Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plavo-bijeli wrote: ↑24/06/2025 10:15
Raja...sta da uzmem od dekanta da isprobam sad za ljeta..koristim samo dior sauvage elixir i dobijem milion komplimenata ali mi je zao ga trositi
Nesto po danu, a i za navecer...
Evo vidim ovaj preporucuje Carbon black, mozda sam mogao to full kupiti, nekada sam ga koristio i dobar je pravo bio, samo ne znam jel bas za po danu da se nosi na 30+
Afnan Turathi Blue
ima li ga gdje isprobat
Teško jer je ovaj arapski parfem pa nema po radnjama, mada vidio sam kod nas u Zenici da ono neki štand ima u jednom centru sa tim parfemima tipa Fakkhar itd pa imaju testere.
Mist parfumerija u Sarajevu ima taj parfem tu sam ja i kupio pa možeš tamo pogledati ?
konektovan wrote: ↑20/06/2025 10:51
Imam i Costume, nisu uopste slicni...bar meni. Costum je takodjer posebna prica,..tu je cimet u glavnoj ulozi, prava cimet bomba, inac3 moj omiljeni zacin.
neam pojma to sam nedje procitao jer nisam probao chopard
Tito_i_Partija wrote: ↑20/06/2025 14:25
Ako možeš probaj prvo, ne bi baš rek'o da bi ovo odgovaralo svakom. Mada ja sam eto rizikov'o i stvarno sam se oduševio, al' da nisu snizili cijenu ne znam da li bi se usudio naslijepo da ga uzmem.
Šta nam bi sa @_BataZiv_0809 i onim Tom Fordovima što je htjeo naručit'?
naravno nista bez probe
izgleda da je Batica zaglavio nedje na 'morskome plavom zalu'
Raja...sta da uzmem od dekanta da isprobam sad za ljeta..koristim samo dior sauvage elixir i dobijem milion komplimenata ali mi je zao ga trositi
Evo vidim ovaj preporucuje Carbon , mozda sam mogao to full kupiti, nekada sam ga koristio i dobar je pravo bio, samo ne znam jel bas za po danu da se nosi na 30+
Nije zar da Elixir rokas ljeti (po vrucinama)? Slobdno uzmi Turathi Blue-safe blind buy. Dopadljiv i traje. Kida...
U Mistu se moze probati i tamo je najpovoljniji.
Evo vidim ovaj preporucuje Carbon , mozda sam mogao to full kupiti, nekada sam ga koristio i dobar je pravo bio, samo ne znam jel bas za po danu da se nosi na 30+
Nije zar da Elixir rokas ljeti (po vrucinama)? Slobdno uzmi Turathi Blue-safe blind buy. Dopadljiv i traje. Kida...
U Mistu se moze probati i tamo je najpovoljniji.
ma navecer po danu udarim neki stariji dekant sto imam
sutra isprobam turathi blue vec kad mi je blizu pa vjrv kupim
Tito_i_Partija wrote: ↑22/06/2025 20:48
Kako je iskopir'o By the Fireplace? S kojim parfemom? Ja lično ne znam nijedan njegov parfem da je toliko sličan da se može reć' da je kopiran.
Spominješ Bischa k'o GOAT-a, a frajer se bukvalno proslavio kopirajući Kurkdjianov legendarni Le Male. Ma hajte molim vas.
Stigla roba, turathi je baš dobar dobio sam puno komplimenata za parfem stvarno. Opet cu uzimati sigurno dok Dylana spičim za zime imam još malo Al Haramain De Nuit-a ali ono je strikno za zime jer ujeda za oci
xPaco1337 wrote: ↑25/06/2025 10:50
Stigla roba, turathi je baš dobar dobio sam puno komplimenata za parfem stvarno. Opet cu uzimati sigurno dok Dylana spičim za zime imam još malo Al Haramain De Nuit-a ali ono je strikno za zime jer ujeda za oci