Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerovatno ima i jos nekih slicnih vijesti da ne trazim dalje.
Bilo gdje gdje je neki rat, politicari se idu slikati i snimati sa zrtvama ili porusenim zgradama i tu daju neke govore i bla bla. A ne da izbacis snimak iz nekog podruma kao da si Hitler u bunkeru a Sovjeti sto metara dalje. I to u onoliko ogromnoj zemlji.
Iran’s Foreign Minister Says Nuclear Facilities ‘Seriously Damaged’
Pa neće ih valjda zvati na 'popravni'. Evo neke karte se već otvaraju da je tu bila umiješana diplomatija o čemu sam već pisao par puta. Kinezima Iran treba, Kina treba Americi itd....
Znaci Iranci tvrde da je napravljena velika steta. Amerikanci tvrde da je napravljena velika steta. Izraelci tvrde da je napravljena velika steta. Direktor IAEA tvrdi da je napravljena velika steta. Rusi tvrdi da je napravljena velika steta. Imamo i satelitske snimke koje potvrdju udare i stetu.
Ali ne! Forumsko mnijenje zna da je sve to u stvari foluska.
Bilo gdje gdje je neki rat, politicari se idu slikati i snimati sa zrtvama ili porusenim zgradama i tu daju neke govore i bla bla. A ne da izbacis snimak iz nekog podruma kao da si Hitler u bunkeru a Sovjeti sto metara dalje. I to u onoliko ogromnoj zemlji.
Benjo se kod tih rusevina pojavljuje u javnosti po prvi put. I to zbog prozivanja da gdje se nalazi uopste i sta planira ..
Benjo se kod tih rusevina pojavljuje u javnosti po prvi put. I to zbog prozivanja da gdje se nalazi uopste i sta planira ..
Vijesti od 15 i 19 juna. Rat je poceo 13 juna. Sta po prvi put?
Pretpostavljam da je i Netanyahu imao neku obavijest za javnost kad je sam rat poceo. Ne da mi se guglat.
Evo se atomci iz UNa zale kako im Iran ne dozvoljava ulazak u nuklearne pogone da vide stetu. Jebo majku jesul oni normalni. Cuj ne daju nam uc. Pa ko bi vam dao. I budala zna da vas salju ameri i izraelci da vide stetu
JovicSA wrote: ↑27/06/2025 12:42
Sreća pa Trump živi od plate u dvosobnom apartmanu sa ženom i djecom
Samo što je Trump imao para i prije politike.
Khamnei bi bez politike krepao od gladi.
Ako ćemo pravo, Khamenei je bio sirotinja pa zaradio a Trump rođen u svili i kadifi u ultra bogatoj porodici, cijeli život mu bilo sve servirano, dio elite od pelena, ništa nije sam zaradio već uglavnom dobivao sve i gubio i bankrotirao uglavnom. Sada ko je moralniji i bolji kao čovjek, ne govorim kao političar...Ja mislim 100% Khamenei.
na stranu nevjerovatna supljakana al samo da pitam kako znas da bi krepo od gladi, bila ti s njim zivila, u komsiluku boravis kako eto volio bi da znam kako znas?
konami666 wrote: ↑27/06/2025 17:52
Koja sramota! A sutra će biti kmee, zašto nas ne žele u EU, zašto su svi protiv nas, kmee. Kažu da slika vrijedi 1000 rijeci.
Jazuk, ne zele nas u EU.
P.S.
Hamneii i Tramp dvije strane istog novcica.
Ali, tvoj tata je gori od mog tate prica.
na stranu nevjerovatna supljakana al samo da pitam kako znas da bi krepo od gladi, bila ti s njim zivila, u komsiluku boravis kako eto volio bi da znam kako znas?
Zato što je čitav život na držanim jaslama.
Od čeg će živjeti.
Ako ćemo pravo, Khamenei je bio sirotinja pa zaradio a Trump rođen u svili i kadifi u ultra bogatoj porodici, cijeli život mu bilo sve servirano, dio elite od pelena, ništa nije sam zaradio već uglavnom dobivao sve i gubio i bankrotirao uglavnom. Sada ko je moralniji i bolji kao čovjek, ne govorim kao političar...Ja mislim 100% Khamenei.
Od čeg će živjeti.
Nije zaradio.
i dragan covic je na drzavnim jaslama pa sta? ni vinko puljic nije radio na bausteli da prima dnevnicu pa sta? imal jos kakav karagument ?
kakva ti je to glupa logika?
Last edited by skrbavi-admin on 27/06/2025 19:26, edited 1 time in total.
aratet wrote: ↑27/06/2025 19:21
Od čeg će živjeti
Ko i svi vjerski sluzbenici. Od donacija.
Homeini je recimo zivio samo od donacija dok me bio u Parizu.
Isto ko da se sekiras odakle ce papa da jede. A, i papa je izmedju ostalog - drzavni sluzbenik.
bez donacija bi krepali od gladi.
Jasno.
ne znam jesil informisana al birokratija ne zaradi marku nigdje bilo u teheranu ili u njujorku..... sve je prisilna porezna demokratija.... ne znam da li si informisana takodjer al politicari primaju (strasno dobre) plate .... evo da te informisem jer kako cetnicko-ustaski gudis reko bi coek da se samo u islamu zivi od donacija.....
konami666 wrote: ↑27/06/2025 17:52
Koja sramota! A sutra će biti kmee, zašto nas ne žele u EU, zašto su svi protiv nas, kmee. Kažu da slika vrijedi 1000 rijeci.
Jazuk, ne zele nas u EU.
P.S.
Hamneii i Tramp dvije strane istog novcica.
Ali, tvoj tata je gori od mog tate prica.
Ono kad ne želiš biti dio zajednice najjače ekonomske grupe na svijetu, slobode kretanja, života i trgovanja u 27 zemalja, demokratske zajednice i ljudskih vrijednosti i navijaš za neki tamo ekstremni režim u Iranu. I to sve dok živiš u Europi. Pa to meni je van svake pameti. Ko god to radi nije normalan u glavu.
A Trump je spasio svijet još jedne glavobolje, svijetu ne treba još jedan diktatorski režim sa nuklearnim naoružanjem.