanjima dok druge ekipe bas stancaju nove igrace. Ja koliko znam iz zadnjih informacija jos uvijek su vruci Lazo i Miki a Gegic po svoj prilici nije mada se to okrene u jednom danu. Ove dvije lige su bas dva vise nego jaka zalogaja i puno jakih i kvalitetnih utakmica i steta bi bilo da se ne sastavi bas dobar ali i sirok roster jer ovdje bez minimalno 15 ozbiljnih igraca nemas sta da trazis + 5 mladjih.
Ekipa ce sigurno biti kvalitetna ali vidjet cemo sa koliko reprezentativacaLogovan wrote: ↑12/07/2025 17:46Mislim da će Europe cup privući pojedine igrače.hrasno38 wrote: ↑11/07/2025 17:20Da o tome su govorili da ce igrati jos jedno takmicenje. To znaci da kao ni Igokea nece igrati nasu ligu jer bi tri takmicenja zaitsa bila previse. Ali malo su se ucutili sa pojacanjima dok druge ekipe bas stancaju nove igrace. Ja koliko znam iz zadnjih informacija jos uvijek su vruci Lazo i Miki a Gegic po svoj prilici nije mada se to okrene u jednom danu. Ove dvije lige su bas dva vise nego jaka zalogaja i puno jakih i kvalitetnih utakmica i steta bi bilo da se ne sastavi bas dobar ali i sirok roster jer ovdje bez minimalno 15 ozbiljnih igraca nemas sta da trazis + 5 mladjih.![]()
Mogli bi mi sastaviti dobru ekipu.