SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- drug_profi
#93951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znamo to.
- vjeshalica
#93952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisu se ni oglasavali povodom dogadjaja. Itekako znamo da ih nije briga, jer i zasto bi zbog necega u RSu. Nije domet mUka toliki da razmislja u interesu gradjana kantona.
- drug_profi
#93953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Posredan zaključak.
-
tomhagen
#93954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mogu se suditi, al to moze trajati u nedogled. Do konkretnog koraka, mimo dogovora tesko da moze doci.vjeshalica wrote: ↑02/07/2025 09:27Eki nema?
Ima ako posljedica nastaje na teritoriji KS, po tvojoj logici ako ja imam posjed iznad tvog, i izljevam govna na tebe ,ne mozes mi nista osim da me umoljavas,dogovaras ili nudis pomoc? Da mi konkretno napravis nesto ,navodno ne mozes?
- vjeshalica
#93955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nema traga.
-
Bodkin
#93956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Demokratija je zlo. Ovakvi likovi koji ovo napisi imaju isto pravo glasa kao ja. Tacno fa se upucam sto sam naucio citati
- drug_profi
#93957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma vidi, mogu se složiti sa tobom u načelu, ali ne mogu biti siguran. Zato se ograđujem.
- Hajlac
#93958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lazes bolan, lazes.tomhagen wrote: ↑02/07/2025 09:22 To je druga rasprava i uglavnom si u pravu. Nemam dokaze za prozvane, ali da takvih situacija ima, ima. Ja sam samo rekao da de iure nisu dvije firme istog imena u istom mjestu, dok si ti govorio da je Trnovo napravilo muljazu s dvije firme istog naziva. Nazalost, niti federalno Trnovo, niti Kanton Sarajevo nemaju nikakvu nadležnost ni mogucnost da narede nešto Trnovu RS. Mogu zvati, dogovarati, pozivati, nuditi pomoc, ali sami ne mogu nista konkretno napraviti, čak i da hoce
Nadji gdje sam to tvrdio - da je "Trnovo napravilo muljazu s dvije firme istog naziva"?!?!
Fizicki i geografski radi se o istom mjestu (razgranicite u glavama pojam mjesto od administrativnog pojma OpŠĆina) koje se zove T-R-N-O-V-O, a ne dva potpuno razlicita sela/mjesta/gradica/picke materine. Druga prica su administrativno-entitetske (ratne) podjele, zbog cega imamo sizofrenu situaciju da postoje dvije komunalne JKP firme istog naziva ("JKP TRNOVO") u istom FIZICKOM mjestu Trnovu nadomak Sarajeva.
Vidim da je tvoja agenda saprati odgovornost ovih silnih kompanija, OpĆina, bolnica itd. iz FBiH za dugogodisnje koristenje polulegalne poluzatvorene deponije napravljene u KANJONU rijeke ciji je sliv direktno vezan za opskrbu pitkom vodom glavnog grada drzave Bosne i Hercegovine.
Sva prica vam se svodi na OPRAVDANJA kroz potenciranje administrativnih podjela i kao "svezanih ruku" nama iz FBiH.
Da li vise otpada i komunalnog smeca proizvedu ranije pobrojani pravni subjekti i Opcine iz FBiH, ili jad i cemer od "Istocnog Sarajeva+Istocne Ilidze" ???
Last edited by Hajlac on 02/07/2025 14:51, edited 1 time in total.
-
tomhagen
#93959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kao prvo, nisam ja s tobom ovce cuvao da mi se obracas tako! Svoj bezobrazluk prosipaj ukucanima i onima koji te trpe.Hajlac wrote: ↑02/07/2025 10:47Lazes bolan, lazes.tomhagen wrote: ↑02/07/2025 09:22 To je druga rasprava i uglavnom si u pravu. Nemam dokaze za prozvane, ali da takvih situacija ima, ima. Ja sam samo rekao da de iure nisu dvije firme istog imena u istom mjestu, dok si ti govorio da je Trnovo napravilo muljazu s dvije firme istog naziva. Nazalost, niti federalno Trnovo, niti Kanton Sarajevo nemaju nikakvu nadležnost ni mogucnost da narede nešto Trnovu RS. Mogu zvati, dogovarati, pozivati, nuditi pomoc, ali sami ne mogu nista konkretno napraviti, čak i da hoce
Nadji gdje sam to tvrdio - da je "Trnovo napravilo muljazu s dvije firme istog naziva"?!?!
Fizicki i georafski radi se o istom mjestu koje se zove T-R-N-O-V-O, a ne dva potpuno razlicita sela/mjeta/gradica/picke materine. Druga prica su administrativno-entitetske (ratne) podjele, zbog cega imamo sizofrenu situaciju da postoje dvije komunalne JKP firme istog naziva ("JKP TRNOVO") u istom FIZICKOM mjestu Trnovu nadomak Sarajeva.
Vidim da je tvoja agenda saprati odgovornost ovih silnih kompanija, OpĆina, bolnica itd. iz FBiH za dugogodisnje koristenje polulegalne poluzatvorene deponije napravljene u KANJONU rijeke ciji je sliv direktno vezan za opskrbu pitkom vodom glavnog grada drzave Bosne i Hercegovine.
Sva prica vam se svodi na OPRAVDANJA kroz potenciranje administrativnih podjela i kao "svezanih ruku" nama iz FBiH.
Da li vise otpada i komunalnog smeca proizvedu ranije pobrojani pravni subjekti i Opcine iz FBiH, ili jad i cemer od "Istocnog Sarajeva+Istocne Ilidze" ???
Kao drugo od pocetka tvrdis da u Trnovu postoje dvije jkp istog naziva i pitas ko je tu lud. Bar deset ljudi ti je ovdje pokusalo ukazati da to vise nije isto mjesto, administrativno su dvije opstine u dva razlicita entiteta i da mogu biti dvije firme istog naziva. Ti se i dalje ubjedjuses s ljudima ni sam ne znas sta se ubjedjujes.
I Zvornik i Mali Zvornik prakticno mogu biti isto mjesto, pa su u različitim drzavama. I Sarajevo i Istočno Sarajevo su praktično ko jedno mjesto, ali su različiti gradovi. I u jednom i u drugom postoje firme koje se zovu Sarajevogas. A "fizicki i georafski radi se o istom mjestu". I svima je to jasno osim tebi. I nemam namjeru braniti nikoga, niti korumpirane prethodne SDA&satelite koji su sjebavali Sarajevo 20 i kusur godina, niti nesposobne kadrove trojke u koje sam i ja razocaran. Ali obrnimo situaciju moze li načelnik Istočnog Sarajeva, ili Trnova RS ili nebitno bilo koje susjedne općine doći u KS i počet kopat? Nešto svoje uvodit i sređivat. Moze al u kurcu. Jel onaj provokator iz I.Sarajeva slao inicijativu Karićki za vraćanje naziva ulica po Sarajevu? Jest, pa ga iz Sarajeva s pravom odjebali.
Al' ti si jedini sve u pravu. Svi ostali koji smo ukazali da grijesis u krivu.
Evo prestani palamuditi i reci konkretno šta treba napraviti i kako, a da je provodivo?
- Hajlac
#93960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da ubrzamo:tomhagen wrote: ↑02/07/2025 11:08 Kao prvo, nisam ja s tobom ovce cuvao da mi se obracas tako! Svoj bezobrazluk prosipaj ukucanima i onima koji te trpe.
Kao drugo od pocetka tvrdis da u Trnovu postoje dvije jkp istog naziva i pitas ko je tu lud. Bar deset ljudi ti je ovdje pokusalo ukazati da to vise nije isto mjesto, administrativno su dvije opstine u dva razlicita entiteta i da mogu biti dvije firme istog naziva. Ti se i dalje ubjedjuses s ljudima ni sam ne znas sta se ubjedjujes.
I Zvornik i Mali Zvornik prakticno mogu biti isto mjesto, pa su u različitim drzavama. I Sarajevo i Istočno Sarajevo su praktično ko jedno mjesto, ali su različiti gradovi. I u jednom i u drugom postoje firme koje se zovu Sarajevogas. A "fizicki i georafski radi se o istom mjestu". I svima je to jasno osim tebi. I nemam namjeru braniti nikoga, niti korumpirane prethodne SDA&satelite koji su sjebavali Sarajevo 20 i kusur godina, niti nesposobne kadrove trojke u koje sam i ja razocaran. Ali obrnimo situaciju moze li načelnik Istočnog Sarajeva, ili Trnova RS ili nebitno bilo koje susjedne općine doći u KS i počet kopat? Nešto svoje uvodit i sređivat. Moze al u kurcu. Jel onaj provokator iz I.Sarajeva slao inicijativu Karićki za vraćanje naziva ulica po Sarajevu? Jest, pa ga iz Sarajeva s pravom odjebali.
Evo prestani palamuditi i reci konkretno šta treba napraviti i kako, a da je provodivo?
Kao prvo, "nisam ja s tobom ovce cuvao" da ovdje poturas svoje LAZI na moj racun! "Svoj bezobrazluk prosipaj ukucanima i onima koji te trpe." Jasno?
Kao drugo, opet bolan lazes bezocno - nisam od pocetka tvrdio da postoje dvije nego isprva nasao podatke samo za jednu "JKP Trnovo" (tako se u medijima pominjala firma koja je zaduzena za datu deponiju, bez da su naglasavali da se radi o RS varijanti tj. uopste da postoje dvije istog naziva na istoj FIZICKOJ lokaciji) - za onu koja uredno posjeduje web stranicu i podatke (administrativno FBiH)
Naknadno sam izrovio podatke i za drugu (RS) i uredno objavio ovdje tj. samog sebe korigovao. Do tog momenta niko od vas pametnjakovica nije rekao/pojasnio da postoje dvije JKP istog imena u istom fizicko-geografskom mjestu koje se zove Trnovo.
Ukucane pravi ludima - mene neces! Ubuduce prvo procitaj prethodne stranice prije nego pocnes etiketirati i optuzivati ljude. Jasno?
Kao trece - prica o Sarajevogasu: opet lazima pokusavas iskonstrusati "argument" - za tvoju informaciju, ta druga (RS) firma se ne zove isto kao nasa ("KJKP Sarajevogas") nego se zove "Sarajevo-gas AD Istočno Sarajevo".
Prelos pokusaj manipulacije zarad ocrnjivanja osobe.
Treba ti izgleda crtati - u mjestu koje se zove Trnovo, postoje dvije komunalne firme koje se zovu "JKP Trnovo". Jasno?
Na zadnje dvije ako ne i tri stranice, u vise postova jasno da ne moze biti jasnije sam napisao sta je potrebno, a istovremeno izvedivo/moguce, uraditi kod nas ovdje u FBiH dijelu povodom odlaganja zivotinjskog, medicinskog, gradjevinskog i komunalnog otpada u tu katastrofalnu deponiju.
Manje podmeci svoje lazi i konstrukcije a vise citaj.
Hvala.
- dječak sa šibicama
#93961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mogli su se ponuditi, ja ne vidim da je itko iz vlade KS progovorio rijec o ovome, dakle nase je da pretpostavimo da niko nista nije ni nudio.
Inace, kod nas je jutros smrdilo ne to iz Krupca vec neki lokalni idioti zapalili gume kazu tjeraju zmije. Dosli vatrogasci, bezveze napravili dzumbus, cuj tjeraju zmije.
Mi zivimo u jednom jako poremecenom drustvu.
Inace, kod nas je jutros smrdilo ne to iz Krupca vec neki lokalni idioti zapalili gume kazu tjeraju zmije. Dosli vatrogasci, bezveze napravili dzumbus, cuj tjeraju zmije.
-
tomhagen
#93962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opet samo palamuđenje bez i jedne konkretne stvari. Da nisam procitao ne bih te ni pitao da bez šuplje nešto kažeš, a ti se i dalje ponavljaš i okolišaš.Hajlac wrote: ↑02/07/2025 11:53Da ubrzamo:tomhagen wrote: ↑02/07/2025 11:08 Kao prvo, nisam ja s tobom ovce cuvao da mi se obracas tako! Svoj bezobrazluk prosipaj ukucanima i onima koji te trpe.
Kao prvo, "nisam ja s tobom ovce cuvao" da ovdje poturas svoje LAZI na moj racun! "Svoj bezobrazluk prosipaj ukucanima i onima koji te trpe." Jasno?
Kao drugo, opet bolan lazes bezocno - nisam od pocetka tvrdio da postoje dvije nego isprva nasao podatke samo za jednu "JKP Trnovo" (tako se u medijima pominjala firma koja je zaduzena za datu deponiju, bez da su naglasavali da se radi o RS varijanti tj. uopste da postoje dvije istog naziva na istoj FIZICKOJ lokaciji) - za onu koja uredno posjeduje web stranicu i podatke (administrativno FBiH)![]()
Naknadno sam izrovio podatke i za drugu (RS) i uredno objavio ovdje tj. samog sebe korigovao. Do tog momenta niko od vas pametnjakovica nije rekao/pojasnio da postoje dvije JKP istog imena u istom fizicko-geografskom mjestu koje se zove Trnovo.
Ukucane pravi ludima - mene neces! Ubuduce prvo procitaj prethodne stranice prije nego pocnes etiketirati i optuzivati ljude. Jasno?
Kao trece - prica o Sarajevogasu: opet lazima pokusavas iskonstrusati "argument" - za tvoju informaciju, ta druga (RS) firma se ne zove isto kao nasa ("KJKP Sarajevogas") nego se zove "Sarajevo-gas AD Istočno Sarajevo".
Prelos pokusaj manipulacije zarad ocrnjivanja.
Treba ti izgleda crtati - u mjestu koje se zove Trnovo, postoje dvije komunalne firme koje se zovu "JKP Trnovo". Jasno?
Na zadnje dvije ako ne i tri stranice, u vise postova jasno da ne moze biti jasnije sam napisao sta je potrebno, a istovremeno izvedivo/moguce, uraditi kod nas ovdje u FBiH dijelu povodom odlaganja zivotinjskog, medicinskog, gradjevinskog i komunalnog otpada u tu katastrofalnu deponiju.
Manje podmeci svoje lazi i konstrukcije a vise citaj.
Hvala.
Što se mene tiče rasprava s tobom na ovu temu je završena, jer ne vodi nigdje. Ti imaš svoj monolog šta god ko od svih ostalih na forumu rekao. Kao odgovor na prethodni post imam samo jednu ispravku
U dva različita mjesta, općini Trnovo Federacija BiH i opštini Trnovo Republika Srpska postoje po jedna komunalna firma koja se zove JKP Trnovo.
-
tomhagen
#93963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo tako, iz Trnova FBiH, Kantona Sarajevo, Federacije, bilo koje općine iz KS, Grada Sarajeva su mogli se ponuditi, protestvovati, ukazivati, zvati, traziti, pitati, predlagati, ucjenjivati ili na kraju tužiti. Ne vidimo da je iko išta uradio. Ali nije niko iz Federacije mogao otići tamo i početi raditi bilo šta na rješavanju problema sam (čak i kad bi htio, što baš i ne vidimo)dječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2025 12:00 Mogli su se ponuditi, ja ne vidim da je itko iz vlade KS progovorio rijec o ovome, dakle nase je da pretpostavimo da niko nista nije ni nudio.
- Hajlac
#93964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hajde silo nebeska konkretno izvrsi pritisak na sljedece FBiH pravne subjekte, cija imena su mediji vec ranije objavili, da ni slucajno nikad vise ne koriste doticnu deponiju:tomhagen wrote: ↑02/07/2025 12:05 Opet samo palamuđenje bez i jedne konkretne stvari. Da nisam procitao ne bih te ni pitao da bez šuplje nešto kažeš, a ti se i dalje ponavljaš i okolišaš.
Što se mene tiče rasprava s tobom na ovu temu je završena, jer ne vodi nigdje. Ti imaš svoj monolog šta god ko od svih ostalih na forumu rekao. Kao odgovor na prethodni post imam samo jednu ispravku
U dva različita mjesta, općini Trnovo Federacija BiH i opštini Trnovo Republika Srpska postoje po jedna komunalna firma koja se zove JKP Trnovo.
- Aluminij Mostar
- Siroki Brijeg
- Ilijas
- Breza
- Mostar - medicinski otpad iz bolnice (tajno - nocu i vikendom, protivno Ugovoru), prevoz vrsi Zenicko-Mostarska ALBA
- Vokel Sarajevo - sanitarije (tajno - nocu i vikendom, protivno Ugovoru)
- Argeta Sarajevo - zivotinjski otpad, direktno se cijedi u rijeku Zeljeznicu
ciji otpad sigurno cini najveci procenat volumena te poludivlje i polulealne deponije.
Moze li konkretnije? Ili bi ti radije palamudio o hebenim administrativnim podjelama istog mjesta Trnova; lakse je tako ?
Naravno, podvio si rep i izignorisao jasne kontraargumente da podmeces i lazes u pokusaju diskreditovanja mene.
Za koga radis?
Last edited by Hajlac on 02/07/2025 12:15, edited 1 time in total.
- Hajlac
#93965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Spisak iz medija onih pravnih subjekata iz Federacije koji (dio njih na ilegalaln nacin tj. protivno potpisanim Ugovorima s JKP Trnovo (RS)) odlazu gradjevinski, medicinski, zivotinjski, industrijski i komunalni otpad na istu tu deponiju koja se administrativno nalazi u RS-u ali zagadjuje citavo Sarajevo:tomhagen wrote: ↑02/07/2025 12:07Upravo tako, iz Trnova FBiH, Kantona Sarajevo, Federacije, bilo koje općine iz KS, Grada Sarajeva su mogli se ponuditi, protestvovati, ukazivati, zvati, traziti, pitati, predlagati, ucjenjivati ili na kraju tužiti. Ne vidimo da je iko išta uradio. Ali nije niko iz Federacije mogao otići tamo i početi raditi bilo šta na rješavanju problema sam (čak i kad bi htio, što baš i ne vidimo)dječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2025 12:00 Mogli su se ponuditi, ja ne vidim da je itko iz vlade KS progovorio rijec o ovome, dakle nase je da pretpostavimo da niko nista nije ni nudio.
- Aluminij Mostar
- Siroki Brijeg
- Ilijas
- Breza
- Mostar - medicinski otpad iz bolnice (tajno - nocu i vikendom, protivno Ugovoru), prevoz vrsi Zenicko-Mostarska ALBA
Malo se pravimo ludi?
-
tomhagen
#93966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa eto jesi li ti ucinio ista konkretno, na primjer prijavio inspekciji, posto imas dokaze u vidu medijskih napisa?Hajlac wrote: ↑02/07/2025 12:14Spisak iz medija onih pravnih subjekata iz Federacije koji (dio njih na ilegalaln nacin tj. protivno potpisanim Ugovorima s JKP Trnovo (RS)) odlazu gradjevinski, medicinski, zivotinjski, industrijski i komunalni otpad na istu tu deponiju koja se administrativno nalazi u RS-u ali zagadjuje citavo Sarajevo:tomhagen wrote: ↑02/07/2025 12:07Upravo tako, iz Trnova FBiH, Kantona Sarajevo, Federacije, bilo koje općine iz KS, Grada Sarajeva su mogli se ponuditi, protestvovati, ukazivati, zvati, traziti, pitati, predlagati, ucjenjivati ili na kraju tužiti. Ne vidimo da je iko išta uradio. Ali nije niko iz Federacije mogao otići tamo i početi raditi bilo šta na rješavanju problema sam (čak i kad bi htio, što baš i ne vidimo)dječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2025 12:00 Mogli su se ponuditi, ja ne vidim da je itko iz vlade KS progovorio rijec o ovome, dakle nase je da pretpostavimo da niko nista nije ni nudio.
- Aluminij Mostar
- Siroki Brijeg
- Ilijas
- Breza
Malo se pravimo ludi?
Ja ovo prvi put od tebe cujem, da iz Mostara i Širokog Brijega voze otpad ilegalno i skriveno u Krupac...iskreno i za ove ostale prvi put cujem, ali ne odbacujem kao nemoguce
Last edited by tomhagen on 02/07/2025 12:37, edited 1 time in total.
- Hajlac
-
tomhagen
#93968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- drug_profi
#93969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Licitirate imenima kompanija bez dokaza.
Ja da sam ovlašteno lice iz tih firmi lako bih zatražio vašu identifikaciju kako bih vas tužio za klevetanje i nanošenje štete ugledu komapnije.
Ja da sam ovlašteno lice iz tih firmi lako bih zatražio vašu identifikaciju kako bih vas tužio za klevetanje i nanošenje štete ugledu komapnije.
- dječak sa šibicama
#93970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uvijek ide prica o nadleznostima i kao mi ne mozemo jer nadleznost.
Na Curinim njivama cijelu jesen su se vadili na nadleznost, na kraju je tokom zime dogovorena sanacija klizista vjerovatno u saradnji sa opcinom Istocni Stari Grad. Najavljena sanacija za maj mjesec.
Dodje maj, nigdje nikoga, nema sanacije, prodje maj prodje juni, nista se ne dogadja.
Do sljedece nadleznosti.
Na Curinim njivama cijelu jesen su se vadili na nadleznost, na kraju je tokom zime dogovorena sanacija klizista vjerovatno u saradnji sa opcinom Istocni Stari Grad. Najavljena sanacija za maj mjesec.
Dodje maj, nigdje nikoga, nema sanacije, prodje maj prodje juni, nista se ne dogadja.
Do sljedece nadleznosti.
-
Dino79
#93971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kojoj inspekciji ? Ta inspekcija je samo nalozila da promjene stavku u ugovoru i sve ostavili isto. Inspektor rekao nemojte vise. Nije naredio da se iskopa medicinski otpad i da se propisno zbrine nego samo nalozio da promjene ugovor da ne dovlace novi medicinski otpad a tone i tone koje su vec dovezene ostavio na deponiji.
https://www.gerila.info/deponija-krupac ... -otvorena/
Gerila info objavila sve javno

Last edited by Dino79 on 02/07/2025 12:45, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#93972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imas li ti dokaza za ovo il jos jedna ubleha da dolaze po tami noci i istovaraju na deponiji koja ima kapijuHajlac wrote: ↑02/07/2025 12:14Spisak iz medija onih pravnih subjekata iz Federacije koji (dio njih na ilegalaln nacin tj. protivno potpisanim Ugovorima s JKP Trnovo (RS)) odlazu gradjevinski, medicinski, zivotinjski, industrijski i komunalni otpad na istu tu deponiju koja se administrativno nalazi u RS-u ali zagadjuje citavo Sarajevo:tomhagen wrote: ↑02/07/2025 12:07Upravo tako, iz Trnova FBiH, Kantona Sarajevo, Federacije, bilo koje općine iz KS, Grada Sarajeva su mogli se ponuditi, protestvovati, ukazivati, zvati, traziti, pitati, predlagati, ucjenjivati ili na kraju tužiti. Ne vidimo da je iko išta uradio. Ali nije niko iz Federacije mogao otići tamo i početi raditi bilo šta na rješavanju problema sam (čak i kad bi htio, što baš i ne vidimo)dječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2025 12:00 Mogli su se ponuditi, ja ne vidim da je itko iz vlade KS progovorio rijec o ovome, dakle nase je da pretpostavimo da niko nista nije ni nudio.
- Aluminij Mostar
- Siroki Brijeg
- Ilijas
- Breza
Malo se pravimo ludi?
-
tomhagen
#93973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tako je. Poenta je u saradnji s opstinom Istocni Stari Grad. I sta mi ovdje ko civili mozemo? Mozemo vrsiti pritisak na te sto kazes da su se opet usutili, da sa I.Starim Gradom nastave, isto je i za Trnovo RS. Treba praviti pritisak. Od piskaranja ovdje necemo postici nistadječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2025 12:41 Uvijek ide prica o nadleznostima i kao mi ne mozemo jer nadleznost.
Do sljedece nadleznosti.
- Tvrtko II Kotromanić
#93974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ceka se jos da gradjevinski fakultet dovrsi projekat sanacijedječak sa šibicama wrote: ↑02/07/2025 12:41 Uvijek ide prica o nadleznostima i kao mi ne mozemo jer nadleznost.
Do sljedece nadleznosti.
ove ostale sanacione (privremene) mjere i obilasci se rade svako malo
a stari grad (opcina) je istocnom starom gradu bukvalno prebacila novac za te namjene