Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Casual's wrote: ↑29/06/2025 14:00
Ma renovirana, unutra bio poslovni prostor - agencija neka. Znam da je njen problem bio sto je imala bukvalno 20 vlasnika, ali vjerovatno je to Lulo sredio.
A rusi se i ona druga velika kuca odmah pored Igase?
Ruši se. Sve starudije u tom dijelu su ovo ljeto dobile nove vlasnike, ona na ulazu u Srpsku mahalu, i kod EP isto.
Ma taj dio se treba urbanizovato sto jest jest.
To i Kucukovici.
Mrtvi centar grada a neki kucerci i stracare.
Koliko sam upoznat ide i zgrada pored Adi Pro-a. Rijesen decenijski spor
Kao i preko ceste ispod Vladmir Nazor skole gdje je ona kuca presjecena popola zbog nemogucnosti dogovora sa investitorom. I tu je dogovor pao i ide zgrada.
anex wrote: ↑29/06/2025 13:51
Pa nije "ljakan" u bageru...
Šta on ima s tim?
Ma opoziciona blaćenja, ništa novo.
koja opozicija..... nisam ti ja u tim vodama haraniko.... to si ti neke loncice polupo....
ljakan moze bit i u bageru i na vlasti a neko je tom jadniku reko da to mora radit inace je tesko shvatit da bagerist ima sefa kojem je neko reko da to mora da radi tad i tad......
skrbavi-admin wrote: ↑29/06/2025 13:17
mora da je dobio ponudu koja se ne odbija
Nije uopste neka cifra za poziciju u gradu.
Ove klime sto su uvucene na balkonima ne mogu uopste raditi kako treba jer ne mogu povuci zraka koliko im treba i sigurno ce im se smanjiti vijek trajanja.
Tacno se covjek mora zapitati ko sve kupuje ove stanove? Prije 35 godina je u gradu zivjelo 25.000 ljudi vise nego prema popisu iz 2013., a taj broj je i manji, a danas imamo desetke novih zgrada. Zar stvarno ima tolike potrebe za stanovima u Zenici? Logicno je reci da ima cim se rasprodaju prije nego se zakopa i temelj, ali mi nije jasno kako.
skoronikako wrote: ↑30/06/2025 08:52
Tacno se covjek mora zapitati ko sve kupuje ove stanove? Prije 35 godina je u gradu zivjelo 25.000 ljudi vise nego prema popisu iz 2013., a taj broj je i manji, a danas imamo desetke novih zgrada. Zar stvarno ima tolike potrebe za stanovima u Zenici? Logicno je reci da ima cim se rasprodaju prije nego se zakopa i temelj, ali mi nije jasno kako.
Pa kupuju politicari na imena porodice, kriminalci i dijaspora i onda to iznajmljuju kao stan na dan ili ovako generalno da operu pare.
Evo ova zgrada na Odmutu pored škole što se napravila prije par godina ja skoro nikad ne vidim da iko ima ili hoda po balkonu rijetko kad. I onaj polovni prostor je dole bio neki neki ženski salon i to se zatvorilo.
Vrijeme će pokazati ali stanovi u kojima se živi povremeno, zgade koje su poluprazne će postati problem. Danas je to problem u Dubrovniku, nekim kvartovima velikih europskih gradova a vrlo brzo će to biti problem Sarajeva pa onda i Zenice.
skoronikako wrote: ↑30/06/2025 08:52
Trump kupuje da pošalje nelegalne migrante u BiH
Čuj ko kupuje. Kupuju studenti iz Tešnja koji imaju keš, oni što su prodali zemlju uz autoput, dijaspora, narko mafija pere keš.... Svi peru lovu kroz stanogradnju.
Joj ne znam ko mi je govorio da je njegov brat kupio stan u novogradnji i u čitavoj zgradi samo 4 stana su sve vrijeme zauzeti i neko živi u njima. Ostalo sve dijaspora ili stan na dan. Sad prije nego me napadnete, pošto kupio poto prodao ovu priču