Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Billy The Pljuc wrote: ↑01/07/2025 06:52
Ma kakvi saudijci, svaka iole ozbiljnija evropska ekipa treba to mlatiti bez problema al' et', duga sezona bez pravog odmora. Mada kad se sjetim prošle Sitijeve predsezone i kako ih Seltik dobi istim rezultatom al' u 90 minuta ovo mi izgleda k'o najava još jedne neuspješne sezone za Pepa.
Ma ja mislim da je shitiju sunce išlo u oci, lopta nije bila dobro napuhana i teren bio tvrd.
Ali ako ćemo ozbiljno Inzaghi očitao lekciju Pepetu. Napravio dobru pitu od ghovana.
BHF_Manijak wrote: ↑01/07/2025 08:15
Ma ispali ba da se ne peglaju do polovine jula s ovim sranjem, eto im onda sezone EPL za mjesec dana, a njima svkako nagradni fond nije toliko primamljiv, u parama su ogromnim.
Da se sretnu negdje u relevantnom takmicenju, zguzili bi ove 2-3 razlike.
Pa trebali su ispasti u 90 minuta da se ne peglaju
Billy The Pljuc wrote: ↑01/07/2025 06:52
Ma kakvi saudijci, svaka iole ozbiljnija evropska ekipa treba to mlatiti bez problema al' et', duga sezona bez pravog odmora. Mada kad se sjetim prošle Sitijeve predsezone i kako ih Seltik dobi istim rezultatom al' u 90 minuta ovo mi izgleda k'o najava još jedne neuspješne sezone za Pepa.
Ma ja mislim da je shitiju sunce išlo u oci, lopta nije bila dobro napuhana i teren bio tvrd.
Ali ako ćemo ozbiljno Inzaghi očitao lekciju Pepetu. Napravio dobru pitu od ghovana.
Pa i nije bila dobro napuhana, morali mjenjati loptu u toku utakmice
ovo takmicenje je cisti promasaj plus tribine poluprazne, igracima treba odmor, bez odmora ce se povredjivat sljedece sezone zbog cega bi mnogi asevi mogli propustit mundial
Niti jedna televizija u regionu koja prenosi najjače lige i takmičenja ne prenosi ovo. Ne znam kako je u ostatku svijeta, ali i to nešto govori o samoj suštini ove lakrdije. Nisam gledao ni jednu utakmicu, a možda budem gledao finale ako budu obje europske ekipe.
avetinja wrote: ↑02/07/2025 21:57
Niti jedna televizija u regionu koja prenosi najjače lige i takmičenja ne prenosi ovo. Ne znam kako je u ostatku svijeta, ali i to nešto govori o samoj suštini ove lakrdije. Nisam gledao ni jednu utakmicu, a možda budem gledao finale ako budu obje europske ekipe.
studeni76 wrote: ↑02/07/2025 21:59
Sve utakmice idu na TVCG2
Prenose li oni Ligu prvaka, Europsku ligu ili Konferencijsku ligu?
Kakve veze ima, imaš regionalnu televiziju na kojoj možeš pratit. Ako ti ne smeta albanski jezik, imaš i na kosovskom ART sportu
Ima veze, zato što sam rekao da ovo takmičenje ne prenosi neka televizija koja inače prenosi najjače lige i takmičenja.
Čini mi se da taj drugi kanal nema na Telemachu.