Sve sto si nabrojao, stoji 100%.ITNet wrote: ↑30/06/2025 11:52 Vozim unutrasnjom trakom u kruznom, ali vozim u glavi kao da ce svaki u vanjskoj da produzi, a ne da ce izaci na izlazu gdje i ja. S tim u cilju ubrzam ili usporim da sam uvijek nekako pozicioniran da nema nekoga pored mene ako hocu da se iskljucim. Ne zelim da se zajebajem sa sudarima, popravkam, kaznama i slicno, nije vrijedno zajebancije da dokazujem nekom nesto tko je u pravu iz koje trake je trebao skrenuti i slicno.
Opet navodim, i ja sam bio "fin". i maksimalno postovao unutrasnji traku i voznju u istoj. Ali fakat sam imao par "close encounter" gdje bih ja na kraju balade ispao 300% kriv.
I polako sve to te dovede do toga da svaki put pri iskljucivanju iz unutrasnje se okrecem ko sumanut da ne bi kakav kamikaza naletio u brisecem letu vanjskom ili jos gore oduzeo mi prednost.
I onda skontam: "em furam neku finocu, em vozim po nekakvoj saobracajnoj kulturi, pa cu furajuci to jos napraviti sudar gdje cu ispasti kriv. pa se zajebavati sa sudovim, osiguranjima, popravljanjima, policijom, kaznama, sjebavanjem police osiguranja....
Ma daaaaaj, nema sanse. Zajebi.
Pa volim lagano uci u vanjsku i samo malo baciti pogled preko lijevog ramena i usporiti da neko ko je u unutrasnjoj a hoce da izadje, to lagano uradi. bez stresa, bez cimanja, skakanja po kocinici i svega sto si nabrojao.