Ako ga nema u veleprodaji moguce je da se sprema nova verzija tog kucista jer NZXT ima obicaj da pravi nove verzije kucista, mislim da im je ostao samo H6 Flow koji nije dobio novu verziju.aditon wrote: ↑01/07/2025 14:18 ovo što sam do sada vidio, nema nigdje H6. U Technolix ima ali bijeli. Miki mi je javio da ga nema ni u nabavi, što potvrđuje i @M416
Ja sam uzeo i aftermarket coolere za H6, tj 4x120 i 2x140 što se idealno uklapa u H6. Tako da ću čekati još neko vrijeme neće li se pojaviti. Kao što sam ranije naveo, na stranici ekupi.ba stoji da imaju u ponudi ali je precijenjen. Da li zaista i imaju isti na stanju to ne znam. Pogledat ću još na ovim linkovima što je @Alfanum ostavio ali kako stvari stoje mrka kapa.
Ovaj TUF GT502 isto ne izgleda loše ali zbog već uzetih coolera sačekat ću još malo s odlukom da i ovaj case uzmem u razmatranje..jbg, uvijek se mora nešto iskomplikovati...
Ako nista, bijelo kuciste uz crne komponente nije losa kombinacija, pogotovo uz H6 Flow koji je sam po sebi vizuelno privlacan.